- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
ayy çok özür diliyorum, birkaç yerde yazmışsınız ondan sorun olmaz diye düşünmüştüm.Sayende tanımayanlar da tanıdı :)
Yok erkek annesiyim ben
ayy çok özür diliyorum, birkaç yerde yazmışsınız ondan sorun olmaz diye düşünmüştüm.
Esimle ben kendi kucuk cevremizde yasiyoruz kendi sectigimiz cevreden kimse bize fikirlerini kabul ettirmeye calismiyo kimse bize saygisizlik etmiyo kimsede cahil degil.Is yasantimizdaki ve Turkiye genelini toplumsal sorunlari kisisel hayatimiza katmiyoruz mutluyuz.
Siz nasil bu kadar olumsuzlugu cevrenizde barindiriyosunuz merak ettim.Yeni yasantinizda hayirli olsun birseyi kesin istiyosaniz arkaniza bakmayin.
Çok imrendim yaa, maşallah diyeyim nazar değmesin. Ben de bu kafada bir hayat arkadaşı bulsaydim 1 dk durmazdim ama benim hayatımdaki kişi hiç oralı değil.
Size tavla beni tavla şarkısını armağan edityorum. Tavla, tavla onu tavla şeklinde ama :)))Çok imrendim yaa, maşallah diyeyim nazar değmesin. Ben de bu kafada bir hayat arkadaşı bulsaydim 1 dk durmazdim ama benim hayatımdaki kişi hiç oralı değil.
Aynen kendi elinde böyle bir şansı varken amirliğine gidip bana yurtdışı görev vermeyin diye dilekçe vermiş sanki ülkemiz kuş kondurdu. Bende ülkeme deli gibi aşığım ama evladım daha önemli.Çok imrendim yaa, maşallah diyeyim nazar değmesin. Ben de bu kafada bir hayat arkadaşı bulsaydim 1 dk durmazdim ama benim hayatımdaki kişi hiç oralı değil.
Biz alıştık aslında hepimiz böyle şeylerle karşılaşıyoruz kendimize bulastirmama luksumuz yok ama işte bazılarımız kaniksiyor bazıları sizin gibi alışmayi reddediyor ve iyi de yapıyor .İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, daha geçen hafta kadın olduğum için haddimi bilmem gerektiğini söyleyen bir minibüs şoförüyle tartışmasaydım söylediklerinizi haklı bulabilirdim. Öyle bir çevrede yaşadığınız için çok şanslısınız.
Benimde cevremde vardir elbet bu goruslerde cahil kisiler sadece ben cok sert kurallari olan birisiyim ima bile edemez kimse bana kadin oldugum icin onu yapamazsin haddini bilmelisin kelimelerini ama minibus soforu gibi hayatimda bir kere gorecegim insanlar ne kadar ulke degistirmeme sebep olabilirler onu dusundum aslinda tekrar hayirlisi olsun ulke sizin ulkeniz yapamazsaniz geri gelirsiniz deneyin yasayin tecrube hayatta hersey :)İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, daha geçen hafta kadın olduğum için haddimi bilmem gerektiğini söyleyen bir minibüs şoförüyle tartışmasaydım söylediklerinizi haklı bulabilirdim. Öyle bir çevrede yaşadığınız için çok şanslısınız.
Ne çok gitmek isteyen var,bu ülkeye dair hiçbir umudunuz yok mu cidden, yazıp yazıp siliyorum neyse
Türk olmayı ve Türkiyeyi seviyorum esasen, ama dediğim gibi artık iş psikolojik kökenli.Hicbir yere gitmem imkanım olsa dahi memleket gibisi varmı güzel Türkiyem can Türkiyem tabi ben böyle düşünüyorum sizede hayırlı yolculuk olsun mutlu olursunuz inşallah
Tavlayamam sanırım benden geçti diyor. Benden büyük biraz.Size tavla beni tavla şarkısını armağan edityorum. Tavla, tavla onu tavla şeklinde ama :)))
Ulke mi? Semtimi degistirmem ben :)Ne çok gitmek isteyen var,bu ülkeye dair hiçbir umudunuz yok mu cidden, yazıp yazıp siliyorum neyse
Ben son zamanlarda aziz Sancar iyi ki gitmiş diyorum hep bunu düşünüyorum.Ne çok gitmek isteyen var,bu ülkeye dair hiçbir umudunuz yok mu cidden, yazıp yazıp siliyorum neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?