Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Buraya yazmiyorum ama saclarimda mayali sampuana devamm ediyorim iki ay kullanicam 29 subatta 1 ay oluyor baslayali bakalim suanlik pek biseu anlamadim fazlada yararli gelmedi diyebilirim. Mayadan sonra aklimda biseydaha var mayayi 1 ay daha kullanayimda sonra onu düşünüyorum oda şey elimde ilik kurunden kalan ampuller var onalri sampuanima koyucam :))

Buraya yazmiyorum ama saclarimda mayali sampuana devamm ediyorim iki ay kullanicam 29 subatta 1 ay oluyor baslayali bakalim suanlik pek biseu anlamadim fazlada yararli gelmedi diyebilirim. Mayadan sonra aklimda biseydaha var mayayi 1 ay daha kullanayimda sonra onu düşünüyorum oda şey elimde ilik kurunden kalan ampuller var onalri sampuanima koyucam :))

Sampuan cok.agir kokmaya basladi valla dayanilacak gibi değil.

Bilmiyorumki canim sampuana maya koyanlarda boyle sikinti olmusmu hic
Arkdasimla birlikte kullanıyoruz o yarim kutu sampuana yarim paket koymus ben yarim kutuya bi paket koydum onun agir kokmuyormus ama brnimkisi bozulmus gibi kokuyor :)

Arkdasimla birlikte kullanıyoruz o yarim kutu sampuana yarim paket koymus ben yarim kutuya bi paket koydum onun agir kokmuyormus ama brnimkisi bozulmus gibi kokuyor :)

Bende atmistim agir kokmaya vmbaslado belli bi süre sonra bende attım
Ama simdi farkettim.
O zamandan beri saç köklerim kokuyor

bakteri üremiştir, sonuçta maya canlı.. ketoral yada herhangi bir mantar önleyici şampuan kullansan bir süre geçer.

mantardan kastım o bakterileri öldüren şampuanların üstünde öyle yazıyor. En kolay bulabileceğin headnshoulders incelersin markette eğer eczane şampuanı istemiyorsan
Hee sen yanlış anladim canim saçim kokmuyor şampuan kokuyor yıkamadan sonra koku kalmiyor benim endisem sampuan cok kotu kokmaya başladığı icin sacima zarar vermesi zaten aticam daha migdem almaz onu

Hee sen yanlış anladim canim saçim kokmuyor şampuan kokuyor yıkamadan sonra koku kalmiyor benim endisem sampuan cok kotu kokmaya başladığı icin sacima zarar vermesi zaten aticam daha migdem almaz onu
ah tamam o zaman, iyiki erkenden farketmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…