Turkan88'in Diyet Günlüğü

Menün süpermiş kısa zamanda hedefine ulasırsın canım bence süper afferin

Çok yorgunum canavarlarım uyusa da ben biraz tv de takılsam zaten hiçbir filmi sonuna kadar izlediğimi hatırlamıyorum biraz Feriha yı izliyeyim bari

ahhh ahh nerdeee:) bunun için önce damat adayı gerek uniden mezun olucam balom var 1 haziranda:)

Her seyin hayırlısı o da olur insallah fıstık gibisin neden olmasın canım neyin eksik hem zaten önce bi okulunu bitir önemli olan bu tatlım koca bulunur önemli olan iş bulmak bence

cok guzel canim,tebrik ederim ayyyrica univ,bitirdigin icin.umarim guzel bi kariyer de yaparsin.kocani napican once kariyer var,bak simdi ben bir anatomi kitabini okuyup bitiremiyorum.

cok guzel canim,tebrik ederim ayyyrica univ,bitirdigin icin.umarim guzel bi kariyer de yaparsin.kocani napican once kariyer var,bak simdi ben bir anatomi kitabini okuyup bitiremiyorum.
tşk canım ama kariyerimde engeller var yurtdışına çıkmaya ailem sıcak bakmıyo bı programla yurtdışında 7 yıl eğitim görüp kendi ülkene yard. doc olarak dönme imkanın var ama 7 yıl uzun geliyo döndüğünde yaşın 30u geçecek ne zaman aile kuracaksın diyo annem

Son düzenleme:
hiic takmiyorum zaten.

ben yeni evlendiğimde yüksek lisans yapacaktım izin vermedi işte evlenmeden önce yapsaydım bana karısamazdı suç bende bana nişanlıyken eğitimine asla karısmam dedi güya beyefendi sonra dedim hani karısmıycaktın bana ne dedi biliyor musun?O REKLAMLAR KISMIYDI SENİ ÜNİVERSİTEYE O KADAR ERKEĞİN İÇİNDE OLMANA ASLA İZİN VERMEM KALDI Kİ ÖĞRETMEN MAASIMIZ YUKSEK OLSAYDI DA ÖĞRETMENLİK YAPMANA DA İZİN VERMEZDİM.diyordu canım erkek milleti işte

selam kizlar bende yeni kahvalti yaptim

1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
domates
1 fincan kahve ictim..simdide yesil cay yaptim onu icecegim..

deme yaaaaa.korse giymekden bi kurtulabilsem
aynen bende korseden sıkıldım artık. öğrencilerim anlamış hocam sizin göbeğiniz vardı şimdi yok olmuş korse mi takıyorsunuz dediler geçen gün.
aslında bende öyle çok gelenekçi düşünen biri değilim ama biraz gerçekçi olmak gerekirse annen haklı tatlım. 30 dan sonra sadece evlilik değil döndüğünde türkiye de yeni bir hayat kurup uyum sağlamak zor olabilir. türkiyeye dönünce bocalayan çok arkadaşım var.
arzu ayten ay senin ne tatli yavrun varmis oylleeeee,ay yerim ben onu.MASAALLAH

teşekkür ederiz teyzesi. senin fotoğrafını görünce aklıma geldi bende koydum.

kızlar ben çıkıyorum gidip biraz feriha izleyim oğluş ta mızırdanmaya başladı. herkese iyi akşamlar

SİZ DE Mİ ÖĞRETMENSİNİ?Ne öğretmenisiniz?bu arada allah bağışlasın çocuğunuz cok tatlıımasallah

ben tek takıldığım nokta o; ailem ısrar edince muhakkak razı olur ama bi tarafları kırgın olur ve ben oradayken allah esirgesin bişey olursa ben vicdan azabından yaşayamam sonra döndüğümde daha seçici olucam ki şuan bile seçiciyim ve çıktığım kültürden uzaklaşmak istemiyorum ben alaturka bi kızım açıkçası:) ama tabi yüksek lisans fikrim var bölüme karar veremiyorum

bence de canim,ustelik turkiye de de cok guzel egitim imkanlari var,bence anneni dinle,turkiyede cok guzek kariyer yapa bilirsin,benim hedefim INSAALLAHturkiyede okumak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…