Turkan88'in Diyet Günlüğü

haklisin canim,resimler icin coook pardon.tabiki her kes kilo bildirimine devam,bu konu da kapanmisyiiiiir.seni biraz gergin gordum bugun arzucugum

arzucugum,insan konustugu insanlari merak ediyor muhakkak.o yuzden dun tanisma faslimiz oldu.cok da guzel oldu,benim de face,de resimlerim olmadigi icin buraya koydum ki hem face.i olmayan arkadaslar da gorsun,tatli,tuzlu d a memeorykartimi takmisken koydum oylesine iste.yoksa her kes tam gaz devam,merak etme.hem face,de degiliz,burdayiz.ustelik ben gitdikten sonra da her kes kilo bildirimi yapicak.ban arkadaslara soralim yazmistim fehiyeye ,cunki ilk sayfada ben yaziyorum falan diye siz de oyle dysunuyorsunuz diye dusundum,hem de ardiindan da yazdim ki motivasyon bozulur,olmaz.sen benim adaletsiz davrandigimi gordunmu hic.

haklisin canim,resimler icin coook pardon.tabiki her kes kilo bildirimine devam,bu konu da kapanmisyiiiiir.seni biraz gergin gordum bugun arzucugum

gergin değilim aslında da yorgunluk var biraz. eşim yok 1 haftalığına göreve gitti. tek başına ev, çocuk, iş yoruyo da biraz. kusura bakma sert mi yazmışım biraz

lütfen kusura bakma hem bu arada dersteyim bir yandan öğrencilere test çözdürüyorum o arada okuyup yazdım. kimseyi kırmak istemem

kahvalti:1 dilim cavdar,kk kadar peynir,2salatalik
sonra 2dilim limonlu cay
ogle:2kofte,1dilim cavdar,1/4elma

Türkanımm ben geldim işim bitti birazadan yemek yiyip dışarı çıkcam ben işimi yaparken de 2 bitki çayı daha içtim arzuaytenciğim kafana takma iş için gidiyormus gerçi sni anlıyorum çok zor av,iş, çocuk derken yıpranıyor insan ama ne yapalım kadının sorumluluğu daha fazla işte

Canllaarr sinem baştopcu yu ekleyemedim face de engelliyor yapanınız var mı kızlar?

Kızçeleerrr ben kaçtım çarsıda işlerim vaarrr akşam görüşürüz fıstıklaaarrrrr

kızlar napıyosunz
öğlen menümü yazıyorum
3-4 yk sulu köfte
2-3 çatal makarna naneli yoğurt

bugün üzerimde bir durgunluk ve halsizlik var
hiçbirşey yapasım gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…