Turkan88'in Diyet Günlüğü

kız o ne güzel pastalar hepsini avuçlayıp yıyesim geldi becerikli hatun canımmm

bakin kizlar ,biz 12 kardes olucaz tamammi,kimse kacmasin habersiz,zayifladim diye birakip kacmasin.yoksa coook uzulurum.kardes,arkadas olalim,ben dostuga ve birisine harcaigim zamana cok deger veririm.biz ornek bir topik olucagiz INSAALLAH

yalnız sen şişkosun ben seninle arkadas olmam ha bilesinşaka şaka ben hepinizi çookkk seviyorummmmmm

bazı topikler de 'diğer topiklerde millet yerinde sayıyor sahte dostluklar kuruluyor vs. gibi cümleler kuruluyor gelsin de onlar bizim topiğimizi görsün o zaman işte

haklısın canım bizler çok şanslıyız çunku kalplerimiz bir olduğu için aynı topkte Allah buluşturdu bizi değil mi kız Türkaannnımmm

turkan88-------turkan
mukayese------ozlem
sisebe---------
hmyrali---------humeyra
arzuayten------arzu
nurgul8688------nurgul
ozgurdu---------
miss_angela----
fehiye---------fatos
life_city-------
envila---------
ohcanimadeysin------

Özdencan,özlem,arzuayten,envila,Türkan,hmrali,nurgül,angela,life cıty hepinizi gerçekten tebrik ediyorum hem dietimiz hem de arkadaşlığımız süper Allah nazarlardan saklasın güzeller ben kacıyorum birazdan canavarlarım gelir yarın görüşürüz insallah platese baslıyorum yarın insallah bir de ben akşam yemeklerini nesfit yapcam sadece 1 kase bayyyyy

amın canım.allah nazarlardan korusun.ya ben 2 hafta sızsız napıcam yaaaa

haadiyaaa,demek once kilo vermek sonra sikilasmak gerekiyor.ama ben bu sekilde de guzel sikilasiyorum.senin adina cook sevindim.mutlumusun arzucugum?

evet canım öyle söyledi. zaten hep öyle söylüyordu da ben sizden heveslenip pilatese erken başlamıştım ama bıraktım. yarından itibaren hergün 45 dakika tempolu yürüyüş sadece. mutluyum tabiiki ya en istediğim şey artık ne giysemde kapatsam fazlalıklarımı diye düşünmeden hazırlanıp dışarı çıkmak

Yenı katılmak ıstıyen arkadaslar.dun gelen amorette benım kardesımdı,onu bıle almadım.toprak aındakı nıkının sıfresını unutdugu ıcın baska ısımle gırmıs,bana bugun soyledı,bızdekı motıvasyona hayran kalmıs,ustelık benım ne kadar ınceldıgımı gordugu ıcın bıze katılmak ıstemıs.ama dedım kı coook uzgunumm...kanun her kes ıcın gecerlıdır.adaletı kanımdan canımdan ola ıcın bıle cıgnemem,konu ne olursa olsun.ınsaallah.

canım ne guzel yaa,dımı,ben de artık korse gıymıyoruuuum,,,,,,bu arada 250 ıp atladım demın.

off yaa keşke nefsime yenik düşmeyip ben de nesfit alsaydım tamam canım hadi kolay gele:)
amın canım.allah nazarlardan korusun.ya ben 2 hafta sızsız napıcam yaaaa
2 hafta hemen geçer merak etme asl sen olmadan biz ne yapıcaz:)

adına sevindm canım:) ama mısır gevreğini önermemesine de üzüldüm neden ama ne yapayım yemeyeyim mi şimdi ya da 1 hafta deneyip öle mi bıraksam

evet öyle söyledi bende çok severim aslında mısır gevreğini. bende gittim special K aldım. üstünde buğday ve pirinç gevreği yazıyor birde tam tahıllı yazıyor. aa birde sade olması gerekliymiş çikolatalı ballı falan olmazmış. ama onuda arada sıkıldığında ye her zaman olmaz dedi.

son cumleyle kalbımı okudun sankıııııı....

olsun mısırı da kilonu sabitlerken kullanırsın:) ben hala işe yarayacağını düşünüyorum çünkü kalorileri aynı belki diğerleri kadar tok tutmuyo olabilir

son cumleyle kalbımı okudun sankıııııı....

ben doğumdan sonra artık aynaya bile bakmaz olmuştum 76 kiloda kalmıştım. resmen kendime güvenim azalmıştı. biz kadınlar için herhalde daha önemli dış görünüş. erkekler daha rahat sanki bu konuda. (eşim dışında)

off yaa keşke nefsime yenik düşmeyip ben de nesfit alsaydım:d:d tamam canım hadi kolay gele:)

2 hafta hemen geçer merak etme asl sen olmadan biz ne yapıcaz:)

cep telefonuyla falan gıre bılırmıyım acaba..oooof.aslında zafyıflama falan tatıl,yaz ıcındı ama sımdı ınanın cok ozleyecegımı dusunmek benı o kadaar dusunduruyor kıııı.lutfen benı unutmayıııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…