Dünyaa güzellerii ben geldim ama siz yine yoksunuz yaaa bu arada Türkanım ben çok güzel yüzerim çünkü baba tarafım Sivriceli küçüklüğüm hep sivrice gölünde geçti köyümüz ,tarlamız,evimiz ordaydı tabi sonra babam sattı neyse yani demem o ki yuzmem ıyıdır sana öğreteyım tatlım ben Elazığdaki bayanlar için özel günler açılan havuzlara giderim yazın kızımla çookk eğleniriz hiç erkek yok etrafı yuksek duvarlarla çevrili aguası,çocuk havuzu vs. var yaz tatile gitsemde girmem denize de havuza da çünkü tesaettürlüyüm canım bayanlar için olan havuzlara girerim sadece yuzmem ıyıdır biran önce yaz gelsede açılsa havuzlar kızımla gitsek yahu özledim yuzmeyi kızlarr
Bende Türkan gibi yüzmeyle aram yok.Hatta ara ara kursa gidiyorum öğreniyorum.Sonra unutuyorum.Tatile gidiyoruz yanımda turistlerin köpeği bile yüzüyor ben batıyorum.
canim,senin ayagina nolmustu kiartık ip atlamıycam ayaklarım kötu olmaya basladı plates yapcam insallah setim var evde dvdmde var umarım daha iyi olur bu yontem aksamları da nesfit yiycem aksam yemekleri yerine kızlarrr
Türkanım sen merak etme biz hep burdayız insallah ama inan seni çokkk özliycem sensiz ne yaparız,tadsız tudsuz olacağız ama ne yapalım insanların da dinlenmeye,tatile ihtiyacı var hele ben senden baska şişko arkdaşım yokki ben ne yapacağım hiç bilemiyorum seni çookk özliycemm Türkanımmmmmmmm
ic canim,birebir yap bakalim nolucak.bugün 45 dakika yürüdüm
birazdan ayran çorbamdan içeceğisaat 10da olanını içmesek olmaz mı acaba
kiyamaaam,zamanlarimiz tutmuyor iste.bir gelsen de sen de bizim gibi gun icinde takila bilsen.bu arada giden kilo icin tebrik ederim cnmselam herkese dokturuyorsunuz yine ben herseyi kaciriyorum:2: sonrada zor takip ediyorum..
simdi kalktim tartildim 62 ciktim..buraya ilk yazdigimda 62.7 dum bu hafta 700 gr vermis bulunuyorum..az olsun oz olsun..zaten ben artik son demlerimdeyim.vucudum kilo vermeye direniyor uzun zamandir..
canlarımmm napıyosunuz ya nasıl gidiyo bakalım
öğleden sonra içim ezildi kızlar
1 etimek 1 salatalık yedim
şimdi eşim gelecek yemek yiyeceğiz
ya arzucum ben bu spor işini anlayamadım
doktorun zayıflayınca sıkılaşma hareketleri demiş ya
ben mekik falan çekmeye çalışıyorum yanlışmı yapıyorum ki ya
canım çok tokum bi de tuzsuz yaaa midem bulandı tüm gün aynı şeyi yemekten
10da yiyemeyeceğim valla
inşallah kilo veriyorum evet ama şu göbek ve bel bölgem incelseydi daha iyi hissedicem ama
seni cooooooooooook ustu coooook anliyorum.icin disim ayran olmustu.ama gel gor ki tammm900g gitdiiii.yarin biraz az sulu yap.
bende ince belli ve göbeksiz olmak istiyorum
acaba 55olunca bunlar gerçekleşecek mi yoksa bi hayal olarak kalacak mı
niye ki olmasin.spor sart ama.
canım zaten koyu kıvamı çok sulu yapmadım
ama tuzsuz berbat
başta yine iyi gibiydi ama yedikçe kötü gelmeye başladı
sabredican artik,care yok
kizlar,facebook da da arkadas olalimmi?ben Turkan Seferova
canım ben çok isterdim ama face kullanmıyorum
kizlar,facebook da da arkadas olalimmi?ben Turkan Seferova
sabirli ol bitanem,bel bolgesi ,karin bolgesi en cabuk depolar ama en gec verir.korseni biraktinmi?
bengeldim türkanım çocuklar uyudu ben de fethiye kılınç baş canım face arkadaş olarak eklemek isterim sizleri canlaaarrrrrr
güzeller ben çıkıyorum allah'a emanetsiniz yarın görüşmek üzere inşallah çok çok öptüm
fehiye,ailecek hepinize bayildimmmmmm,supersiniz MASAALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?