- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
tmm o zaman evi satın alın. Satın almadığınız, içinde oturduğunuz ve kira vermediğiniz halde. Bi vergi ödemesi çok olmasa gerek.öyle muallakta oluyor kv insiyatifine göre kalmak.eşimin ve benim olsun ki borcu harcı bizim olsun diyoruz kısaca.
Bunları siz belirtiniz farkındaysanız...bende bu yorumları yazanların akıl sağlığından şüpe duymaya başladım çünkü kaynımı kiraya çıkardılar nedir ne değildir diye sormadan.kp in borcu yokki
Allah eşine ve ailesine sabır versin akıl sağlığımızdan şüphe ediyorsan konunu kapattır.bende bu yorumları yazanların akıl sağlığından şüpe duymaya başladım çünkü kaynımı kiraya çıkardılar nedir ne değildir diye sormadan.kp in borcu yokki
ben kimseden ev istemedim beni zorla oturtunca mı kötü oldum.miktiarını yazmak istemiyorum.1000tl de olabilir 500 tlde insanların saçmalamaları midemi bulandırıyor yani ben burda oturmadığım sürenin parasını ödememe para biriktirip ihtiyacıma göre bazı yerleri yaptırma derdindeyim kta eşya alma .ne layık olduğum kaldı. ne ayıbın sevabım.ona bakarsanız kp de küçük hesaplar yapıyor yapmaya da devam ediyor.ben herşeyin altından kalkıyorum alimallah benim yerimde olup kaçacak delik arayanlar mı çok haklı oldu. benim şahsımı gömüpte kendimi savununca mı tarışmayı başka yere çeker oldum.ben kavga etmek için açmadım konuyu tabi canı sıkılanlar olunca.Ödeyeceğiniz tutarı sormuşlar, yazmamışsın.
Konu saçma sapan kayınbiraderine, mihir konusuna gelmiş, anlamadım gerçekten.
Ama sen ne dersen de, tutumun yanlış.
Diyorum ya dünyanın en rezil insanı olsun kayınpederin, sen genede yanlış düşünüyorsun. Ev kayınvalidemin diyemezsin, onlar evli, malesef kayınpederinin de hakkı var. O da karışabilir. Ve gerçekten çok kötü bir adam olsa, iter , kakar, hatta döver o evi verdirmezdi. Kira verin derdi yada.
Bir dur düşün bakalım sakin kafayla.
Eve vereceğin emlak vergisi ve yapacağın masraf 5 milyar olsun. Yukarıda da yazdım, taş çatlasın 7 aylık kira.
Bak büyük bir meblağ olsa, hak verirdim sana. Atıyorum 10 bin tl, 20 bin tl falan. Ama tahminen 1 milyar bile yoktur 3 yıllık emlak vergisi.
Senin olayında sinek küçük ama mide bulandırıyor. İnsanın başına ne gelirse, böyle küçük hesaplardan gelir. Dikkat et. Sonra bir bakmışsın, insanlar seni üçkağıtçı olmakla itham etmiş.
Altından kalkamayacağın tartışmalara girme.
ben kimseden ev istemedim beni zorla oturtunca mı kötü oldum.miktiarını yazmak istemiyorum.1000tl de olabilir 500 tlde insanların saçmalamaları midemi bulandırıyor yani ben burda oturmadığım sürenin parasını ödememe para biriktirip ihtiyacıma göre bazı yerleri yaptırma derdindeyim kta eşya alma .ne layık olduğum kaldı. ne ayıbın sevabım.ona bakarsanız kp de küçük hesaplar yapıyor yapmaya da devam ediyor.ben herşeyin altından kalkıyorum alimallah benim yerimde olup kaçacak delik arayanlar mı çok haklı oldu. benim şahsımı gömüpte kendimi savununca mı tarışmayı başka yere çeker oldum.ben kavga etmek için açmadım konuyu tabi canı sıkılanlar olunca.
sizin ailenize de her şey karşılıklıdır.Allah eşine ve ailesine sabır versin akıl sağlığımızdan şüphe ediyorsan konunu kapattır.
Kesinlikle bu konuda haklısınız her şey karşılıklıdır.sizin ailenize de her şey karşılıklıdır.
