bende biraz kendimden bahsedeyim.
27 yasindayim
3 yasinda ve 1 yasinda 2 kizim var
ikisinede 64 le hamile kaldim(kusuratlarla)
ilkinde 18 kilo aldim 4 ayda eski kiloma kavustum
ikincisinde 14 kilo aldim 5.5 ayda eski kiloma kavustum(3 ay evimde degildim istedigim gibi duzen kurup kilo veremedim)
kucuk olan 7 aylikken 62-61 arasina dustum hala oralarda dolaniyorum
diyet fikri artik bana zor geliyor galiba bilemiyorum..bugun su diyete basliyorum diyorum gun sonuna kadar dayanamiyorum..5 aydir kilo koruyorum ama su 58 i bi goremdim
boyum 1.74 kilom 62.5 tu bu sabah..off biktim valla yaaa(
Ay cidden bEn'de takip edemiyorum
Ev ısinden ve cocuktan zaman bulamıyorum
Bugünkü yediklerim
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, salatalık,3 zeytin
Ara 1 elma
Öğlen 2 dilim Çavdar 8 yk kabakli patlıcan yemeği salata yoğurt
Ara 1 dilim Çavdar'a 1 kk peynir
Ara activia
Aksam 1 dilim ekmek 6 yk barbunya salata yoğurt 1 kepçe çorba
kizim sen haarikasin.bu boyda neden bu kilodan sikayetcisin ki,hiic anlamiyorum.bence haarikasin,kilonun artmamasi da haarika,sanirim senin bu kilo v boyle vucut kitle indeksin de dusuktur,sen neden sikayetcsin ki.:44:
kemiklerim iri.omuzlarim ve kalcam genis..aslinda popo falan yok..ustum genis.basen bacak bayagi ince.ama ustume istedigim seyleri giyemiyorum.yanblar cikiyor biraz..istemiyoruma rtik onlari liseden beri benimleler
cnm çok saol ilgin için anladım bundan sonra bende çok çok azaltayım o zaman patatesicanım hoşgeldin. orucu kilo için düşünüyorsan bence kilo veremezsin aksine alma ihtimalin daha yüksek. uzun süre aç kaldıktan sonra yemek yemek kiloya neden olabilir.
canım patatesten mümkün olduğunca uzak durmak gerek diyette. sebze olarak bile kabul edilmiyor diyet listelerinde. yemeklere ufak bir kaç küp yenebilir ama salatası falan bence ağır olur. bende çok severim ama yememeye çalışıyorum.
bende akşam
2 kepçe çorba
3 köfte
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yağsız tuzsuz salata
yedimm. çok gelmeye başladı bu liste artık. azaltmasını söylicem doktora ya çok doyuyorum artık. çok işim var çook.
cnm çok saol ilgin için anladım bundan sonra bende çok çok azaltayım o zaman patatesi
gerçi dün benim salatada az patates vardı daha çok yeşillik
bu arada sabah menüm
2 dilim etimek çok az peynir 1 salatalık şekersiz çay
rica ederim canım:)
pilavları hep 2 kaşık veriyolar ama senin listen içinde değerlendirdiğimde gayet güzel:)
hemsonra da herkes dondurma yedi,ben limonnnnnnnn
kızlar dün yine bilgisayarım bozuldu o yüzden giremiyorum nete yarına yapılıp gelecek inşallah
ne yeyip ne içtiğimi bilgisayarım gelince yazabilirim artık beni gelmiyorum diye aranızdan çıkarmayın sakın
çok öpüyorum hepinizi diyete tam gaz devam inşallah
benim başlangıçta 5 kaçıktı pilav bi süre sonra 4 kaşık olarak azalttı. kilo verdikçe yavaş yavaş azaltıyo listemi. sebze yemeğimde önceden 8 kaşıktı şimdi 6 kaşık. ekmek falanda öyle.
birde ben ara öğün yapmayı çok seviyorum ve kesinlikle ara öğün taraftarıyım şimdiye kadar kaç tane diyetisyen dinlediysem az ve sık yiyin diyor. türkancım anlattığın olayın tıbbi bir açıklaması var anladığım kadarıyla o nedenle bişey diyemem doğrudur ama ara öğün yapmayanların daha çok kilo vermesi diye birşey söz konusu değil vücuttan ne gitti ne kaldı bilmiyoruz. belki yağ belki su hatta kas erimesi bile söz konusu. ben her hafta kaç gram yağ gittiğinin analizini yaptırıyorum ve sağlıklı birşey yaptığımı biliyorum.
benim başlangıçta 5 kaçıktı pilav bi süre sonra 4 kaşık olarak azalttı. kilo verdikçe yavaş yavaş azaltıyo listemi. sebze yemeğimde önceden 8 kaşıktı şimdi 6 kaşık. ekmek falanda öyle.
birde ben ara öğün yapmayı çok seviyorum ve kesinlikle ara öğün taraftarıyım şimdiye kadar kaç tane diyetisyen dinlediysem az ve sık yiyin diyor. türkancım anlattığın olayın tıbbi bir açıklaması var anladığım kadarıyla o nedenle bişey diyemem doğrudur ama ara öğün yapmayanların daha çok kilo vermesi diye birşey söz konusu değil vücuttan ne gitti ne kaldı bilmiyoruz. belki yağ belki su hatta kas erimesi bile söz konusu. ben her hafta kaç gram yağ gittiğinin analizini yaptırıyorum ve sağlıklı birşey yaptığımı biliyorum.
kkızlar bugun kusuruma bakmayın fazla gıremıyorum dua dagıtıyorum
yarın tekra duzene gırcem ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?