Rabbım razı olsun hanımlar...turkan yarına kadar okuncak bacım yarına okuyamazsın sanırım sen...
bende spor yaptım geldım bır ter attım anlatamam..
rabbım razı olsun hanımlar...turkan yarına kadar okuncak bacım yarına okuyamazsın sanırım sen...
Bende spor yaptım geldım bır ter attım anlatamam..
ben daha okuldayken basladım,sonra unıversıteden sonra aksatmalar oldu ama elhamdulıllah kılıyorum.esım de 5vakıtte masaallah.evde 2 kısı kılınca daha ıyı oluyor.
canım kardesım sımdı 3 unu okurum dedı.toprak 12 vardı ya o ıste,canım kardesım benım.yarın oglene kadar canım okursun demı
aslında abdestsız de oyuabılırım ,soyle kı ezbere bılıyorum,ama arada takılıyorum,karıstırıyorum.
olabilir canım o da bi imtihan sonuçta iki güzel yavrun olduya
maşallah allah bağışlasın
Canım ben su gülen,ağlayan,öpen vs.surat ifadelerini nasıl yapcam biliyor musun tatlım:)
grubumuzdan toprak 3 tanemı aldı canım dogru mu anladım
Canım ben su gülen,ağlayan,öpen vs.surat ifadelerini nasıl yapcam biliyor musun tatlım:)
grubumuzdan toprak 3 tanemı aldı canım dogru mu anladım
kahvalti:1 dilim cavdar,1 domates,1 salatalik,kk kadarpeynir,1 avuc badem,yari elma
ogle: 1 dilim cavdar,3 kucuk haslanmis tavuk eti,1 domates,1 salatalik,1 mandalina.
spor yapamamak beni cok uzuyor mukayesecigim ama yarindan itibaren INSAALLAH.
bugün sabah
yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 tutam maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma 1 ayran
öğle
2 kepçe çorba
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
akşamı bilmiyorum listeme uygun bişeyler yerim
bol bol su ve yeşil çay tabiki. birde ender saraçın sporu ve yarım saatte pilates yaptım. sıkılaştığımı hissediyorum kilomu çok etkilermi bilmem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?