- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.281
haticecim gözün aydın canım...maşşallahhh oğluşuna
merhaba canim,
bir an bende korktum ikinciyi nasil yaparim yoksa diye)). Insallah Aysebaharda iyidir canim ya, cocuklari falanda iyilerdir... Sen nasilsin bu arada, nasil gidiyor??
tesekkürler Özlemcim...sen nasilsin iyimisin??
merhaba canim,
bir an bende korktum ikinciyi nasil yaparim yoksa diye)). Insallah Aysebaharda iyidir canim ya, cocuklari falanda iyilerdir... Sen nasilsin bu arada, nasil gidiyor??
arkadaşlar ne güzel ya çok özendim sizlere 3.ler 4.ler geliyo maaşallah Rabbim hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin inş
bende istiyorum 3 4 olsun:)hayırlısıyla ama sezeryanda en fazla 3 deniliyosağlıkla büyüsünler buarada bişi sorcam paşam1 yaşına giriyo 10şubatta ve emiyo 2 yaşına kadar emsin istiyorum ama bi kardeşi olmasınıda isityorum hani yaş farkı çok olmadan yakın yaşlarda doğum yapan anneler var sizce nasıl zormu bebişlerle yani onlar için eminim çok güzeldir yanlız büyümüyolar neler tavsiye edersini zarada kaç yaş uygun 1.5 2 yaş çok ii sanki:)
selm hanımlar
sabahtan beri kar yağıyor evimizde oturuyoruz okullar tatil iyikide tatil:) 33yılın en soğuk günlerini yaşıyormuş istanbul
belli zaten :18: bugün dışarı çıktım markete kadar yolda kayıp düşecedim yaa :18: zor tuttum kendimi
bu arada güzel kızımın 26gün sonra doğum günüAllahın izninle...nasılda geçiyo aylar anlamıyorsun bile
dışarlarda gezip alış veriş yapamam netten sipariş vercem doğum günü süsleri için:) evi süslicem heryer pespembe yapıcam
pastaya kara veremedim henüz,okadar çeşit varki...
aysebaharım çooook az kaldı şekerimaklımdasın sakın seni unuttuğumu sanma Allah yardımcın olsun Allah bir havazda kurtarsın canım.
bütün hamileleri kurtarsın Allahım.
aysebahar ve mujdesizlerin az kaldi allah yardimciniz olsun ,keske normal dogurabilme imkanimiz olsaydi,neler vermezdim bunun icin dogurduktan sonra unutmayin bizi tecrubeleriniz yazin
Aysebaharim merhaba canim,
Sali aksami evde olmadigim icin yazamadim, annemlerdeydik, oradan da gec geldik.
Sali ögleyin 12:30 da idi randevum, vardim tansiyonuma bakti sekreter, idrar verdim kontrol icin, tansiyonum 12 - 8 cikti, bu arada kilom ise 67,5 olmus, bir önce ki kontrolde 13 Aralikta 65 kg idi. 2 Kg daha almisim... neyse iceri gectim, 5 dk bile oturmadan cagirdi doktorum, iceri girdim. Seker yüklemesi, idrar ve kan tahlili sonuclarina bakti, hersey normal dedi. Vitaminlere devam dedi. Sonra ultrasona gecti, oglusum iyi Allaha sükür, herseyi tekrar ölctü, kalbini gösterdi, diger organlarini falan.
31 haftalik olmusuz, kafa capi 89 (33 haftalik), bacaklari 32 haftalik falan dedi, ama gayet iyi dedi. Kilosuda bu arada 1.800 gr dedi. Yani dedigine göre hersey normalmis. Az önce internette baktim, 31 haftalik bebek kilosu, boyu ve kafa capi ne kadar oluyor diye... normal görünüyor oglusumun ölcüleri.
Bu arada artik ise gitmem gerekmiyor, 7 Subat´ta anne korumasi basliyor, yani doguma kadar evdeyim - calismama gerek yok. Maasimida sigorta ve firma nasil yapacaksa, birisi ödeyecek bakalim.. onun icin doktordan kagit aldim, birini sigortaya birinide firmaya verecegim, onlar hesapliyormus. Zaten ayin 6sinda sigortada ki doktor cagirmisti, raporlu oldugum icin, yani ne diyecegimi düsünmeme gerek yok artik .
