Turkan88'in Diyet Günlüğü

yok yerlerı yalnıs oldu.sen kahvaltını bozmustun.

evet yaa malesef aslind ailk basta ne guzel biraz peynir domates ve salatalikla atlatmistim.1 dilim ekemk yedim tam diyet kahvaltisiydi.sonra misafirler gidipte ben mutfagi toplarmaya baslayinca 1 yudum yiyeyim dedim yiyis o yiyis..zaten bende tadina bakma gibi durum yok..gerisi geliyor bakinca.bu huyumu bile bile lades dedim aslinda..neyse esek gibi cezasini cektirdim kendime ama

duzeltdım................

ıncırrecelııııııııııııııııııı gunlerdır yok.bu ne yaaaaaa????????

Günaayyyyyydddıııınnnnnn canlaaaaaaarrrr sabah ilk iki saat dersim yoktu hemen kahvaltımı yaptım şöyle:1 kepek ekmeği,2 salatalık,2 kasık yoğurt,kkpeynir,şekersiz çay bu kadar kahvaltım birazdan okula gitcem döndüğümde tekrar yazarım canllaaarrrr ha bu arada 250 ip atladımmmm hazır kimse yokken dedim atlıyayım çok öpttüüümmmm DÜNYAA GÜZELLEERRRİİİİİİİİ

Birkac arkadas yok günlerdir böyle olmaz canım geri dönerlerse almayalım ciddiye almaları lazım değil mi???

günaydınlaaaaaaaaaaaarrrr, bugün detoksum başlamış bulunuyo:) ben de kahvaltımı erken yaptım mecburen 4 kaşık müsli yarım bardak sütle,
ya ama gelmeyene bu kadar sert olmayalım mayıs sonu ben de yokum 2 hafta hiç giremicem

canım gelemeyecek kişi haber vermeli bence düzensizlik olmamalı
sen haber verdikten sonra neden problem olsun ki elbette giremeyebilirsin bu gayet normal

canım gelemeyecek kişi haber vermeli bence düzensizlik olmamalı
sen haber verdikten sonra neden problem olsun ki elbette giremeyebilirsin bu gayet normal
ama ne yalan sölim özlicem 2 haftada yani bi boşluk olacak yediğim içtiğimi hesap verecek bi mertebe yok:) ki kilo almaya müsait ortam ev yemeği yok sürekli hazır

Birkac arkadas yok günlerdir böyle olmaz canım geri dönerlerse almayalım ciddiye almaları lazım değil mi???

sisebe ve nurgul cok disiplinli arkadaslar.ikisini de cok seviyorum,eminim bir mazaretleri vardir.ama incirreceli yeni oldugu icin onu tanimiyorum pek ama bekleyelim bakalim.ama keske haber verseydiler.mukayese,ben de mayis sonu istanbul,antalyada yapicam INSAALLAH.nasil gelicem ben de bilmiyorum acikcasi.2 hafta tam .14 u gidis,30 u donus.

kahvaltımı da yaptım ohhh
2küçük dilim çavdar ekmeği, 1tane yumurta, domates, 1bardak şekersiz çay, küçük bi lokmamı da bala bandırdım bugün

afferin kiz.seni tuta bilene ask olsun.MASAALLAH.

günaydın güzel ve fit bayanlar,
napıyosunuz bakalım
2 gündür giremedim güzeller evde nette problem vardı
amaaaaa diyetime devam
çok özledim ama sizi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…