Turkan88'in Diyet Günlüğü

bu paylaşım yasak mı bilmiyorum ama deneme yanılma dünyası lesliyi indirmek isteyen arkadaşlar bu linke bakabilir ben buradan indirmiştim
http://rapidshare.com/files/332876875/Walk_Away_the_Pounds_with_Leslie_Sansone_-_4_Mile_-_Walk_off_Weight__Fitness___1_h_7_min_.avi

aaa bende baktım ama hata veriyo sanırım

Son düzenleme:
ben bu leslie yi yapıyordum bi aralar. vakit ayırabilirsek çok güzel bişey aslında ama işte benim oğlum pek rahat bırakmıyo beni. internetten indirmiştim videolarını.
12:30 gibi öğle yemeğimi yedim
2 kepçe tavuk çorbası
6 yemrek kaşığı karnabahar haşlama
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

üstüne 1 kupa yeşil çay

1 saat sonra diyetisyen randevum var iyi sonuç alırım umarım her hafta ölçüm yapıyoruz ne kadr yağdan gitmiş diyee.

bana biraz fazla geldi acaba kendim az yediğim için mi ki:) ekmekleri yemesen daha iyi olmaz mı canım yaa gerçi diyetisyen verdiyse boynumuz kıldan ince işi ehline bırakalım:) hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman:)

banada diyetisyen bi kepçe çorba bir dilim ekmeğe tekabül ediyor çorba içtinmi ekmeği kıs demişti canım
bende 12:30 gibi yedim öğle yemeğimi
4kaşık makarna, 4kaşık türlü, 1su bardağı kadar yoğurt ve salata

Nurguuuuuuuul,tavuklumakarna(ayyyyy canım cekdıı) nerdesınııııız? Ne zaman baslıycaksınız?t.m sen kılonu ve hedefını de gır mıhnen(oglumun dılınden lutfen)

Burdayım cnmmm :)))
Çalıştığım için ara ara giriyorum
Ben bugün itibari ile başladım :)
Kilo 61.5 hedef 55
hadi bakalım

kızlar benim de öğle yemeğim
3/4 kase çorba, 2 kaşık bezelye yemeği, 1 küçük kase yoğurt
1 lt su içtim şimdiye kadar

Bu sabah bi shey yiyemedim cunki oglen uyandim, oglen yemeyinde bol kizartma yedim, patatec, kofte, aci biber, domates, patlican ve sonra hic bi siy yemedim, aksama belki sadece salata yerim ya da yemem, bilmiyorum . yesil cay icicem ama bi turlu mutfaga gidemiyorum ulen. tenbellik basti yine. o yuzden basen almish bashini gidiyor

Son düzenleme:
kızlar benim de öğle yemeğim
3/4 kase çorba, 2 kaşık bezelye yemeği, 1 küçük kase yoğurt
1 lt su içtim şimdiye kadar
bence çok iyi böle devam
Hedefim 50 kilo olmak. ve tam 6 kilo fazlam var, ben de varim, pariiiiisss anneeemmmmmm
bi köpek olmadığımız kalmıştı canım sen kaç yaşındasın böle:)

arkadaş bizimle dalga geçiyor galiba
bu arada shey,almısh... türkçeyi katletmeyin lütfen doğru kullanın

arkadaş bizimle dalga geçiyor galiba
bu arada shey,almısh... türkçeyi katletmeyin lütfen doğru kullanın

Ben Azeriyim ablam, buna da sukr edelim, bu kadar turkcem var evelALLAH

ben niye smile koyamiyorum ( ergeniz diye bu da mi yasak (
tatlım belki burası sana uygun bi yer değildir yaşıtlarının bulunduğu sitelerde sana yakın düşüncede ve tavır içinde olan kişilerle görüşüp onların arasına katışsan daha faydalı olur senin için

Shaka yapiyorum :) sadece bu gun keyfim yerinde ve boyle bir girish yapdim araniza. aranizda bulunmaktan cok mutluyum :) 21 yashim var ve konservatuar 3. sinifda okuyorum :) eger sakam fazla olduysa ozur dilerim :)

bana biraz fazla geldi acaba kendim az yediğim için mi ki:) ekmekleri yemesen daha iyi olmaz mı canım yaa gerçi diyetisyen verdiyse boynumuz kıldan ince işi ehline bırakalım:) hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman:)

canım doktor her gittiğimde ekmekleri bitirdinmi diye soruyor. olmazmış yani. bende kafama göre azaltıyodum ama belli bir kalorinin altına düşmemek lazımmış o zaman metabolizma çalışmadığından yavaşlıyormuş. zaten listeye uyduğumda gayet güzel kilo verebiliyorum ama ben anı şeyleri yemekten sıkıldığımdan listeye çok uymadım geçen hafta ve kilo vermem durdu bu ara. biraz önce geldim kontrolden ve bu hafta sadece 500 gr vermişim o da ödem. yağ hiç gitmemiş yani. (gitmez tabi çünkü kaçamak olarak cips yemiştim :!:) bu hafta daha dikkatli ol dedi.

şimdi ara öğünümü yapıyorum
1 elma
1 su bardağı süt
2 ceviz

Shaka yapiyorum :) sadece bu gun keyfim yerinde ve boyle bir girish yapdim araniza. aranizda bulunmaktan cok mutluyum :) 21 yashim var ve konservatuar 3. sinifda okuyorum :) eger sakam fazla olduysa ozur dilerim :)

bu ş harfleri yerine sh yapma hevesi biraz gereksiz değil mi. lütfen güzelim dilimizi bozmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…