Turkan88'in Diyet Günlüğü

AKşam için menün güzel ve hafif light ekmek yiyebilirsin bence..

Süpermiş diliniz, Çok güzel

Türkancığım nerelisin tatlımm??diline bayıldım da süpermiş yaa

Türkiye de 5 mi?Canım sen neredesin ki??bu arada 5 y da engeç 6 dan sonra bir sey yememeye calısıyorum

Aslında böyle bir topicte var.6 'dan sonra birşey yemeyerek zayıflıyorlar.Bence acıkılmassa 6 dan sonra yemesek daha çabuk kilo veririz.Ama ben acıkırım.

Tatlım benim 2 canavar var,okulum var çok yoruluyorum yapamıyorum

benim de oglum izin vermiyor ama 1 haftadi yapmadigim icin bugun tadini cikarmak istedim,yoksa standart 45 dk,15 dk kosu bandi,15 ender sarac ,15 lesli yapiyorum normalde.

bence gaayet guzel ve sanki azaltmissin

Türkan çirkin ama şaka şaka bir ara fotosunu koymuştu beyaz tenli kara kaşlı kara gözlü tam bir azeri kızı yani.:13:

evet ayynen kara kasli kara gozluyum,azerbaycan ,nahcevan dogumluyum,ama bakude yasiyorum,tip okudugumdan beri,sonta burda evlendim,annemler de bakuye tasindi.

Türkiye de 5 mi?Canım sen neredesin ki??bu arada 5 y da engeç 6 dan sonra bir sey yememeye calısıyorum

ben de hic degilse 6 da ye demek istiyordum,cunki eminim cocuklardan basini kasimaya zamanin yoktur,cok yoruluyorsun ve gec uyumak zorundasin,o yuzden acikirsin,ve eger ustelik benim gibi bu gun yalan dunya da izliyceksen enerjiye ihtiyacin olabilir,arti erkeklerin bin tane ihtiyaciii,oooooff biz kadinlar hangi biriyle ugrasagimizi bilemiyoruz ki.kilolar,selulitler,emzirme sonrasi sarkmis gogusler,saclar,istenmeyen tuyler,sac,bas,yemek,utu,cocuk,koca,arti bide kariyer.ooooof benim daha tus kazanmam lazim.uzman doktor olmam laziim,simdilik diplomam bir ise yaramiyor.su anda kocamo en sona atmis durumdayim:))simdi kendisi 3 gunluyune istanbulda zaten,

Son düzenleme:
bugün herkesin menüsü ne güzel olmuş :)) hepsini okudum, yavaş yavaş daha da düzenli oluyoruz sanırım :) Ben de yazayım hemen...

sabah : 2 dilim light ekmek
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 tane light karper peynir
3 siyah zeytin

ara: 1 bardak yeşilçay

öğle: 1 kase çorba
4 yk türlü
1 ince dilim börek

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam: 1 kase dolusu marul salatası (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
ve dee yoğurt

akşam acıkırsam da birkaç çilek yerim o kadar:))

bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve şu ana kadar 50 mekik çektim. uyumadan önce de en az 50 tane daha çekerim :))

supeeeermis,ben boreye falan karsiyim ama sonucata ogle ,de aksam da ekmek yokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…