Iste böyle canim.. Sen nasilsin iyimisin?? Nasil gidiyor canim, doguma pek bisey kalmadi... Sana bisey soracagim canim ya, ilk sezeryandan sonra yani ikinciye hamileyken cok agrin oldumu dikis yerlerinde??
evet cnm bana da aynı şekilde bakılmıştı ilk bebeğimde, maşaAllah yavruna
maşaAllah oğluna cnm..kafa çapı diğer ölçümlere göre bir iki hafta önde çıkıyor bizim de..kızımda da hep öyleydi..kilosu da çok güzel sağlıkla kucakla cnm..iznin de hayırlı olsun..
benim de ikinci sezeryanım olacak, dikiş yerinde ara ara sızlamalar oluyor ama çok değil cnm ...
Ayşebahar görünmüyor bir iki gündür, iyidir inşaAllah yavruları ile..
intervalim,
canim sagolasin... Rabbim hepimizin bebislerini nazarlardan korusun saklasin.
Nasilsin iyimisin, hersey yolunda demi...
AyseBahar nasil acaba, haber yok galiba ondan...insallah o da iyidir, cocuklarida iyidir.
intervalim,
canim sagolasin... Rabbim hepimizin bebislerini nazarlardan korusun saklasin.
Nasilsin iyimisin, hersey yolunda demi...
AyseBahar nasil acaba, haber yok galiba ondan...insallah o da iyidir, cocuklarida iyidir.
pamuk helvam,merhaba cnm, sağolasın biz de iyiyiz çok şükür, günler ne çabuk geçiyor ben bile yolun yarısına getirdim bebişi...senin daha da az kaldı, Allah sağlıkla kavuştursun..
Ayşe yavrularından fırsat bulamıyordur herhalde...
ikinci bebek için en az iki yıl demişti bana dr.um cnm...benim 3,5 sene oldu dolayısıyla ağrı da o oranda az..çok şükür ...
Canım süper biliyor musun burda izne ayrılsan belki maaşını kesmezler ama 32. haftada ayrıldın diye
bebeğin 2 aylıkken işe dönmek zorunda kalıyorsun
o da berbat bişey canım ya
canım benim bu 4. sezeryanım olacak
tek çizgim var
Allahıma bin şükür
ve şu ana dekte bir ağrım sızım olmadı
isim buldun mu Haticem oğluşuna?
1800 gr demiştin bebeğine 31. haftada
çok ii gelişimi biliyor musun canım
benim 32. haftada 2 kg ydu demek normal gidiyorsun..
az kilo aldın sen aferin ya
müjde gerçi -5 kilo aldı o ayrı da:))))
bende 25 kg:))
amiiiin canım.
iyiyim tatlım ne olsunkızımın doğum gününü bekliyoruz 26 şubat.
canım yaa senle bi facede buluşamadık:)))
HaticeCan cnm ben toplamda 5,5 kilo verdim vede oyle tamamlicam hamileligimi inşallah...
Düzgün bir listeye bağlı kalınca yapılabiliyor.. 37.haftamın içindeyim bebeğim de masaallah 3.200 gr. yani neymiş mümkün olabilirmiş :) doktorum pek takdir etti dogrusu :) haftaya pazar, 12.02.2012 de dogum yapicam inşallah..
pamuk helvam,
merhaba canim - nasilsin iyimisin, bebis nasil?? Ben biraz grip oldum bu aralar, geceleri uyuyamiyorum ama yapacak bisey yok, bol su icmeye calisiyorum.. Evet benim daha az kaldi doguma, amin canim insallah hepimiz sag salim kavusuruz bebislerimize.
Allahin izniyle birinci bebisi kucagimiza alalim hele, ikinciyide artik zamani gelince düsünürüz.. agrinin az olmasina sevindim canim ya... icime su serptin... güzel bir hafta sonu geciriyorsundur insallah.
aysebaharim merhaba canim,
mesajini görünce sevindim, iyi olmanada sevindim. Doguma 10 gün kaldi desene, mutlu sona yaklasiyoruz... Sende icime su serptin, agrinin olmamasina sevindim, yoksa ikinci bebisi nasil düsünürdüm ben).
