Sizde şunu anlamıyorsun buradaki herkes onlar eş ev kv olabilir ama o evde kp söz hakkı vardır onlar ortak bir yaşam paylaşıyorlar... Senin ödeyecegin tutar zaten 1 aylık kira tutarıdır .. Ev kötü durumdaysa o evin emlak vergiside düşüktür siz bir aylık ödeyecegin kira tuturı için yüzgöz oluyorsunuz, bir de üstüne benim olmayan bir evin borcunu niye ödeyim diye belirtirseniz burada tepkiyi alırsınız... Evlilikde paylaşımlar ortakdır bunu unutmayın bir evlilikde senin paran ,benim eşyam muhabbeti varsa orada bir problem vardır...demekki böyle düşünmemişler napim zorla evden mi kovdurayım kendimi.zaten bir küfretmedikleri kaldı.burdan sallamak kolay tabi sonra soluğu mahkemelerde alacakların çoğu sallamada birinci.vicdanım süper rahat ben bana layık görüleni korumaya çalışıyorum.elimdekinin kıymetini biliyorum.siz benim durumumda olsanız oturmayı bırak evden burnunuzu bile çıkarmazsınız.kötü evlerde kaldım diyenler 50 sene mi kaldı sanki orda.ben evleneli bir sene oldu yarısı askerlikte geçti ben hep annemdeydim kv o evdeydi. o evde oturmadım bile doğru dürüst. bu kış oturuyorum evin birikmiş 3 yıllık ev vergisini öde diyorsunuz yiyim sizin adaletinizi. siz kp öve durun sahip olmadığı evi bize dar etmeye çalışmasına halen diyorumda nerelerinle dinliyorlarsa.
demekki böyle düşünmemişler napim zorla evden mi kovdurayım kendimi.zaten bir küfretmedikleri kaldı.burdan sallamak kolay tabi sonra soluğu mahkemelerde alacakların çoğu sallamada birinci.vicdanım süper rahat ben bana layık görüleni korumaya çalışıyorum.elimdekinin kıymetini biliyorum.siz benim durumumda olsanız oturmayı bırak evden burnunuzu bile çıkarmazsınız.kötü evlerde kaldım diyenler 50 sene mi kaldı sanki orda.ben evleneli bir sene oldu yarısı askerlikte geçti ben hep annemdeydim kv o evdeydi. o evde oturmadım bile doğru dürüst. bu kış oturuyorum evin birikmiş 3 yıllık ev vergisini öde diyorsunuz yiyim sizin adaletinizi. siz kp öve durun sahip olmadığı evi bize dar etmeye çalışmasına halen diyorumda nerelerinle dinliyorlarsa.
bence sen saygısızlık yapıyorsun...öyle duruma getirdiniz ki yorumları kimse boşan demedigi halde boşanmaya mihre getirdiniz.gerçekten normal hayatta böyleyseniz eşinize acıyorum.
eşinizin ailesine tabiki ...
ödüyeceginiz para sanki milyarlarmış gibi abartıyorsunuz.olsa olsa en fazla 300 400 tl olur bunun lafını etmek bile hata
bütün arkadaşlar en dogruyu yazıyor sadece siz hale muhalefetsiniz.
böyle giderseniz eşiniz bir yerde patlar boşar sizi merak etmeyin o zaman annenizin evinde otururusunuz...
artık o evin emlak borcunu da yeni gelin öder
bakıyorum da yarası olan gocunuyor. ben iyi dileklerimi söylerken tabi herkesin canı nasıl anlamak istiyorsa.kimin neye nasıl kime patlayacağı belli,önceki yorumlarda bana laf edilince problem yoktu tabi kendimi savununca herkes birden klavyede aslan kesildi maşallah maşallah.yatırım yapma niyeti yoksa günlük yaşıyor.o iki kuruş paranın her kuruşu şu ev diye tepindikleri (kp ye noluyorsa artık) yer için faydadır.sonuçta gidip kocamın tarafından bi yerde oturacağıma annemin bir evi daha olsaydı orda otursaydım. böyle problemim olmazdı. tabi kocam kabul edermiydi ki böyle şeylerde gurur da yapabilir belli olmaz.bu evde çekilen emek yok. nine bakılıyor diye verilmiş.inşallah "YİYİCİ" bir evladınız olmaz.
Ne demek evde emek yok.. o ev kvnize verilmis yani tapu onun.. siz o ev hakkinda soz sahibi olamazsiniz.. o ev hakkinda konusacak iki kisi vardir o da kv ve kp.. kocamizin calisarak ya da mirasla bi evi oldugunda sahipleniyoruz ya.. niye kp de sahiplenmesin, soz hakki dusmesin.. sonucta butceleri bir.. kvniz kpin maasini yemiyor mu..kp ben kazaniyorum, sen bu maasin kurusuna karisamazsin mi diyor..
