Turkan88'in Diyet Günlüğü

Bende Türkan gibi yüzmeyle aram yok.Hatta ara ara kursa gidiyorum öğreniyorum.Sonra unutuyorum.Tatile gidiyoruz yanımda turistlerin köpeği bile yüzüyor ben batıyorum.

Kızlar karamel tv de Pilates yapılıyor suan
Sanırım 4 te basliyo

artık ip atlamıycam ayaklarım kötu olmaya basladı plates yapcam insallah setim var evde dvdmde var umarım daha iyi olur bu yontem aksamları da nesfit yiycem aksam yemekleri yerine kızlarrr

Türkanım sen merak etme biz hep burdayız insallah ama inan seni çokkk özliycem sensiz ne yaparız,tadsız tudsuz olacağız ama ne yapalım insanların da dinlenmeye,tatile ihtiyacı var hele ben senden baska şişko arkdaşım yokki ben ne yapacağım hiç bilemiyorum seni çookk özliycemm Türkanımmmmmmmm

bende türkan gibi yüzmeyle aram yok.hatta ara ara kursa gidiyorum öğreniyorum.sonra unutuyorum.tatile gidiyoruz yanımda turistlerin köpeği bile yüzüyor ben batıyorum.

özgürcüğüm kafana takdığın şeye bak ben ne güne duruyorum hemen gelip öğreteyim güzelimm

Türkanım bence sen ara ara girmeye çalış bi yazını okuyalım,neler yapıyosun,nasıl gidiyor anlatıp çık hiç değilse vallahi merak ederiz topikçe tatlım

şişkolarrr ben kaçtımmm çocuklar durmuyor yalnız bırakamıyorum babalarıyla hemen fethiyeee gell artıkk basedemiyorum,diye seleniyor serdar neyse hayırlı aksamlar canlarımm

bugün 45 dakika yürüdüm
birazdan ayran çorbamdan içeceği saat 10da olanını içmesek olmaz mı acaba

bende kalori uygulamasini kullaniyorum porsiyonuna icindekilere gore kalori hesapliyor.2 gundur yediklerim 1000 kaloriyi gecmedi daha..

selam herkese dokturuyorsunuz yine ben herseyi kaciriyorum:2: sonrada zor takip ediyorum..

simdi kalktim tartildim 62 ciktim..buraya ilk yazdigimda 62.7 dum bu hafta 700 gr vermis bulunuyorum..az olsun oz olsun..zaten ben artik son demlerimdeyim.vucudum kilo vermeye direniyor uzun zamandir..

ben hergün 2 saat yürüyerek 4 kilo vermişim bende inanamöadım ama çok sevindim

canlarımmm napıyosunuz ya nasıl gidiyo bakalım
öğleden sonra içim ezildi kızlar
1 etimek 1 salatalık yedim
şimdi eşim gelecek yemek yiyeceğiz
ya arzucum ben bu spor işini anlayamadım
doktorun zayıflayınca sıkılaşma hareketleri demiş ya
ben mekik falan çekmeye çalışıyorum yanlışmı yapıyorum ki ya

Son düzenleme:
ben hergün 2 saat yürüyerek 4 kilo vermişim bende inanamöadım ama çok sevindim

canim yuruyus bana en guzel kilo verdiren sey.ama cocuklar kucuk esim gelince ciksam da her gun olmuyor hava sartlari ev vs..ama kendi evimde kosu bandim vardi hergun yuruyordum.o zamna guzel kilo verdim diyet ve yuruyusle..ama burda duzenli yapamiyorum malesef..evde hoplayip ziplayip mekik falan cekiyorum kendi capimda.

evet bende önceden öyle düünüyordum ama vardır bir bildiği diyorum. ben 76 kiloyla başladığımda hiç yürüyüş yapma dedi. sadece biraz hareketli ol gün içinde demişti. vücudundaki yağ oranı düştükten sonra başlıcaz spora demişti. işte 11 kilo galan verdim bugün ilk defa yürüyüşe başlattı o da günde 45 dakika yemekten 1 saat sonra. dediğim gibi o diğer pilates mekik gibi sıkılaşma hareketlerinide en son hedefine ulaştıktan sonra yapacaksın dedi. yani kiloyu verdikten sonra cildi kasları toplamak amacıyla sanırım. şimdiye kadar söylediği herşeyi yaptım ve iyi sonuç aldım o yüzden yine sözünü tutucam ve sadece yürüyüşe başlıyorum yarın düzenli olarak. siz bilirsiniz hangisi mantıklı geliyorsa size göre artık.

bak ben sana dedim dimi?iyiki de gitdin diyetisyenine.adim adim seni istediginden de iyi sonuca ulastiracak INSAALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…