Turkan88'in Diyet Günlüğü

aslında hiçbirimin öyle çok kilolu değiliz. biraz fazlalıklarımız varo kadar. o nedenle diyetin yanısıra bol spor yaparak sıkılaşalım o en iyisi. karın hareketleri falan bu konuda çok faydalı.

aslında hiçbirimin öyle çok kilolu değiliz. biraz fazlalıklarımız varo kadar. o nedenle diyetin yanısıra bol spor yaparak sıkılaşalım o en iyisi. karın hareketleri falan bu konuda çok faydalı.

kesinlikle spor çok önemli..ben kilomdan memnunum aslında ama bölgesel yağlanma var ben de göbek bölgesinde. Bir türlü eritemiyorum yaa( mekik de çekiyorum ama gitmiyor işte sabahları da yürüyüşe başladım bakalım artık...

bölgesel yağlanma için portakal kayısı yağlarıyla yarım saat kadar masaj üstüne streç film sarıp sonra hareketli bir etkinlik, temizlik olabilir, yürüyüş olabilir, ya da spor. doktor bu şekilde önermişti. ama bana sorsan bende hala vakit ayırıp yapmaya başlamadım. yerleşmiş yağların en önemli çözümü masajmış. masaj yapmazsak dağılmazmış o yağlar. öyle söylemişti. benimde göbek ve bel bölgemde var problem yıllardır. zayıfken bile vardı o yağlar malesef dengeiz beslenmekten.

sabah yürüyüşlerine streç film sarıp da çıkıyorum zaten onun bile normale göre daha fazla etkisi olduğunu farkettim. İyi terletiyor. Ama masaj olayını hiç denememiştim daha önce bir de onu deneyeyim :))

arzuayten,ben seninle ayyyyyyyyni fikrdeyiz,biz kilolu sayilmayiz,INSAALLAH LIFE ANGEL ARKADASIMIZ DA KISA SUREDE ZAFIFLER BIZLE BERABER,BIIIZ SIKI VE GUZEL OLMAK ISTIYORUZ,O YUZDEN BIZIMCIN SPOR SART,BEN SABAH ANNEMLERDEYDIM BAHCEDE 10 DK KOSTUM+ 50 IP ATLADIM,.DEVAMINI YAZICAM INSAALLAH

türkan bende senin diğer açtığın konudaki ender saraç egzersizlerini yapıyorum hergün. onlar bitince tam ısınmışken üstüne yarım saatte pilates yapıyorum topla. inanılmaz çalıştırıyor kasları faydalı olduğunu resmen hissediyor insan. birde salonun ortasında ip atlıyorum ender saraç öyle söylüyordu ya.

hKLISIN CANIM SIKILASMAKTA LAZIM YOKSA BINGIL BINGIL OLUR ETLERİMİZ:)

evet tatlım katılıyorum yağlar çok etkılı ben 20 gün falan yaptım sonrasında biraz bıktım galiba hala az bi yağ var ama içimden gelmiyor ki süreyim yaa

Türkancığım ben çok yoğunum ama çok istiyorum spor yapamıyorum çok güzel ip atlıyodum topuğumu burktum uzun süe acı çektim diye artık atlayamıyorum canım benim

Aferim sana bence böyle devam et bravoo:)

çok merak ediyorum 9 mayıs gününü umarım hepimiz yüzümüz ak çıkarız çunku emek veriyoruz canlar

Türkancığım aksam yemeğimi yedim artık bu saateen sonra bir sey yemem canım

Sporum bıttı,kekık,bıberıye karısımıyla surtmustum ,uzerınden de strev fılm baglamıstım,karnımdakı ıp halıne geldı,bacaklarımdakıler de dızıme ınmıs durumda,cook terledımbu gun evde genel temızlık,artı yuruyus 30 dk,bahcede 10 dk kostum+ 50 ıp atladım,waka wakayla dans ettı,.leslıe ve ender sarac ta yaptım,dun fon cektırmıs oldugum saclarım sırılsıklaam.gıbıp bı guzel dus alayım,dus alarkan de kahve lımon yapıcam ınsaallah.zıra catlaklarımla basım dertdeee,ne yapsam bılmıyoruum,canımdan bır parcalaar,sokuuup atamıyoooruuuummmmm.

Son düzenleme:
kahvalti:1 dilim cavdar ekmegi,1 yumurta,domates,salatalik
ogle: 3kasik pilav,kucucuk soganli tavuk sotelenmis,domates,salatalik,yari elma,badem
aksem,1 kofte,1pastirma,yari dilim siyah ekmek,boregin ucundan koparip tadina baktim,1kase cilek.

bol su,mehhhhtesem spor ve de4 fincan yesillim

bikereye mahsus kendi dilimde de yazicam ziira canim istedii

seher yemeyi:1 dilim covdar coreyi,1 yumurta,pomidor,xiyar
gunorta:3 qasiq pilov,cox az soganli toyuq,pomidor,xiyar,yari alma,badam
aksam1`,1 kotlet,1 pastirma(BIZDE NE BUNUN TERCUMESI VAR NE DDE BIZDE BOYLE BISIY VAR),yari dilim qara corek,boreyin ucundan qoparib dadina baxdim,1 kasa ciyelek.,:)))

Son düzenleme:
çok merak ediyorum 9 mayıs gününü umarım hepimiz yüzümüz ak çıkarız çunku emek veriyoruz canlar
bencede gerçekten çok emek veriyoruz. umarım karşılığını alırız ve incecik gireriz bu yaza gerçi havalar ısınmaya başladı çoktan ama.

spora biraz fazla mı yükleniyorsun acaba çok yoruyorsun kendini ama hiç üşenmiyorsun ne güzel. ben o kadar yapmıyorum zaten yapamam oğluş izin vermiyo.

BEn'de bugün
Sabah 2 Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin yeşillik
Ara 1 elma
Öğle 1 dilim Çavdar 1,5 kePce çorba 6 yemek kasığı sEbze
Yoğurt salata
Ara 1 yağsiz tost kepekle
Ara activia
Aksam 1 kase çorba ton balikli salata yoğurt

Aksam yemeğini yemedim hEnuz
1 dilimde ekmek yesemmi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…