Turkan88'in Diyet Günlüğü

SİZ DE Mİ ÖĞRETMENSİNİ?Ne öğretmenisiniz?bu arada allah bağışlasın çocuğunuz cok tatlıımasallah
ingilizce öğretmeniyim canım ben. sen? oğlum için teşekkür ederim onun adına

yüksek lisans fikrin varsa kesinlikle evlilikten önce yap çünkü evlendikten sonra fırsat olmuyor. benim eşim bana bırakır istediğimi yaparım ama araya çocukta girince davetsiz bir şekilde artık hiçbirşeye zaman ayıramıyorum. evliyken yapan çok kişi var ama çok zor gerçekten.

Canım tebrikler çok sevindim bu arada bende çok beğendim fıstık gibisin maşşallah :)

Tatlım ben Türkçe öğretmeniyim mesleğimi çok seviyorum

Günaaaayyyyyydddııııınnnnnnn şişkolaaaaaaarrrrrr hemen kahvaltımı yazayım:1 kepek ekmeği,kkpeynir,1salatalık,1sekersiz cay bu kadar demek isterdim ama dun aldığım kepekli makarnayı çok az hasladım yoğurtlayıp yedim tadını merak ettim kızlar ama çok kuçuk bi tabaktı tadı mı??ööööö iğrençççöğle:ıspanak çorbası yanında salata yıycem insallah aksam iseesimle balık yemeğe gitcez 1 porsiyon ızgara balık yanında da salata yıycem kızlar arad sekersiz kahve içerim

günaydın herkese. dünkü menümü yazayım ben
sabah yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
biraz maydonoz
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 elma 1 ayran

öğle
2 kepçe çorba
6 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz

akşam
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte büyüklüğünda balık
yağsız salata

ara
1 elma
1 çay bardağı süt

toplamda 2 litrenin üstünde su ve 5 kupa yeşil çay

dün pek spor yapamadım ama bugün inşallah güzel spor yapmayı planlıyorum.

senin diyetisyen super vallahi.hem doyurucu hem zayyiflatici bir liste.ben 1 gunde bu kadar yesem 3 gun bisiy yemem vicdan azabindan.

gunaydın hanımlar
dısarı cıkıyorum vadıye yurumeye hadı bana bol kılo vermeler...

Türkancığım dün ağdanı yaptın mı?oh ne güzel pırıl pırıl yarında ben yapacağım insallah:)Buarada burada kıyamet kopuyor sanki bir dolu,bir yağmur Allahtan camları silmedim yoksa batardı yınee

Dünya güzelleriiiiii ben kactımmmmmm aksam bi ara uğrarımmmm hepinizi çookk seviiiiiiiiim

selamlar herkeslere sonunda ben geldim :)
sabah kahvaltım her zaman ki gibi kk peynir, domates salatalık, 1dilim kepek ekmeği,4tane zeytin ve 1bardak şekersiz çay
öğle yemeğinde de salata, 5kaşık sebze yemeği,1 dlm ekmek ve yoğurt

eveet yaptim 1:30 da falan bitdi.2 haftaya yeniden cikyorlar ama.kor olasicalaaaaaaaar

humeyracigim,ne diyim ki,4 4luk,supersin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…