Turkan88'in Diyet Günlüğü

boşver git biraz tadını çıkar tatilinin. döndüğünde biz burdayız nasılsa niye unutalım. antalya demiştin dimi. bene akdenizdeyim antalyaya 4 saat. ama henüz deniz mevsimi tam açılmadı deniz hala soğuk.

mayısın sonuna duzelır belkı.esım yıllarca antalyada turızmle ugrastı,sanırım sıcak olucak kı gıdıyoruz.olurmu sence?

mayısın sonuna duzelır belkı.esım yıllarca antalyada turızmle ugrastı,sanırım sıcak olucak kı gıdıyoruz.olurmu sence?
yani aslında antalya tarafında girmeye başladılar denize ama bence biraz serin hala. biz mayısta daha girmeyiz ama bilemicem biraz üşüyerek de olsa girersiniz herhalde.

bende çok geç öğrendim ama öğreniliyo kendini serbest bırakmak lazım en önemlisi. tesettürlümüsün normalde yoksa mayo giymediğinde mi tesettürlü mayo alıyorsun?

Son düzenleme:
bende çok geç öğrendim ama öğreniliyo kendini serbest bırakmak lazım en önemlisi. tesettürlümüsün normalde yoksa mayo giymediğinde mi tesettürlü mayo alıyorsun?

yo tesetturle degilim ama namaz kiliyorum,acik mayo giysem cok utanirim,ama bakicam iste istanbulda INSAALLAH.YARIM KAPALI BISIY BULURM INSAALLAH

canım bu ayran detoksuyla ilgili söylediklerin içimi ferahlattı inan çok mutlu oldum başlamıştım ama tereddütlerim vardı
inşallah bende de iyi sonuç verir. Şu an gayet iyi gidiyor ne şişlik var ne açlık ne de halsizlik
böyle detoksa can kurban vallahi
senin adına da çok sevindim maşallah
bende sadece yürüyüş yapıyorum bi de ip atlıyorum bunu da öğrendiğim iyi oldu mekik sonra ki işmiş demek

..........................yazicaktim ki kilon yok,buldum

Son düzenleme:

Dünyaa güzellerii ben geldim ama siz yine yoksunuz yaaa bu arada Türkanım ben çok güzel yüzerim çünkü baba tarafım Sivriceli küçüklüğüm hep sivrice gölünde geçti köyümüz ,tarlamız,evimiz ordaydı tabi sonra babam sattı neyse yani demem o ki yuzmem ıyıdır sana öğreteyım tatlım ben Elazığdaki bayanlar için özel günler açılan havuzlara giderim yazın kızımla çookk eğleniriz hiç erkek yok etrafı yuksek duvarlarla çevrili aguası,çocuk havuzu vs. var yaz tatile gitsemde girmem denize de havuza da çünkü tesaettürlüyüm canım bayanlar için olan havuzlara girerim sadece yuzmem ıyıdır biran önce yaz gelsede açılsa havuzlar kızımla gitsek yahu özledim yuzmeyi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…