Turkan88'in Diyet Günlüğü

yapamiyorum,rahatsiz oluyorum,akintim artiyor,sanci falan,mide bulantisi,o yuzden sakin gecriyorum,konsantre olamiyorum.hem bugun annemlerdeyim,yarin tamgaz devam INSAALLHAH.HEM ARTIK haftaya 1kq yeter.ben 63ten asagi olmak istemiyorum assla,cunki o zaman hic bir kiyafet yakismiyor ki.dokuluyorum resmen,cunki iri omuzlu bi yapim var,cok kotu oluyorum,63 oluyum,onu koruyayimhaarika olur INSAALLAH.

canım ben okudum biligine Rabbim şifalar versin çok öptüm:)

Türkancığım ben akşam yemeğimi yedim sekersiz kahve de içerim sonra bu kadar yarın öğle görüşürüz insallah canım elektrikler kesildi kac saattir yok hava çok kötü yagmur,dolu ondan heralde laptopunda sarzı bitmek üzere hepinizi çok öptüm şişkolaaarrr:))

selam kizlar bende kalktim kahvaltida 1 kase sutle special k yedim.birazdan yesil cay icecegim.
yalniz benim bu yaptiklarimla anca kilomu koruyorum benim kilo iyice tikandi.dogumdan sonra 74.5 tan dustum 62.5 a..kaldim boyle aylardir oynamiyor kizim 1 yasindayken hedefim 58 kilo olmakti ama yerimde sayiyorum 1 yasina geldi hala 62.5 um oruc tutmayi deneyecegim.zaten borclarim cok fazla 2 hamilelik 2 emzirme donemi.hepside ardarda denk geldi..aralarda tutabildigim kadar tuttum ama 2 ayim kesin var.bu ramazan gelmeden halletsem diyorum

kızlarrrr napıyosunuz bakalım
bu akşam çok acıktım bende kendime patates salatası yapmaya karar verdim
siz neler yapıyosunuz bakalım

Nurgülcüğüm ben de yemeğimi yedim birazsonra çocukları yıkıycam insallah elektrikler kesilmişti çok şükür geldi:)

bende biraz kendimden bahsedeyim.
27 yasindayim
3 yasinda ve 1 yasinda 2 kizim var
ikisinede 64 le hamile kaldim(kusuratlarla)
ilkinde 18 kilo aldim 4 ayda eski kiloma kavustum
ikincisinde 14 kilo aldim 5.5 ayda eski kiloma kavustum(3 ay evimde degildim istedigim gibi duzen kurup kilo veremedim)
kucuk olan 7 aylikken 62-61 arasina dustum hala oralarda dolaniyorum
diyet fikri artik bana zor geliyor galiba bilemiyorum..bugun su diyete basliyorum diyorum gun sonuna kadar dayanamiyorum..5 aydir kilo koruyorum ama su 58 i bi goremdim
boyum 1.74 kilom 62.5 tu bu sabah..off biktim valla yaaa(

kız ya çok sağol tatlımm senin sayende yapabildim mukayesee çok öptüm seniiii:))

Türkancığım insallah hepimiz ulasacağız hedefimize ben buna inanıyorum basaracağız bu işi çünkü hepimiz çokkk azimli ve istekliyiz tatlımmm

çokk yorgunum oturdum daha da kalkamıyorum hiç oturamadım bugün sadece sizlere yazmak için oturdum o kadar biri beni kaldırsın kaşkıp çocukları yıkıycam daha keske benimde bir kopyam olsaydı da işleri o yapsaydı kızlar hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum insallah yarın görüşürüz i geceler şişkolarrrrr

canım hoşgeldin. orucu kilo için düşünüyorsan bence kilo veremezsin aksine alma ihtimalin daha yüksek. uzun süre aç kaldıktan sonra yemek yemek kiloya neden olabilir.

canım patatesten mümkün olduğunca uzak durmak gerek diyette. sebze olarak bile kabul edilmiyor diyet listelerinde. yemeklere ufak bir kaç küp yenebilir ama salatası falan bence ağır olur. bende çok severim ama yememeye çalışıyorum.

bende akşam
2 kepçe çorba
3 köfte
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yağsız tuzsuz salata
yedimm. çok gelmeye başladı bu liste artık. azaltmasını söylicem doktora ya çok doyuyorum artık. çok işim var çook.

yok ama zaten tutmam lazim yoksa uzayacak iyice..ama ben oruc tutunca daha cok veirrim..bide ramazan davetleri falan yok ya simdi daha kolay olur salata izgara veya corba falan..hafif seylerle kafama gore rahat atlatabilirim diye dusunuyorum

kız ya çok sağol tatlımm senin sayende yapabildim mukayesee çok öptüm seniiii:))

:119:mukayeessseee çok sağol tatlımmmmmm
rica ederim canım:)

pilavları hep 2 kaşık veriyolar ama senin listen içinde değerlendirdiğimde gayet güzel:)

Ay cidden bEn'de takip edemiyorum
Ev ısinden ve cocuktan zaman bulamıyorum

Bugünkü yediklerim
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, salatalık,3 zeytin
Ara 1 elma
Öğlen 2 dilim Çavdar 8 yk kabakli patlıcan yemeği salata yoğurt
Ara 1 dilim Çavdar'a 1 kk peynir
Ara activia
Aksam 1 dilim ekmek 6 yk barbunya salata yoğurt 1 kepçe çorba

yok ama zaten tutmam lazim yoksa uzayacak iyice..ama ben oruc tutunca daha cok veirrim..bide ramazan davetleri falan yok ya simdi daha kolay olur salata izgara veya corba falan..hafif seylerle kafama gore rahat atlatabilirim diye dusunuyorum

Hoşgeldiniz canım Allah bağışlasın cocuklarınızı olur öyle kilo almalar hamilelikte verirsin insallah haepimizin amacı da bu zaten yavas yavas ama istikrarlı vermek

olsun canım fırsat bulduğunda girersin nete yazıp çıkarsın menunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…