böreğe ben de karşıyım ama yavaş yavaş her gün azalta azalta alıştırıyorum kendimi...o yüzden yedim bugün :)
bugün herkesin menüsü ne güzel olmuş :)) hepsini okudum, yavaş yavaş daha da düzenli oluyoruz sanırım :) Ben de yazayım hemen...
sabah : 2 dilim light ekmek
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 tane light karper peynir
3 siyah zeytin
ara: 1 bardak yeşilçay
öğle: 1 kase çorba
4 yk türlü
1 ince dilim börek
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 kase dolusu marul salatası (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
ve dee yoğurt
akşam acıkırsam da birkaç çilek yerim o kadar:))
bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve şu ana kadar 50 mekik çektim. uyumadan önce de en az 50 tane daha çekerim :))
ben de bugun ucundankopardim
evet ayynen kara kasli kara gozluyum,azerbaycan ,nahcevan dogumluyum,ama bakude yasiyorum,tip okudugumdan beri,sonta burda evlendim,annemler de bakuye tasindi.
bugün herkesin menüsü ne güzel olmuş :)) hepsini okudum, yavaş yavaş daha da düzenli oluyoruz sanırım :) Ben de yazayım hemen...
3 siyah zeytin
4 yk türlü
1 ince dilim börek
ve dee yoğurt
bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve şu ana kadar 50 mekik çektim. uyumadan önce de en az 50 tane daha çekerim :))
menün gayet güzel de akşam biraz az olmuş sanki. sabaha kadar acıkırsın büyük ihtimalle. öğlenki böreğin telafisi sanırım yoksa hep mi böyle az yiyorsun.
valla kızlar sizin menüleri görünce benimki ziyafet gibi oluyo. hakikaten ben çok yiyorum ya hiç diyet gibi değil. ama yavaş yavaş veriyorum kilomu. hatta bugün itibariyle hamilelik öncesi kiloma dönmüş bulunmaktayım ama a daha versem iyi olacak. en büyük amacım ne giysemde fazalıkları kapatsam diye düşünmeden giyinip çıkabilmek.
ben de hic degilse 6 da ye demek istiyordum,cunki eminim cocuklardan basini kasimaya zamanin yoktur,cok yoruluyorsun ve gec uyumak zorundasin,o yuzden acikirsin,ve eger ustelik benim gibi bu gun yalan dunya da izliyceksen enerjiye ihtiyacin olabilir,arti erkeklerin bin tane ihtiyaciii,oooooff biz kadinlar hangi biriyle ugrasagimizi bilemiyoruz ki.kilolar,selulitler,emzirme sonrasi sarkmis gogusler,saclar,istenmeyen tuyler,sac,bas,yemek,utu,cocuk,koca,arti bide kariyer.ooooof benim daha tus kazanmam lazim.uzman doktor olmam laziim,simdilik diplomam bir ise yaramiyor.su anda kocamo en sona atmis durumdayim:))simdi kendisi 3 gunluyune istanbulda zaten,
Türkancığım ne doktorusun canım ben pek anlayamadımda tatlım?
deme yaaaaa.korse giymekden bi kurtulabilsem
kocan İstanbul da mı oh oh ne güzel kız kafa dinle işte ben yalvarıyorum 1 haftalığına islahiye'ye git gitmiyor arkadasları çağırıyor gitmiyor gitse ben de anamın evine giderim yakınız annemle evlerimiz hiç değilse yemek derdim olmaz annem kıyamıyor da yemek yaptırmıyor bana biraz dinlen diyo sağolsun
cccccoooooook,cok tesekkur ederim canim benim,cocuk doktoruyum
Türkancığım korselik halin yok gibi tatlım tabi tam göremiyoruz ama fotodan iyisin bence
menün gayet güzel de akşam biraz az olmuş sanki. sabaha kadar acıkırsın büyük ihtimalle. öğlenki böreğin telafisi sanırım yoksa hep mi böyle az yiyorsun.
valla kızlar sizin menüleri görünce benimki ziyafet gibi oluyo. hakikaten ben çok yiyorum ya hiç diyet gibi değil. ama yavaş yavaş veriyorum kilomu. hatta bugün itibariyle hamilelik öncesi kiloma dönmüş bulunmaktayım ama a daha versem iyi olacak. en büyük amacım ne giysemde fazalıkları kapatsam diye düşünmeden giyinip çıkabilmek.
