günaydın güzel ve fit bayanlar,
napıyosunuz bakalım
2 gündür giremedim güzeller evde nette problem vardı
amaaaaa diyetime devam
çok özledim ama sizi ya :)
ama ne yalan sölim özlicem 2 haftada yani bi boşluk olacak yediğim içtiğimi hesap verecek bi mertebe yok:) ki kilo almaya müsait ortam ev yemeği yok sürekli hazır
kahvaltımı da yaptım ohhh
2küçük dilim çavdar ekmeği, 1tane yumurta, domates, 1bardak şekersiz çay, küçük bi lokmamı da bala bandırdım bugün
sisebe ve nurgul cok disiplinli arkadaslar.ikisini de cok seviyorum,eminim bir mazaretleri vardir.ama incirreceli yeni oldugu icin onu tanimiyorum pek ama bekleyelim bakalim.ama keske haber verseydiler.mukayese,ben de mayis sonu istanbul,antalyada yapicam INSAALLAH.nasil gelicem ben de bilmiyorum acikcasi.2 hafta tam .14 u gidis,30 u donus.
canım hazır yemeklerden zaten bu hala gelmedik mi(en azından ben öyle)
üni. Hayatım boyunca hazır yemekten, abur cubur yemekten geldim bu hala
üni. Başladığım da 56 kiloydum sonunda ise 69
aman dikkat et 2 haftada 2-3 kilo fazlayla dönme
günaydın güzel ve fit bayanlar,
napıyosunuz bakalım
2 gündür giremedim güzeller evde nette problem vardı
amaaaaa diyetime devam
çok özledim ama sizi ya :)
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrr, bugün detoksum başlamış bulunuyo:) ben de kahvaltımı erken yaptım mecburen 4 kaşık müsli yarım bardak sütle,
ya ama gelmeyene bu kadar sert olmayalım mayıs sonu ben de yokum 2 hafta hiç giremicem
aynen ben de 62 kiloyla gidip ilk yılın sonunda 76 kiloydum insan yerken kilo aldığını anlamıyo,3-4 ayda aldığım kiloyu ancak 3 yılda verebildim işte, bu kez 4 günde bir tartılıcam kilo almamak için, bol bol çiğ sebze meyve yemeye çalışıcamcanım hazır yemeklerden zaten bu hala gelmedik mi(en azından ben öyle)
üni. hayatım boyunca hazır yemekten, abur cubur yemekten geldim bu hala
üni. başladığım da 56 kiloydum sonunda ise 69
aman dikkat et 2 haftada 2-3 kilo fazlayla dönme
kızlar kahvaltımı yaptım
şekersiz çay ve 2 poğaça
bugün başka ekmek yemek yok
kızlar kahvaltımı yaptım
şekersiz çay ve 2 poğaça
bence bugün hiçbirşey yemesen bile telafisi zorkızlar kahvaltımı yaptım
şekersiz çay ve 2 poğaça
aynen ben de 62 kiloyla gidip ilk yılın sonunda 76 kiloydum insan yerken kilo aldığını anlamıyo,3-4 ayda aldığım kiloyu ancak 3 yılda verebildim işte, bu kez 4 günde bir tartılıcam kilo almamak için, bol bol çiğ sebze meyve yemeye çalışıcam
bence bugün hiçbirşey yemesen bile telafisi zor
bu arada hmyrali kahvaltın güzeldi
o zaman super olur.ya ben sey dıyıcem sızın cayın tadı bır qarıp ,sekersız olunca nasıl ıcıyorsunuz oyle.sekerlı super oluyor.ama sekersııııızzzzzzzzzz,,,,,,ıııııııııııııı
aydın/ nazilli/ kuşadası inşallah üniye gidicem mayısın 28-29u gibi düşünüyorum en erken haziranın 10u gelebilirimcanım,yolculuk nereye ınsaallah?
kesinlikle insan çok alışıyo ben de 1,5 ay falan oldu şekersiz içmeye başlayalı artık azıcık şeker bile olsa çok şekerli geliyo içemiyorumcanım alışıyor insan bi süre sonra
ben 2aydır şekersiz içiyorum alıştım ama çok hoşuma gittiği de söylenemez :)
şekerli içerken en az5-6 bardak içerdim şimdi ise en fazla 2 bardak
Saat 12:00 bırazdan gelırım ınsaallah.
aydın/ nazilli/ kuşadası inşallah üniye gidicem mayısın 28-29u gibi düşünüyorum en erken haziranın 10u gelebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?