Turkan88'in Diyet Günlüğü

bazıları tosta ketçap mayonez koyar sakın öle bişe yapma:) afiyet olsun canım

kizlaaaaaaaar,herkese topdan coooook tesekkur ederim guzel sozlercin.fehiye ben de sana sisman diyemiycem,zira pek azyifsin MASAALLAH.ozlemcigim coook guzel ve tatlisin,hemen elektrik aldim senden resmine bakar bakmaz,hele zeynep cocuklarin da sen de haaarikasiniz MASAALLAH.sinemcigim sizi de ailecek cok begendim ama nedense istek gonderme seyisini bulamadim sayfanda.nurgul,envila,life city herkese cook tesekkurler,sabah ekledim,dondum ki tamm 30 begeni.

turkan88-------turkan
mukayese------ozlem
sisebe---------sinem
hmyrali---------humeyra
arzuayten------arzu
nurgul8688------nurgul
ozgurdu---------ozgur
miss_angela----
fehiye---------fatos
life_city-------duygu
envila---------betul
ohcanimadeysin---zeynep

sagol canim,zaten bizimki kadir kiymet bilmiyor,hem senin gibi tatli kaynanam olurdu.

bilmem ki nasil olur,eger ki arkadaslar da razi olsa 31 i olsun kilo bildirimi ama ozlemcigim kusadasina gidicek.ya ben sizi durdurmak istemiyorum ama,sonra motivasyon duser falan.bu arada INSAALLAH sismanlamam tatildeeee

ne garip yaaa sizinle mesafeler kisalacagina uzanacak onumuzdek i hafta.aslinda esim internetsiz olmaz ama ona da dedim ben turkiyede de internete girmeliyim diye,biliyr ki her guz yediklerimizi falan yazmaliyiz,ama onun gozunu gozune sokmak istemiyorum,bisye kizarsa yasakliya da bilir MAZAALLAH.evlliler daha iyi anlar,o evde oldugu zamanlar da cok giremiyorum,

bence de 2 kişi ayrılıp 10 kişinin motivasyonunu bozmaya hakkımız yok, 1-2 haftalığınaliste tutma işini bi arkadaş üstlensin bizde dödüğümüz haftadan itibaen yine devam ederiz bildirimlere

kııızz zayıflayınca yine yaparsın 1 dilimden 1 taneden bişe olmaz nihayetinde biz ölene kadar bu yiyecekleri hayatımızdan çıkarmış değiliz sadece dikkatli yicez:) ayrıca gayet lezzetli görünüyolar:)

keinlikle her 1 kisi gidince durdurucak olursak kilo bildirimi falan oooooo

selam herkesee. ay ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi bir türlü. face de herkes birbirini gördü kıskandım valla. bu arada isimlere geçiş yaptınız da bu benim için çok zor. isimlerle konuşulduğunda ben hiçbirşey anlamıyorum aklımda tutamıyorum çünkü. türkan gittiğinde bence devam edelim kilo bildirimine kilo bildiriminib arasını uzatırsak motivasyonumuz düşer. bir deee arkadaşlar burası bir kilo topiği. hepimiz iradeli olmaya çalışıyoruz. böyle bir ortamda pastalar börekler olmuyor bence. yapmayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…