- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
dönmeyin bence.Aileler 2 saatlik mesafede belcikada yasiyoruz cocuklar burda dogdu evet
Sosyal medyada tabii ki insanlar en mutlu oldukları anları paylaşacak.Kizlar hic boyle yorumlar beklemiyordum acikcasi , suan fikrim degismeye basladi bile. Ne biliyim, etrafimda social medyada gorduklerim ve sizin anlattiklariniz hic uymuyor. Tabi siz gercekleri anlatiyorsunuz biliyorum ama, suan husrana ugradim
Evet ama durumlar uzun zamandir boyle, daha yeni gun yuzune cikti haber vs yapildi ama, turkler burda mutsuz belcika hollanda almanya vs.
Egitimden kuran kursundan bahsetmiyorum ama her konuda. Yada bize oyle geliyor, veya oyle gosteriliyor social mediadan olabilir.
Ay bilmiyorim aklim cok karistii
Avrupali turkler turkiyeye gitmek ister
Her şeyden önce eğitim için gelecekseniz maalesef ki bir öğretmen olarak söylüyorum bunu, çocuklarınıza yazık edersiniz.
Merkezi sınavların ne derece ölçtüğü ortada. Bu sınavların güvenirliği yok. Daha bugün üniversite sınav sorularının cevaplarının sızdırıldığı ortaya çıktı. Liyakatsız mülakatlar gırla gidiyor. Okullarda bir sürü eğitimden bir haber başka fakülte mezunları öğretmenlik yapıyor. Her yıl bir şeyi kafalarına göre değiştirip duruyorlar. Plan yok denetim yok.
Ekonomiyi sosyal hayatı geçtim. Yıllarca eğitimin içinde olan bir ailenin öğretmen kızı olarak söylüyorum bunları eğitim için gelecekseniz hiç gelmeyin.
2 arkadaşım 3 yıl önce ABD'den dönüş yaptılar çok pişman olup 6 ay önce geri döndüler. Kuzenim İngiltere'den geldi şu an çok pişman.
Ekonomik kriz tavan yapmış durumda, üreten değil tüketen bir toplumuz,can güvenliğimiz yok, hukuki güvencemiz yok,eğitim derseniz içler acısı.İnanmayın öyle Avrupa bizi kıskanıyor pakavralarına. İnşaat ve turizm sektörü haricinde gelir getiren sektörümüz yoktu. Ülkenin istikrarsızlığı, doların alıp başını gitmesi, sürekli paylayan bombalar, Suriyeli mülteciler derken bu iki sektör de balon gibi söndü.
İki Yaşında kızım var ve eşimle mesleklerimiz yurt dışında geçerli olsa bir dakika dırmazdık.
Ülkemi seviyorum ama ülkenin düştüğü durumu ve bu bozuk sistemi sevmiyorum.
Katılıyorum size. 7 haziran 2015'ten sonra bir yıl içinde 17 kez canlı bomba ve bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda polis, asker ve sivil olmak üzere toplam 298 kişi hayatını kaybetti. Bine yakın insan da yaralandı. 2016 haziranından sonrası dahil değil bu duruma. Yılbaşında Reina katliamı bile turizmi baltalamaya yeter.turizmde yok artık bi kaç sene önce rusların ayağı kesilmişti bu sene de avrupanın ayağı kesilir
imkan avrupaya göre çok mu burda.Ya ama ben mesela gordugum kadar, turkiyede cocuklar icin okuma imkani aktivite falan cok daha fazla imkan ve secenek var gibi goruyorum, ama bilemedim iste
Sadece Antalya'da bu yaz 200 üstünde 5 yıldızlı otel satıldı.Bu senede turizm sektörü kan ağlıyor
Tanıdığım bir çok kişi iflas bayrağını çekmek üzere
İnanın Suriye'de de olumlu olumsuz şeyler yaşanıyor nedir ülkemiz Suriye'den olumlu onu göz önünde bulunduruyor gitmiyorlar SuriyelilerYani işin özü her yerde olumlu- olumsuz şeyler yaşanıyor. Karar verirken bunları da göz önünde bulundurabilmeli insan..
Sultanahmette esnaf kan ağlıyorSadece Antalya'da bu yaz 200 üstünde 5 yıldızlı otel satıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?