biraz böreği telafi etmek için böyle oldu aslında :)) ama akşam acıkırsam yoğurdun içine birkaç çilek katıp çilekli yoğurt yapıyorum kendime..hem tatlı isteğimi karşılıyor hem de hafif oluyor :)
En sevdiğim bölüm biliyor musun ne güzel çocukları çookk seviyorum ben
Türkaaaaaaannnnnnn ben geç geldim kızllaaaaa okuldan çıktım sonra anama gittim yeni eve geldim sabah:1 dilim kepek ekmeği,2salatalık,1yumurta,kk peynir,sekersiz cay bir de öğleye kadar da 4 kepekli glissin yedim.öğle:1 tabak sulu yemek,1 bardak ayran canım yedim aksam da insallah2 derisi alınmıs tavuk budu,1 bardak ayran bu kadar arda da sekersiz kahve içerim bu kadar canımhepinizi özledim şişkolaaaarrrrrr:13:
Herkese selam.Bugün klavyem ve internet beni mahvetti.Yazdım silindi , yazdım silindi yazma hevesim kaçtı.En iyisi yediklerimi yazayım hemen yine yazımın başına birşey gelmesin.
Kahvaltıyı canım kızım hazırlamıştı .Mumlar , seni seviyorum kartları görende evde romantik annesi babası var sanır ama tv sağolsun herşeyi ordan öğreniyorlar.
Beyaz peynir , tadı iğrenç olan 2 yeşil zeytin , örgü peynir 2-3 tel , 1 avuç narekşili maydanoz ve 1 dilim kepek ekmek.
Arada yeşil çay ve 2 adet diyet bisküvi
Öğlen : lahana çorbası , 1 dilim light ekmek
Ara yeşil çay sanırım 2 adette bisküvi yerim.
Geçen hafta gruba katılmadan önce tartılmıştım gruba girerkende o kilomu vermiştim.Geçen cuma 62 ydim.Bugün dayanadım tartıldım.60,09 olmuşum.Demekki kilo veriyorum.
kahvalti:1 dilim cavdar ekmegi,1 yumurta,domates,salatalik
ogle: 3kasik pilav,kucucuk soganli tavuk sotelenmis,domates,salatalik,yari elma,badem
aksem,1 kofte,1pastirma,yari dilim siyah ekmek,boregin ucundan koparip tadina baktim,1kase cilek.
bol su,mehhhhtesem spor ve de4 fincan yesillim
bikereye mahsus kendi dilimde de yazicam ziira canim istedii
seher yemeyi:1 dilim covdar coreyi,1 yumurta,pomidor,xiyar
gunorta:3 qasiq pilov,cox az soganli toyuq,pomidor,xiyar,yari alma,badam
aksam1`,1 kotlet,1 pastirma(BIZDE NE BUNUN TERCUMESI VAR NE DDE BIZDE BOYLE BISIY VAR),yari dilim qara corek,boreyin ucundan qoparib dadina baxdim,1 kasa ciyelek.,:)))
BEn'de bugün
Sabah 2 Çavdar 1 kk peynir 4 zeytin yeşillik
Ara 1 elma
Öğle 1 dilim Çavdar 1,5 kePce çorba 6 yemek kasığı sEbze
Yoğurt salata
Ara 1 yağsiz tost kepekle
Ara activia
Aksam 1 kase çorba ton balikli salata yoğurt
Aksam yemeğini yemedim hEnuz
1 dilimde ekmek yesemmi karar veremedim
hepinizin menüsü toptan çok güzzel:)bugün herkesin menüsü ne güzel olmuş :)) hepsini okudum, yavaş yavaş daha da düzenli oluyoruz sanırım :) Ben de yazayım hemen...
3 siyah zeytin
4 yk türlü
1 ince dilim börek
ve dee yoğurt
buradayım tatlım cuma günleri staj yerim çocuk esirgeme kurumu çocuklarla görüşme yaptık nete giremedimNerelerdesinnnnnn?????
universiteyi 1 yil once bitirdim ama cocuk ev derken daha dun aldim diplomami,annemlerdeydik,her kes icini parayla doldurdu.300 lira oldu.dayim,babamin arkadasi,teyzemin esi falan,kendi esimin umrunde degil,icine bile bakmadi,coooook uzdu beni yine,kak vseqda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?