allahtan fındık fıstıktan uzak duruyorum ben
sadece sarı leblebi yiyorum bir avuç o kadar
dikkat etdiyseniz ben hemen hemen hergun mutlakaa yerim. O olmasa naparim bilmem,muthis tok tutuyor.
dikkat etdiyseniz ben hemen hemen hergun mutlakaa yerim. o olmasa naparim bilmem,muthis tok tutuyor.
bugün dondurma yediğim için akşam yemeğimde sadece salata yedim bir bardakta ayran içtim
1saat sonrada inşallah çıkıp 1saatlikyürüyüşümü yapacağım
bu hafta 59u görmek istiyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam
kızlarrrrrr akşam yemeğinden önce 3 havuç ve 4 kepeklı galeta yedim yemekten sonra da 1 kase patlamıs mısır yedim bugün kacırdım yahu :26:
şimdi kaçıyorum belki bi ara yine uğrarım sizleri çookkk seviiimmmmmm
şimdi kaçıyorum belki bi ara yine uğrarım sizleri çookkk seviiimmmmmm
tum gun menunu bidaha yazsana
ayyazayım tabi ama kızma sabah:1 kepek ekmeği,kkpeynir,1salatalık,şekersiz cay,küçük tabak kepekli haslanmıs makarna yoğurtlayıp yedim öğle:ıspanak çorbası ve salata aksam:ızgara balık,salata 1 kase patlamıs mısır 4 kepeklı galeta ve 3 havuç
yemin ederim boyle kacirmalar gordugumde moralim bozuluyor yaaaaaaa.hevesim kaciyor.
gunun guzel aksam yemeginden once yedigin galeta ve PPPPAAATLAMIS MISIR FAZLA BENCE.USTELIK aksam yemegin de gayet guzel,1 dilim kepek ekmegi yeseydin doymadiysan.veya 5-10 tane badem.bilemedim 1/4 elma.
türkancığım ben normalde biliyosun dietime bağlıyımdır bugün şeytana uydum ya öffff
güzelll:)selamlar herkeslere sonunda ben geldim :)
sabah kahvaltım her zaman ki gibi kk peynir, domates salatalık, 1dilim kepek ekmeği,4tane zeytin ve 1bardak şekersiz çay
öğle yemeğinde de salata, 5kaşık sebze yemeği,1 dlm ekmek ve yoğurt
marka vermende bi sakınca yok canım menü güzel:) kaç yaşındasın bakim sen ablasıselamm ben de geldim :))
bugünkü menüm :
sabah: 4 yk yulaf ezmesi
yarım yağlı süt
ara: 3 adet pirinç ve mısır patlağı ( marka veremiyorum sanırım :)) şu yuvarlak olanlar var ya hani
öğle : 1 dilim light ekmek
1 domates, yarım salatalık, maydanoz,marul
3 zeytin
1 kk tuzsuz lor peyniri
1 bardak şekersiz kahve
bu arada arzu ayten ingilizce öğretmeniymişsiniz sanırım :)) benim de 2 sene var daha mezuniyetime ileride meslektaşınız olucambu arada aranızda en küçük benim sanırım nasıl hitap etsem bilemedim
tam gaz gidiyosunkahvalti:1 tane kucuk kiymali borek
ogle:yarim porsiyon tavuklu pilav,yogurt
AKSAM:2 kepce corba,1dilim cavdar,yari elma,10 tane badem
bol su,3 fincan yesillim(2 mi 3 mu unutdum,galiba 3tu)
SPORUM:
1 saat yuruyus
kayısı cekırdegı yagı surup strec fılm sarıyaraktan
20 dk hızlı tempo kosu bandı(5.5-6)
15 dk leslıe
15 dk ender sarac
banyo yaparkan lımon kahve karısımıyla peelıng yaptım,(yuzume de yaptım peelıng nıyetıne),catlaklar ıcınmıs,fayda etmezse de peelıng ıste,olu derıyı soysun yeter,banyo sonrasında nemlı vucuduma portakal yagı.
fazlalığını zaten biliyosun yorum yokayyazayım tabi ama kızma sabah:1 kepek ekmeği,kkpeynir,1salatalık,şekersiz cay,küçük tabak kepekli haslanmıs makarna yoğurtlayıp yedim öğle:ıspanak çorbası ve salata aksam:ızgara balık,salata 1 kase patlamıs mısır 4 kepeklı galeta ve 3 havuç
sabah 4 kaşık müsli yarım su bardağı light süt
öğlen 1 kase lahana çorbası
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam 1,5 dilim kızarmış kepekli ekmek, ince bir dilim kaşar kibrit kutusundan küçüktü, 1 zeytin, patates oturtma ama miktar veremicem dikkat etmedim bence çok değildi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?