Turkan88'in Diyet Günlüğü

kizim sen haarikasin.bu boyda neden bu kilodan sikayetcisin ki,hiic anlamiyorum.bence haarikasin,kilonun artmamasi da haarika,sanirim senin bu kilo v boyle vucut kitle indeksin de dusuktur,sen neden sikayetcsin ki.:44:

harikasiiiin,tamammmiiiiiiiiii

kizim sen haarikasin.bu boyda neden bu kilodan sikayetcisin ki,hiic anlamiyorum.bence haarikasin,kilonun artmamasi da haarika,sanirim senin bu kilo v boyle vucut kitle indeksin de dusuktur,sen neden sikayetcsin ki.:44:

kemiklerim iri.omuzlarim ve kalcam genis..aslinda popo falan yok..ustum genis.basen bacak bayagi ince.ama ustume istedigim seyleri giyemiyorum.yanblar cikiyor biraz..istemiyoruma rtik onlari liseden beri benimleler

gunaydın hanımlar
keyıfeler nasıl bakalım ben cok ıyım
hayırlı nurlu bol dualı cumalar hanımlar...

günaydın herkese...

sabah erkenden kalktım 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım gelince 50 tane de mekik çekip kahvaltımı yaptım :)) güne çok enerjik başladım inşallah böyle devam eder :)

kahvaltımı da yazayım : 2 dilim light ekmek
3 zeytin
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 tane light karper peynir

kahvaltımı 10 da yaptım o yüzden ara öğün yapmam bugün öğle yemeğini beklerim..şimdi de yeşil çayımı içiyorum :)

ben ara ogun isini hiiiiiiiiiiic anlamiyorum,ben katiyyen arada agzima bisey surmem dislerimi fircalarim,zayifliyorum da,debebini de yazmistim,dinliyen yokkiiiiiiiiii ,bakin menulere kima ara ogun yemedise o daha fazla kilo verdi,3 .defa tekrardan yaziyorum,kizlaaaaaaaaaaaar,“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”

bu kadaaaaaaaaaar.

cnm çok saol ilgin için anladım bundan sonra bende çok çok azaltayım o zaman patatesi
gerçi dün benim salatada az patates vardı daha çok yeşillik
bu arada sabah menüm
2 dilim etimek çok az peynir 1 salatalık şekersiz çay

cok guzel bir kahvalti,canim arzuaytene katiliyorum oruc konusunda,ben de ramazanda cook zayifladim ama cook kisa surede 2 katini geri aldim.

rica ederim canım:)

pilavları hep 2 kaşık veriyolar ama senin listen içinde değerlendirdiğimde gayet güzel:)

benim başlangıçta 5 kaçıktı pilav bi süre sonra 4 kaşık olarak azalttı. kilo verdikçe yavaş yavaş azaltıyo listemi. sebze yemeğimde önceden 8 kaşıktı şimdi 6 kaşık. ekmek falanda öyle.

birde ben ara öğün yapmayı çok seviyorum ve kesinlikle ara öğün taraftarıyım şimdiye kadar kaç tane diyetisyen dinlediysem az ve sık yiyin diyor. türkancım anlattığın olayın tıbbi bir açıklaması var anladığım kadarıyla o nedenle bişey diyemem doğrudur ama ara öğün yapmayanların daha çok kilo vermesi diye birşey söz konusu değil vücuttan ne gitti ne kaldı bilmiyoruz. belki yağ belki su hatta kas erimesi bile söz konusu. ben her hafta kaç gram yağ gittiğinin analizini yaptırıyorum ve sağlıklı birşey yaptığımı biliyorum.

kızlar dün yine bilgisayarım bozuldu o yüzden giremiyorum nete yarına yapılıp gelecek inşallah
ne yeyip ne içtiğimi bilgisayarım gelince yazabilirim artık beni gelmiyorum diye aranızdan çıkarmayın sakın
çok öpüyorum hepinizi diyete tam gaz devam inşallah

hemsonra da herkes dondurma yedi,ben limonnnnnnnn

Türkaaaaaaannnnnnn ben geç geldim kızllaaaaa okuldan çıktım sonra anama gittim yeni eve geldim sabah:1 dilim kepek ekmeği,2salatalık,1yumurta,kk peynir,sekersiz cay bir de öğleye kadar da 4 kepekli glissin yedim.öğle:1 tabak sulu yemek,1 bardak ayran canım yedim aksam da insallah2 derisi alınmıs tavuk budu,1 bardak ayran bu kadar arda da sekersiz kahve içerim bu kadar canımhepinizi özledim şişkolaaaarrrrrr:13:

yok kız niye çıkaralım olur öyle aksilikler tatlımm değil mi Türkanımmm hadi ben kaçtım aksam bi ara uğrarım kızlaaarrr çok çok öpuldünüzzzz

senin adına sevindim tatlımm o zaman ne diyoruzz TAM GAAZZ DEVAAAAAAAAMMMMMM

Herkese selam.Bugün klavyem ve internet beni mahvetti.Yazdım silindi , yazdım silindi yazma hevesim kaçtı.En iyisi yediklerimi yazayım hemen yine yazımın başına birşey gelmesin.
Kahvaltıyı canım kızım hazırlamıştı .Mumlar , seni seviyorum kartları görende evde romantik annesi babası var sanır ama tv sağolsun herşeyi ordan öğreniyorlar.
Beyaz peynir , tadı iğrenç olan 2 yeşil zeytin , örgü peynir 2-3 tel , 1 avuç narekşili maydanoz ve 1 dilim kepek ekmek.
Arada yeşil çay ve 2 adet diyet bisküvi
Öğlen : lahana çorbası , 1 dilim light ekmek
Ara yeşil çay sanırım 2 adette bisküvi yerim.

Geçen hafta gruba katılmadan önce tartılmıştım gruba girerkende o kilomu vermiştim.Geçen cuma 62 ydim.Bugün dayanadım tartıldım.60,09 olmuşum. Demekki kilo veriyorum.

ne biliyim yaaaaaaa

kkızlar bugun kusuruma bakmayın fazla gıremıyorum dua dagıtıyorum
yarın tekra duzene gırcem ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…