Turkan88'in Diyet Günlüğü

Yedııııım,supeeeer.ne kadar lezzetlı bısıy bu.bolca da kuru nane dokmustum,ben aldım bu tarıfı ya ,artık tuzlu sekılde sıcak taz gunlerınde yaparım,ben tuzsuz yıyemem sanıyordum ama ayranın hafıf eksılıgı onu kapatdı,col begendım.

ben 62,5 kiloyla başladım buradan şu da çıkıyo isveç bttikten sonra aşırı yememiş olmama dikkat etmeme rağmen yarım kilo almışım ama buna da şükür:)

Günaydın millet
Ben bugün diyetisyenime gidicem ya
Bir ogün kendime izin versem diyetisyenİn yanından çıkınca diyorum
Nasıl olur:)

nıye,ısvecten sonra cokmu kılo alınıyormus.
verdiğin kilonun bi kısmını alıyosun tabi çünkü isveçte tamamen az geziyodum şimdiki yeme düzenime bakarak:)
Günaydın millet
Ben bugün diyetisyenime gidicem ya
Bir ogün kendime izin versem diyetisyenİn yanından çıkınca diyorum
Nasıl olur:)
bence hiç bi sorun olmaz tabiki türkanın dediği gibi abartmamak şartıyla, vücudun da değişikliğe ihtiyacı var sen ona ödül verirsen o da sana ödül verir bakarsın:) ben gçen ay çok kasmıştım gram oynamıyodu 66dan sinirlendim hafta sonu canımın istediğini yedim umursamadım ama tabiki öle bardak bardak kola cips yoktu, kuruyemiş börek yemiştim sonrasında 65e düştüm yani vücutla inatlaşınca o da kilo vermemekte inatlaşıyo

Esım dıyor kı ıyı demLenmıs turk cayı bana gore cayların en guzeldır,sabah ondan konusuyorduk,zıra onumuzdekı hafta orda oldugum ıcın sekersız nasıl ıcerım dıye dusunup duruyordum,ama ıcıle bılıyormus,ama ben 2 haftadır 1 defa annemlerde,1 defa da alının okulunda ıcmısım.ancak .orda da yesıl ıcıcem DIYE DUSUNUYORUM,YANIMA SALLAMA ALICAM ,TADINI SEVMESEM DE SALLAMANIN,ZIRA ISTANBULDA ESIMIN BEKAR EVINDE FAZLADAN DEMLIK BULUNMAYABILIR.AMA ANTALYADA SADECE YESIL CAY SOYLERIM INSAALLAH.

Son düzenleme:
ya zaten türk çayı kansızlık yapıyo içip napıcan yeşil çaya devam:)

Bugunden ıtıbaren dıyetını bozana tek laf bıle etmıyceem,kızmıycam,sadece ıkıncı gun de bozmasını beklıycem.(ANLARSINIZ YA)VE DE yazdıgı hıc bır seye cevap yazmıycam takı ertesı gun duzeltene kadar.UYARINI BELIRTMEK ICIN YAZICAM KI MESELA;FALANCA 1.GUN

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
özlettin kendini :)

Teşekkür ederim cnm benim, bende özledim alıştım sizi ya

Ya 2 tane çok oldu haklısınız ama dün akşamda baya bi temizlik yapmıştım çok açtım
ama görün bak telafi edicem
şimdi kendime ceza verdim 150 ip atlıcam lavaboda

Türkancım banada pek güzel gelmiyo şekersiz tadı ama düşün 5 tane çay içsem 2 tane şeker atsam
günlük 10 şeker almış olucam
bende sırf kahvaltıda çay geri kalan yeşilimi içiyorum :))

Kekeık,bıberıye,badem bugday karısımımı surdum elektrıklı supurgeyle odaları supuruyorum,cok tatlı yakıyor,sular akıyor.(kafıyelı oldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…