cep telefonuyla falan gıre bılırmıyım acaba..oooof.aslında zafyıflama falan tatıl,yaz ıcındı ama sımdı ınanın cok ozleyecegımı dusunmek benı o kadaar dusunduruyor kıııı.lutfen benı unutmayıııın
ben doğumdan sonra artık aynaya bile bakmaz olmuştum 76 kiloda kalmıştım. Resmen kendime güvenim azalmıştı. Biz kadınlar için herhalde daha önemli dış görünüş. Erkekler daha rahat sanki bu konuda. (eşim dışında)
boşver git biraz tadını çıkar tatilinin. Döndüğünde biz burdayız nasılsa niye unutalım. Antalya demiştin dimi. Bene akdenizdeyim antalyaya 4 saat. Ama henüz deniz mevsimi tam açılmadı deniz hala soğuk.
boşver git biraz tadını çıkar tatilinin. Döndüğünde biz burdayız nasılsa niye unutalım. Antalya demiştin dimi. Bene akdenizdeyim antalyaya 4 saat. Ama henüz deniz mevsimi tam açılmadı deniz hala soğuk.
yani aslında antalya tarafında girmeye başladılar denize ama bence biraz serin hala. biz mayısta daha girmeyiz ama bilemicem biraz üşüyerek de olsa girersiniz herhalde.mayısın sonuna duzelır belkı.esım yıllarca antalyada turızmle ugrastı,sanırım sıcak olucak kı gıdıyoruz.olurmu sence?
yani aslında antalya tarafında girmeye başladılar denize ama bence biraz serin hala. biz mayısta daha girmeyiz ama bilemicem biraz üşüyerek de olsa girersiniz herhalde.
2.tarti gunu---9 mayis
turkan88---------66.2 (fark 900g)-----(t.fark 2.8 kg)
mukayese--------63 (fark +1kg)------(t.fark 2 kg)
sisebe
hmyrali-----------60 (fark 800g)------(t.fark 1.8 kg)
arzuayten-------65.8 (fark 1300g)-----(t.fark 2.1 kg)
nurgul8688------60 (fark 700g)-------(t.fark 1.5 kg)
ozgurdu---------61.5(fark 0 )-------(t.fark 0.5 kg)
miss_angela
fehiye------------61.8 (fark 700g)----(t.fark 1.2kg)
life_city--------83.2 ( fark 0)--------(t.fark 0.4 kg)
envila------------55.6 (fark 500g)------(t.fark 1.4kg)
ohcanimadeysin
bende çok geç öğrendim ama öğreniliyo kendini serbest bırakmak lazım en önemlisi. tesettürlümüsün normalde yoksa mayo giymediğinde mi tesettürlü mayo alıyorsun?
selam herkeseeeee. size güzel haberlerim vaaar. diyetisyenden geliyorum iyiki gitmişim moralim çok düzeldi. 13 gün önce gitmiştim en son. bu 13 günde 2400 gram vermişim ve esas güzel olan kısmı hepside yağdan. çok iyi gittiğimi söyledi doktor. bende ayran detoksundan bahsetmedim ama demekki işe yaramış ben hep su kaybettiğimi sanmıştım ama öyle değilmiş. bunu okuduğum yerde ayda 1 kez yapılabilir yazıyordu. ben bir ay sonra tekrar yapıcam zaten yapmak hiç zor değil.
15 günde 1 sütlü tatlı vermişti zaten o hakkımı hala kullanmadım.
yaa çok üzgünüm kimdi hatırlayamadım bi arkadaş mısır gevreğini sormamı istemişti. sordum. mısır gevreği olmazmış. üstünde tahıl gevreği yazması gerekliymiş. ve sabah kahvaltıda 3 yemek kaşığı tahıl gevreği 1 su bardağı yarım yağlı sütle arada yiyebilirsin dedi bana.
yemeklerden 1 saat sonra olması şartıyla hergün 45 dakika yürüyüş verdi. ama mekik pilates falan yapma dedi. hedeflediğin kiloya ulaştıktan sonra günde 30 mekikle başlayacalsın dedi. yani önce kilo vermek sonra sıkılaşmak gerekliymiş. şimdiden karın hareketleri yaparsam göbeğim yanlarım falan öyle sıkılaşıp kalırmış. şimdilik bu kadar. oğluş mızırdanıyor canı sıkıldı. görüşmek üzere
ben yuzemiyoruuum kiiiiiiiiiiiiiiiihic ogrenemiyorum,panik oluyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/kekle...er-hamur-kaplamali-2-katli-pasta-resimli.html
Tarif burda var canım.Dün benimde kızkardeşim yapmış hatta misafirleri inanmamış onun yaptığına tarif istemişler.Tabi o tek kat yapmış.Pandispanyası olduktan sonra , sonrası kolay.
üzülme canım tek yüzemeyen sen değilsin bende varımkendimi suda serbest bırakamıyorum bi türlü o yüzden de öğrenemiyorum
bana pek kolay gelmedi yaa en iyisi yapılanı yemek
maşallahın var senin pasta konusunda canım hamaratlığına hayran oldum vallahi
başta türkan olmak üzere fehiye hmeyra arzuayten mukayese topiğin güzel hatunları siz olmasaydınız ben on kere bırakmıştım bu diyeti eskiden olduğu gibi pesederdim iyiki varsınız...basenlerim deli gibi ağrıo spor yapmaktan ama yılmıyorum..ah bu yan yağlar gitse bide süper olucaaaak ta :) sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrr iyiki varsınız rabbim bebişlerinizle eşlerinizle sağlıklı uzun ömürler versin size :) hmracım sende çok güzel ve mutlu bi gelin olursun inşallah :)
2.tarti gunu---9 mayis
turkan88---------66.2 (fark 900g)-----(t.fark 2.8 kg)
mukayese--------63 (fark +1kg)------(t.fark 2 kg)
sisebe
hmyrali-----------60 (fark 800g)------(t.fark 1.8 kg)
arzuayten-------65.8 (fark 1300g)-----(t.fark 2.1 kg)
nurgul8688------60 (fark 700g)-------(t.fark 1.5 kg)
ozgurdu---------61.5(fark 0 )-------(t.fark 0.5 kg)
miss_angela-----58.5 (fark 1kg)--------(t.fark 2.5 kg)
fehiye------------61.8 (fark 700g)----(t.fark 1.2kg)
life_city--------83.2 ( fark 0)--------(t.fark 0.4 kg)
envila------------55.6 (fark 500g)------(t.fark 1.4kg)
ohcanimadeysin
turkan88-------turkan
mukayese------ozlem
sisebe---------
hmyrali---------humeyra
arzuayten------arzu
nurgul8688------nurgul
ozgurdu---------
miss_angela----
fehiye---------fatos
life_city-------
envila---------
ohcanimadeysin------
çok kolay görünüyo şaşırdım:) yaa canım bi de light olanından yap da hemen deneyeyim ben de:)
ya beni niye o topiğe gönderdiiiinn çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?