BEn'de bugün
Sabah 2 Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin yeşillik
Ara 1 elma
Öğle 1 dilim Çavdar 1,5 kePce çorba 6 yemek kasığı sEbze
Yoğurt salata
Ara 1 yağsiz tost kepekle
Ara activia
Aksam 1 kase çorba ton balikli salata yoğurt
Aksam yemeğini yemedim hEnuz
1 dilimde ekmek yesemmi karar veremedim
bikereye mahsus kendi dilimde de yazicam ziira canim istedii
seher yemeyi:1 dilim covdar coreyi,1 yumurta,pomidor,xiyar
gunorta:3 qasiq pilov,cox az soganli toyuq,pomidor,xiyar,yari alma,badam
aksam1`,1 kotlet,1 pastirma(BIZDE NE BUNUN TERCUMESI VAR NE DDE BIZDE BOYLE BISIY VAR),yari dilim qara corek,boreyin ucundan qoparib dadina baxdim,1 kasa ciyelek.,:)))
Sporum bıttı,kekık,bıberıye karısımıyla surtmustum ,uzerınden de strev fılm baglamıstım,karnımdakı ıp halıne geldı,bacaklarımdakıler de dızıme ınmıs durumda,cook terledımbu gun evde genel temızlık,artı yuruyus 30 dk,bahcede 10 dk kostum+ 50 ıp atladım,waka wakayla dans ettı,.leslıe ve ender sarac ta yaptım,dun fon cektırmıs oldugum saclarım sırılsıklaam.gıbıp bı guzel dus alayım,dus alarkan de kahve lımon yapıcam ınsaallah.zıra catlaklarımla basım dertdeee,ne yapsam bılmıyoruum,canımdan bır parcalaar,sokuuup atamıyoooruuuummmmm.
canim ama daha turkiyede 5 .sen acikicansin.
Süpermiş diliniz, Çok güzel
Türkiye de 5 mi?Canım sen neredesin ki??bu arada 5 y da engeç 6 dan sonra bir sey yememeye calısıyorum
Ben de çok beğendim Özgürcüğüm çok hos dimi
bencede gerçekten çok emek veriyoruz. umarım karşılığını alırız ve incecik gireriz bu yaza gerçi havalar ısınmaya başladı çoktan ama.
spora biraz fazla mı yükleniyorsun acaba çok yoruyorsun kendini ama hiç üşenmiyorsun ne güzel. ben o kadar yapmıyorum zaten yapamam oğluş izin vermiyo.
Evet canım Türkan azeriydi bildiğim kadarıyla.
Öyle mi çok hos bayılırım Azerilere kızları da güzel olur kara kas kara göz süper
bencede gerçekten çok emek veriyoruz. umarım karşılığını alırız ve incecik gireriz bu yaza gerçi havalar ısınmaya başladı çoktan ama.
spora biraz fazla mı yükleniyorsun acaba çok yoruyorsun kendini ama hiç üşenmiyorsun ne güzel. ben o kadar yapmıyorum zaten yapamam oğluş izin vermiyo.
BEn'de bugün
Sabah 2 Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin yeşillik
Ara 1 elma
Öğle 1 dilim Çavdar 1,5 kePce çorba 6 yemek kasığı sEbze
Yoğurt salata
Ara 1 yağsiz tost kepekle
Ara activia
Aksam 1 kase çorba ton balikli salata yoğurt
Aksam yemeğini yemedim hEnuz
1 dilimde ekmek yesemmi karar veremedim
Türkan çirkin amaşaka şaka bir ara fotosunu koymuştu beyaz tenli kara kaşlı kara gözlü tam bir azeri kızı yani.:13:
Süpermiş diliniz, Çok güzel
Türkiye de 5 mi?Canım sen neredesin ki??bu arada 5 y da engeç 6 dan sonra bir sey yememeye calısıyorum
bugün herkesin menüsü ne güzel olmuş :)) hepsini okudum, yavaş yavaş daha da düzenli oluyoruz sanırım :) Ben de yazayım hemen...
sabah : 2 dilim light ekmek
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 tane light karper peynir
3 siyah zeytin
ara: 1 bardak yeşilçay
öğle: 1 kase çorba
4 yk türlü
1 ince dilim börek
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 kase dolusu marul salatası (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
ve dee yoğurt
akşam acıkırsam da birkaç çilek yerim o kadar:))
bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve şu ana kadar 50 mekik çektim. uyumadan önce de en az 50 tane daha çekerim :))
supeeeermis,ben boreye falan karsiyim ama sonucata ogle ,de aksam da ekmek yokmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?