Allah razı olsun hanımlar
ben facebook dadua grubuna uyeyım her gun cuz yasın falan alıyoruz hastalara olmuslere eslere okuyoruz
ne olur yanlıs anlamayın benııı
am ıste dunya halı bı yandanda kılo vermeye calısıyorum
bu arada Rabbım hepımızın namazlarını kabul etsın ınsallah...
yapamiyorum,rahatsiz oluyorum,akintim artiyor,sanci falan,mide bulantisi,o yuzden sakin gecriyorum,konsantre olamiyorum.hem bugun annemlerdeyim,yarin tamgaz devam INSAALLHAH.HEM ARTIK haftaya 1kq yeter.ben 63ten asagi olmak istemiyorum assla,cunki o zaman hic bir kiyafet yakismiyor ki.dokuluyorum resmen,cunki iri omuzlu bi yapim var,cok kotu oluyorum,63 oluyum,onu koruyayimhaarika olur INSAALLAH.
kızlarrrr napıyosunuz bakalım
bu akşam çok acıktım bende kendime patates salatası yapmaya karar verdim
siz neler yapıyosunuz bakalım
yapamiyorum,rahatsiz oluyorum,akintim artiyor,sanci falan,mide bulantisi,o yuzden sakin gecriyorum,konsantre olamiyorum.hem bugun annemlerdeyim,yarin tamgaz devam INSAALLHAH.HEM ARTIK haftaya 1kq yeter.ben 63ten asagi olmak istemiyorum assla,cunki o zaman hic bir kiyafet yakismiyor ki.dokuluyorum resmen,cunki iri omuzlu bi yapim var,cok kotu oluyorum,63 oluyum,onu koruyayimhaarika olur INSAALLAH.
canım hoşgeldin. orucu kilo için düşünüyorsan bence kilo veremezsin aksine alma ihtimalin daha yüksek. uzun süre aç kaldıktan sonra yemek yemek kiloya neden olabilir.selam kizlar bende kalktim kahvaltida 1 kase sutle special k yedim.birazdan yesil cay icecegim.
yalniz benim bu yaptiklarimla anca kilomu koruyorum benim kilo iyice tikandi.dogumdan sonra 74.5 tan dustum 62.5 a..kaldim boyle aylardir oynamiyor kizim 1 yasindayken hedefim 58 kilo olmakti ama yerimde sayiyorum 1 yasina geldi hala 62.5 umoruc tutmayi deneyecegim.zaten borclarim cok fazla 2 hamilelik 2 emzirme donemi.hepside ardarda denk geldi..aralarda tutabildigim kadar tuttum ama 2 ayim kesin var. bu ramazan gelmeden halletsem diyorum
kızlarrrr napıyosunuz bakalım
bu akşam çok acıktım bende kendime patates salatası yapmaya karar verdim
siz neler yapıyosunuz bakalım
canım hoşgeldin. orucu kilo için düşünüyorsan bence kilo veremezsin aksine alma ihtimalin daha yüksek. uzun süre aç kaldıktan sonra yemek yemek kiloya neden olabilir.
canım patatesten mümkün olduğunca uzak durmak gerek diyette. sebze olarak bile kabul edilmiyor diyet listelerinde. yemeklere ufak bir kaç küp yenebilir ama salatası falan bence ağır olur. bende çok severim ama yememeye çalışıyorum.
bende akşam
2 kepçe çorba
3 köfte
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yağsız tuzsuz salata
yedimm. çok gelmeye başladı bu liste artık. azaltmasını söylicem doktora ya çok doyuyorum artık. çok işim var çook.
kız ya çok sağol tatlımm senin sayende yapabildim mukayesee çok öptüm seniiii:))
rica ederim canım:):119:mukayeessseee çok sağol tatlımmmmmm
pilavları hep 2 kaşık veriyolar ama senin listen içinde değerlendirdiğimde gayet güzel:)canım hoşgeldin. orucu kilo için düşünüyorsan bence kilo veremezsin aksine alma ihtimalin daha yüksek. uzun süre aç kaldıktan sonra yemek yemek kiloya neden olabilir.
canım patatesten mümkün olduğunca uzak durmak gerek diyette. sebze olarak bile kabul edilmiyor diyet listelerinde. yemeklere ufak bir kaç küp yenebilir ama salatası falan bence ağır olur. bende çok severim ama yememeye çalışıyorum.
bende akşam
2 kepçe çorba
3 köfte
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yağsız tuzsuz salata
yedimm. çok gelmeye başladı bu liste artık. azaltmasını söylicem doktora ya çok doyuyorum artık. çok işim var çook.
yok ama zaten tutmam lazim yoksa uzayacak iyice..ama ben oruc tutunca daha cok veirrim..bide ramazan davetleri falan yok ya simdi daha kolay olur salata izgara veya corba falan..hafif seylerle kafama gore rahat atlatabilirim diye dusunuyorum
Ay cidden bEn'de takip edemiyorum
Ev ısinden ve cocuktan zaman bulamıyorum
Bugünkü yediklerim
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, salatalık,3 zeytin
Ara 1 elma
Öğlen 2 dilim Çavdar 8 yk kabakli patlıcan yemeği salata yoğurt
Ara 1 dilim Çavdar'a 1 kk peynir
Ara activia
Aksam 1 dilim ekmek 6 yk barbunya salata yoğurt 1 kepçe çorba
kahvalti:1 dilim cavdar,1 domates,1 salatalik,kk kadarpeynir,1 avuc badem,yari elma
ogle: 1 dilim cavdar,3 kucuk haslanmis tavuk eti,1 domates,1 salatalik,1 mandalina.
aksam:2 parca tavuk,2 kasik pilav(halbuki annemlerde uuupuzun bir sofra arkasinda oturaraktan bu kadar yedigimi ayyrica belirteyim de)
bir de kardesimle bahcede 10 dk kostuk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?