- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Canim o zmn ya az beklettin yada yogun kizillikvar hic etkisi olmadimiKuzum ben cila yapdim ama pek gitmedi turunculuksevdabuzer
Maya koyduğunmu icine biraz kokulu yag koysana menekşe veya lavantaSampuan cok.agir kokmaya basladi valla dayanilacak gibi değil.
Maya koyduğunmu icine biraz kokulu yag koysana menekşe veya lavanta
Bilmiyorumki canim sampuana maya koyanlarda boyle sikinti olmusmu hicCanim kokmasi skinti degilde bozulduysa diye korkuyorum :)
Arkdasimla birlikte kullanıyoruz o yarim kutu sampuana yarim paket koymus ben yarim kutuya bi paket koydum onun agir kokmuyormus ama brnimkisi bozulmus gibi kokuyor :)Bilmiyorumki canim sampuana maya koyanlarda boyle sikinti olmusmu hic
Kiz 1 paket fazlaymis yaArkdasimla birlikte kullanıyoruz o yarim kutu sampuana yarim paket koymus ben yarim kutuya bi paket koydum onun agir kokmuyormus ama brnimkisi bozulmus gibi kokuyor :)
Arkdasimla birlikte kullanıyoruz o yarim kutu sampuana yarim paket koymus ben yarim kutuya bi paket koydum onun agir kokmuyormus ama brnimkisi bozulmus gibi kokuyor :)
Kullanmicam ya oghh :))Kiz 1 paket fazlaymis ya
En iyisi kullanmamak :))Bende atmistim agir kokmaya vmbaslado belli bi süre sonra bende attım
Amasimdi farkettim.
O zamandan beri saç köklerim kokuyor
Canli diyince şuan fena huylandimm dogru çöpe atiyorum :)bakteri üremiştir, sonuçta maya canlı.. ketoral yada herhangi bir mantar önleyici şampuan kullansan bir süre geçer.
Canim.bende mantar yokkkibakteri üremiştir, sonuçta maya canlı.. ketoral yada herhangi bir mantar önleyici şampuan kullansan bir süre geçer.
mantardan kastım o bakterileri öldüren şampuanların üstünde öyle yazıyor. En kolay bulabileceğin headnshoulders incelersin markette eğer eczane şampuanı istemiyorsanCanim.bende mantar yokkki
Hee sen yanlış anladim canim saçim kokmuyor şampuan kokuyor yıkamadan sonra koku kalmiyor benim endisem sampuan cok kotu kokmaya başladığı icin sacima zarar vermesi zaten aticam daha migdem almaz onumantardan kastım o bakterileri öldüren şampuanların üstünde öyle yazıyor. En kolay bulabileceğin headnshoulders incelersin markette eğer eczane şampuanı istemiyorsan
ah tamam o zaman, iyiki erkenden farketmişsinHee sen yanlış anladim canim saçim kokmuyor şampuan kokuyor yıkamadan sonra koku kalmiyor benim endisem sampuan cok kotu kokmaya başladığı icin sacima zarar vermesi zaten aticam daha migdem almaz onu
En iyisini yapmissin cok kokuyorsa sac derinede zarar verirdi belkiKullanmicam ya oghh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?