Oy tesekkur ederim canim.valla bende 1 swneyi gecti kestireli hic kirik olmamasina sukrediyorum insallahda olmaz digerleri olmadi insallah mayadan sonuc alirim :'Canım saçların o kadar parlak bakımlı canlı ve sağlıklı duruyor ki maşallah valla
Bende yaptığın bakımlardan sonuç alamıyosun diye hiç üzülme saçların çook sağlıklı bence
Teşekkür ederim canim:)Tutkuuuu çok parlak çok bakımlı duruyor maşallah
canım belkıde maya ıyı gelır dur bakalım yenı başladınSaclarima mayali sampuan kullanmaya devam ediyorum 29 subatta foto eklicem 12 subatta dip boya yapali 1 ay olacak ama pek bi ic aci degil durumm..
Canim suan herhangi bi bakim yapmiyorum sadece mayali sampuan kullanıyorum dinliyor saclar :)Teşekkür ederim canim:)
Senin.yaziyi koplayacagima.kendiminkini kopyalamisim :)Olmadı bir süre dinlendir
Evet canim en azindan bi iki ay kullanmam.lazim bakalim.iki hafta oldu ama cok fena kokuyorcanım belkıde maya ıyı gelır dur bakalım yenı başladın
Ayy mecbur dayancan kokusuna yikadiktan sonra koku kalmiyorsa sikinti olmaz inşallah bundan verim alirsin canim arada yine soğan kürünu uygula bence canimEvet canim en azindan bi iki ay kullanmam.lazim bakalim.iki hafta oldu ama cok fena kokuyor
Dayan im canim skinti yok :) iki sefedir unutuyom soganiAyy mecbur dayancan kokusuna yikadiktan sonra koku kalmiyorsa sikinti olmaz inşallah bundan verim alirsin canim arada yine soğan kürünu uygula bence canim
yok canım redıst daha bugun geldı yenı serısı. krem oncekı aldığım keratherapy şampuanın hedıyesıydı pahalıda kız krem 100 lıra cıvarıDayan im canim skinti yok :) iki sefedir unutuyom sogani
Bu arada senin redist nasil krem var yaninda ya ben alirkene yoktu haksizlikkkk
kuzum çok yakın çekmıssın bıde flahtan anlaşılmıyor accık uzaktan çeksen ya kuzumEki Görüntüle 1771690 1 aylik gelen dip Eki Görüntüle 1771690
Kuzum.belli oluyo ama yaaaa :)kuzum çok yakın çekmıssın bıde flahtan anlaşılmıyor accık uzaktan çeksen ya kuzum
Redistin yeni serisi mi var tuzsu olanin hic gormedim he bide o krem nasul bişeyyok canım redıst daha bugun geldı yenı serısı. krem oncekı aldığım keratherapy şampuanın hedıyesıydı pahalıda kız krem 100 lıra cıvarı
Yeni serisi derken dış tasarimini yenilemisler canim benimkisi tombik bir sisede eskisi ince uzundu.bildigin sac kremi canim markasi organic status aquo bitkiselRedistin yeni serisi mi var tuzsu olanin hic gormedim he bide o krem nasul bişey
Tamam o zamam canim.benimkiside tombik sisede :)Yeni serisi derken dış tasarimini yenilemisler canim benimkisi tombik bir sisede eskisi ince uzundu.bildigin sac kremi canim markasi organic status aquo bitkisel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?