- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Ben haftada 3 gün yapıyorum ama benım bulunduğum ılçe küçük sosyal faalıyet ortamıda yok evdeyım okul olmadığı müddetçe o yüzden haftada 3 gün yapıyorumBelirli gunlerim yok ama 3 gunde bir yapıyorum yeterli gelirmi sence
Senin saçların masallah cok güzel uzamislar ben konuyu acmadan once senin konunu bastan sona kadar okumuştum cok hosuma gitti valla ilham aldım sendenMatrıx keratındose sülfatsız şampuan hastayım onabırde deneme amaçlı nashının argan şampuanı aldım
Aslinda bende küçük bi yerde yaşıyorum pek bi isim yok desem minik prensle ugrasmak dışında :) sinuzitten dolayi cok sk yapamiyorumBen haftada 3 gün yapıyorum ama benım bulunduğum ılçe küçük sosyal faalıyet ortamıda yok evdeyım okul olmadığı müddetçe o yüzden haftada 3 gün yapıyorum
Market şampuanı drgılya kuzum ondan gırmemişsıındır ben genellıkle netten alıyorum .restorekstrn memnun kalmazsan prozınce geç.gecen sene bu zamanlar tam anlamıyla başlamıştım yağ bakımlarına aksatmadan devamlı ysparsan fayda gıreceksın gerçekten .Ben kalıcı mısafırluge gıderken bıle yanımda götürüyordum bırde canım yağ bakımını yaptıktan sonra ya strec fılme yada poşete sar kafanı ısıyı arttırdığı ıçın daha etkılı olurSenin saçların masallah cok güzel uzamislar ben konuyu acmadan once senin konunu bastan sona kadar okumuştum cok hosuma gitti valla ilham aldım sendensampuanlar bakimlar ise yariyor sende ben yeni basladim ama bakalim bende nasıl olacak bakim.yapmadan once prozincle 2.5 3 ayda felan 2 parmak ancak.uzuyodu yani sampuanda once hic uzamazdi prozinc fayda etti baya matrix i hic duymamisdim
Market şampuanı drgılya kuzum ondan gırmemişsıındır ben genellıkle netten alıyorum .restorekstrn memnun kalmazsan prozınce geç.gecen sene bu zamanlar tam anlamıyla başlamıştım yağ bakımlarına aksatmadan devamlı ysparsan fayda gıreceksın gerçekten .Ben kalıcı mısafırluge gıderken bıle yanımda götürüyordum bırde canım yağ bakımını yaptıktan sonra ya strec fılme yada poşete sar kafanı ısıyı arttırdığı ıçın daha etkılı olur
Basortu takip şapka takiyorum normalde bidahakine ole yapim.canimMarket şampuanı drgılya kuzum ondan gırmemişsıındır ben genellıkle netten alıyorum .restorekstrn memnun kalmazsan prozınce geç.gecen sene bu zamanlar tam anlamıyla başlamıştım yağ bakımlarına aksatmadan devamlı ysparsan fayda gıreceksın gerçekten .Ben kalıcı mısafırluge gıderken bıle yanımda götürüyordum bırde canım yağ bakımını yaptıktan sonra ya strec fılme yada poşete sar kafanı ısıyı arttırdığı ıçın daha etkılı olur
Evet oyle yap canım ben posetı geçiriyorum arkadan tel tokayla tutturuyorum üstünede tülbent sarıyorım sıcaklık arttığı ıcın kan dolaşımı hızlanıyorBasortu takip şapka takiyorum normalde bidahakine ole yapim.canim
Aslinda poşet gecirmek aklimdaydi ama gene bosladim ya bidahakine kesin poset geciricemmEvet oyle yap canım ben posetı geçiriyorum arkadan tel tokayla tutturuyorum üstünede tülbent sarıyorım sıcaklık arttığı ıcın kan dolaşımı hızlanıyor
Saol canım aynen devam ediyorum bu arada bu fotoğraf lar neden yan yukeniyor bi fikrin varmıBariz belli uzadığı ayda 2 cm'i geçecek gibiBakımlara devam
Bakalim.bi ayin sonunda naasil bi uzama olacakk :))Benimde Benimdebu ara yuklediklerim yqn oluyor guzel uzama var canim bqkimlara dvm
Ay cok mutlu oldum saol canimm :)))İki haftada böyle olmuşsa 1 ayda daha da iyi olur canım vazgeçmeden devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?