canım bugün tartıldın mı
tartılmadan başlamasaydın 2günde kaç kilo gideceğini ancak öyle öğrenebiliriz
mayyyyyyyyylesef.unutdumsalak kafam
estagfrllah canım
şimdi tartılsan çok farkeder mi acaba
ben 62,5 kiloyla başladım buradan şu da çıkıyo isveç bttikten sonra aşırı yememiş olmama dikkat etmeme rağmen yarım kilo almışım ama buna da şükür:)
günaydın millet
ben bugün diyetisyenime gidicem ya
bir ogün kendime izin versem diyetisyenin yanından çıkınca diyorum
nasıl olur:)
verdiğin kilonun bi kısmını alıyosun tabi çünkü isveçte tamamen az geziyodum şimdiki yeme düzenime bakarak:)nıye,ısvecten sonra cokmu kılo alınıyormus.
bence hiç bi sorun olmaz tabiki türkanın dediği gibi abartmamak şartıyla, vücudun da değişikliğe ihtiyacı var sen ona ödül verirsen o da sana ödül verir bakarsın:) ben gçen ay çok kasmıştım gram oynamıyodu 66dan sinirlendim hafta sonu canımın istediğini yedim umursamadım ama tabiki öle bardak bardak kola cips yoktu, kuruyemiş börek yemiştim sonrasında 65e düştüm yani vücutla inatlaşınca o da kilo vermemekte inatlaşıyoGünaydın millet
Ben bugün diyetisyenime gidicem ya
Bir ogün kendime izin versem diyetisyenİn yanından çıkınca diyorum
Nasıl olur:)
ya zaten türk çayı kansızlık yapıyo içip napıcan yeşil çaya devam:)Esım dıyor kı ıyı demLenmıs turk cayı bana gore cayların en guzeldır,sabah ondan konusuyorduk,zıra onumuzdekı hafta orda oldugum ıcın sekersız nasıl ıcerım dıye dusunup duruyordum,ama ıcıle bılıyormus,ama ben 2 haftadır 1 defa annemlerde,1 defa da alının okulunda ıcmısım.ancak .orda da yesıl ıcıcem DIYE DUSUNUYORUM,YANIMA SALLAMA ALICAM ,TADINI SEVMESEM DE SALLAMANIN,ZIRA ISTANBULDA ESIMIN BEKAR EVINDE FAZLADAN DEMLIK BULUNMAYABILIR.AMA ANTALYADA SADECE YESIL CAY SOYLERIM INSAALLAH.
ya zaten türk çayı kansızlık yapıyo içip napıcan yeşil çaya devam:)
Şole küçük bir pizza yiyebilirim mesela:) kolasiz
hoşgeldin canım
özlettin kendini :)
o zaman super olur.ya ben sey dıyıcem sızın cayın tadı bır qarıp ,sekersız olunca nasıl ıcıyorsunuz oyle.sekerlı super oluyor.ama sekersııııızzzzzzzzzz,,,,,,ıııııııııııııı
türkancım banada pek güzel gelmiyo şekersiz tadı ama düşün 5 tane çay içsem 2 tane şeker atsam
günlük 10 şeker almış olucam
bende sırf kahvaltıda çay geri kalan yeşilimi içiyorum :))
ciddi misin ben iyiki bırakmışım şekeri o zaman :)hem ayca kaya demıstı doktorumda 1kup seker=1 dılım ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?