Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Canım saçların o kadar parlak bakımlı canlı ve sağlıklı duruyor ki maşallah valla

Bende yaptığın bakımlardan sonuç alamıyosun diye hiç üzülme saçların çook sağlıklı bence

Canım saçların o kadar parlak bakımlı canlı ve sağlıklı duruyor ki maşallah valla

Bende yaptığın bakımlardan sonuç alamıyosun diye hiç üzülme saçların çook sağlıklı bence

Oy tesekkur ederim canim.valla bende 1 swneyi gecti kestireli hic kirik olmamasina sukrediyorum insallahda olmaz digerleri olmadi insallah mayadan sonuc alirim :' KK52:

Saclarima mayali sampuan kullanmaya devam ediyorum 29 subatta foto eklicem 12 subatta dip boya yapali 1 ay olacak ama pek bi ic aci degil durumm..

Evet canim en azindan bi iki ay kullanmam.lazim bakalim.iki hafta oldu ama cok fena kokuyor
Ayy mecbur dayancan kokusuna yikadiktan sonra koku kalmiyorsa sikinti olmaz inşallah bundan verim alirsin canim arada yine soğan kürünu uygula bence canim

Ayy mecbur dayancan kokusuna yikadiktan sonra koku kalmiyorsa sikinti olmaz inşallah bundan verim alirsin canim arada yine soğan kürünu uygula bence canim
Dayan im canim skinti yok :) iki sefedir unutuyom sogani

Bu arada senin redist nasil krem var yaninda ya ben alirkene yoktu haksizlikkkk

Dayan im canim skinti yok :) iki sefedir unutuyom sogani

Bu arada senin redist nasil krem var yaninda ya ben alirkene yoktu haksizlikkkk
yok canım redıst daha bugun geldı yenı serısı. krem oncekı aldığım keratherapy şampuanın hedıyesıydı pahalıda kız krem 100 lıra cıvarı

yok canım redıst daha bugun geldı yenı serısı. krem oncekı aldığım keratherapy şampuanın hedıyesıydı pahalıda kız krem 100 lıra cıvarı
Redistin yeni serisi mi var tuzsu olanin hic gormedim he bide o krem nasul bişey

Redistin yeni serisi mi var tuzsu olanin hic gormedim he bide o krem nasul bişey
Yeni serisi derken dış tasarimini yenilemisler canim benimkisi tombik bir sisede eskisi ince uzundu.bildigin sac kremi canim markasi organic status aquo bitkisel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…