Turkan88'in Diyet Günlüğü

bence de canim,ustelik turkiye de de cok guzel egitim imkanlari var,bence anneni dinle,turkiyede cok guzek kariyer yapa bilirsin,benim hedefim INSAALLAHturkiyede okumak.

Türkiye ye gelirsen bana da gel tatlım çok isterim ağırlamak seni misafirim ol

oooooooooooofffffffffff,boyleler iste,ama bizden ufak bir yalan duysalar kiyameti koparirlar.

En iyisini sen bilirsin canım insallah Allahım hakkında hayırlısı ne ise onu verir ama aileni de düşün onlar senden ayrılmak istemiyor kaldı ki acaba yapabilir misin bilmediğin tamamen yabancı olduğun bir yerde

Çok yorgunum canavarlarım uyusa da ben biraz tv de takılsam zaten hiçbir filmi sonuna kadar izlediğimi hatırlamıyorum biraz Feriha yı izliyeyim bari

bende netten ferihayi actim simdi..esim gelincede yalan dunya izliyoruz sitelerden...senin kac cocuk var fehiye?? canavar dedigine gore erkek olmalilar

Tatlım benimkiler ikizler biri kız biri erkek 6 yasındalar pestilimi çıkarıyolar anlatamam

benimkilerde cok kucuk daha 2 side kiz..once yazmistim gerci biri 3 biri 1 yasinda...cok yoruyorlar..bide kucugun disler bitmedi daha..ilkinde hic boyle dis SIKINTImiz olmamisti.bu aylardir mahvetti beni

[ı]benimkilerde cok kucuk daha 2 side kiz..once yazmistim gerci biri 3 biri 1 yasinda...cok yoruyorlar..bide kucugun disler bitmedi daha..ilkinde hic boyle dis sıkıntımiz olmamisti.bu aylardir mahvetti beni [ı][/ı][/ı]

anlıyorum seni ben atlattım o günlerini çok şükür sana da allah yardım etsin canım çok zor bu günleri

benimkilerde cok kucuk daha 2 side kiz..once yazmistim gerci biri 3 biri 1 yasinda...cok yoruyorlar..bide kucugun disler bitmedi daha..ilkinde hic boyle dis SIKINTImiz olmamisti.bu aylardir mahvetti beni

Ay cnm benimkide 14 aylık ve dişleri çok zorluyo
Huysuzlaniyo falan
SEn'de Pespese yapmissin öyle çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…