bence de canim,ustelik turkiye de de cok guzel egitim imkanlari var,bence anneni dinle,turkiyede cok guzek kariyer yapa bilirsin,benim hedefim INSAALLAHturkiyede okumak.
ben yeni evlendiğimde yüksek lisans yapacaktım izin vermedi işte evlenmeden önce yapsaydım bana karısamazdı suç bende bana nişanlıyken eğitimine asla karısmam dedi güya beyefendi sonra dedim hani karısmıycaktın bana ne dedi biliyor musun?O REKLAMLAR KISMIYDI SENİ ÜNİVERSİTEYE O KADAR ERKEĞİN İÇİNDE OLMANA ASLA İZİN VERMEM KALDI Kİ ÖĞRETMEN MAASIMIZ YUKSEK OLSAYDI DA ÖĞRETMENLİK YAPMANA DA İZİN VERMEZDİM.diyordu canım erkek milleti işte
turkan sen nerdesin suan..:44:
ben tek takıldığım nokta o; ailem ısrar edince muhakkak razı olur ama bi tarafları kırgın olur ve ben oradayken allah esirgesin bişey olursa ben vicdan azabından yaşayamamsonra döndüğümde daha seçici olucam ki şuan bile seçiciyim ve çıktığım kültürden uzaklaşmak istemiyorum ben alaturka bi kızım açıkçası:) ama tabi yüksek lisans fikrim var bölüme karar veremiyorum
Türkiye ye gelirsen bana da gel tatlım çok isterim ağırlamak seni misafirim ol
bu ayin 14u INSAALLAH gelicem TURKIYEYE.
Çok yorgunum canavarlarım uyusa da ben biraz tv de takılsam zaten hiçbir filmi sonuna kadar izlediğimi hatırlamıyorum biraz Feriha yı izliyeyim bari
Bugun esssssssssssek gıbı yoruldum,daha kız kardesım gelıcek bır bırımıze agda yapıcaz ınsaallah.
elazığ a gelmeyi düşünürsen muhakkak gel bak çok ciddiyim misafir etmek isterim seni canım:)
bende netten ferihayi actim simdi..esim gelincede yalan dunya izliyoruz sitelerden...senin kac cocuk var fehiye?? canavar dedigine gore erkek olmalilar
süper ben de pazar günü yapacağım insallah öff bıktım bu kıl tüyden ya
Tatlım benimkiler ikizler biri kız biri erkek 6 yasındalar pestilimi çıkarıyolar anlatamam
Ben gıdıyorum yaaaaaaaaaaaaa,yorulduuum.ıyı geceler.
[ı]benimkilerde cok kucuk daha 2 side kiz..once yazmistim gerci biri 3 biri 1 yasinda...cok yoruyorlar..bide kucugun disler bitmedi daha..ilkinde hic boyle dis sıkıntımiz olmamisti.bu aylardir mahvetti beni[ı] [/ı][/ı]
benimkilerde cok kucuk daha 2 side kiz..once yazmistim gerci biri 3 biri 1 yasinda...cok yoruyorlar..bide kucugun disler bitmedi daha..ilkinde hic boyle dis SIKINTImiz olmamisti.bu aylardir mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?