ingilizce öğretmeniyim canım ben. sen? oğlum için teşekkür ederim onun adınaSİZ DE Mİ ÖĞRETMENSİNİ?Ne öğretmenisiniz?bu arada allah bağışlasın çocuğunuz cok tatlıımasallah
ben tek takıldığım nokta o; ailem ısrar edince muhakkak razı olur ama bi tarafları kırgın olur ve ben oradayken allah esirgesin bişey olursa ben vicdan azabından yaşayamamsonra döndüğümde daha seçici olucam ki şuan bile seçiciyim ve çıktığım kültürden uzaklaşmak istemiyorum ben alaturka bi kızım açıkçası:) ama tabi yüksek lisans fikrim var bölüme karar veremiyorum
universiteyi 1 yil once bitirdim ama cocuk ev derken daha dun aldim diplomami,annemlerdeydik,her kes icini parayla doldurdu.300 lira oldu.dayim,babamin arkadasi,teyzemin esi falan,kendi esimin umrunde degil,icine bile bakmadi,coooook uzdu beni yine,kak vseqda.
Ay cnm benimkide 14 aylık ve dişleri çok zorluyo
Huysuzlaniyo falan
SEn'de Pespese yapmissin öyle çok zor
ingilizce öğretmeniyim canım ben. sen? oğlum için teşekkür ederim onun adına
yüksek lisans fikrin varsa kesinlikle evlilikten önce yap çünkü evlendikten sonra fırsat olmuyor. benim eşim bana bırakır istediğimi yaparım ama araya çocukta girince davetsiz bir şekildeartık hiçbirşeye zaman ayıramıyorum. evliyken yapan çok kişi var ama çok zor gerçekten.
Canım tebrikler çok sevindim bu arada bende çok beğendim fıstık gibisin maşşallah :)
günaydın herkese. dünkü menümü yazayım ben
sabah yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
5 zeytin
biraz maydonoz
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma 1 ayran
öğle
2 kepçe çorba
6 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz
akşam
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kepekli makarna
2 köfte büyüklüğünda balık
yağsız salata
ara
1 elma
1 çay bardağı süt
toplamda 2 litrenin üstünde su ve 5 kupa yeşil çay
dün pek spor yapamadım ama bugün inşallah güzel spor yapmayı planlıyorum.
Ben de çok beğendim çok güzel masallah zaten Azeri kızları çok güzel oluyorlar
Canım tebrikler çok sevindim bu arada bende çok beğendim fıstık gibisin maşşallah :)
gunaydın hanımlar
dısarı cıkıyorum vadıye yurumeye hadı bana bol kılo vermeler...
Türkancığım dün ağdanı yaptın mı?oh ne güzel pırıl pırıl yarında ben yapacağım insallah:)Buarada burada kıyamet kopuyor sanki bir dolu,bir yağmur Allahtan camları silmedim yoksa batardı yınee
selamlar herkeslere sonunda ben geldim :)
sabah kahvaltım her zaman ki gibi kk peynir, domates salatalık, 1dilim kepek ekmeği,4tane zeytin ve 1bardak şekersiz çay
öğle yemeğinde de salata, 5kaşık sebze yemeği,1 dlm ekmek ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?