isimin üzerine tıkla add as contact yazıyo oraya gir devamını anlarsın:)kızlar arkadslık isteği nasıl gönderiliyor biliyo musunuz???hepinize göndermek istiyorum daa
hepinizin menüsü toptan çok güzzel:)
buradayım tatlım cuma günleri staj yerim çocuk esirgeme kurumu çocuklarla görüşme yaptık nete giremedim
bu akşam isveçi bırakıyorum sonunda annemiikna ettim yarın 2 gün normal beslenmeye dönüp pazartesi salı ayran detoksu yapıcam tadını çok merak ediyorum onun:)
bugün yediklerimi sabah şekersin kahve
öğlen mangal vardı 2 parça tavuk eti, 1 küçük şiş salata ayran
arada şekersiz türk kahvesi içtim
akşam yeşil sebzelerle salata ve yoğurt:)
tşk canım artık hiç menülerimden taviz vermemem lazım zaman aleyhime işliyoMenün süpermiş kısa zamanda hedefine ulasırsın canım bence süper afferin
tşk canım artık hiç menülerimden taviz vermemem lazım zaman aleyhime işliyo
ahhh ahh nerdeee:) bunun için önce damat adayı gerekHayırdır yoksa ufukta evlilik mi var??
ahhh ahh nerdeee:) bunun için önce damat adayı gerekuniden mezun olucam balom var 1 haziranda:)
hepinizin menüsü toptan çok güzzel:)
buradayım tatlım cuma günleri staj yerim çocuk esirgeme kurumu çocuklarla görüşme yaptık nete giremedim
bu akşam isveçi bırakıyorum sonunda annemiikna ettim yarın 2 gün normal beslenmeye dönüp pazartesi salı ayran detoksu yapıcam tadını çok merak ediyorum onun:)
bugün yediklerimi sabah şekersin kahve
öğlen mangal vardı 2 parça tavuk eti, 1 küçük şiş salata ayran
arada şekersiz türk kahvesi içtim
akşam yeşil sebzelerle salata ve yoğurt:)
Eşini tanımadığım için bilemiycem ama öyle sanıyorum ki kıskanıyor seni tatlım e bir de güzelsin kıllık yapmış işte takma bosver
tşk canım ama kariyerimde engeller var yurtdışına çıkmaya ailem sıcak bakmıyo bı programla yurtdışında 7 yıl eğitim görüp kendi ülkene yard. doc olarak dönme imkanın var ama 7 yıl uzun geliyo döndüğünde yaşın 30u geçecek ne zaman aile kuracaksın diyo annemcok guzel canim,tebrik ederim ayyyrica univ,bitirdigin icin.umarim guzel bi kariyer de yaparsin.kocani napican once kariyer var,bak simdi ben bir anatomi kitabini okuyup bitiremiyorum.
hiic takmiyorum zaten.
selam kizlar bende yeni kahvalti yaptim
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
domates
1 fincan kahve ictim..simdide yesil cay yaptim onu icecegim..
aynen bende korseden sıkıldım artık. öğrencilerim anlamış hocam sizin göbeğiniz vardı şimdi yok olmuş korse mi takıyorsunuz dediler geçen gün.deme yaaaaa.korse giymekden bi kurtulabilsem
aslında bende öyle çok gelenekçi düşünen biri değilim ama biraz gerçekçi olmak gerekirse annen haklı tatlım. 30 dan sonra sadece evlilik değil döndüğünde türkiye de yeni bir hayat kurup uyum sağlamak zor olabilir. türkiyeye dönünce bocalayan çok arkadaşım var.tşk canım ama kariyerimde engeller var yurtdışına çıkmaya ailem sıcak bakmıyo bı programla yurtdışında 7 yıl eğitim görüp kendi ülkene yard. doc olarak dönme imkanın var ama 7 yıl uzun geliyo döndüğünde yaşın 30u geçecek ne zaman aile kuracaksın diyo annem
arzu ayten ay senin ne tatli yavrun varmis oylleeeee,ay yerim ben onu.MASAALLAH
SİZ DE Mİ ÖĞRETMENSİNİ?Ne öğretmenisiniz?bu arada allah bağışlasın çocuğunuz cok tatlıımasallahaynen bende korseden sıkıldım artık. öğrencilerim anlamış hocam sizin göbeğiniz vardı şimdi yok olmuş korse mi takıyorsunuz dediler geçen gün.
aslında bende öyle çok gelenekçi düşünen biri değilim ama biraz gerçekçi olmak gerekirse annen haklı tatlım. 30 dan sonra sadece evlilik değil döndüğünde türkiye de yeni bir hayat kurup uyum sağlamak zor olabilir. türkiyeye dönünce bocalayan çok arkadaşım var.
teşekkür ederiz teyzesi. senin fotoğrafını görünce aklıma geldi bende koydum.
kızlar ben çıkıyorum gidip biraz feriha izleyim oğluş ta mızırdanmaya başladı. herkese iyi akşamlar
bu saatte ne kahvaltısı yaa aksam oldu
ben tek takıldığım nokta o; ailem ısrar edince muhakkak razı olur ama bi tarafları kırgın olur ve ben oradayken allah esirgesin bişey olursa ben vicdan azabından yaşayamamaynen bende korseden sıkıldım artık. öğrencilerim anlamış hocam sizin göbeğiniz vardı şimdi yok olmuş korse mi takıyorsunuz dediler geçen gün.
aslında bende öyle çok gelenekçi düşünen biri değilim ama biraz gerçekçi olmak gerekirse annen haklı tatlım. 30 dan sonra sadece evlilik değil döndüğünde türkiye de yeni bir hayat kurup uyum sağlamak zor olabilir. türkiyeye dönünce bocalayan çok arkadaşım var.
teşekkür ederiz teyzesi. senin fotoğrafını görünce aklıma geldi bende koydum.
kızlar ben çıkıyorum gidip biraz feriha izleyim oğluş ta mızırdanmaya başladı. herkese iyi akşamlar
tşk canım ama kariyerimde engeller var yurtdışına çıkmaya ailem sıcak bakmıyo bı programla yurtdışında 7 yıl eğitim görüp kendi ülkene yard. doc olarak dönme imkanın var ama 7 yıl uzun geliyo döndüğünde yaşın 30u geçecek ne zaman aile kuracaksın diyo annem
arkadas herhalde ABD de yasiyor.oylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?