selam herkesee. ay ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi bir türlü. face de herkes birbirini gördü kıskandım valla. bu arada isimlere geçiş yaptınız da bu benim için çok zor. isimlerle konuşulduğunda ben hiçbirşey anlamıyorum aklımda tutamıyorum çünkü. türkan gittiğinde bence devam edelim kilo bildirimine kilo bildiriminib arasını uzatırsak motivasyonumuz düşer. bir deee arkadaşlar burası bir kilo topiği. hepimiz iradeli olmaya çalışıyoruz. böyle bir ortamda pastalar börekler olmuyor bence. yapmayın Allah aşkına.
selam herkesee. ay ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi bir türlü. face de herkes birbirini gördü kıskandım valla. bu arada isimlere geçiş yaptınız da bu benim için çok zor. isimlerle konuşulduğunda ben hiçbirşey anlamıyorum aklımda tutamıyorum çünkü. türkan gittiğinde bence devam edelim kilo bildirimine kilo bildiriminib arasını uzatırsak motivasyonumuz düşer. bir deee arkadaşlar burası bir kilo topiği. hepimiz iradeli olmaya çalışıyoruz. böyle bir ortamda pastalar börekler olmuyor bence. yapmayın Allah aşkına.
haklisin canim,resimler icin coook pardon.tabiki her kes kilo bildirimine devam,bu konu da kapanmisyiiiiir.seni biraz gergin gordum bugun arzucugum
gergin değilim aslında da yorgunluk var biraz. eşim yok 1 haftalığına göreve gitti. tek başına ev, çocuk, iş yoruyo da biraz. kusura bakma sert mi yazmışım biraz
lütfen kusura bakma hem bu arada dersteyim bir yandan öğrencilere test çözdürüyorum o arada okuyup yazdım. kimseyi kırmak istemem
kahvalti:1 dilim cavdar,kk kadar peynir,2salatalik
sonra 2dilim limonlu cay
ogle:2kofte,1dilim cavdar,1/4elma
gergin değilim aslında da yorgunluk var biraz. Eşim yok 1 haftalığına göreve gitti. Tek başına ev, çocuk, iş yoruyo da biraz. Kusura bakma sert mi yazmışım biraz
canllaarr sinem baştopcu yu ekleyemedim face de engelliyor yapanınız var mı kızlar?
ayy bir de bana derler sanki sen çok mu şişmansın da bana zayıfsın diyosun sen daha zzayıfsın türkanım ne haber
bakıcımız var. kızcağız ilgileniyor sağolsun gözüm arkada değil canım.evde cocuga kım bakıyor sımdı?
Türkancığım bu miss angela arkadasımız hedfine ulasıp gitti mi?
tatlım ben burdayım bi yerede gitmeye niyetım yok kolay kolay daha hedefime 3 4 kilom var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?