ne biliyim yaaaaaaa
aslında hiçbirimin öyle çok kilolu değiliz. biraz fazlalıklarımız varo kadar. o nedenle diyetin yanısıra bol spor yaparak sıkılaşalım o en iyisi. karın hareketleri falan bu konuda çok faydalı.
kesinlikle spor çok önemli..ben kilomdan memnunum aslında ama bölgesel yağlanma var ben de göbek bölgesinde. Bir türlü eritemiyorum yaa( mekik de çekiyorum ama gitmiyor işte sabahları da yürüyüşe başladım bakalım artık...
bölgesel yağlanma için portakal kayısı yağlarıyla yarım saat kadar masaj üstüne streç film sarıp sonra hareketli bir etkinlik, temizlik olabilir, yürüyüş olabilir, ya da spor. doktor bu şekilde önermişti. ama bana sorsan bende hala vakit ayırıp yapmaya başlamadım. yerleşmiş yağların en önemli çözümü masajmış. masaj yapmazsak dağılmazmış o yağlar. öyle söylemişti. benimde göbek ve bel bölgemde var problem yıllardır. zayıfken bile vardı o yağlar malesef dengeiz beslenmekten.
aslında hiçbirimin öyle çok kilolu değiliz. biraz fazlalıklarımız varo kadar. o nedenle diyetin yanısıra bol spor yaparak sıkılaşalım o en iyisi. karın hareketleri falan bu konuda çok faydalı.
bölgesel yağlanma için portakal kayısı yağlarıyla yarım saat kadar masaj üstüne streç film sarıp sonra hareketli bir etkinlik, temizlik olabilir, yürüyüş olabilir, ya da spor. doktor bu şekilde önermişti. ama bana sorsan bende hala vakit ayırıp yapmaya başlamadım. yerleşmiş yağların en önemli çözümü masajmış. masaj yapmazsak dağılmazmış o yağlar. öyle söylemişti. benimde göbek ve bel bölgemde var problem yıllardır. zayıfken bile vardı o yağlar malesef dengeiz beslenmekten.
arzuayten,ben seninle ayyyyyyyyni fikrdeyiz,biz kilolu sayilmayiz,INSAALLAH LIFE ANGEL ARKADASIMIZ DA KISA SUREDE ZAFIFLER BIZLE BERABER,BIIIZ SIKI VE GUZEL OLMAK ISTIYORUZ,O YUZDEN BIZIMCIN SPOR SART,BEN SABAH ANNEMLERDEYDIM BAHCEDE 10 DK KOSTUM+ 50 IP ATLADIM,.DEVAMINI YAZICAM INSAALLAH
sabah yürüyüşlerine streç film sarıp da çıkıyorum zaten onun bile normale göre daha fazla etkisi olduğunu farkettim. İyi terletiyor. Ama masaj olayını hiç denememiştim daha önce bir de onu deneyeyim :))
Türkancığım aksam yemeğimi yedim artık bu saateen sonra bir sey yemem canım
bencede gerçekten çok emek veriyoruz. umarım karşılığını alırız ve incecik gireriz bu yaza gerçi havalar ısınmaya başladı çoktan ama.çok merak ediyorum 9 mayıs gününü umarım hepimiz yüzümüz ak çıkarız çunku emek veriyoruz canlar
Sporum bıttı,kekık,bıberıye karısımıyla surtmustum ,uzerınden de strev fılm baglamıstım,karnımdakı ıp halıne geldı,bacaklarımdakıler de dızıme ınmıs durumda,cook terledımbu gun evde genel temızlık,artı yuruyus 30 dk,bahcede 10 dk kostum+ 50 ıp atladım,waka wakayla dans ettı,.leslıe ve ender sarac ta yaptım,dun fon cektırmıs oldugum saclarım sırılsıklaam.gıbıp bı guzel dus alayım,dus alarkan de kahve lımon yapıcam ınsaallah.zıra catlaklarımla basım dertdeee,ne yapsam bılmıyoruum,canımdan bır parcalaar,sokuuup atamıyoooruuuummmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?