Turkan88'in Diyet Günlüğü

Arzucum ne karar verdin diyetisyen konusunda
bence devam et çünkü şu ana kadar süpersin
sonuna kadar götür bence

selam herkese. bugün yediklerimi yazıp çıkıyorum doktora.
sabah 7:30
yarım domates yarım salatalık
1 kk yarım yağlı peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği

ara yapamadım yanıma meyve almayı unutmuşum

öğle 12:30
2 kepçe çorba
6 yemek kaşığı karnabahar haşlama
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

şimdilik bu kadar. iyiki varsınız arkadaşlar burası beni motive etti yoksa çoktan 66 kiloda bırakıyordum diyeti.

gerçekten süpersin tebrikler
yok yok devam hep birlikte çok daha iyi olucaz

yok cnm diyetisyene gitmeye devam edicek misin diye sordum ama gidicem demişsin önceki mesajında :)
benim mesaj geç olmuş biraz
:)))

ayy mesajını okuyunca kendimi çok komik hissettim. anlayamadım çünkü ne karar verdin yazmışsın ben onu ne kadar verdin diye okudum. evet canım birazdan çıkıyorum bakalım ayran detoksu yüzünden kızacakmı? biraz sert bi hatun çünkü kendileri

selam kızlar
ayranın içine katılacak bulguruda haşlıyor muyuz
birde ince bulgur mu yoksa pilavlık olandan mı atıyoruz acil cevap verir misiniz

Güllleerr ben geldim hala moral sıfır bende vere vere 700 gr vermişim hemen öğünlerimi yazayım sabah:1 sekersiz çay,2 salatalık,kkpeynir 1 saat sonra 1 elma yedim öğle:1 kase mercimek çorbası yedim aksam da 1 tabak karnıbahar ve 1 bardak ayran var az önce de 250 ip atladım ha bu arada ben bundan sonra aksamları sadece 1 kase nesfit yıycem o kadar okul çıkısında 2 buyuk paket nesfit ve 2 yağsız süt aldım 2 pakette yesil çay aldım yarından itibaren aksam yemeklerim sadece nesfit olcak kızçelerrrrr

selam kızlar
ayranın içine katılacak bulguruda haşlıyor muyuz
birde ince bulgur mu yoksa pilavlık olandan mı atıyoruz acil cevap verir misiniz

canın hala ders almadın galiba bu detoksu yapanlar memnun değil canım eziyet etme kendine bence

canım pilavlık bulgur haşlıyosun kusura bakma görmedim sorunu
ben pek memnun kalmadım annem de öle ikimiz de + çıktık ama arzuayten ve türkan kilo vermişler iyi düşün sancılı oluyo:)

Son düzenleme:

vallahi süpersin ne diyeyim sana

yok canım ya ben memnunum vücuttaki ödemi attım ve tartıda da bunun etkisini gördüm.
hmyrali evet canım tabiki bulguru yeşil mecimeği ve nohutu hepsini haşladım ben. yoksa yenmezki zaten. ben normal pilavlık bulgur kullandım öyle anladım çünkü.

Kızçeleerrrr yarından itibaren plates yapcam zaten benim setim var dvd mde var ip beni mahvetti ayaklarımı en iyisi benim için plates diye düşünüyorum canlaarrrrımmm

canım çok teşekkür ederim
bende ilk saatini kaçırdım ama 2de bari içeyim inşallah bende memnun kalırım

arzucuğum süpersin tebrik ediyorum seni tatlım masallahın var tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…