Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

haticecim gözün aydın canım...maşşallahhh oğluşuna

intervalim,
canim sagolasin... Rabbim hepimizin bebislerini nazarlardan korusun saklasin.

Nasilsin iyimisin, hersey yolunda demi...

AyseBahar nasil acaba, haber yok galiba ondan...insallah o da iyidir, cocuklarida iyidir.

arkadaşlar ne güzel ya çok özendim sizlere 3.ler 4.ler geliyo maaşallah Rabbim hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin inş
bende istiyorum 3 4 olsun:)hayırlısıyla ama sezeryanda en fazla 3 deniliyo sağlıkla büyüsünler buarada bişi sorcam paşam1 yaşına giriyo 10şubatta ve emiyo 2 yaşına kadar emsin istiyorum ama bi kardeşi olmasınıda isityorum hani yaş farkı çok olmadan yakın yaşlarda doğum yapan anneler var sizce nasıl zormu bebişlerle yani onlar için eminim çok güzeldir yanlız büyümüyolar neler tavsiye edersini zarada kaç yaş uygun 1.5 2 yaş çok ii sanki:)

merhaba canim,
bir an bende korktum ikinciyi nasil yaparim yoksa diye )). Insallah Aysebaharda iyidir canim ya, cocuklari falanda iyilerdir... Sen nasilsin bu arada, nasil gidiyor??

merhaba cnm, sağolasın biz de iyiyiz çok şükür, günler ne çabuk geçiyor ben bile yolun yarısına getirdim bebişi...senin daha da az kaldı, Allah sağlıkla kavuştursun..
Ayşe yavrularından fırsat bulamıyordur herhalde...
ikinci bebek için en az iki yıl demişti bana dr.um cnm...benim 3,5 sene oldu dolayısıyla ağrı da o oranda az..çok şükür ...

amin cnm, senin de yavruna sağlık sıhhat versin Allah...
kardeşler aradasındaki yaş farkı; bebeğe, annenin doğum şekline, en önemlisi de annenin psikolojisine bağlı bence...
mesela benim kızım ilk iki yıl inanılmaz derecede bana yapışıktı, lavaboya bile yapışık halde giderdik, birilerine bırakıp dışarı çıkmama dahi izin vermezdi çoğu zaman...o yüzden o zamanlar ikinciyi hiç düşünemiyordum..üç yaşını doldurdu ancak düşünebildim, Allah da nasip ederse haziranda iki kardeş olacaklar...
ama kardeşlerin bir arada oyun oynamaları-vakit geçirmeleri; dolayısıyla anneye daha az bağımlı olmaları açısından kardeşler arası az yaş farkı da çok güzel..mesela benim abimle üç yaş var ve ikiz gibi büyüdük diyebilirim..sen de hayırlı zamanda kucaklarsın ikinci yavrunu inşaAllah..

Amin intervalim amin..
son 9 gün kızlar..
evdeyim hep
Burda aman aman bir kar vardı
İnanın izne ayrıldığımdan beri dışarı adım atmadım..
Hep evdeyim..
Küçük kızın 1 yaşına girecekti öyle hatırlıyorum
Girdi mi canım..

aysebahar ve mujdesizlerin az kaldi allah yardimciniz olsun ,keske normal dogurabilme imkanimiz olsaydi,neler vermezdim bunun icin dogurduktan sonra unutmayin bizi tecrubeleriniz yazin

Canım az kaldı elbette yazarım..
Birkaç gün önce Okan bayülgenin programında sezeryanı tartıştılar izledin mşi?

Canım süper biliyor musun burda izne ayrılsan belki maaşını kesmezler ama 32. haftada ayrıldın diye
bebeğin 2 aylıkken işe dönmek zorunda kalıyorsun
o da berbat bişey canım ya

canım benim bu 4. sezeryanım olacak
tek çizgim var
Allahıma bin şükür
ve şu ana dekte bir ağrım sızım olmadı

isim buldun mu Haticem oğluşuna?

