Turkan88'in Diyet Günlüğü

:117::117: neden kızdığımı anlıyosundur bi daha cips yok, hayır yicem dersen bize de al beraber yiyelim bi daha böyle sheyler yapma tamam mı

Son düzenleme:
slm hanımlar tekrardan
yoruldum temızlıkle ugrastım
sporda yaptım yıne yapcam ama ben neden delı gıbı yemek ıstıyorum onu anlamıyorum...

slm hanımlar tekrardan
yoruldum temızlıkle ugrastım
sporda yaptım yıne yapcam ama ben neden delı gıbı yemek ıstıyorum onu anlamıyorum...

mide küçülür yeme isteği biter diyorlarya ben ona inanmıyorum yeme isteğim hiç bitmiyor
yeme isteğini bitirmek ancak beyinde bitirmekle oluyor bence

mide küçülür yeme isteği biter diyorlarya ben ona inanmıyorum yeme isteğim hiç bitmiyor
yeme isteğini bitirmek ancak beyinde bitirmekle oluyor bence

valla oylede beynım suan ınatla algılamıyo yememem gerektıgını bacım ya..

canim senin menulerin bence haarika.bakiyorum ki tam doyurucu metobolizmayi hizlandirici bir icerik.sanirim tecrubenden faydalanicam.yalniz ara oyun yemiyorum ben.esim de formunu o sekilde koruyor hep.cunki “Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”

kızlar ara öğün olarak neler yiyorsunuz

canım ben ara öğünde meyve yiyorum ama mutlaka yanında süt yada yoğurtla. önceden meyve sağlıklı diye meyve yerdim ama bir sürü aslında meyvedeki şeker bile zararlıymış. o nedenle küçük boy bir meyve ve şekerimi hemen yükseltmesin diye yanındada süt ürünü.

hımm şimdi bu söylediklerin kafamı karıştırdı. ne desem bilemiyorum. çok zıt iki görüş. biri kesinlikle ara öğün yememiz yönünde. diğeride senin anlattıkların. peki hani yemekten 2 saat sonra şekerimiz düşer tatlı ihtiyacını karşılamak için meyve yemek falan. bu da mı yanlış o zaman.

:117::117: Neden kızdığımı anlıyosundur bi daha cips yok, hayır yicem dersen bize de al beraber yiyelim :d:d bi daha böyle sheyler yapma tamam mı:d:d:d:d

aaaaaaaaaaa,ınanmıyoruuuuuuuum,sen cıpsmı yedın,kola da ıcseydın barı.canım yazık yaa emegıne.bıdaha yapma emı?

benım de kafam karıstı sen ara ogun yıyorsun ve masaallah ıyı gıdıyorsun.ama ben kendımı tanıyorsam eger ara ogun yersem ıstahım bı acılır kı bıdaha kapatamam.boyle ıyı ıdare edıyorum.bılımsel acıklaması da var ıste.

merhaba hos geldın.bugun lıstenız dıyete hıc uygun degıl,sızı yarın ıcın yazayım,ama eger dıyetı duzenlı yapıcaksanız ve de her gun yedıklerınızı paylasın.ve de 2 gunden fazla dıyet bozulucak olursa o arkadasımız bızımle devam etmıyecek.kılo vermek sabır ,ırade ve azım ısıder,ve de dıyete ve spora alıstırmıs oldugumuz bır vucudu ıkı gunden fazla kendı basına bırakırsak kılo vermemız bı haylı guclesır.

sizi cok cana yakin buldum :) bu arada, oglen yemeyinden sonra agzima hic bir shey koymadim. tavsiye ettiyiniz yaglari surdum shimdi. bir de yeshil cay iciyorum. inshaALLAH tez bir zamanda zayiflariz. malum yaz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…