Isim konusunda halen kararsiziz canim ya, ama galiba Mikail olacak - esim Mikail ben Berat olsun diyorum ya bakalim. Hele saglicakla bir gelsinde, adinida koyariz Allahin izniyle. Sen karar verdin artik degil mi isme?
Evet canim oglusum 1800 gr olmus 31ci haftamizda, doktorda iyi dedi. Insallah kilo almasi böyle iyi devam eder, boyuda normal uzar. Ben kendim umarim 12 kg ile bitirebilirim hamileligimi. Demek müjde -5 kg aldi, o nasil yapti bunu yaffff.
Herhalde bisekildede vericez aldigimiz kilolarimizi... oglusum gelsinde, yavas yavasta olsa veririm insallah kilolari. Bu arada Aysebaharim ya, senin catlak olustumu göbüsünde falan?? Benim su an sadece bacaklarimda var ve hafifte göbüsümün alt kisminda gördüm hafif catlak, krem sürüyorum halen...herhalde daha fazla catlamaz degil mi
...
HaticeCan cnm ben toplamda 5,5 kilo verdim vede oyle tamamlicam hamileligimi inşallah...
Düzgün bir listeye bağlı kalınca yapılabiliyor.. 37.haftamın içindeyim bebeğim de masaallah 3.200 gr. yani neymiş mümkün olabilirmiş :) doktorum pek takdir etti dogrusu :) haftaya pazar, 12.02.2012 de dogum yapicam inşallah..
aysebahar dogurdumu kizlar gunu yakindi merak ediyorum pasasini aldimi kucaginaa
eger daha dogum yapmadiysan cnm
benim icinde dua ett karnindakinden benimde olsun
evet canım az kaldı.. Pazartesi kontrolum var kilosunu da öğrenirim inşalalh tam anlamıyla..
Mikail berat koyabilirsiniz canım ismini de..
İkinizinde gönlünde kalmaz hem..
Müjde müthiş bir kadın ya..
Başardı valla..
Bense 58 dim ve az kaldı kızlar 88 olmama:)))
Tartılmıyorum uzun zaman oldu..
Tıklamıyorum da artık..
Önemli olan karnımdaki))))
Canım bende çatlak falan oluşmadı..
ilk ve 2. bebeğimde çatlak yoktu..
3 numara bacaklarımın yanlarından ve karnımın yanlarından
çatlattı...
Bu son numara da bişey yapmadı..
Herşeyi cadı kızım yaptı anlayacağın canım..
Ama fazla değil
Ve belli olmuyor
dokotrum bile senin karnına iananamıyorum dedi..
Eşime çok güzel bir karın...
dikiş izi falan da yok dedi...
hiç 4. ye hamile der misiniz dedi:)))
Müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız var ya kilo idolum benim..
nerdesin ya
bir iki satır yazı da yazmaz oldun bana
alınıyorum ama:))
seni arayacağım doğum kaçta canım saat belli mi
ona göre arayacağım
anestezi genel mi olcak?
canım az kaldı 8 gün..
ediyorum canım ..
inşallah rabbim sana da verecek ORKDM..
Sabret canım..
Hemde karnımdakinden:)))
Canım hiç alınma, canım sikkin bu ara ondan fazla yazmıyorum.. Bizim bebekler millete dert oldu ya malum...
Bende yarın doktorumla konuşup birde fotografciyla, dogum tarihimi degistiricem.. Kimseyi istemiyorum bu kadar laftan sonra... Anlatırım sana bir ara...
Epidural olucam canım..Perşembe anestezi uzmaniyla gorusucem ona göre karar verilicek gerçi.. Bazen tutmuyormus epidural birbirimize dua edelim, saglikla dünyaya getirelim bebeklerimiz...
Benim bebik kilo-boy bakımından iyi gözüküyor ama usg nin son haftalarda +-400gr bile yanilabildigini bildigim için bisey demiyorum :)
Konsalim bir ara senle canım
Kizlar slm.ben bisey sorcam.burun pomapasi ne zmn kulanilabilir.bide illa sivi olursa mi kullanilir.sadece kuru pislik cekmek icin de kullanilabilirmi.kutfen cvplayin.anlasilir yazamammis olabilirim bebegim icin acelem varrr
canm noldu? Hayırdır tatlım.
