Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Canım maşallah kızına
benim kız 16 aylık ama 10 kg bile değil...
sağol teyzesi aysecim oğlum kızımdanda toplu bi bebekti:) olsun canım sağlıklı olsunda önemli olan bu

inşallah canım

evet canım doğum hazirana geliyormuş,benim büyük oğlum 20 üniversitede okuyor, biri de üçüncü sınıfta onlarda çok istedi bu bebeği hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah...

canım tabi ilk doğumsa normal iyi ama benim normal doğumum çok zor olmuştu ,bi yandanda acısı ,ikinci de sezeryan olsun dedi,ler korktum am a şimdi gene sezeryan istiyorum ben herşey bitiyo gözünü actığında odandasın ne acı ne bişey tabi genede doktorun seni zaten yönlendirir doğum şekli için..

b ugün bende gittim 15 haftalık olmuş ,iki hafta sonra dörtlü teste gidicem bir de gliba üçüncüm de erkek olacakmış,yüzde 80 erkek dedi,saglıklı olsun yeterki başka bişey istemem

Canım liste yazayım seni..
İlk sayfada listemiz var..
Sen bak oradaki bilgilerini söyle ben yazarım...

b ugün bende gittim 15 haftalık olmuş ,iki hafta sonra dörtlü teste gidicem bir de gliba üçüncüm de erkek olacakmış,yüzde 80 erkek dedi,saglıklı olsun yeterki başka bişey istemem

Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına aldırsınn bebeğini..
Şehzade anası olacaksın belli Özlemcim:)
Eli kolu düzgün olsun erkek kız mühim değil...
Dördüncüde dene kızı canım ben gibi:)

sağol teyzesi aysecim oğlum kızımdanda toplu bi bebekti:) olsun canım sağlıklı olsunda önemli olan bu

inşallah canım

Evet canım canı içinde olsun bu kafi diyorum bende sen nasılsın?

Canım inşallah katılırsın da seni de ekleriz listeye
Diğer çocukların bir kız bir erkek sanki?
Çalışıyor musun canım?
Yaşın kaç?
Sanki genç bir anne var karşımızda:)

nereye gittiniz ayol bişiler sorcaktım ayse baharcım nerdesin

CAnım ben çalışıyorum 17:00 dekte burdayım canım
Sen sor sorunu gün içnde hep bu topikteyim zaten
YArdımcı olmaya çalışırım canım
Kızlarla rast gelirsem konuşuyoruz...

merhaba kizlar bugun doktora gitiim ve cok mutluyum ucuncu bebegim erkekmis.iki kizdan sonra cbir tanede erkek.cok mutluyum Allah herkesin gonlune gore versin

CAnımmmmmmmm
Nerdesin kız sen...
Allah gönlüne göre verdi canım...
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Çok sevindim erkek olmasına ayrıca:))
2012 kesin erkek senesi kızlar..
Bebelenmeyen kalmasın!!!!!

merhaba
benim 3 kizim var
4.bebegime hamileyim
5 hafta 4 günlük

ilk cocuklarim ikiz
36 haftalik dogdular
bu yüzden sezeryan olmak zorunda kaldim
ikinci dogumum normal olsun istedim
doktor yüzde 80 sansim oldugunu söyledi
denedim ve normal dogum oldu
yurtdisinda yasiyorum tabi 3 kizdan sonra erkek bebek istiyoruz
allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba
benim 3 kizim var
4.bebegime hamileyim
5 hafta 4 günlük

CAnım hayırlı olsun bebeğin...
Benimde 4. bebeğim...
Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın..

CAnım hoşgeldin tekrar aramıza...
Kızların kaç yaşında...
Sen de mi Fransa dasın?

Allah gönlüne göre versin canım...

hayatin_anlami seni listeye ekledim canım....

ikizlerim 6 yasinda
kücük kizim da 20 aylik
ben almanya dayim

Merzeh canım sende mi düşünüyorsun 4. bebeği?
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım..

Merzeh canım sende mi düşünüyorsun 4. bebeği?
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım..

öncelikle allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla bebişolara kavuşun sayfanız hoşuma gitti baştan bakınıyım dedim sorma canım bende üç tane var allah bağışlasın cümlemizinkini tabi büyük kızım kocaman bi abla küçük kızım üç yaşında minnoş oğlumda yedi aylık geçen mayısta doğdu hiç sormayın dördüncüyü gariptir ama istiyoruz bakalım oğluş biraz büyüsünde fikrim değişmezsee bakacaz canım belki tam kararımı vermem için okuyodum açıkcası sizi hep takip edicem sanırım çünki kararımı verirsem fazla beklemiycem 2013 te düşünebilirim bakalım hayırlısı sizler içinde kızlarr senin de bu arada oğluşun hayırlı olsun canım iki kız iki oğluş ne güzel banada nasip olsun inşallah iki kızım var şükür oğluşta iki olsa fena olmaz kısmett diyorumm tabii:44::44:

Amin canım.. İnşallah senin de 2 çiçeğin 2 böceğin olur...
Ay maşallah kuzularına senin...
Senin kız sana yardımcı oluyordur o vakit..
Yaşı büyükse..
Erken anne olmanın avantajı..
Sende sonradan açılmışsın merzehim...
Peşpeşe kızı oğlanı çıkarıvermişsin:)))

Ben kız ve erkek günleri olduğuna inanıyorum ama
HAmile kalırken..
Ben hepisnde kazayla hamile kaldım..
Ama daha sonra araştırdığımda bunun doğru olduğunu gördüm..

Hatta süper annelerde yazdım..
Şimdi sende ordaymışsın gördüm az önce...

Canım çok açma aralarını..
Olsun bitsin bir çırpıda inşalalh...

Allah yavrularını da sana bağışlasın...

saol canım cümlemizin evladını bağışlasın evett ben kesin yaparsam deniycem bunu hani şu yumurtlama günü zamnlaması falan filan bakalım tutacakmı çünki oğluşum süprizdi planlı değil ama bakalım deneyelim sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil allah herkese nasip etsin valla sanırım bundan sonra sizlere daha çok takılıcam vakit buldukça tabi takip edicem sizi öpüyorum allah kolaylık versin hepimize sizlere daha çok tabi malumm hem çocuklu hem göbüşlüüsünüz şimdikgörüşmek üzre canım ben kaçmak zorunda cici bebeler huysuzluuk yaparlar ilgi lazınn

selam kızlar nasılsınız uzzuuuun süredir uğramıyorum.biraz griple boğuştuk da..kızlar 2 li test sonucum temiz çıktı.doğumevinde testi yaptırdım oradan özele cinsiyeti için gittim.henüz erken dedi doktor 1 ay sonra gel dedi.bana göre 14,doktora göre 13 haftalık çıktı.bt hcg seviyem 30.5 civarı.bu değerlerden cinsiyet tahmini yapıldığını duydum.bir bilginiz var mı.yada cinsiyeti belli olan anneler,bu değerlerinizi yazar mısınız.50 nin üstü kız,altı erkek diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…