Sen demedin mi kp üçkağıtçı, karısına eziyet etmiş, bilmem ne diye. Bende sana diyorum ki, istediği kadar rezil bir insan olsun, kendini küçültme üç kuruş için.ben kimseden ev istemedim beni zorla oturtunca mı kötü oldum.miktiarını yazmak istemiyorum.1000tl de olabilir 500 tlde insanların saçmalamaları midemi bulandırıyor yani ben burda oturmadığım sürenin parasını ödememe para biriktirip ihtiyacıma göre bazı yerleri yaptırma derdindeyim kta eşya alma .ne layık olduğum kaldı. ne ayıbın sevabım.ona bakarsanız kp de küçük hesaplar yapıyor yapmaya da devam ediyor.ben herşeyin altından kalkıyorum alimallah benim yerimde olup kaçacak delik arayanlar mı çok haklı oldu. benim şahsımı gömüpte kendimi savununca mı tarışmayı başka yere çeker oldum.ben kavga etmek için açmadım konuyu tabi canı sıkılanlar olunca.
Yorumlarına gerçekten şok oldum. 1 senelik evliymişsin yarısı askerlikle geçmiş de cartmış curtmuş. Yahu kim dedi sana askerlik bitmeden evlen diye? Madem hepsi bu kadar önemli askerlik bitmeden ev almadan evlenmeseydin? Bana çok ucuz geldi bu hareketler. Benim olmayan evde oturup kira vermemek, iki kuruş için babama üçkağıtçı demek çok iğrenç. Baba diyorum, çünkü o da senin baban. Babam bana ev verse utanırım, ödemeye kalksalar ödetmem olur mu öyle şey diye. Çok saygısızsın kusura bakma. Kocan da bu söylediklerini bilip seni hala konuşturuyorsa o senden de saygısız. İstediğin kadar yorum yap, liseli kızlar gibi garip garip cümleler kur. Bu kadar insan gör....
çok değerli saygınızı size iade ediyorum o sizin değeriniz! siz saygıyı takipçilerinize öğretmeye devam edin.benim babam yok kimsenin babaliğına da ihtiyacım yok çok şükür.
inşallah burdaki açılan konular servis edilmez. benim kimse den korkum yok başkalarını bilemem çoğu burda kocasına söylemediği şeyleri yazıyor..kimsenin bakmasını istemiyorum.işte sorun orda böyle saçma sapan arada bir yerde kalınıyor tabi düşen bilir bu duruma.ayrıca görürüz Allah büyük.Herkesin soluğu boşanmak için ne zaman mahkemede alacağı kendine ayrıca, eşim babam yaşarken evine ortak çıkmaya çalışıp, kardeşimin hakkına da göz dikerse benim artık nerede nefes alacağım kimi ilgilendirir? Aile içinde diye ucu size dokunuyor diye bir şey yok, tapu kimin üstündeyse, mirasçısı kimlerse onlar laf eder, diğerlerine de durduk yere dert edinmek kalır. Bana okurken kirasının faydası dokundu diye, şimdi oturmadığım halde emlak vergisini ödüyorum evin, babam yarın öbürgün vazgeçer bana vermezse keyfi bilir. Eşim de üç kağıtçı diye arkasından konuşamaz, evlenmeden önce anlasaydın derim neyin ne olduğunu. Başkasının malıyla plan yapılmaz öyle, derdi planı yapana kalır sonra. Ben aynı duruma düşsem üçkağıtçının sorumsuz oğluyla evlenende hiç mi hata yok? Elin adamı sana bakmak zorunda mı? derdi ailem. Akıl fikir herkese lazım. Merak etmeyin insanlar tuzu kuru olduklarından rahat rahat konuşmuyorlar, sadece kendi birikimleriyle veya eşleriyle ortak birikimleriyle hayatlarını sürdürdüklerinden kaçacak delik aramıyorlar sorun çıktığında.
o zaman çalışıp bir ev alıcaksınız o zaman borcuda harcıda sizin oluröyle muallakta oluyor kv insiyatifine göre kalmak.eşimin ve benim olsun ki borcu harcı bizim olsun diyoruz kısaca.
öyle olsa daha iyi olurdu o tapuda ikimizin ismi yazardı.o zaman çalışıp bir ev alıcaksınız o zaman borcuda harcıda sizin olur
öyle olsa daha iyi olurdu o tapuda ikimizin ismi yazardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?