Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Mayali sampuan da az kalmisdi ama yinede 4 5 yikama gotururdu ama kokusundan dolayi bozuldugunu dusunerek onu copee yolladim. Simdi sampuanimin.yarisini ayiirip maya koymustum diger yarisinada bemiks evin ve bepanthen amp. Kirdim 2 ser tane bir ayds bunu kullancam. Onuda bgenmezsem harems sarimsakli sampuana geçiş yapicamm.

Saclarim tararken bi kac parca kopuk saç gördüm neden olduki ya

Bu arada bende aldim vitaminlerden doğum kontrol hapiyla karistirip koycam bemiks koku birakirmi diye korkuyorum iste gerci birer tane koycamda yinede koku olursa diyorum

Bu arada bende aldim vitaminlerden doğum kontrol hapiyla karistirip koycam bemiks koku birakirmi diye korkuyorum iste gerci birer tane koycamda yinede koku olursa diyorum
Valla ikiser tane koydum halen redist kokuyo :))ay dogum kontrol hapina ben güvenmiyorum valla en sonunda onuda yapcemm :))bu araada kopuk nerden bilmoom ki canimm yuzdeki

Valla ikiser tane koydum halen redist kokuyo :))ay dogum kontrol hapina ben güvenmiyorum valla en sonunda onuda yapcemm :))bu araada kopuk nerden bilmoom ki canimm yuzdeki

Kuzu anlamadim sacinmi koptu senin yuzdeki demissin

Evet kuzum normal bi plastik taragim.var sanirim.tarakdan kaynakli koptu sacim yuzdeki dememisdim aslinda o.kelime telefon kendi yazmis :))sacim koptu anlican :)
Anlamamam normalmiş Geçmiş olsun canim taragini degistir istersen bende kemik veya tahta tarak istiyomda bulamadim anca netten

Redisti o kadar güzel anlattınız ki elimdeki şampuanlardan biri bitince hemen bende alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…