Turkan88'in Diyet Günlüğü

rabbım razı olsun hanımlar...turkan yarına kadar okuncak bacım yarına okuyamazsın sanırım sen...
Bende spor yaptım geldım bır ter attım anlatamam..

aslında abdestsız de oyuabılırım ,soyle kı ezbere bılıyorum,ama arada takılıyorum,karıstırıyorum.

olabilir canım o da bi imtihan sonuçta iki güzel yavrun olduya
maşallah allah bağışlasın

Biliyorum ya ben takılıyorum biraz fazla sakacıyım kısırım derken saka degıldl ama tedavi ile oluyor çok sukur hiç olmayanlar var bilmez miyim Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım :)

Canım ben su gülen,ağlayan,öpen vs.surat ifadelerini nasıl yapcam biliyor musun tatlım:)

BACILARRR:)ben yemek yapmaya gidiyorum aksam bi ara insallah uğrarım hepinize kolay gelsin şimdi babaları benim canavarları okuldan getirir vallahi aç olduklarında çok sinirli oluyolar öptüm herkesi:)

Allah razı olsun hanımlar
ben facebook dadua grubuna uyeyım her gun cuz yasın falan alıyoruz hastalara olmuslere eslere okuyoruz
ne olur yanlıs anlamayın benııı

am ıste dunya halı bı yandanda kılo vermeye calısıyorum
bu arada Rabbım hepımızın namazlarını kabul etsın ınsallah...

Canım ben su gülen,ağlayan,öpen vs.surat ifadelerini nasıl yapcam biliyor musun tatlım:)
"BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. (Ben sizin için yaptım) "
demişş biri bi bakın

ohcanimadeysin arkadasimiz galiba kusdu gitti ha oylemi?olsun 12 olalim.ama artik basvuru bitti,simdi birbirimizi ezberleme zamani.

kahvalti:1 dilim cavdar,1 domates,1 salatalik,kk kadarpeynir,1 avuc badem,yari elma
ogle: 1 dilim cavdar,3 kucuk haslanmis tavuk eti,1 domates,1 salatalik,1 mandalina.

spor yapamamak beni cok uzuyor mukayesecigim ama yarindan itibaren INSAALLAH.

tam 12 kısyız hı ıyı valla kızlar yarıs duzenleyelımmı kendı aramızda en ıyı sonuca tac verelım

güzel menü türkan valla hiç fazlalık yok. adet döneminde olduğundan mı spor yapmıyorsun anlamadım. bende öyleyim ama yapıyorum ben rahatsız olmuyorum.
bugün sabah
yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
1 tutam maydonoz
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 elma 1 ayran

öğle
2 kepçe çorba
6 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz

akşamı bilmiyorum listeme uygun bişeyler yerim

bol bol su ve yeşil çay tabiki. birde ender saraçın sporu ve yarım saatte pilates yaptım. sıkılaştığımı hissediyorum kilomu çok etkilermi bilmem ama.

ne güzel bir menü maşallah yaa...yanında spor da var. Bu kilolar fazla dayanamaz bence size hanımlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…