Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın güzel ve fit bayanlar,
napıyosunuz bakalım
2 gündür giremedim güzeller evde nette problem vardı
amaaaaa diyetime devam
çok özledim ama sizi ya :)

ben deee.bak ben dedeım dımı nurgul ve sısebe dısıplınlı arkadaslardır,emınım bır mazeretlerı vardır,sen geldın,kaldı sısebe.bır de ıncırrecelı.emınım o da gelır yakında ınsaallah.

ama ne yalan sölim özlicem 2 haftada yani bi boşluk olacak yediğim içtiğimi hesap verecek bi mertebe yok:) ki kilo almaya müsait ortam ev yemeği yok sürekli hazır

canım hazır yemeklerden zaten bu hala gelmedik mi(en azından ben öyle)
üni. hayatım boyunca hazır yemekten, abur cubur yemekten geldim bu hala
üni. başladığım da 56 kiloydum sonunda ise 69
aman dikkat et 2 haftada 2-3 kilo fazlayla dönme

evet kızlar geldim çok çok özür dilerim.
internetim de problem vardı
ondan giremedim
özlemişim sizi yaaa

tam kalbımden vurdun,yemın ederım,ben de 56 falandım,unıversıtede aralarda yedıyım donerler,lahmacunlar,yemek oısırmekten usenıp sucuk sosıs yemeler tum metobolızmayı mahvettı.acgoz bısey oldum,

ben deee.

Kahvaltım:1 dılım cavdar,hem peynır,hem yumurta,2 domates,1 salatalık.ustunden de yesıl cay,saat 12 e tam 5 dk var,bırazdan ılk ayranımı ıcıp yazıcam ınsaallah.guya alıyı babasıyla parka gonderdım kı evlerı supureyım,burdan ayrılamıyorum kııı

aynen ben de 62 kiloyla gidip ilk yılın sonunda 76 kiloydum insan yerken kilo aldığını anlamıyo,3-4 ayda aldığım kiloyu ancak 3 yılda verebildim işte, bu kez 4 günde bir tartılıcam kilo almamak için, bol bol çiğ sebze meyve yemeye çalışıcam

kızlar kahvaltımı yaptım
şekersiz çay ve 2 poğaça
bugün başka ekmek yemek yok

o zaman super olur.ya ben sey dıyıcem sızın cayın tadı bır qarıp ,sekersız olunca nasıl ıcıyorsunuz oyle.sekerlı super oluyor.ama sekersııııızzzzzzzzzz,,,,,,ıııııııııııııı

Son düzenleme:

canım,yolculuk nereye ınsaallah?

canım alışıyor insan bi süre sonra
ben 2aydır şekersiz içiyorum alıştım ama çok hoşuma gittiği de söylenemez :)
şekerli içerken en az5-6 bardak içerdim şimdi ise en fazla 2 bardak

canım alışıyor insan bi süre sonra
ben 2aydır şekersiz içiyorum alıştım ama çok hoşuma gittiği de söylenemez :)
şekerli içerken en az5-6 bardak içerdim şimdi ise en fazla 2 bardak
kesinlikle insan çok alışıyo ben de 1,5 ay falan oldu şekersiz içmeye başlayalı artık azıcık şeker bile olsa çok şekerli geliyo içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…