Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Sacimnn islak hali boyu bu kadar ben genelde dip boyasindan karsilastirma yapiyorum o yuzden.hic boyle yapmamisdim bir ay doldugunda yine böyle bi foto.cekerim

Eklentiler

• IMG-20151027-WA0048.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 151
Ölçüleri ni tam bilmediğimmden dün yarim yemek kasigi isirgan yapragini 3 bardak sica suda demledim bi kac tane karanfil attim.icine ve su kop.koyu bi yesil oldu miktar yeterli geldi sanirim durulama suyu olarak kullandım bi kereden bisey anlauslmaz sanirim ama etkisi. Olumlu yani ben begendim parladi saclarimmm

Yeni aldığım restorex in icine on dis sarimsak birer kapak cam ve badem yagi koydum saclarim biraz gurlessin istiyorum inşallah dokulmesi durur gurlesir

Mesajım böyle kalmış tekrardan merhabalar kızlar takip ediyorum sizi ben de bakımlara başlamaya karar verdim sayenizde saçlarım cok gür sırtımda maya maskesi yaptım şuan şampuanıma da çam yağı badem yağı koydum. Çam yağı çam terebentin yapı aynı şey mi acaba bilgisi olan?

Ayni sey olmasi lazim canim cam terebentin diye geciyo bende bugün sampuamima ekleidm tekrardan biraz kuruyor gibi geldi saclarim ama bi iki denmeden anlasilmaz diye vazgecmisdim tekrardan den napiyosun baska.neler.yapiyosun saclarin nerelerinde

Bazen yağ bakımları uyguluyorum haftada bir maya maskesini yaparım. maşa düzleştirici değmiyor.. saçlarımı firmasi sarımsaklı şampuanıma yıkıyorum saçlarımı durulama suyu olarak da sirkeli su yapıyorum bu şekilde bi on cm e ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_20151028_203819.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 121
Benimkiler seninkinden bi 10 cm kdr felan uzun masallah ama benim fazla kivircik olduğu icin net nereme geliyor anlayamadim bakimin cok.guzel canim gayet de guzel saclarin var masallah

Benimkiler seninkinden bi 10 cm kdr felan uzun masallah ama benim fazla kivircik olduğu icin net nereme geliyor anlayamadim bakimin cok.guzel canim gayet de guzel saclarin var masallah
Pardon seninkiler uzun dicekdm :)

Teşekkür ederim canım inşallah Yaza kadar bele gelir saçlarımızz sağlıkla hem kıvırcık hem uzun saçların muhteşem

Teşekkür ederim canım inşallah Yaza kadar bele gelir saçlarımızz sağlıkla hem kıvırcık hem uzun saçların muhteşem
Bu yetmez bel bosluguna gelene kdr devam sonra bi iki cm kestire kestire esitlicem.katlari daha cok yolum var

Ben kozMik bakimla ilgili biseyler aradim ama sac bakimi ile ilgili bulamadim yaa nerden bulabilirimm

Ilk resim 26.10.2015
Ikinci resim 31.10.2015
Arada 4 gun var aslinda resim yuklemicekdimm ama yaptigim masaj sanirim.ise yaradi bugun son gün 3 hafta ara vericem. Bi bakin bakalim :)♥

Eklentiler

• img1446286429771.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 125
4 gün için çok güzel bi sonuç almissiniiiz

Ilk resim 26.10.2015
Ikinci resim 31.10.2015
Arada 4 gun var aslinda resim yuklemicekdimm ama yaptigim masaj sanirim.ise yaradi bugun son gün 3 hafta ara vericem. Bi bakin bakalim :)♥

Canım maşallah baya fark var tabi ne masajı yaptın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…