[BCOLOR=#ff0000]Benim evladima laf soyleyeceginize, baskasinin mulkunde karsiliksiZ oturup ustune hakaret etmenizi sorgulayin!![/BCOLOR]
hehe kp borçlandı kaynım kiraya çıktı. bilmiyorum herkesin hayal gücü süper.benimde lafı mehire getirmem garipsenmemeli bu durumdaSizde şunu anlamıyorsun buradaki herkes onlar eş ev kv olabilir ama o evde kp söz hakkı vardır onlar ortak bir yaşam paylaşıyorlar... Senin ödeyecegin tutar zaten 1 aylık kira tutarıdır .. Ev kötü durumdaysa o evin emlak vergiside düşüktür siz bir aylık ödeyecegin kira tuturı için yüzgöz oluyorsunuz, bir de üstüne benim olmayan bir evin borcunu niye ödeyim diye belirtirseniz burada tepkiyi alırsınız... Evlilikde paylaşımlar ortakdır bunu unutmayın bir evlilikde senin paran ,benim eşyam muhabbeti varsa orada bir problem vardır...
Ortada bir adaletsizlik görüyorsan o zaman vergiyi ödeme ama oturdugun sürenin kirasını öde o senin adalet anlayışını yerine gelir belki... Kp veya kv senden aldıgı kirayla borçlarını kapatır...
Sizde şunu anlamıyorsun buradaki herkes onlar eş ev kv olabilir ama o evde kp söz hakkı vardır onlar ortak bir yaşam paylaşıyorlar... Senin ödeyecegin tutar zaten 1 aylık kira tutarıdır .. Ev kötü durumdaysa o evin emlak vergiside düşüktür siz bir aylık ödeyecegin kira tuturı için yüzgöz oluyorsunuz, bir de üstüne benim olmayan bir evin borcunu niye ödeyim diye belirtirseniz burada tepkiyi alırsınız... Evlilikde paylaşımlar ortakdır bunu unutmayın bir evlilikde senin paran ,benim eşyam muhabbeti varsa orada bir problem vardır...
Ortada bir adaletsizlik görüyorsan o zaman vergiyi ödeme ama oturdugun sürenin kirasını öde o senin adalet anlayışını yerine gelir belki... Kp veya kv senden aldıgı kirayla borçlarını kapatır...
yatırım yapma niyeti yoksa günlük yaşıyor.o iki kuruş paranın her kuruşu şu ev diye tepindikleri (kp ye noluyorsa artık) yer için faydadır.sonuçta gidip kocamın tarafından bi yerde oturacağıma annemin bir evi daha olsaydı orda otursaydım. böyle problemim olmazdı. tabi kocam kabul edermiydi ki böyle şeylerde gurur da yapabilir belli olmaz.bu evde çekilen emek yok. nine bakılıyor diye verilmiş.inşallah "YİYİCİ" bir evladınız olmaz.
Ne demek evde emek yok.. o ev kvnize verilmis yani tapu onun.. siz o ev hakkinda soz sahibi olamazsiniz.. o ev hakkinda konusacak iki kisi vardir o da kv ve kp.. kocamizin calisarak ya da mirasla bi evi oldugunda sahipleniyoruz ya.. niye kp de sahiplenmesin, soz hakki dusmesin.. sonucta butceleri bir.. kvniz kpin maasini yemiyor mu..kp ben kazaniyorum, sen bu maasin kurusuna karisamazsin mi diyor..
[BCOLOR=#ff0000]Benim evladima laf soyleyeceginize, baskasinin mulkunde karsiliksiZ oturup ustune hakaret etmenizi sorgulayin[/BCOLOR]
[BCOLOR=#ff0000]yarası olan gocunuyor daha ne olsun ben iyi dileklerimi sunmuştum artık kim nasıl anlamak istiyorsa tabi kendimizi savununca herkes aslan kesildi maşallah[/BCOLOR]
bakıyorum da yarası olan gocunuyor. ben iyi dileklerimi söylerken tabi herkesin canı nasıl anlamak istiyorsa.kimin neye nasıl kime patlayacağı belli,önceki yorumlarda bana laf edilince problem yoktu tabi kendimi savununca herkes birden klavyede aslan kesildi maşallah maşallah.
Benim yazdıklarımdan bunu çıkarmanız çok tuhaf... Ben kaynınız hakkında en ufak bir laf etmedin ... Sizin hayal gücünüz geniş buradaki herkes yanlış siz dogrusunuz tamam mı ? He he he siz haklısınız sizin algılayış tarzınız farklı arkadaşlarında yaptıgı yorumları o kadar uç noktalarda kendinizce yorumlamanızdan anlaşıyor...hehe kp borçlandı kaynım kiraya çıktı. bilmiyorum herkesin hayal gücü süper.benimde lafı mehire getirmem garipsenmemeli bu durumda
bakıyorum da yarası olan gocunuyor. ben iyi dileklerimi söylerken tabi herkesin canı nasıl anlamak istiyorsa.kimin neye nasıl kime patlayacağı belli,önceki yorumlarda bana laf edilince problem yoktu tabi kendimi savununca herkes birden klavyede aslan kesildi maşallah maşallah.
