bana biraz fazla geldi acaba kendim az yediğim için mi ki:) ekmekleri yemesen daha iyi olmaz mı canım yaa gerçi diyetisyen verdiyse boynumuz kıldan ince işi ehline bırakalım:) hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman:)ben bu leslie yi yapıyordum bi aralar. vakit ayırabilirsek çok güzel bişey aslında ama işte benim oğlum pek rahat bırakmıyo beni. internetten indirmiştim videolarını.
12:30 gibi öğle yemeğimi yedim
2 kepçe tavuk çorbası
6 yemrek kaşığı karnabahar haşlama
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
üstüne 1 kupa yeşil çay
1 saat sonra diyetisyen randevum var iyi sonuç alırım umarım her hafta ölçüm yapıyoruz ne kadr yağdan gitmiş diyee.
Nurguuuuuuuul,tavuklumakarna(ayyyyy canım cekdıı) nerdesınııııız? Ne zaman baslıycaksınız?t.m sen kılonu ve hedefını de gır mıhnen(oglumun dılınden lutfen)
bence çok iyi böle devamkızlar benim de öğle yemeğim
3/4 kase çorba, 2 kaşık bezelye yemeği, 1 küçük kase yoğurt
1 lt su içtim şimdiye kadar
bi köpek olmadığımız kalmıştıHedefim 50 kilo olmak. ve tam 6 kilo fazlam var, ben de varim, pariiiiisss anneeemmmmmm
Bu sabah bi shey yiyemedim cunki oglen uyandim, oglen yemeyinde bol kizartma yedim, patatec, kofte, aci biber, domates, patlicanve sonra hic bi siy yemedim, aksama belki sadece salata yerim ya da yemem, bilmiyorum . yesil cay icicem ama bi turlu mutfaga gidemiyorum ulen. tenbellik basti yine. o yuzden basen almish bashini gidiyor
Bu sabah bi shey yiyemedim cunki oglen uyandim, oglen yemeyinde bol kizartma yedim, patatec, kofte, aci biber, domates, patlicanve sonra hic bi siy yemedim, aksama belki sadece salata yerim ya da yemem, bilmiyorum . yesil cay icicem ama bi turlu mutfaga gidemiyorum ulen. tenbellik basti yine. o yuzden basen almish bashini gidiyor
arkadaş bizimle dalga geçiyor galiba
bu arada shey,almısh... türkçeyi katletmeyin lütfen doğru kullanın
bence çok iyi böle devam
bi köpek olmadığımız kalmıştıcanım sen kaç yaşındasın böle:)
tatlım belki burası sana uygun bi yer değildir yaşıtlarının bulunduğu sitelerde sana yakın düşüncede ve tavır içinde olan kişilerle görüşüp onların arasına katışsan daha faydalı olur senin içinben niye smile koyamiyorum( ergeniz diye bu da mi yasak (
tatlım belki burası sana uygun bi yer değildir yaşıtlarının bulunduğu sitelerde sana yakın düşüncede ve tavır içinde olan kişilerle görüşüp onların arasına katışsan daha faydalı olur senin için
bana biraz fazla geldi acaba kendim az yediğim için mi ki:) ekmekleri yemesen daha iyi olmaz mı canım yaa gerçi diyetisyen verdiyse boynumuz kıldan ince işi ehline bırakalım:) hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman:)
Shaka yapiyorum :) sadece bu gun keyfim yerinde ve boyle bir girish yapdim araniza. aranizda bulunmaktan cok mutluyum :) 21 yashim var ve konservatuar 3. sinifda okuyorum :) eger sakam fazla olduysa ozur dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?