üç kağıtçı kayınpederim

Madem oyle oturmadiginiz dönemin vergisini ödemeyin ama oturduğunuz dönemde kira ödeyin.

Kiraya verseler kaç senelik vergi parası alırlar zaten. Iyilik yapmışlar "üçkağıtçı" dan daha iyi bir tabiri haketmiyorlar mi?

Yaw sanki düşmanınızdan bahsediyorsunuz adamın evi size kira ödetmiyor hala üçkağıtçi olan o oluyor.
Emlak vergisi 6 aylık kira bedeli kadar bile olsa amenna demeniz gerekiyor çünkü kalan 6 ay kar yani size.
Ben olsam bu borç çıkınca hemen ben öderim derdim kirasız ev bulmuşsunuz da o kadar borcu da ödeyin bi zahmet.
Kadının evi kötü veya değil kiracı girse ekstra para alabilirdi sizden almıyor.
Siz aidatı da onlara ödetirsiniz valla.

Abimin evinde oturuyorum yaklaşık 2 senedir.
45 bin civarinda borcla evlendim. Hala 1 yildan fazla zaman var odemelerin bitmesine. Bu sebeplerden dolayi abim kira falan istemiyor.
O kira almıyor ama ben evine sürekli deger kaybetmemesi icin masraf yapıyorum. Gecen gun emlak vergisi de geldi. Odeyecegiz inşallah.
Yan yatip üzüm yiyen Roma imparatoru gibisin mübarek...

ortalama bir semtteyse 3 yıllık emlak borcu 600*3=1800 tl

e siz zaten başka biryerede taşınıyor olsanız bu rakam kadar depozito ödeyecektiniz..Üstelik adam sadece bunu ödemenizi istemiş şükredin, ablamın kayınpederi her ay çatır çatır alıyor kirasını

Anamın üzerine olan bir evde oturuyorum ben de. Hem kendi evimizin hem annemlerin oturduğu evin emlak vergisi ve faturalar dahil bütün giderlerini ödüyoruz. Ama ev kayınvalidemin olsaydı ödemezdim tabi ki enayi miyim ben.

Konu sahibi kayıplarda mı?

ne kadar olacak. 600 falandır
600 yoktur bence benim evim dubleks olduğu halde yıllık 125 lira veriyorum düşünün artık. gerçi 1000tl dahi olsa ne olacak ki. 2 ay kirada oturdum diye düşünür yine öderim o parayı. enteresan bir anlayışı var konu sahibemizin:))

3 yıllık ya. 200 dedim yıllık. ama eskiyse tabi olsun 150 yada 100

Hayır en enayi benim. Ben hem esimle paylastim odemeleri hem de düğünume kimse gelmedi :))
Aslinda altinlarin bana ait oldugunu da düşünürsek evet ondan daha cok harcamisim.
Wuhuuu Allahu ekber.
Enayilik birinciligimi ilan ediyorum..

üçkagıtcı kim ?

bir düşün bence ve üçkagıtcılık bunun neresin de ?

bide bu insanların evlerini üstüne yaptırmak niyetindesin oh valla

hiç dogru degil yazdıkların...ödüyecegin kirayla emlak borcunu öde hatta bunu senin teklif etmen gerekirken bide

kötü bir sıffat yüklemiş yazık

3 yıllık ya. 200 dedim yıllık. ama eskiyse tabi olsun 150 yada 100
işte bende 200 bile yoktur dedim çünkü kv nin 2 katlı bir evleri var baya eski. yıllık 45 lira veriyorlar. bukadar komik rakamlar için evi üzerine istemek...
ne yazacağımı bilemedim

bizde k.validenin evinde oturduk. o süre içinde emlak vergisini biz verdik. şimdiki evimizde ortak, halen emlak vergisini vermeye devam ediyoruz.

hiç sözleşme vs. de yapmadık.

Bazı insanlar verici bazı insanlar alıcıdır .Konu sahibi sadece alanlardan gibi sanki .Adam sizden kira istese daha iyi olurdu .Bu tarz gelinleri görünce aklıma rahmetli babam ve uysallığı geliyor .Ahh ahhh ,

zengin olan ödesin hatta bırakın siz kocalar çalışmasın canım incinirler bu kafayla beni ayıplayan kocalar damızlık olarak kalsın.canı ödemek isteyen her türlü öder ama ben ödemek istemiyorum.mümkünse boşanırken mehir verin kocalarınıza

600 yoktur bence benim evim dubleks olduğu halde yıllık 125 lira veriyorum düşünün artık. gerçi 1000tl dahi olsa ne olacak ki. 2 ay kirada oturdum diye düşünür yine öderim o parayı. enteresan bir anlayışı var konu sahibemizin:))​
Bizim dublex falan değil ama 518 geldi yaw
Yalniz gecen sene hic hatırlamıyorum odedigimizi. Yani bilemiyorum kizimin ameliyat zamanina denk geldiyse uzuntuden unutmusuzdur..
Anam galiba vergi kacirmisiz

zengin olan ödesin hatta bırakın siz kocalar çalışmasın canım incinirler bu kafayla beni ayıplayan kocalar damızlık olarak kalsın.canı ödemek isteyen her türlü öder ama ben ödemek istemiyorum.mümkünse boşanırken mehir verin kocalarınıza​
Cok samimiyetle soruyorum hayattan buyuk darbeler mi aldın da bu hale geldin.
Ilk evliligimde de masraf yapmaktan gocunmadim. Insanlar hep bir daha evlenirsen sakin yapma dediler.
Ama insanligim hala sapasağlam durdugu icin dinlemedim.

Hayır en enayi benim. Ben hem esimle paylastim odemeleri hem de düğünume kimse gelmedi :))
Aslinda altinlarin bana ait oldugunu da düşünürsek evet ondan daha cok harcamisim.
Wuhuuu Allahu ekber.
Enayilik birinciligimi ilan ediyorum..​
Enayilikte benden enayi kimse olamaz. Çok yüklendik anne babaya diye kendi ellerimle verdim altınlarımın çoğunu ben. Üzerime olmayan eve bir de tadilat yaptırdım hala borcunu ödüyorum. Gidip bir sözleşme imzalatayım bari. Evin bana kalacağı da yok, miras payım 1/4..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…