sizi cok cana yakin buldum :) bu arada, oglen yemeyinden sonra agzima hic bir shey koymadim. tavsiye ettiyiniz yaglari surdum shimdi. bir de yeshil cay iciyorum. inshaALLAH tez bir zamanda zayiflariz. malum yaz geldi
Arifə bir işarə, qanmaza min toppuz :)))
bence çok güzel devamm:)akşam yemeğinde
1kaşık makarna,4kaşık türlü,salata ve 2kaşıkta yoğurt yedim
bugün yarım saat yürüyebildim dün topuklu ayakkabı giymiştim alışkın olmadığım için ayaklarımı mahvetti resmen bu yüzden az yürümek zorunda kaldım
şimdi biberiye çayı içeceğim sonrasında günü kapatacağım
sabah şekersiz sütsüz kahve
öğlen 2 haşlanmış yumurta 4 çatal haşlanmış karnıbahar 100 gr etmezdi:)
akşam 200 gr haşlanmıl tavuk+ yağsız tuzsuz salata yarım porsiyon sayılabilir:)
spor:30 dk hafif tempo yürüyüş 15 dk hızlı tempo yürüyüş 1 saat sonra da biberiye yağı sürüp yürüyüş+egzersiz yapıcam parkta:)
akşam yemeğinde
1kaşık makarna,4kaşık türlü,salata ve 2kaşıkta yoğurt yedim
bugün yarım saat yürüyebildim dün topuklu ayakkabı giymiştim alışkın olmadığım için ayaklarımı mahvetti resmen bu yüzden az yürümek zorunda kaldım
şimdi biberiye çayı içeceğim sonrasında günü kapatacağım
slm kizlar benimde 9 kilo fazlam var araniza katilabilirmiyim
tmm ben tesekkurler ben amerikada yasiyorum buyuk ihtimal yazdgimda sizde gece 1 olur turkiyeden 7 saat gerideyiz :) ama mutlaka yazicm gun sonunda nasilsa gorursnz ama gun icinde inss takilir,m size ben 4 ay once dogum yaptim aslinda suan diyetteyim ama 2 gundr bozdum gibi birseydi yrin ipleri skicam sutum yeterli olmadigi hatta hic gelmedigi icin basladim diyete sun ki kilom ac karnina 74.300 gr ins hedef 65
canimsut vermeyi durdurdunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?