Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar menüm:
sabah 7:30
3 yemek kaşığı tahıl gevreği
1 su bardağı süt

ara yapamadım malesef

öğle 12:30
2 kepçe şehriye çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği (1 olacaktı yeni listeme göre ama unutmuşum)

şimdi yürüyüşe çıkıyorum 45 dakika tempolu yürüyüş ama yorgunum çıkınca açılırım diye umuyorum.

sabah 3 kaşık mısır gevreği+1 kaşık müsli, 100ml light süt
ara: 9 fındık+2 kuru kayısı
öğlen: salata+150 gr kadar yoğurt
ara: 1 bardak ayran
ara: 1 avuç leblebi
akşam: kararsızım:) patates ve kabak haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt olabilir ya da kendime light hünkar beğendi yapmaya çalışabilirm:)
gece: 1 prs çilek veya erik
2 litre su+ 1 yeşilçay+1 form
20 dk aletlerle spor yaptım evde 1 saat de leslie yaptım mı tamamdır:)

kızlar napıyosunz
öğlen menümü yazıyorum
3-4 yk sulu köfte
2-3 çatal makarna naneli yoğurt

bugün üzerimde bir durgunluk ve halsizlik var
hiçbirşey yapasım gelmiyo
gayet iyi eğer yapasın yoksa yapma isteksiz yapınca verim alamazsın temposuz olur
tam ekmeğe dikkat çekecektim ki açıklamışsın:)

kızlar napıyosunz
öğlen menümü yazıyorum
3-4 yk sulu köfte
2-3 çatal makarna naneli yoğurt

bugün üzerimde bir durgunluk ve halsizlik var
hiçbirşey yapasım gelmiyo
oluyor canım oyle,hııc zorlama,ben oyle zamanlarda televızyon ızlerım,ne de olsa 7 24 ayaktayız

spor guzel ,ogunler de guzel ama aralar bıraz fazla geldı.

oluyor canım oyle,hııc zorlama,ben oyle zamanlarda televızyon ızlerım,ne de olsa 7 24 ayaktayız

spor guzel ,ogunler de guzel ama aralar bıraz fazla geldı.
kalorileri düşük olanları seçmeye çalışıyorum 1 avuç leblebi 1 dilim ekmek değerinde ayran da kendim yaptım 1,5 kaşık yoğurt kadardı tamam çok geldiyse gözüne senin için leblebiyi çıkarıyorum meyveyi de yarıya indiricem 4-5 çilek ya da erik:):)

Son düzenleme:

bana findik ve de leblebi fazla geldi,findik yerine badem yesen.

yesillim,sen zaten artik bunlari bugun yemedinmi?nasil azalticaksin

selam kızlar ben geldim
çok kötü bi durumdayım kendimi çok çok çokkk halsiz hissediyorum ve çok fena başım ağrıyor
ayran detoksu bugün beni çok zorladı nerdeyse bırakacağım

maşallah gayet güzel canım

ogluma bak yaaa,cikolatasinin bitanesini yedi o kucuk kinder cikolatadan iste,bi tanesini de agzima agzima sokukoy,agzini ac,agzinii,kokusu aklimi basimdan aldiiiiii

ES SABUR,ER RESID.ALLAHU EKBER

ogluma bak yaaa,cikolatasinin bitanesini yedi o kucuk kinder cikolatadan iste,bi tanesini de agzima agzima sokukoy,agzini ac,agzinii,kokusu aklimi basimdan aldiiiiii

ES SABUR,ER RESID.ALLAHU EKBER

ahhh canım benim durumum daha vahim
bugün yurt dışından bi koca kutu çikolata geldi eriyip biterim artık ben hergün dolapta onları gördükçe

hümeyraaaa zorlanıyosan bırak canım ama ağır şeyler yeme tabi:)

türkanım dondurma yiyebilrsin ama dışı çikolata kaplı soslu falan olmasın sade haliyle dondurma sütlü tatlı kabul edildiği için ara öğün olarak tüketmende sakınca yok bence kalorilerine dikkat et ama algidanın 65 kalorilik dondurmaları var, ya da kendin meyveli yoğurtu dondurarak da yiyebilirsin

yaaa öle demeyin ama canım istiyooo babam da rusyadan getirecek 2 hafta sonra şuanda da var ama onlar bitter+ viskili insan çikolatadan soğuyo

reklamları varyaa fruttare hemde 55 kalori diye

selaaam 1 saat yürüdüm güneşin altında inanılmaz sıcak burası. çok da terledim. şimdi geldim bi duş aldım ohh çok rahatım şuan. birazdan ara öğünü yaparım. ay bu topiğe girdikçe diyet yapmak daha eğlenceli oluyor sanki bir oyun gibi. gidip bie yeşil çay içeyim. oğluş uyanana kadar dinlensem iyi olur. görüşürüüüz

benim menüm de şöyle:

sabah tost yerim demiştim ama değişti..

uyanınca 1 bardak yeşilçay

sabah 10.00 : 1 poğaça
1 bardak çay

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

saat 13.00: 3 yk yulaf ezmesi ( sade yedim niyetine :))

akşam 18.00: 1 tabak yoğurtlu kepekli makarna
1 adet köfte
2-3 marul yaprağı
gece acıkmam heralde ama acıkırsam da 1 elma yerim o kadar...bugün spor olarak sabahtan mekik ve göbek eritme hareketleri var akşam uyumadan da çekerim 100 tane böylelikle günü kapamış olurum ben :))

içtiğim suları hiç yazmıyorum ama ben günde 2 litre içiyorum rahat. Kola falan hiç sevmem zaten, asitli birşey istersem maden suyu içiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…