bazıları tosta ketçap mayonez koyar sakın öle bişe yapma:) afiyet olsun canımfotoların hepsi güzel ama ben buna bayıldımmm türkannn,maşallah yaa çok güzelsin :))
ben dün giremedim internete bağlantı sorunu vardı bizim bölgede..neler konuşulmuş yahuu zor okudum hepsini
ben de bu sabah aç karına yeşil çay içerek başladım güne..50 mekik ve 50 tanede sıkılaşma hareketleri..bu arada ben de artık akşamları nesfit yemeğe başlıyorum kızlar,sadece nesfit değil ama bir gün nesfit, bir gün salata+çorba yaparım diyorum. bugün alıcam ben de bir paket
kahvaltı da tost + çay yapıcam bugün. arkadaşlarla dışarıda yapıcaz da kahvaltıyı çıkmadan yazayım dedim. Bugün daha sık uğramaya çalışıcam..Hepinize mutlu ve neşeli günlerrrr
Bu arada isimlerimizi söylüyoruz sanırım..ben de betül :))
face yasaklı sitelerden giremiyorum:)e hadı beklıyorum sızlerı faceme...
vav bayıldım turkancım sana ...
sinem baştopçu resımde ben ve 2 oglum var
bugün ayran detoksunda 2.günüm hiç tartılmadım yarın sabah sonuç ne olacak çok merak ediyorum
birazdan kahvaltımı yapacağım inşallah
sonra bi iş görüşmesine gideceğim bana dua edin bacılar
seni ekleyemedim ya.bana gonder Turkan Seferova
canım sende ne resmı var
günaydıınnn kahvaltılar güzel ama duygu ben senin listeni çok ekmekli buluyorum yaa bence ondan fazla kilo veremiyosun
türkaaan herkes gibi ben de seni çoooooooooooooookk beğendim oğlum olsa seni boşatıp oğluma alırım o derece
fatoş yaa sende tuhaf bi hava açıkken farklı kapalıyken farklı duruyosun:) ama ben sende fazla bi kilo göremedim yaa:) çocukların da çok tatlı özellikle kızın çizgi film karakteri gibi simsiyah kıvır kıvır saçlar:)
bu arada Türkanım sen tatile gidceksin ya biz kilo bildirimi nasıl yapcaz tatlım?Acaba diyorum sen dönene kadar yapmasak da sen döndukten sonra mı kilo bildirimi yapsak hem zaten sen tatilde illaki kilo alırsın sekerim döndüğünde biz de sana nispet yapsak diyorum olur mu?Böyle gıcık etsek seni olur mu tatlım?Hem sen sakın tatildediet falan yapma adı üzerinde tatil ye ,iç,gez tamam mı fıstık?
sagol canim,zaten bizimki kadir kiymet bilmiyor,hem senin gibi tatli kaynanam olurdu.
bilmem ki nasil olur,eger ki arkadaslar da razi olsa 31 i olsun kilo bildirimi ama ozlemcigim kusadasina gidicek.ya ben sizi durdurmak istemiyorum ama,sonra motivasyon duser falan.bu arada INSAALLAH sismanlamam tatildeeee
kııızz zayıflayınca yine yaparsın 1 dilimden 1 taneden bişe olmaz nihayetinde biz ölene kadar bu yiyecekleri hayatımızdan çıkarmış değiliz sadece dikkatli yicez:) ayrıca gayet lezzetli görünüyolar:)Eki Görüntüle 411862 Eki Görüntüle 411863 Eki Görüntüle 411864 Eki Görüntüle 411865 Eki Görüntüle 411866
1.gercek pastane pogacasi 2.cavdarli simit 3.elmali turta 4.iki renkli kek 5.findikpare
bence de 2 kişi ayrılıp 10 kişinin motivasyonunu bozmaya hakkımız yok, 1-2 haftalığınaliste tutma işini bi arkadaş üstlensin bizde dödüğümüz haftadan itibaen yine devam ederiz bildirimlere
kııızz zayıflayınca yine yaparsın 1 dilimden 1 taneden bişe olmaz nihayetinde biz ölene kadar bu yiyecekleri hayatımızdan çıkarmış değiliz sadece dikkatli yicez:) ayrıca gayet lezzetli görünüyolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?