Kızlar karamel tv de Pilates yapılıyor suan
Sanırım 4 te basliyo
Türkanım sen merak etme biz hep burdayız insallah ama inan seni çokkk özliycem sensiz ne yaparız,tadsız tudsuz olacağız ama ne yapalım insanların da dinlenmeye,tatile ihtiyacı var hele ben senden baska şişko arkdaşım yokki ben ne yapacağım hiç bilemiyorum seni çookk özliycemm Türkanımmmmmmmmcep telefonuyla falan gıre bılırmıyım acaba..oooof.aslında zafyıflama falan tatıl,yaz ıcındı ama sımdı ınanın cok ozleyecegımı dusunmek benı o kadaar dusunduruyor kıııı.lutfen benı unutmayıııın
bende türkan gibi yüzmeyle aram yok.hatta ara ara kursa gidiyorum öğreniyorum.sonra unutuyorum.tatile gidiyoruz yanımda turistlerin köpeği bile yüzüyor ben batıyorum.
dün markete gittim nesfit almak için yanında mısır gevreği vardı kalori değerlerine baktım aynı mısırı daha çok sevdiğim için onu aldım fiyat olarak da yarı yarıyaydı onu yulaf ezmesi ile karıştırdım bi güzel acaba kilo aldıracak bişe mi, neyse bugünkü menüm
sabah kahvaltım 5 kaşık mısır gevreği yarım s.b light süt
ara 2 kuru kayısı
öğlen 200 gr yoğurt 5 kaşık mısır gevreği
ara 4 kaşık sarı-beyaz leblebi
akşam bi porsiyon bezelye yemeği +2 kaşık pilav+ salata:)
ara 8-10 adet çilek:)
kalorilerini fazla fazla hesaplamama rağmen 1100ü geçmiyooo:)
selam herkese dokturuyorsunuz yine ben herseyi kaciriyorum:2: sonrada zor takip ediyorum..
simdi kalktim tartildim 62 ciktim..buraya ilk yazdigimda 62.7 dum bu hafta 700 gr vermis bulunuyorum..az olsun oz olsun..zaten ben artik son demlerimdeyim.vucudum kilo vermeye direniyor uzun zamandir..
2.tarti gunu---9 mayis
turkan88---------66.2 (fark 900g)-----(t.fark 2.8 kg)
mukayese--------63 (fark +1kg)------(t.fark 2 kg)
sisebe
hmyrali-----------60 (fark 800g)------(t.fark 1.8 kg)
arzuayten-------64.5 (fark 1300g)-----(t.fark 2.1 kg)
nurgul8688------60 (fark 700g)-------(t.fark 1.5 kg)
ozgurdu---------61.5(fark 0 )-------(t.fark 0.5 kg)
miss_angela
fehiye------------61.8 (fark 700g)----(t.fark 1.2kg)
life_city--------83.2 ( fark 0)--------(t.fark 0.4 kg)
envila------------55.6 (fark 500g)------(t.fark 1.4kg)
ohcanimadeysin--62 (fark 700g)
ben hergün 2 saat yürüyerek 4 kilo vermişim bende inanamöadım ama çok sevindim
canlarımmm napıyosunuz ya nasıl gidiyo bakalım
öğleden sonra içim ezildi kızlar
1 etimek 1 salatalık yedim
şimdi eşim gelecek yemek yiyeceğiz
ya arzucum ben bu spor işini anlayamadım
doktorun zayıflayınca sıkılaşma hareketleri demiş ya
ben mekik falan çekmeye çalışıyorum yanlışmı yapıyorum ki ya
evet bende önceden öyle düünüyordum ama vardır bir bildiği diyorum. ben 76 kiloyla başladığımda hiç yürüyüş yapma dedi. sadece biraz hareketli ol gün içinde demişti. vücudundaki yağ oranı düştükten sonra başlıcaz spora demişti. işte 11 kilo galan verdim bugün ilk defa yürüyüşe başlattı o da günde 45 dakika yemekten 1 saat sonra. dediğim gibi o diğer pilates mekik gibi sıkılaşma hareketlerinide en son hedefine ulaştıktan sonra yapacaksın dedi. yani kiloyu verdikten sonra cildi kasları toplamak amacıyla sanırım. şimdiye kadar söylediği herşeyi yaptım ve iyi sonuç aldım o yüzden yine sözünü tutucam ve sadece yürüyüşe başlıyorum yarın düzenli olarak. siz bilirsiniz hangisi mantıklı geliyorsa size göre artık.
2.tarti gunu---9 mayis
turkan88---------66.2 (fark 900g)-----(t.fark 2.8 kg)
mukayese--------63 (fark +1kg)------(t.fark 2 kg)
sisebe
hmyrali-----------60 (fark 800g)------(t.fark 1.8 kg)
arzuayten-------64.5 (fark 1300g)-----(t.fark 2.1 kg)
nurgul8688------60 (fark 700g)-------(t.fark 1.5 kg)
ozgurdu---------61.5(fark 0 )-------(t.fark 0.5 kg)
miss_angela-----58.5 (FARK 1kg)-------(t.fark 2.5 kg)
fehiye------------61.8 (fark 700g)----(t.fark 1.2kg)
life_city--------83.2 ( fark 0)--------(t.fark 0.4 kg)
envila------------55.6 (fark 500g)------(t.fark 1.4kg)
ohcanimadeysin--62 (fark 700g)
inşallah kilo veriyorum evet ama şu göbek ve bel bölgem incelseydi daha iyi hissedicem amabak ben sana dedim dimi?iyiki de gitdin diyetisyenine.adim adim seni istediginden de iyi sonuca ulastiracak INSAALLAH.
inşallah kilo veriyorum evet ama şu göbek ve bel bölgem incelseydi daha iyi hissedicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?