MerhabaMerhabalar kızla
Ayni sey olmasi lazim canim cam terebentin diye geciyo bende bugün sampuamima ekleidm tekrardan biraz kuruyor gibi geldi saclarim ama bi iki denmeden anlasilmaz diye vazgecmisdim tekrardan den napiyosun baska.neler.yapiyosun saclarin nerelerindeMesajım böyle kalmış tekrardan merhabalar kızlar takip ediyorum sizi ben de bakımlara başlamaya karar verdim sayenizde saçlarım cok gür sırtımda maya maskesi yaptım şuanşampuanıma da çam yağı badem yağı koydum. Çam yağı çam terebentin yapı aynı şey mi acaba bilgisi olan?
Benimkiler seninkinden bi 10 cm kdr felan uzun masallah ama benim fazla kivircik olduğu icin net nereme geliyor anlayamadim bakimin cok.guzel canim gayet de guzel saclarin var masallahBazen yağ bakımları uyguluyorum haftada bir maya maskesini yaparım. maşa düzleştirici değmiyor.. saçlarımı firmasi sarımsaklı şampuanıma yıkıyorum saçlarımı durulama suyu olarak da sirkeli su yapıyorum bu şekilde bi on cm e ihtiyacım var
Pardon seninkiler uzun dicekdm :)Benimkiler seninkinden bi 10 cm kdr felan uzun masallah ama benim fazla kivircik olduğu icin net nereme geliyor anlayamadim bakimin cok.guzel canim gayet de guzel saclarin var masallah
Bu yetmez bel bosluguna gelene kdr devam sonra bi iki cm kestire kestire esitlicem.katlari daha cok yolum varTeşekkür ederim canım inşallah Yaza kadar bele gelir saçlarımızz sağlıklahem kıvırcık hem uzun saçların muhteşem
Sitesi var kozmik bakım diye ben ona göre uyguluyorum bakımlarıBen kozMik bakimla ilgili biseyler aradim ama sac bakimi ile ilgili bulamadim yaa nerden bulabilirimm
Bana lnk atarmsiin bulamadim.benSitesi var kozmik bakım diye ben ona göre uyguluyorum bakımları
Fark var dimi ben yanilmiyorum :))4 gün için çok güzel bi sonuç almissiniiiz
Ilk resim 26.10.2015
Ikinci resim 31.10.2015
Arada 4 gun var aslinda resim yuklemicekdimm ama yaptigim masaj sanirim.ise yaradi bugun son gün 3 hafta ara vericem. Bi bakin bakalim :)♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?