Turkan88'in Diyet Günlüğü

sizi cok cana yakin buldum :) bu arada, oglen yemeyinden sonra agzima hic bir shey koymadim. tavsiye ettiyiniz yaglari surdum shimdi. bir de yeshil cay iciyorum. inshaALLAH tez bir zamanda zayiflariz. malum yaz geldi

olsun ama ogle yemeyiniz hic uydun deyil,kahvaltiyi da yapmamissiniz.ilk gununuz yarin.

kızlar ben birazdan çıkıyorum ilk gün için gayet iyi gittim bakalım akşam nasıl olacak
inş. kendimi tutarım da :) hepinizi öpüyorum sabaha görüşürüz

kızlar bende aranıza girmek istiyorum aslında başka bi zayıflama topiğinde daha varım ama onlar başladığından beri çok iyi gidiyorlar ( ) ben pek ayak uyduramadım diyebilirim o yüzden bu topiğe de gelmek istiyorum eğer bi sakıncası yok ise

sabah şekersiz sütsüz kahve
öğlen 2 haşlanmış yumurta 4 çatal haşlanmış karnıbahar 100 gr etmezdi:)
akşam 200 gr haşlanmıl tavuk+ yağsız tuzsuz salata yarım porsiyon sayılabilir:)

spor:30 dk hafif tempo yürüyüş 15 dk hızlı tempo yürüyüş 1 saat sonra da biberiye yağı sürüp yürüyüş+egzersiz yapıcam parkta:)

akşam yemeğinde
1kaşık makarna,4kaşık türlü,salata ve 2kaşıkta yoğurt yedim
bugün yarım saat yürüyebildim dün topuklu ayakkabı giymiştim alışkın olmadığım için ayaklarımı mahvetti resmen bu yüzden az yürümek zorunda kaldım
şimdi biberiye çayı içeceğim sonrasında günü kapatacağım

bence çok güzel devamm:)

Kahvalti nce 1b yesil cay, 1 elma, 1 b yesil cay daha. Oglen: 4/1 kase kofteli corba, 1dilim ekmek, bir elma, 1 yesil cay. Ara: bir avuc badem. Aksam : 2 kofte, yarim porsiyon tel sehriye pilavi, 1 elma, 1 avuc badem. bol bol su. Spor: bu gun cok zayif. 15 dk hizli tempo kosu bandinda

canim bence senin sporun muhhhhhhhhtesem,olaganustu HER ZAMANKI GIBI.ama kahvalti yapmamissin,sonra ogunlerin de cok zayif,bu sekilde beslenirsen normal hayatina doner donmez o kilolari 2 kati geri alirsin MAZALLAH.

harıkasın bugun

slm kizlar benimde 9 kilo fazlam var araniza katilabilirmiyim

tabiki ama her gun bitiminde yediklerinizi,ictiklerinizi,sporunuzu paylasin ve de kilo hedef baslangic tarihi.1 tane kuralimiz var 2 gunden fazla diyete ara veren arkadasimizi listeden cikariyoruz.cunki 2 gun bucut icin cok uzun bi sure

Ama arkadaslaaaaaaaar sadece ben,hmyralı ve mukayese tum gun menumuzu yazmısız,dıgerlerııııııııı????????

tmm ben tesekkurler ben amerikada yasiyorum buyuk ihtimal yazdgimda sizde gece 1 olur turkiyeden 7 saat gerideyiz :) ama mutlaka yazicm gun sonunda nasilsa gorursnz ama gun icinde inss takilir,m size ben 4 ay once dogum yaptim aslinda suan diyetteyim ama 2 gundr bozdum gibi birseydi yrin ipleri skicam sutum yeterli olmadigi hatta hic gelmedigi icin basladim diyete sun ki kilom ac karnina 74.300 gr ins hedef 65

canimsut vermeyi durdurdunmu?

canimsut vermeyi durdurdunmu?

evet cok cabaladim ugrastim ama bi turlu gelemdi sutum dereotu sut arttirici cay maden suyu tum yesillikler neredeyse bulgur tatli ama olmadi annemde hepimizi 3 ay emzirebilmis snirim cekmisim biraz oglumda alamamisti cok

buara ben baslama tarihime yarin dedim ama suan bizde saat gece 12.30 yani sizde bugun demek istemistim

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım maşşallah herkes diyete uygun davranmış
ben çalıştığım için akşam yediklerimi sabahtan yazarım size
dün yarım porsiyon pilav 3-4 kaşıkta fırında patlıcan ve yoğurt yedim
45 dk yürüyüş yaptım ama eşim çerez almış dayanamadım 1 avuç kadar yedim ama azcıkkkk :)))
sabah henüz bişey yemedim
birazdan gevrek ve peynir yerim çayla

gubaydı n ve hayırlı cumlar hanımlar
cokyorgun hıssedıyorum ve uyumak ıstıyorum ama oglum saolsun ızın yok
bugun yıne delı gıbı spora vercem kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…