Turkan88'in Diyet Günlüğü

bugün ayran detoksunda 2.günüm hiç tartılmadım yarın sabah sonuç ne olacak çok merak ediyorum
birazdan kahvaltımı yapacağım inşallah
sonra bi iş görüşmesine gideceğim bana dua edin bacılar

bende kullanmıyorum yaaa inşallah bizi unutmaz facesi olan arkadaşlar

yok canım biz fotolarımıza bakmak için en çok face ekledik zaten ben haftada 1 defa enfazla 10 dk giriyorum yoksa hep buradayım biliyosunuz kızçeleeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah aç karnına yesil çay, yarım saat sonra 1 kepek ekmeği,kkpeynir,1 salatalık,1 domates,sekersiz çay 250 ip atladım kızım bırakmıyor ki ebru sallının dvd sini izleyip plates yapayım ayağım ağrıyo ama yaptım işte öğle:1 kase mercimek çorbası ve salatam var akşamları da aynı zaten bundan sonra 1 kase nesfit yağsız sütle beraber yiycem o kadar bacılaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr temişzlik yapmam lazım şişkolaaarrr öpuldunuz

bu arada Türkanım sen tatile gidceksin ya biz kilo bildirimi nasıl yapcaz tatlım?Acaba diyorum sen dönene kadar yapmasak da sen döndukten sonra mı kilo bildirimi yapsak hem zaten sen tatilde illaki kilo alırsın sekerim döndüğünde biz de sana nispet yapsak diyorum olur mu?Böyle gıcık etsek seni olur mu tatlım?Hem sen sakın tatildediet falan yapma adı üzerinde tatil ye ,iç,gez tamam mı fıstık?

bugün ayran detoksunda 2.günüm hiç tartılmadım yarın sabah sonuç ne olacak çok merak ediyorum
birazdan kahvaltımı yapacağım inşallah
sonra bi iş görüşmesine gideceğim bana dua edin bacılar

Hümeyracığım Allahım yardımcın olsun insallah hakkında hayırlısı ne ise onu versin tatlım çok öptüm seni basarılar güzelim

Günaydın güzeller
kahvaltımı yaptım
2 etimek biraz peynir
salatalık 2 erik
Ama size bişey itiraf etmem azım
dün akşam bi küçük dondurma yedim

Bayanlaaaaaaaaaarrrrrr benim temizlik yapmam lazımmmmmmm Allaha emanet olunnnnnnn muckkksss

günaydıınnn kahvaltılar güzel ama duygu ben senin listeni çok ekmekli buluyorum yaa bence ondan fazla kilo veremiyosun

türkaaan herkes gibi ben de seni çoooooooooooooookk beğendim oğlum olsa seni boşatıp oğluma alırım o derece
fatoş yaa sende tuhaf bi hava açıkken farklı kapalıyken farklı duruyosun:) ama ben sende fazla bi kilo göremedim yaa:) çocukların da çok tatlı özellikle kızın çizgi film karakteri gibi simsiyah kıvır kıvır saçlar:)

fotoların hepsi güzel ama ben buna bayıldımmm türkannn,maşallah yaa çok güzelsin :))
ben dün giremedim internete bağlantı sorunu vardı bizim bölgede..neler konuşulmuş yahuu zor okudum hepsini

ben de bu sabah aç karına yeşil çay içerek başladım güne..50 mekik ve 50 tanede sıkılaşma hareketleri..bu arada ben de artık akşamları nesfit yemeğe başlıyorum kızlar,sadece nesfit değil ama bir gün nesfit, bir gün salata+çorba yaparım diyorum. bugün alıcam ben de bir paket

kahvaltı da tost + çay yapıcam bugün. arkadaşlarla dışarıda yapıcaz da kahvaltıyı çıkmadan yazayım dedim. Bugün daha sık uğramaya çalışıcam..Hepinize mutlu ve neşeli günlerrrr

Bu arada isimlerimizi söylüyoruz sanırım..ben de betül :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…