- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Ya ama ben mesela gordugum kadar, turkiyede cocuklar icin okuma imkani aktivite falan cok daha fazla imkan ve secenek var gibi goruyorum, ama bilemedim iste
Ne münasebet biz gayet medenice kavga ediyozçocuklar için söylediğin gibi şeyler yok malesef
ay bu konuda kavga çıkarkonu sahibi arkadaşım lafım sana değil yanlış anlama
Ne münasebet biz gayet medenice kavga ediyoz
Geçti o günler yaşlandık artıktabii canım, biliyorum siyaset bölümünden bilmezmiyim
Ya ama ben mesela gordugum kadar, turkiyede cocuklar icin okuma imkani aktivite falan cok daha fazla imkan ve secenek var gibi goruyorum, ama bilemedim iste
donmeyin herkes avrupaya kapagı atma pesindeyken ustelik bu ulkeni sevip sevmemekle alakası da yok herkes sever ulkesini ama sistem iyi degilse en iyi olan yere gidip coluk cocugumu orada yetistirmek isterim tabiki ben yerlesemesem bile cocugumu mutlaka yurtdısında okutup oraya yerlesmesini saglıycam kurtarsın kendini:)
Kizlar hic boyle yorumlar beklemiyordum acikcasi , suan fikrim degismeye basladi bile. Ne biliyim, etrafimda social medyada gorduklerim ve sizin anlattiklariniz hic uymuyor. Tabi siz gercekleri anlatiyorsunuz biliyorum ama, suan husrana ugradim
Size yalan söylüyoruz biz burda çok iyiyiz siz gelirseniz 4 kişi daha fazla olacağız kişi başına düşen mili hasılamız azalacak diye istemiyor yalan söylüyoruzKizlar hic boyle yorumlar beklemiyordum acikcasi , suan fikrim degismeye basladi bile. Ne biliyim, etrafimda social medyada gorduklerim ve sizin anlattiklariniz hic uymuyor. Tabi siz gercekleri anlatiyorsunuz biliyorum ama, suan husrana ugradim
hangi ülkedesiniz?Kizlar hic boyle yorumlar beklemiyordum acikcasi , suan fikrim degismeye basladi bile. Ne biliyim, etrafimda social medyada gorduklerim ve sizin anlattiklariniz hic uymuyor. Tabi siz gercekleri anlatiyorsunuz biliyorum ama, suan husrana ugradim
Profilinizde varmış Belçika Türkiye den eğitimde kötü olamaz
Ama eğitim beklentiniz Kuran kursu vs ise bilemem
Hollanda olaylarından mı etkilendiniz acaba
Orada bile paylaşılan bir diyalog vardı
Abi gitmeyelime polis alır diyor birisi diğeri de burası Türkiye mi diyor
Baktığınız sosyal medya nedir bilmiyorum ama buradan burası çok iç açıcı görünmüyor
hangi ülkedesiniz?
şartlarınız nasıl?
çocukalr orada mı doğdu?
aileler nerede?
bunları eksik bırakmışssın.
Size yalan söylüyoruz biz burda çok iyiyiz siz gelirseniz 4 kişi daha fazla olacağız kişi başına düşen mili hasılamız azalacak diye istemiyor yalan söylüyoruz
Dönün dönün siz
neresi olursa:) neticede soyle bir gercek var inkar edenlere guluyorum:) avrupanın hayat standartları bizden daha iyi..donus yapanların cogu tekrar donuyor avrupaya hersey farklı burda sosyal hayatlarında bile insanların birbirine saygısı yok hastaneler egitim sistemi iyi degil..orda vatana ozlem oluyor aynısı turkiyede farklı sehre tasınsanız bile oluyor :) ama sizin icin ve cocuklarınız icin neresi iyiyse yasam kalitesi acısından orda kalmaya devam edin derimYa gercektenmi nereye pekii? Ben gercekten anliyamiyorum, Avrupali turkler turkiyeye gitmek ister Turkiyedekiler buraya, hayat cok garip gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?