gayet iyi eğer yapasın yoksa yapma isteksiz yapınca verim alamazsın temposuz olurkızlar napıyosunz
öğlen menümü yazıyorum
3-4 yk sulu köfte
2-3 çatal makarna naneli yoğurt
bugün üzerimde bir durgunluk ve halsizlik var
hiçbirşey yapasım gelmiyo
tam ekmeğe dikkat çekecektim ki açıklamışsın:)kızlar menüm:
sabah 7:30
3 yemek kaşığı tahıl gevreği
1 su bardağı süt
ara yapamadım malesef
öğle 12:30
2 kepçe şehriye çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği (1 olacaktı yeni listeme göre ama unutmuşum)
şimdi yürüyüşe çıkıyorum 45 dakika tempolu yürüyüş ama yorgunum çıkınca açılırım diye umuyorum.
vav bayıldım turkancım sana ...
sinem baştopçu resımde ben ve 2 oglum var
oluyor canım oyle,hııc zorlama,ben oyle zamanlarda televızyon ızlerım,ne de olsa 7 24 ayaktayızkızlar napıyosunz
öğlen menümü yazıyorum
3-4 yk sulu köfte
2-3 çatal makarna naneli yoğurt
bugün üzerimde bir durgunluk ve halsizlik var
hiçbirşey yapasım gelmiyo
sabah 3 kaşık mısır gevreği+1 kaşık müsli, 100ml light süt
ara: 9 fındık+2 kuru kayısı
öğlen: Salata+150 gr kadar yoğurt
ara: 1 bardak ayran
ara: 1 avuç leblebi
akşam: Kararsızım:) patates ve kabak haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt olabilir ya da kendime light hünkar beğendi yapmaya çalışabilirm:)
gece: 1 prs çilek veya erik
2 litre su+ 1 yeşilçay+1 form
20 dk aletlerle spor yaptım evde 1 saat de leslie yaptım mı tamamdır:)
kalorileri düşük olanları seçmeye çalışıyorum 1 avuç leblebi 1 dilim ekmek değerinde ayran da kendim yaptım 1,5 kaşık yoğurt kadardı tamam çok geldiyse gözüne senin için leblebiyi çıkarıyorum meyveyi de yarıya indiricem 4-5 çilek ya da erik:):)oluyor canım oyle,hııc zorlama,ben oyle zamanlarda televızyon ızlerım,ne de olsa 7 24 ayaktayız
spor guzel ,ogunler de guzel ama aralar bıraz fazla geldı.
kalorileri düşük olanları seçmeye çalışıyorum 1 avuç leblebi 1 dilim ekmek değerinde ayran da kendim yaptım 1,5 kaşık yoğurt kadardı tamam çok geldiyse gözüne senin için leblebiyi çıkarıyorum meyveyi de yarıya indiricem 4-5 çilek ya da erik:):)
kalorileri düşük olanları seçmeye çalışıyorum 1 avuç leblebi 1 dilim ekmek değerinde ayran da kendim yaptım 1,5 kaşık yoğurt kadardı tamam çok geldiyse gözüne senin için leblebiyi çıkarıyorum meyveyi de yarıya indiricem 4-5 çilek ya da erik:):)
yok tatlım daha akşam olmadı saat 15:00 yani araları ve akşam yemeğini değiştirme yememe şansım var parça parça olmasın diye toptan yazıyorum:)yesillim,sen zaten artik bunlari bugun yemedinmi?nasil azalticaksin
kızlar menüm:
sabah 7:30
3 yemek kaşığı tahıl gevreği
1 su bardağı süt
ara yapamadım malesef
öğle 12:30
2 kepçe şehriye çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği (1 olacaktı yeni listeme göre ama unutmuşum)
şimdi yürüyüşe çıkıyorum 45 dakika tempolu yürüyüş ama yorgunum çıkınca açılırım diye umuyorum.
yok tatlım daha akşam olmadı saat 15:00 yani araları ve akşam yemeğini değiştirme yememe şansım var parça parça olmasın diye toptan yazıyorum:)
ogluma bak yaaa,cikolatasinin bitanesini yedi o kucuk kinder cikolatadan iste,bi tanesini de agzima agzima sokukoy,agzini ac,agzinii,kokusu aklimi basimdan aldiiiiii
ES SABUR,ER RESID.ALLAHU EKBER
hümeyraaaa zorlanıyosan bırak canım ama ağır şeyler yeme tabi:)
türkanım dondurma yiyebilrsin ama dışı çikolata kaplı soslu falan olmasın sade haliyle dondurma sütlü tatlı kabul edildiği için ara öğün olarak tüketmende sakınca yok bence kalorilerine dikkat et ama algidanın 65 kalorilik dondurmaları var, ya da kendin meyveli yoğurtu dondurarak da yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?