Kuzum burdayım pamuk helvam
Sen nasılsın nasıl gidiyor
çocuklar canım
inann şu saatte uyumasalar zaten zor girerdim
dün birmaxtan bebek şekeri sipariş ettim geç oldu ama inşallah güç olmaz
Kara rağmen 14 şubatta elimde olurlar

intervalim,

AyseBahar nasil acaba, haber yok galiba ondan...insallah o da iyidir, cocuklarida iyidir.

1800 gr demiştin bebeğine 31. haftada
çok ii gelişimi biliyor musun canım
benim 32. haftada 2 kg ydu demek normal gidiyorsun..
az kilo aldın sen aferin ya
müjde gerçi -5 kilo aldı o ayrı da:))))
bende 25 kg:))

intervalim,

amiiiin canım.

iyiyim tatlım ne olsun kızımın doğum gününü bekliyoruz 26 şubat.

canım yaa senle bi facede buluşamadık:)))

pamuk helvam,
merhaba canim - nasilsin iyimisin, bebis nasil?? Ben biraz grip oldum bu aralar, geceleri uyuyamiyorum ama yapacak bisey yok, bol su icmeye calisiyorum.. Evet benim daha az kaldi doguma, amin canim insallah hepimiz sag salim kavusuruz bebislerimize.

Allahin izniyle birinci bebisi kucagimiza alalim hele, ikinciyide artik zamani gelince düsünürüz.. agrinin az olmasina sevindim canim ya... icime su serptin... güzel bir hafta sonu geciriyorsundur insallah.

aysebaharim merhaba canim,

mesajini görünce sevindim, iyi olmanada sevindim. Doguma 10 gün kaldi desene, mutlu sona yaklasiyoruz... Sende icime su serptin, agrinin olmamasina sevindim, yoksa ikinci bebisi nasil düsünürdüm ben ).

Isim konusunda halen kararsiziz canim ya, ama galiba Mikail olacak - esim Mikail ben Berat olsun diyorum ya bakalim. Hele saglicakla bir gelsinde, adinida koyariz Allahin izniyle. Sen karar verdin artik degil mi isme?
Evet canim oglusum 1800 gr olmus 31ci haftamizda, doktorda iyi dedi. Insallah kilo almasi böyle iyi devam eder, boyuda normal uzar. Ben kendim umarim 12 kg ile bitirebilirim hamileligimi. Demek müjde -5 kg aldi, o nasil yapti bunu yaffff .

Herhalde bisekildede vericez aldigimiz kilolarimizi... oglusum gelsinde, yavas yavasta olsa veririm insallah kilolari. Bu arada Aysebaharim ya, senin catlak olustumu göbüsünde falan?? Benim su an sadece bacaklarimda var ve hafifte göbüsümün alt kisminda gördüm hafif catlak, krem sürüyorum halen...herhalde daha fazla catlamaz degil mi

amiiiin canım.

iyiyim tatlım ne olsun kızımın doğum gününü bekliyoruz 26 şubat.

canım yaa senle bi facede buluşamadık:)))

intervalim canim,

iyi olmana sevindim, dogum gününe daha var desene , ama bir bakmissin o da gelmis... ondan önce Aysebaharimizda alacak sevgililer günü hediyesini...

Canim face de ben istek gönderdim bir bak istersen.. hatice can olarak...

HaticeCan cnm ben toplamda 5,5 kilo verdim vede oyle tamamlicam hamileligimi inşallah...
Düzgün bir listeye bağlı kalınca yapılabiliyor.. 37.haftamın içindeyim bebeğim de masaallah 3.200 gr. yani neymiş mümkün olabilirmiş :) doktorum pek takdir etti dogrusu :) haftaya pazar, 12.02.2012 de dogum yapicam inşallah..

seni tebrik ediyorum canim ya... Düzgün bir liste derken, bu listeyi banada yazarmisin canim ya... ben bebisim su son haftalarinda iyi kilo alsin istiyorum.. 31ci haftadayiz ve doktorum 1800 gr oldugunu söyledi.

