Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Belirli gunlerim yok ama 3 gunde bir yapıyorum yeterli gelirmi sence
Ben haftada 3 gün yapıyorum ama benım bulunduğum ılçe küçük sosyal faalıyet ortamıda yok evdeyım okul olmadığı müddetçe o yüzden haftada 3 gün yapıyorum

Matrıx keratındose sülfatsız şampuan hastayım ona bırde deneme amaçlı nashının argan şampuanı aldım
Senin saçların masallah cok güzel uzamislar ben konuyu acmadan once senin konunu bastan sona kadar okumuştum cok hosuma gitti valla ilham aldım senden sampuanlar bakimlar ise yariyor sende ben yeni basladim ama bakalim bende nasıl olacak bakim.yapmadan once prozincle 2.5 3 ayda felan 2 parmak ancak.uzuyodu yani sampuanda once hic uzamazdi prozinc fayda etti baya matrix i hic duymamisdim

Ben haftada 3 gün yapıyorum ama benım bulunduğum ılçe küçük sosyal faalıyet ortamıda yok evdeyım okul olmadığı müddetçe o yüzden haftada 3 gün yapıyorum
Aslinda bende küçük bi yerde yaşıyorum pek bi isim yok desem minik prensle ugrasmak dışında :) sinuzitten dolayi cok sk yapamiyorum

Market şampuanı drgılya kuzum ondan gırmemişsıındır ben genellıkle netten alıyorum .restorekstrn memnun kalmazsan prozınce geç.gecen sene bu zamanlar tam anlamıyla başlamıştım yağ bakımlarına aksatmadan devamlı ysparsan fayda gıreceksın gerçekten .Ben kalıcı mısafırluge gıderken bıle yanımda götürüyordum bırde canım yağ bakımını yaptıktan sonra ya strec fılme yada poşete sar kafanı ısıyı arttırdığı ıçın daha etkılı olur

Basortu takip şapka takiyorum normalde bidahakine ole yapim.canim

Basortu takip şapka takiyorum normalde bidahakine ole yapim.canim
Evet oyle yap canım ben posetı geçiriyorum arkadan tel tokayla tutturuyorum üstünede tülbent sarıyorım sıcaklık arttığı ıcın kan dolaşımı hızlanıyor

Evet oyle yap canım ben posetı geçiriyorum arkadan tel tokayla tutturuyorum üstünede tülbent sarıyorım sıcaklık arttığı ıcın kan dolaşımı hızlanıyor
Aslinda poşet gecirmek aklimdaydi ama gene bosladim ya bidahakine kesin poset geciricemm

Restorexxeeee ba-yillll-diiimmm :))))inslallh uzamayada etkisi vardir bende de ise yararrr sacim kendinee geldii yaa

Eki Görüntüle 1668577

Bi saatir resim yüklemek icin ugrasiyorum resmen yuklemeycekdim ama dayanamadim bana gore az uzadi gibi ama bi de siz bakin istedim. Bugun boyamanin ardindan 14. Gun

Neden ters oluyo yaa

Eklentiler

• IMG-20151026-WA0011.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 128

Eklentiler

• 20151026_130624.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG-20151012-WA0018.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 125
Benimde Benimdebu ara yuklediklerim yqn oluyor guzel uzama var canim bqkimlara dvm

İki haftada böyle olmuşsa 1 ayda daha da iyi olur canım vazgeçmeden devam et

Su videoda gordugum kafayı eğip saça masaj yapma isine bende giriştim bugün 3.gundu bakalim fayda edecek mii

Bakimim dipleer barcelino dax ve 5 dalma çam t. Ucler ve boylar zeytin ve argan yagi isirgan suyu bi kenarda bekliyo 4 5 gibi yikarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…