Bende cok saskinimm masallahMaşallah nazar değmesin 4 günde 1 aylık dibiniz cıkmış
Kafayi geri sarkitipda diplere 4 dakika yapilan.masaj varya canim onu yapdim.bi hafta boyunca yapuyosun3 hafta ara veriyosunCanım maşallah baya fark var tabi ne masajı yaptın :)
Kafayi geri sarkitipda diplere 4 dakika yapilan.masaj varya canim onu yapdim.bi hafta boyunca yapuyosun3 hafta ara veriyosun
Oo ole seyleridemi varmis ben genelde ufakligi uyutunca gece yapiyorum bide bi anda kalkmiorum yavas yavasOnu ben de yaptım iki gün ama çok zor acayip midem bulandı ama etkili olduğunu düşünüyorum daa zorr bugün yapmadim korkudann. Bide aynada kendime bakınca korktum alnimda ki damarlarr çok sismisti
Oo ole seyleridemi varmis ben genelde ufakligi uyutunca gece yapiyorum bide bi anda kalkmiorum yavas yavas
Evet yataga sirt ustu uzanıp kafayi asagi sarkitiyorim aynadan kendini gorsugune gore sende ole yapiyosun sanirimYokk zaten aniden kalkmak ne mümkün de benim yaparken bile midem fena oluyor. Yapmadan önce okuduğum da niye bulansin ki diye düşünmüştüm. Yatağa uzanıp yapıyorsun demii
Evet yataga sirt ustu uzanıp kafayi asagi sarkitiyorim aynadan kendini gorsugune gore sende ole yapiyosun sanirim
Kendime hic bakmadim ama uzun sure bakinca nasil gorundugumu tahmin edebiliyorum bide goz yanilmasi oluyodur buyuk ihtimal :)) bakmayiver dicem ama migde bulantısı da oluyosa zor yapman benim bugun sonzaten 3 hafta yapmicamEvettt ama bakma çok değişik gözüküyor insanYani ben kendime öyle geldim
Kendime hic bakmadim ama uzun sure bakinca nasil gorundugumu tahmin edebiliyorum bide goz yanilmasi oluyodur buyuk ihtimal :)) bakmayiver dicem ama migde bulantısı da oluyosa zor yapman benim bugun sonzaten 3 hafta yapmicam
Bakim olarak neler yapıyorsunBakmadan yapmayı düşünüyorum gözlerim kapalı biraz daha idare edebiliyorum.
O videoyu yeni izledim çok mantıklı geldi bakalım sonucu nasıl olacak. Benim sacim hiç uzamaz bide kuaför mağduru oldum kestirdim şimdi sap gibi kaldım. Hemen uzasin istiyorum
Bakim olarak neler yapıyorsun
Surekli uclarin nemli kalmasi gerekiyoe sanirim senindeSaç Bakım maskelerinden kullanıyorum. Şimdi kreatinli bakım ürünleri kullanıyorum çok kuru ve çok çok saçim var ve dalgalı kalın telli diplerden uzadigi belli oluyor ama uçlarından kırılıyor ve uzamiyor. Kısır bir döngü yanii
güzel uzamış saçların bu 4 günde sadece saçını eğip masajmı yaptın başka bi şeyde uyguladınmı ekstraIlk resim 26.10.2015
Ikinci resim 31.10.2015
Arada 4 gun var aslinda resim yuklemicekdimm ama yaptigim masaj sanirim.ise yaradi bugun son gün 3 hafta ara vericem. Bi bakin bakalim :)♥
Bende yapıcam :)Kafayi geri sarkitipda diplere 4 dakika yapilan.masaj varya canim onu yapdim.bi hafta boyunca yapuyosun3 hafta ara veriyosun
Surekli uclarin nemli kalmasi gerekiyoe sanirim seninde
yok canim.bakimda yapiyorum masaj ise yaradi sanırımgüzel uzamış saçların bu 4 günde sadece saçını eğip masajmı yaptın başka bi şeyde uyguladınmı ekstra
4 dakikayap.canmValla benim saçim bi tuhaf avuç avuç yağlar sürüyorum bana mısın demiyor emiyor kup kuru kalıyor.
Bu arada kanepeyi açıp tv izleyerek yaptım tam 5 dk yaptım
Yap yapp ama.dikkat et kalkarken felanBende yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?