Senin bebisin masallah güzel kilo almis. Haftaya pazar mi dogummmmm, abooooo sen Aysebahar´dan önce mi yapican yani??? Simdi ben senden cok heyecan yaparim vallah... Rabbim sag salim kurtarsin ikinizide, darisida bizlerin basina..

bak hikayeni yazmayi unutma tamam mi???? Simdiden merak etmeye basladim ona göre .

Bende hafta ici gidicem bakalim hastaneye, sezeryani bildirmek icin, gerisinde neler olacak bilmiyorum simdi...gelismeleri yazarim...

aysebahar dogurdumu kizlar gunu yakindi merak ediyorum pasasini aldimi kucaginaa
eger daha dogum yapmadiysan cnm
benim icinde dua ett karnindakinden benimde olsun

evet canım az kaldı.. Pazartesi kontrolum var kilosunu da öğrenirim inşalalh tam anlamıyla..
Mikail berat koyabilirsiniz canım ismini de..
İkinizinde gönlünde kalmaz hem..
Müjde müthiş bir kadın ya..
Başardı valla..
Bense 58 dim ve az kaldı kızlar 88 olmama:)))
Tartılmıyorum uzun zaman oldu..
Tıklamıyorum da artık..
Önemli olan karnımdaki))))

Canım bende çatlak falan oluşmadı..
ilk ve 2. bebeğimde çatlak yoktu..
3 numara bacaklarımın yanlarından ve karnımın yanlarından
çatlattı...
Bu son numara da bişey yapmadı..
Herşeyi cadı kızım yaptı anlayacağın canım..
Ama fazla değil
Ve belli olmuyor
dokotrum bile senin karnına iananamıyorum dedi..
Eşime çok güzel bir karın...
dikiş izi falan da yok dedi...
hiç 4. ye hamile der misiniz dedi:)))

Müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız var ya kilo idolum benim..
nerdesin ya
bir iki satır yazı da yazmaz oldun bana
alınıyorum ama:))

seni arayacağım doğum kaçta canım saat belli mi
ona göre arayacağım
anestezi genel mi olcak?

aysebahar dogurdumu kizlar gunu yakindi merak ediyorum pasasini aldimi kucaginaa
eger daha dogum yapmadiysan cnm
benim icinde dua ett karnindakinden benimde olsun

canım az kaldı 8 gün..
ediyorum canım ..
inşallah rabbim sana da verecek ORKDM..
Sabret canım..
Hemde karnımdakinden:)))

Canım hiç alınma, canım sikkin bu ara ondan fazla yazmıyorum.. Bizim bebekler millete dert oldu ya malum...
Bende yarın doktorumla konuşup birde fotografciyla, dogum tarihimi degistiricem.. Kimseyi istemiyorum bu kadar laftan sonra... Anlatırım sana bir ara...
Epidural olucam canım..Perşembe anestezi uzmaniyla gorusucem ona göre karar verilicek gerçi.. Bazen tutmuyormus epidural birbirimize dua edelim, saglikla dünyaya getirelim bebeklerimiz...
Benim bebik kilo-boy bakımından iyi gözüküyor ama usg nin son haftalarda +-400gr bile yanilabildigini bildigim için bisey demiyorum :)
Konsalim bir ara senle canım

Son düzenleme:
Kizlar slm.ben bisey sorcam.burun pomapasi ne zmn kulanilabilir.bide illa sivi olursa mi kullanilir.sadece kuru pislik cekmek icin de kullanilabilirmi.kutfen cvplayin.anlasilir yazamammis olabilirim bebegim icin acelem varrr

canm noldu? Hayırdır tatlım.

