Bu arada 69) kıloyum ıdeal kılo 57 önerınızı beklıyorum sımdıden tskler
slm kizlar 4 aylik bebegim var ve dogumda aldigim kilolarim kaldi toplam 15 kilo aldim ama sadece 4 kilom gitti( bi öneriniz var mi regle de olmadim acil yardiminizi bekliyorum...
slm kizlar 4 aylik bebegim var ve dogumda aldigim kilolarim kaldi toplam 15 kilo aldim ama sadece 4 kilom gitti( bi öneriniz var mi regle de olmadim acil yardiminizi bekliyorum...
Evet haklisin ama sanirim dogum sonrasi sendurumu, yani bebegim herseyden önce gelir biraz daha sabredeyim :)) tesekkürler
selamm ben de geldim :))
bugünkü menüm :
sabah: 4 yk yulaf ezmesi
yarım yağlı süt
ara: 3 adet pirinç ve mısır patlağı ( marka veremiyorum sanırım :)) şu yuvarlak olanlar var ya hani
öğle : 1 dilim light ekmek
1 domates, yarım salatalık, maydanoz,marul
3 zeytin
1 kk tuzsuz lor peyniri
1 bardak şekersiz kahve
bu arada arzu ayten ingilizce öğretmeniymişsiniz sanırım :)) benim de 2 sene var daha mezuniyetime ileride meslektaşınız olucambu arada aranızda en küçük benim sanırım nasıl hitap etsem bilemedim
selamm ben de geldim :))
bugünkü menüm :
sabah: 4 yk yulaf ezmesi
yarım yağlı süt
ara: 3 adet pirinç ve mısır patlağı ( marka veremiyorum sanırım :)) şu yuvarlak olanlar var ya hani
öğle : 1 dilim light ekmek
1 domates, yarım salatalık, maydanoz,marul
3 zeytin
1 kk tuzsuz lor peyniri
1 bardak şekersiz kahve
bu arada arzu ayten ingilizce öğretmeniymişsiniz sanırım :)) benim de 2 sene var daha mezuniyetime ileride meslektaşınız olucambu arada aranızda en küçük benim sanırım nasıl hitap etsem bilemedim
dondurma yediğim için akşam biraz yoğurt ve salata yiyeceğim bir bardakta biberiye çayı içerim bu günü kapatırım
ben bu gün dondurma yedim kızlar
Bu yıl daha ilk dondurmamdı ohh nasıl özlemişimmm
caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn.TABIKI YIYICEKSIN,DIYET YAPICAKSIN DIYE HER SEYE HASRET KALACAK DEGILSIN YA.AMA KALORILI BUNU DA BILIYORSUN.YALNIZ 100 QRAMI GECMEDIGIN SURECE DIYETIN TEHLIKEYE GIRMEZ.100 QRAM 200 KALORI OLMALI
badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?