detoks yorumlarınızı okuyunca şaşırdım çünkü benim durumum iyi. bu sabah tartıldığımda 800 gr eksideydim. bakalım 2. günün sonunda yani yarın ne olacak. sizdeki şişikinliktir yarın sanaha gider bence. zaten o detoksta böyle birşey yazıyordu. mutlaka 2. günün sonunda tartılın yazıyordu takmayın kafaya.
ben gelene kadar herkes gitmiş ancak fırsat bulabildim eşim evde olduğunda fazla internette vakit harcamamaya özen gösteriyorum. şimdi işe gitti bende hemen bilgisayarı açtımdetoks gayet iyi gitti çok zorlanmadım ben. yarın sabah kesin sonucu alınca kaçla başladım kaçlşa bitirdim yazıcam hepsini. zaten kilo bildirimi de var.
ben size birşey sorucam kızlar. şimdi ben 2 ay boyunca her hafta diyetisyene gittim ve 10 kilo verdim. yarın yeni bir dönem başlıyor yani 2 aylık dönem (ödemeler o şekilde) tekrar gitmem gerekiyor aslında ama zaten az bir kilom kaldı. 3-4 kilo için tekrar başlamasam mı acaba diyorum. bu kiloyu kendim versem. bana bir fikir verin lütfen?
Arzucum ne karar verdin diyetisyen konusunda
bence devam et çünkü şu ana kadar süpersin
sonuna kadar götür bence
gerçekten süpersin tebriklerselam herkese. bugün yediklerimi yazıp çıkıyorum doktora.
sabah 7:30
yarım domates yarım salatalık
1 kk yarım yağlı peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ara yapamadım yanıma meyve almayı unutmuşum
öğle 12:30
2 kepçe çorba
6 yemek kaşığı karnabahar haşlama
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
şimdilik bu kadar. iyiki varsınız arkadaşlar burası beni motive etti yoksa çoktan 66 kiloda bırakıyordum diyeti.
ogle: 1 ince dilim ekmek ,1 kepce kofteli corba,1 domates,yesillik,salatalikkahvalti:1 dilim cavdar,kk kadar peynir.domates,salatalik,1?4 elma
ara:1 dolu tabar erik,4 catal spagetti
işte 11,5 kilo falan oldu sanırım şimdiye kadar onu mu sordun anlayamadım ama
yok cnm diyetisyene gitmeye devam edicek misin diye sordum ama gidicem demişsin önceki mesajında :)
benim mesaj geç olmuş biraz
:)))
selam kızlar
ayranın içine katılacak bulguruda haşlıyor muyuz
birde ince bulgur mu yoksa pilavlık olandan mı atıyoruz acil cevap verir misiniz
kızlar kilo bildirimi yapiyim bende kilom 57.5 bu hafta kaçamaklarla geçsede sporu hiç bırakmadığım için durmamış kilo vermem kilo vermeyi bi kenara bıraktım acaip sıkılaştı vücudum hiç bi pantalonum belimde durmuyo hepsini daralttırmaya götürücem :)
canın hala ders almadın galiba bu detoksu yapanlar memnun değil canım eziyet etme kendine bence
yok canım ya ben memnunum vücuttaki ödemi attım ve tartıda da bunun etkisini gördüm.
hmyrali evet canım tabiki bulguru yeşil mecimeği ve nohutu hepsini haşladım ben. yoksa yenmezki zaten. ben normal pilavlık bulgur kullandım öyle anladım çünkü.
yok canım ya ben memnunum vücuttaki ödemi attım ve tartıda da bunun etkisini gördüm.
hmyrali evet canım tabiki bulguru yeşil mecimeği ve nohutu hepsini haşladım ben. yoksa yenmezki zaten. ben normal pilavlık bulgur kullandım öyle anladım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?