zengin olan ödesin hatta bırakın siz kocalar çalışmasın canım incinirler bu kafayla beni ayıplayan kocalar damızlık olarak kalsın.canı ödemek isteyen her türlü öder ama ben ödemek istemiyorum.mümkünse boşanırken mehir verin kocalarınıza
zengin olan ödesin hatta bırakın siz kocalar çalışmasın canım incinirler bu kafayla beni ayıplayan kocalar damızlık olarak kalsın.canı ödemek isteyen her türlü öder ama ben ödemek istemiyorum.mümkünse boşanırken mehir verin kocalarınıza
il ve semte göre değişiyor ondan biraz yüksek olabilir .ama bencede geçen yıl vergi kaçırmışsınız galiba ama çok uzaklaştıramamışsınız 1 yılda geri dönmüş size600 yoktur bence benim evim dubleks olduğu halde yıllık 125 lira veriyorum düşünün artık. gerçi 1000tl dahi olsa ne olacak ki. 2 ay kirada oturdum diye düşünür yine öderim o parayı. enteresan bir anlayışı var konu sahibemizin:))
Bizim dublex falan değil ama 518 geldi yaw
Yalniz gecen sene hic hatırlamıyorum odedigimizi. Yani bilemiyorum kizimin ameliyat zamanina denk geldiyse uzuntuden unutmusuzdur..
Anam galiba vergi kacirmisiz
ne mehiri yahu .Yasalar zaten kadına çalışmadan direk edinilen mallarda yarı yarıya hak tanıyor .Ne mehrinden bahsediyorsunuz .Ohhh bir de üstüne mehir isteyin .Erkekler ölsün gebersin iyice .Benim kızım var oğlum yok ama abim var erkek yeğenim var .Erkeklerin üzerine de bu kadar yüklenmemek lazım .zengin olan ödesin hatta bırakın siz kocalar çalışmasın canım incinirler bu kafayla beni ayıplayan kocalar damızlık olarak kalsın.canı ödemek isteyen her türlü öder ama ben ödemek istemiyorum.mümkünse boşanırken mehir verin kocalarınıza
iyide niye kızıyorsun ve ne alaksı var bu yazdıklarının
öyle bir dert etmişin ki sanki milyarlar ödüyeceksin,200,150 tl gibi bir şey bu haksızsın arkadaşım o zaman o evden çık her ay kira veririsin bin tl
yani dert senin koca senin mihir senin herşey senin bizene bize derdini dedin bizde bu dert degil söz konusu bile olamaz kendin öde gitsin şunun lafını ettigine degmez dedik
ne diyecektin al o evi üstüne yap ...kp kv evden kov nasılsa ev senin koca senin mi diyecektik kendi adıma bunu diyemiyecegim kusura bakma
cevaplar istediği gibi gelmeyince işi çirkefliğe döktü.
En fazla ödeyecegin 600-800 tl arası birşey ödememek istemediğini anladık ve haksız bulduk ... Burada bir çok kişi yanlış düşünüyor siz doğrusunuz demi.... Benim anlamadığım siz konuyu emlak vergisinden nasıl boşanırken mehir verin kocalarınıza ve kocalarınız çalışmasına getirdin anlamadım...zengin olan ödesin hatta bırakın siz kocalar çalışmasın canım incinirler bu kafayla beni ayıplayan kocalar damızlık olarak kalsın.canı ödemek isteyen her türlü öder ama ben ödemek istemiyorum.mümkünse boşanırken mehir verin kocalarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?