- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
merhaba kizlar bugun doktora gitiim ve cok mutluyum ucuncu bebegim erkekmis.iki kizdan sonra cbir tanede erkek.cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin
sağol teyzesiCanım maşallah kızına
benim kız 16 aylık ama 10 kg bile değil...
tşkrler kızlar ayşebaharcım ve intervalcim inşallah bende yakında aranıza katılırım üçüncüye kalabilirim hayırlısıyla kızım olur belki allah nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şimdiden çok heyecanlandım yaaaa
evet canım doğum hazirana geliyormuş,benim büyük oğlum 20 üniversitede okuyor, biri de üçüncü sınıfta onlarda çok istedi bu bebeği hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah...Merhaba canım hoşgeldin aramıza Özlemcim..
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Diğer çocukların cinsiyeti ne?
Yaşları kaç kaç?
Tahmini doğum tarihi ne bu bebeğin
mayıs haziarn gibi sanki..
HAdi yaz yaz:))
Canım sen satını ve tahmini doğum tarihini yaz ben sana yaparım..
canım tabi ilk doğumsa normal iyi ama benim normal doğumum çok zor olmuştu ,bi yandanda acısı ,ikinci de sezeryan olsun dedi,ler korktum am a şimdi gene sezeryan istiyorum ben herşey bitiyo gözünü actığında odandasın ne acı ne bişey tabi genede doktorun seni zaten yönlendirir doğum şekli için..özlemcim ya,
her iki dogum seklinide yasamis biri olarak, tavsiyen nedir???
Ben normalden korkuyorum ve sezeryandan da korkuyorum..ne yapicam bilmiyorum halen.... sali günü kontrole gidecegim, ama doktorumda bisey demiyor tam olarak... sastim kaldim...:44:
evet canım doğum hazirana geliyormuş,benim büyük oğlum 20 üniversitede okuyor, biri de üçüncü sınıfta onlarda çok istedi bu bebeği hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah...
b ugün bende gittim 15 haftalık olmuş ,iki hafta sonra dörtlü teste gidicem bir de gliba üçüncüm de erkek olacakmış,yüzde 80 erkek dedi,saglıklı olsun yeterki başka bişey istemem
sağol teyzesiaysecim oğlum kızımdanda toplu bi bebekti:) olsun canım sağlıklı olsunda önemli olan bu
inşallah canım
tşkrler kızlar ayşebaharcım ve intervalcim inşallah bende yakında aranıza katılırım üçüncüye kalabilirim hayırlısıyla kızım olur belki allah nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şimdiden çok heyecanlandım yaaaa
nereye gittiniz ayol bişiler sorcaktım ayse baharcım nerdesin
merhaba kizlar bugun doktora gitiim ve cok mutluyum ucuncu bebegim erkekmis.iki kizdan sonra cbir tanede erkek.cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin
merhaba
benim 3 kizim var
4.bebegime hamileyim
5 hafta 4 günlük
ilk cocuklarim ikiz
36 haftalik dogdular
bu yüzden sezeryan olmak zorunda kaldim
ikinci dogumum normal olsun istedim
doktor yüzde 80 sansim oldugunu söyledi
denedim ve normal dogum oldu
yurtdisinda yasiyorum tabi 3 kizdan sonra erkek bebek istiyoruz
allah herkesin gönlüne göre versin
ikizlerim 6 yasinda
kücük kizim da 20 aylik
ben almanya dayim
sen de mi hamilesin
allah cocuklarini sana bagislasin
Merzeh canım sende mi düşünüyorsun 4. bebeği?
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım..
öncelikle allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla bebişolara kavuşun sayfanız hoşuma gitti baştan bakınıyım dedim sorma canım bende üç tane var allah bağışlasın cümlemizinkini tabi büyük kızım kocaman bi abla küçük kızım üç yaşında minnoş oğlumda yedi aylık geçen mayısta doğdu hiç sormayın dördüncüyü gariptir ama istiyoruz bakalım oğluş biraz büyüsünde fikrim değişmezsee bakacaz canım belki tam kararımı vermem için okuyodum açıkcası sizi hep takip edicem sanırım çünki kararımı verirsem fazla beklemiycem 2013 te düşünebilirim bakalım hayırlısı sizler içinde kızlarrsenin de bu arada oğluşun hayırlı olsun canım iki kız iki oğluş ne güzel banada nasip olsun inşallah iki kızım var şükür oğluşta iki olsa fena olmaz kısmett diyorumm tabii:44::44:
Amin canım.. İnşallah senin de 2 çiçeğin 2 böceğin olur...
Ay maşallah kuzularına senin...
Senin kız sana yardımcı oluyordur o vakit..
Yaşı büyükse..
Erken anne olmanın avantajı..
Sende sonradan açılmışsın merzehim...
Peşpeşe kızı oğlanı çıkarıvermişsin:)))
Ben kız ve erkek günleri olduğuna inanıyorum ama
HAmile kalırken..
Ben hepisnde kazayla hamile kaldım..
Ama daha sonra araştırdığımda bunun doğru olduğunu gördüm..
Hatta süper annelerde yazdım..
Şimdi sende ordaymışsın gördüm az önce...
Canım çok açma aralarını..
Olsun bitsin bir çırpıda inşalalh...
Allah yavrularını da sana bağışlasın...
Canım maşallah ya sana...
benim oğlanda 6 yaşında kızım 3 yaşında
diğer kızımda 16 aylık hala emiyor
bu ay bırakacak bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?