[ı]yaaa ben kola icmedim ama yanlis mesajin altina yazmissin..ben 6 yildir kola icmiyorum ki
Diyeti bozmayacgim yoksa hedeften uzaklasiyorum git gide...
Zaten telafi etmek icin gun boyu sadece yesil cay ictim veee bol bol spor yaptim ..bir suru mekik cektim..aldigimin buyuk bi kismi harcamis oldugumu dusunuyorum.
[/ı]
[ı]yaaa ben kola icmedim ama yanlis mesajin altina yazmissin..ben 6 yildir kola icmiyorum ki
Diyeti bozmayacgim yoksa hedeften uzaklasiyorum git gide...
Zaten telafi etmek icin gun boyu sadece yesil cay ictim veee bol bol spor yaptim ..bir suru mekik cektim..aldigimin buyuk bi kismi harcamis oldugumu dusunuyorum.
[/ı]
[ı]hayirdir canim eline gecirsen bogacak gibi sinirlisin:18::18::18:[/ı]
cıddıye almayanı gorunce bu sekılde sınırlenıyorum ıse.sen ustelık tartıya 2 gun kala nasıl yıye bıldın yaa,aklım almıyor
[ı]tamam yaaa telafi edecegiz etmeye calisiyoruz...[/ı]
ıncırrecelııııııııııııııııııı gunlerdır yok.bu ne yaaaaaa????????
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrr, bugün detoksum başlamış bulunuyo:) ben de kahvaltımı erken yaptım mecburen 4 kaşık müsli yarım bardak sütle,
ya ama gelmeyene bu kadar sert olmayalım mayıs sonu ben de yokum 2 hafta hiç giremicem
ama ne yalan sölim özlicem 2 haftada yani bi boşluk olacak yediğim içtiğimi hesap verecek bi mertebe yok:) ki kilo almaya müsait ortam ev yemeği yok sürekli hazırcanım gelemeyecek kişi haber vermeli bence düzensizlik olmamalı
sen haber verdikten sonra neden problem olsun ki elbette giremeyebilirsin bu gayet normal
Birkac arkadas yok günlerdir böyle olmaz canım geri dönerlerse almayalım ciddiye almaları lazım değil mi???
Günaayyyyyydddıııınnnnnn canlaaaaaaarrrr sabah ilk iki saat dersim yoktu hemen kahvaltımı yaptım şöyle:1 kepek ekmeği,2 salatalık,2 kasık yoğurt,kkpeynir,şekersiz çay bu kadar kahvaltım birazdan okula gitcem döndüğümde tekrar yazarım canllaaarrrr ha bu arada 250 ip atladımmmm hazır kimse yokken dedim atlıyayım çok öpttüüümmmm DÜNYAA GÜZELLEERRRİİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?