O kadar şey yazmışsın. Hepsi birbirinden alakasız. İnsanlar bir sürü şey sormuş, cevap vermemişsin.
Bir kere üslubunu ve düşünce tarzını değiştir. Sen kaybedersin.
İkincisi, nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama minimum ev kirası 800 bu devirde. Vereceğin emlak vergisi ve evi adam etmek için harcayacağın para 5 milyar olsun. Yaklaşık 7 aylık kiraya eş değer bu para.
Sen utanmıyor musun üç kuruşun lafını etmeye?
Tamam, dünyanın en rezil insanı olsun kayınpederin. Kayınvaliden evi vericem demiş, kayınpeder de gönülsüz de olsa kabul etmek zorunda kalmış. Başkası olsa, karısına rest çeker, iter, kakar verdirmezdi.
Senin nasıl bir üslubun var, nasıl bir düşünce yapın var, ben anlamadım gerçekten seni.
Bunca lafa söze rağmen hala kendini haklı görüyorsun.
Dünyanın en rezil insanı olsalar, şu durumda % 100 haksızsın.
Benim kayınpederim bana şu şartlarda ev verse, vergisini de öderim, evi yaşanacak hale de getiririm. Kendi evimi alacak parayı biriktirdiğim zaman da edebimle çıkarım evden. Yazık valla, senin hayatın çok zor. Ömrünün sonuna kadar böyle iç huzursuzlukla, memnuniyetsizlikle yaşayıp gideceksin.
ev neye göre size ait evin ödemesini yaptınız da tapuda mı üzerinize geçirmediler?ben bana ait evin parasını ödemek isteyerek nasıl ayıp yapıyorsam ben oturmadığım sürenin parasını vermek istemiyorum o kadar çok kolay asıp kesiyorsunuz. eşim geçen sene askerdeydi. ve ben hep kendi annemdeydim.kayınvalidem oturuyordu yerimde ben oturacaksam ona kullanım hakkı sözleşmesi önerdim kabul etmedi. o zaman elektriğin suyun aboneliği de üstümüze olurdu vergisi de eskilikler içinde oturuyorum. ne yazıkki kayınpederimin bu konuda namı var. güvenmiyorum kendisine kayınvalidem kısaca kendine göre onun dağıttığını toplamaya çalışıyor da nereye kadar baktığı ninenin maaşı ile geçinmeye çalışıyor kayınpederim hayvan bakmasına rağmen evine hayrı yok.sigaradan başka içtiği pek birşey de yok.
valla ben dedim diyecegimi kim ne derse desin başka tarafa çekip tartışma yaratıyorsun.ugraşamıyacagım
neyse hanfendi siz başka alanlara yönelinizbence tam kayınpederinizin uslubuna uygun bir gelinsiniz verdiğiniz cevaplar tamda bunu göstermekte.
Alıntı yaptığın yorumda ne kp nin borçlarından ne de kaynından bahsedilmiş iyi misin sen akıl sağlığından şüphelenmeye başladım.hehe kp borçlandı kaynım kiraya çıktı. bilmiyorum herkesin hayal gücü süper.benimde lafı mehire getirmem garipsenmemeli bu durumda
tabikide öyle herkez dengini buluyor denk olmayanada yol verirp mesafe koyarsın olur bitiyor.neyse hanfendi siz başka alanlara yöneliniz
88 aynı şeyi bin defa tekrar ediniz sonuçta ben benim aileme göreysem siz de sizinkine göresinizdir.
öyle muallakta oluyor kv insiyatifine göre kalmak.eşimin ve benim olsun ki borcu harcı bizim olsun diyoruz kısaca.ev neye göre size ait evin ödemesini yaptınız da tapuda mı üzerinize geçirmediler?
o sizin görüşünüz. bu halimle huzurluyum çok şükür tabi bana değen bir şey yok değenler avaz avaz bağırmakta.bağıranları haklı bulanlara bir şey demiyorum. beni kendisi gibi düşünenler nasıl yereceklerini bilemeiyorlar.belki yazılarımı toplayıp okusanız anlarsınız birde sürekli beni kendi bilip isyan edenlerle uğraşmaktan artık boş bulduğum bir açıklama yarışına girdiğimden (ne açıklamak için uğraşıyorsam herkes anlamak istediğini anlıyor)soruları bile görmedim.bazıları bu siteye fikir vermek için yorum yapmak için değil problem yaratıp yerip daha çok kafa bulandırmak için gelmiş.memnuniyetim huzurum burdaki çoğu insandan daha iyi.
bende bu yorumları yazanların akıl sağlığından şüpe duymaya başladım çünkü kaynımı kiraya çıkardılar nedir ne değildir diye sormadan.kp in borcu yokkiAlıntı yaptığın yorumda ne kp nin borçlarından ne de kaynından bahsedilmiş iyi misin sen akıl sağlığından şüphelenmeye başladım.
öyle muallakta oluyor kv insiyatifine göre kalmak.eşimin ve benim olsun ki borcu harcı bizim olsun diyoruz kısaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?