Kizlar slm.ben bisey sorcam.burun pomapasi ne zmn kulanilabilir.bide illa sivi olursa mi kullanilir.sadece kuru pislik cekmek icin de kullanilabilirmi.kutfen cvplayin.anlasilir yazamammis olabilirim bebegim icin acelem varrr

Otribebe tarzı sumuk çekme aparatindan bahsediyorsun sanırım... Ben iki kizimdada öyle seyler kullanmadım çünkü doktorumuz onaylamıyor..
Sadece serum fizyolojik sıktık burnuna gerek oldukça... Bebeğin küçükse gifrer kullanabilirsin..biraz büyükse tonimer baby kullanirsin

canm noldu? Hayırdır tatlım.

Benim annem yok 4 ki kardesim var ve herkes kendi havasında...birde babam var ki 5,5 aylık hamileyken hamile oldugumu öğrenip bebeği aldırmamı söyleyen... Şimdi dün aramış yok basına bela aldın sen fln diye konuşuyor ama çok canım sikkin çünkü ben kimseden destek beklemiyorum
Sanki bebege ailem maddi ve manevi olarak bakicak..ben hep bakicilarla fln takılan bir ınsanım kimseden yardım beklemiyorum
Bebeğimi öldürseydim rahat edicekti babam
Bende dogum tarihimi degistiricem gidip dogurucam kocamla kizlarimla bakıcı kadınla.. Zaten onun dısında kalabalık olur :)

Canım hiç canını sıkma..
Dururmumuz aynı aşağı yukarı biliyorsun
Doğum tarihini ileri çekebilirsen çek derim canım
senin sat benden 11 gün sonraydı sanki..
ama bebeğinin gelişimi çok ii..
bana kesin bilgi ver doğumla ilgili..
hangi tarih

selam canim,
Insallah canim pazartesi güzel haberlerini aliriz senden. Aslinda isim konusunda haklisin, Mikail Berat banada hos geliyor... hem ikimizinde istedigi olmus oluyor öylelikle. Sende catlak olusmamasina sevindim, benimde sadece bacaklarimda var, karnimda pek bisey görünmüyor ama dogumdan sonra cikarmi diye korkuyorum ).

Demek ki senin karnin baya esnekmis canim, o yüzden catlak olusmuyor... cok sanslisin o konuda... bu arada hafta sonun nasil geciyor?? Cocuklar nasil iyiler mi?? Ben üzerinize afiyet grip oldum, 2 gecedir uyuyamiyorum burun tikanikligi ve bogaz kurulugundan... tuzlu suyla burnumu falan temizliyorumda iste.. idare etmeye calisiyorum... onun disinda sükür hersey yolunda.

Müjdes,
canim, sikma canini lütfen, bak simdiye kadar baban ve kardeslerin olmadan idare etmissin, simdide kulaklarini tika onlarin söylediklerine.. Benim anlamadigim baban niye bebegi aldir diyor ki, sanki mirasi ona mi kalacak ne, yada maddi yönden babandan destek mi görüyorsun, hayret bisey ya... insan nasil diyebilir, aldir bebegi, basina bela aldin... torun bu yaaa.. Rabbim akil fikir versin ona. Hayir, evliligin kötü giden bir evlilik mi ki, böyle biseyin lafini edebiliyor...

Canim sen ne olur sIKMA canini, bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldim, bebisini düsün.. Allahin izniyle cok kisa bir süre sonra alacaksin kucagina... Seni ve bebisini kocaman öpüyorum canim... dikkat et kendine...

Ustuste oldu diyeymis... Yoksa çok şükür ona bağımlı değilim fakat benim ailem fazla varlıklı, yeni hayatımda ne yaparsak yapalım kendi ailemin maddi durumuna erişmek o kadar kolay olamaz.. Bunlarda her fırsatta ezmeye çalışıyorlar ki kocamın durumuda gayet iyi.. Ama pederinki ultra fazla olunca ego da o derece büyümüş iste...
Bıktım artık.. Şimdi kızları yardımcıma bıraktım kocamla dışarı çıkıyoruz..hava çok guzel burda biraz deniz havası iyi gelicek sanırım :)
Sizide sikintimla meşgul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…