Turkan88'in Diyet Günlüğü

Seninde menün süper.

menün gayet güzel de akşam biraz az olmuş sanki. sabaha kadar acıkırsın büyük ihtimalle. öğlenki böreğin telafisi sanırım yoksa hep mi böyle az yiyorsun.
valla kızlar sizin menüleri görünce benimki ziyafet gibi oluyo. hakikaten ben çok yiyorum ya hiç diyet gibi değil. ama yavaş yavaş veriyorum kilomu. hatta bugün itibariyle hamilelik öncesi kiloma dönmüş bulunmaktayım ama a daha versem iyi olacak. en büyük amacım ne giysemde fazalıkları kapatsam diye düşünmeden giyinip çıkabilmek.

Kızlar 6 dan sonra sadece şekersiz kahve içtim o kadar biti artık çocuklarında ,esiminde yemeğini verdim canavarlar çizgi film izliyor,esim diğer odada tv izliyor ben de biraz sizlerle msjlasayım diyorum vallahi stres atıyorum böyle şişkolaarrrrr çünkü hepinizi çookk seviyoruuuuuuummmmm

deme yaaaaa.korse giymekden bi kurtulabilsem

kocan İstanbul da mı oh oh ne güzel kız kafa dinle işte ben yalvarıyorum 1 haftalığına islahiye'ye git gitmiyor arkadasları çağırıyor gitmiyor gitse ben de anamın evine giderim yakınız annemle evlerimiz hiç değilse yemek derdim olmaz annem kıyamıyor da yemek yaptırmıyor bana biraz dinlen diyo sağolsun

iste ayda 1 ,1 haftaligina gitmek zorunda,esim istanbul universitesi mezunu,sonra da orda isini kurmus,ailelerimiz burda oldugu icin gitmiyoruz ama o mecbur ayda 1 kez gitmeli,zira isini basinda olmasi gerk,iste ben de ozamanlar hemen annemeeeeme

biraz böreği telafi etmek için böyle oldu aslında :)) ama akşam acıkırsam yoğurdun içine birkaç çilek katıp çilekli yoğurt yapıyorum kendime..hem tatlı isteğimi karşılıyor hem de hafif oluyor :)

Süper bir yöntem de ben malesef meyve fazla yemek istemiyorum bana kilo yapıyor canım yoksa meyve yi çok severim dikkat ettiysen menülerimde meyve hiç yok

En sevdiğim bölüm biliyor musun ne güzel çocukları çookk seviyorum ben

universiteyi 1 yil once bitirdim ama cocuk ev derken daha dun aldim diplomami,annemlerdeydik,her kes icini parayla doldurdu.300 lira oldu.dayim,babamin arkadasi,teyzemin esi falan,kendi esimin umrunde degil,icine bile bakmadi,coooook uzdu beni yine,kak vseqda.

kızlar arkadslık isteği nasıl gönderiliyor biliyo musunuz???hepinize göndermek istiyorum daa

hepinizin menüsü toptan çok güzzel:)
Nerelerdesinnnnnn?????
buradayım tatlım cuma günleri staj yerim çocuk esirgeme kurumu çocuklarla görüşme yaptık nete giremedim
bu akşam isveçi bırakıyorum sonunda annemiikna ettim yarın 2 gün normal beslenmeye dönüp pazartesi salı ayran detoksu yapıcam tadını çok merak ediyorum onun:)
bugün yediklerimi sabah şekersin kahve
öğlen mangal vardı 2 parça tavuk eti, 1 küçük şiş salata ayran
arada şekersiz türk kahvesi içtim
akşam yeşil sebzelerle salata ve yoğurt:)

Eşini tanımadığım için bilemiycem ama öyle sanıyorum ki kıskanıyor seni tatlım e bir de güzelsin kıllık yapmış işte takma bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…