Turkan88'in Diyet Günlüğü

slm kizlar 4 aylik bebegim var ve dogumda aldigim kilolarim kaldi toplam 15 kilo aldim ama sadece 4 kilom gitti ( bi öneriniz var mi regle de olmadim acil yardiminizi bekliyorum...

Bu arada 69) kıloyum ıdeal kılo 57 önerınızı beklıyorum sımdıden tskler

canım önerilecek şeyler belli aslında
yemenden içmenden kısacaksın akşam 6dan sonra bir şey yemeyeceksin, günde 2-2.5lt su içeceksin ve günde bence 1saat spor yapmalısın

slm kizlar 4 aylik bebegim var ve dogumda aldigim kilolarim kaldi toplam 15 kilo aldim ama sadece 4 kilom gitti ( bi öneriniz var mi regle de olmadim acil yardiminizi bekliyorum...

ama bebeğim var diyorsun kendi kafana göre yemenden kısma en iyisi bi uzmandan yardım alman

canım benımde 10 aylık bı bebegım var ben bu zamana kdr bekledım....bence sende bekle uzmandan yardım al emzırdıgın ıcın farklı bı program onerır sana...bende emzırıyorum ama benım bebegım senınkı kdr kucuk deıl...sutun kesılır dıkkat et...6aya kdr bekle en azından....6,aydan sonra saten azalıyo sutun...adetıde ben 8,ayda olmustum ılk olarak..normal yanı emzırdıgın ıcın duzenlı olmassın hatta damla damla baslar kesılır prolaktın salgılıyosun cunku cnm çooookkkkk normal

Evet haklisin ama sanirim dogum sonrasi sendurumu, yani bebegim herseyden önce gelir biraz daha sabredeyim :)) tesekkürler

1 saat yuruyus
kayısı cekırdegı yagı surup strec fılm sarıyaraktan
20 dk hızlı tempo kosu bandı(5.5-6)
15 dk leslıe
15 dk ender sarac

banyo yaparkan lımon kahve karısımıyla peelıng yaptım,(yuzume de yaptım peelıng nıyetıne),catlaklar ıcınmıs,fayda etmezse de peelıng ıste,olu derıyı soysun yeter,banyo sonrasında nemlı vucuduma portakal yagı.

selamm ben de geldim :))

bugünkü menüm :

sabah: 4 yk yulaf ezmesi
yarım yağlı süt

ara: 3 adet pirinç ve mısır patlağı ( marka veremiyorum sanırım :)) şu yuvarlak olanlar var ya hani

öğle : 1 dilim light ekmek
1 domates, yarım salatalık, maydanoz,marul
3 zeytin
1 kk tuzsuz lor peyniri
1 bardak şekersiz kahve

bu arada arzu ayten ingilizce öğretmeniymişsiniz sanırım :)) benim de 2 sene var daha mezuniyetime ileride meslektaşınız olucam bu arada aranızda en küçük benim sanırım nasıl hitap etsem bilemedim

ama ogle de kahvalti gibi olmus.ama guzel,fena degil.

gayet güzel canım

dondurma yediğim için akşam biraz yoğurt ve salata yiyeceğim bir bardakta biberiye çayı içerim bu günü kapatırım

kahvalti:1 tane kucuk kiymali borek

ogle:yarim porsiyon tavuklu pilav,yogurt

AKSAM:2 kepce corba,1dilim cavdar,yari elma,10 tane badem

bol su,3 fincan yesillim(2 mi 3 mu unutdum,galiba 3tu)
SPORUM:

1 saat yuruyus
kayısı cekırdegı yagı surup strec fılm sarıyaraktan
20 dk hızlı tempo kosu bandı(5.5-6)
15 dk leslıe
15 dk ender sarac

banyo yaparkan lımon kahve karısımıyla peelıng yaptım,(yuzume de yaptım peelıng nıyetıne),catlaklar ıcınmıs,fayda etmezse de peelıng ıste,olu derıyı soysun yeter,banyo sonrasında nemlı vucuduma portakal yagı.

ben bu gün dondurma yedim kızlar
Bu yıl daha ilk dondurmamdı ohh nasıl özlemişimmm

caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn.TABIKI YIYICEKSIN,DIYET YAPICAKSIN DIYE HER SEYE HASRET KALACAK DEGILSIN YA.AMA KALORILI BUNU DA BILIYORSUN.YALNIZ 100 QRAMI GECMEDIGIN SURECE DIYETIN TEHLIKEYE GIRMEZ.100 QRAM 200 KALORI OLMALI

Son düzenleme:
badem 100 gr 600

hindistancevizi 100 gr 603

fındık 100 gr 650

fıstık 100 gr 560

çam fıstığı 100 gr 600

ceviz 100 gr 549

patlamış mısır 100 gr 478

kabak çekirdeği 100 gr 571

ay çekirdeği 100 gr 578

caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn.TABIKI YIYICEKSIN,DIYET YAPICAKSIN DIYE HER SEYE HASRET KALACAK DEGILSIN YA.AMA KALORILI BUNU DA BILIYORSUN.YALNIZ 100 QRAMI GECMEDIGIN SURECE DIYETIN TEHLIKEYE GIRMEZ.100 QRAM 200 KALORI OLMALI

canım 100gramcık yedim bende zaten
bi şekilde yakarım 200 kaloriyide

allahtan fındık fıstıktan uzak duruyorum ben
sadece sarı leblebi yiyorum bir avuç o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…