Canım hiç alınma, canım sikkin bu ara ondan fazla yazmıyorum.. Bizim bebekler millete dert oldu ya malum...
Bende yarın doktorumla konuşup birde fotografciyla, dogum tarihimi degistiricem.. Kimseyi istemiyorum bu kadar laftan sonra... Anlatırım sana bir ara...
Epidural olucam canım..Perşembe anestezi uzmaniyla gorusucem ona göre karar verilicek gerçi.. Bazen tutmuyormus epidural birbirimize dua edelim, saglikla dünyaya getirelim bebeklerimiz...
Benim bebik kilo-boy bakımından iyi gözüküyor ama usg nin son haftalarda +-400gr bile yanilabildigini bildigim için bisey demiyorum :)
Konsalim bir ara senle canım
evet canım az kaldı.. Pazartesi kontrolum var kilosunu da öğrenirim inşalalh tam anlamıyla..
Mikail berat koyabilirsiniz canım ismini de..
İkinizinde gönlünde kalmaz hem..
Müjde müthiş bir kadın ya..
Başardı valla..
Bense 58 dim ve az kaldı kızlar 88 olmama:)))
Tartılmıyorum uzun zaman oldu..
Tıklamıyorum da artık..
Önemli olan karnımdaki))))
Canım bende çatlak falan oluşmadı..
ilk ve 2. bebeğimde çatlak yoktu..
3 numara bacaklarımın yanlarından ve karnımın yanlarından
çatlattı...
Bu son numara da bişey yapmadı..
Herşeyi cadı kızım yaptı anlayacağın canım..
Ama fazla değil
Ve belli olmuyor
dokotrum bile senin karnına iananamıyorum dedi..
Eşime çok güzel bir karın...
dikiş izi falan da yok dedi...
hiç 4. ye hamile der misiniz dedi:)))
Benim annem yok 4 ki kardesim var ve herkes kendi havasında...birde babam var ki 5,5 aylık hamileyken hamile oldugumu öğrenip bebeği aldırmamı söyleyen... Şimdi dün aramış yok basına bela aldın sen fln diye konuşuyor ama çok canım sikkin çünkü ben kimseden destek beklemiyorum
Sanki bebege ailem maddi ve manevi olarak bakicak..ben hep bakicilarla fln takılan bir ınsanım kimseden yardım beklemiyorum
Bebeğimi öldürseydim rahat edicekti babam
Bende dogum tarihimi degistiricem gidip dogurucam kocamla kizlarimla bakıcı kadınla.. Zaten onun dısında kalabalık olur :)
selam canim,
Insallah canim pazartesi güzel haberlerini aliriz senden. Aslinda isim konusunda haklisin, Mikail Berat banada hos geliyor... hem ikimizinde istedigi olmus oluyor öylelikle. Sende catlak olusmamasina sevindim, benimde sadece bacaklarimda var, karnimda pek bisey görünmüyor ama dogumdan sonra cikarmi diye korkuyorum).
Demek ki senin karnin baya esnekmis canim, o yüzden catlak olusmuyor... cok sanslisin o konuda... bu arada hafta sonun nasil geciyor?? Cocuklar nasil iyiler mi?? Ben üzerinize afiyet grip oldum, 2 gecedir uyuyamiyorum burun tikanikligi ve bogaz kurulugundan... tuzlu suyla burnumu falan temizliyorumda iste.. idare etmeye calisiyorum... onun disinda sükür hersey yolunda.
Müjdes,
canim, sikma canini lütfen, bak simdiye kadar baban ve kardeslerin olmadan idare etmissin, simdide kulaklarini tika onlarin söylediklerine.. Benim anlamadigim baban niye bebegi aldir diyor ki, sanki mirasi ona mi kalacak ne, yada maddi yönden babandan destek mi görüyorsun, hayret bisey ya... insan nasil diyebilir, aldir bebegi, basina bela aldin... torun bu yaaa.. Rabbim akil fikir versin ona. Hayir, evliligin kötü giden bir evlilik mi ki, böyle biseyin lafini edebiliyor...
Canim sen ne olur sIKMA canini, bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldim, bebisini düsün.. Allahin izniyle cok kisa bir süre sonra alacaksin kucagina... Seni ve bebisini kocaman öpüyorum canim... dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?