- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.301
Canım hiç canını sıkma..
Dururmumuz aynı aşağı yukarı biliyorsun
Doğum tarihini ileri çekebilirsen çek derim canım
senin sat benden 11 gün sonraydı sanki..
ama bebeğinin gelişimi çok ii..
bana kesin bilgi ver doğumla ilgili..
hangi tarih
canm yaa...boşver sen kocana bak o yanında olsun yeter.kimseden fayda yok insana...allah yeter canm tek yardımcimiz.Benim annem yok 4 ki kardesim var ve herkes kendi havasında...birde babam var ki 5,5 aylık hamileyken hamile oldugumu öğrenip bebeği aldırmamı söyleyen... Şimdi dün aramış yok basına bela aldın sen fln diye konuşuyor ama çok canım sikkin çünkü ben kimseden destek beklemiyorum
Sanki bebege ailem maddi ve manevi olarak bakicak..ben hep bakicilarla fln takılan bir ınsanım kimseden yardım beklemiyorum
Bebeğimi öldürseydim rahat edicekti babam
Bende dogum tarihimi degistiricem gidip dogurucam kocamla kizlarimla bakıcı kadınla.. Zaten onun dısında kalabalık olur :)
Ustuste oldu diyeymis... Yoksa çok şükür ona bağımlı değilim fakat benim ailem fazla varlıklı, yeni hayatımda ne yaparsak yapalım kendi ailemin maddi durumuna erişmek o kadar kolay olamaz.. Bunlarda her fırsatta ezmeye çalışıyorlar ki kocamın durumuda gayet iyi.. Ama pederinki ultra fazla olunca ego da o derece büyümüş iste...
Bıktım artık.. Şimdi kızları yardımcıma bıraktım kocamla dışarı çıkıyoruz..hava çok guzel burda biraz deniz havası iyi gelicek sanırım :)
Sizide sikintimla meşgul ettim
selam canim,
Insallah canim pazartesi güzel haberlerini aliriz senden. Aslinda isim konusunda haklisin, Mikail Berat banada hos geliyor... hem ikimizinde istedigi olmus oluyor öylelikle. Sende catlak olusmamasina sevindim, benimde sadece bacaklarimda var, karnimda pek bisey görünmüyor ama dogumdan sonra cikarmi diye korkuyorum).
Demek ki senin karnin baya esnekmis canim, o yüzden catlak olusmuyor... cok sanslisin o konuda... bu arada hafta sonun nasil geciyor?? Cocuklar nasil iyiler mi?? Ben üzerinize afiyet grip oldum, 2 gecedir uyuyamiyorum burun tikanikligi ve bogaz kurulugundan... tuzlu suyla burnumu falan temizliyorumda iste.. idare etmeye calisiyorum... onun disinda sükür hersey yolunda.
:
Teşekkür ederim kızlar...bugün doktorumla konuşup dogum tarihimi degistiricem,bebeğim saglikla doğsun haber veririz...
son 9 gün kızlar..
Kuzum burdayım pamuk helvam
Sen nasılsın nasıl gidiyor
çocuklar canım
inann şu saatte uyumasalar zaten zor girerdim
dün birmaxtan bebek şekeri sipariş ettim geç oldu ama inşallah güç olmaz
Kara rağmen 14 şubatta elimde olurlar
amiiiin canım.
iyiyim tatlım ne olsunkızımın doğum gününü bekliyoruz 26 şubat.
pamuk helvam,
merhaba canim - nasilsin iyimisin, bebis nasil?? Ben biraz grip oldum bu aralar, geceleri uyuyamiyorum ama yapacak bisey yok, bol su icmeye calisiyorum.. Evet benim daha az kaldi doguma, amin canim insallah hepimiz sag salim kavusuruz bebislerimize.
Allahin izniyle birinci bebisi kucagimiza alalim hele, ikinciyide artik zamani gelince düsünürüz.. agrinin az olmasina sevindim canim ya... icime su serptin... güzel bir hafta sonu geciriyorsundur insallah.
aysebaharim merhaba canim,
mesajini görünce sevindim, iyi olmanada sevindim. Doguma 10 gün kaldi desene, mutlu sona yaklasiyoruz... Sende icime su serptin, agrinin olmamasina sevindim, yoksa ikinci bebisi nasil düsünürdüm ben).
Isim konusunda halen kararsiziz canim ya, ama galiba Mikail olacak - esim Mikail ben Berat olsun diyorum ya bakalim. Hele saglicakla bir gelsinde, adinida koyariz Allahin izniyle. Sen karar verdin artik degil mi isme?
Evet canim oglusum 1800 gr olmus 31ci haftamizda, doktorda iyi dedi. Insallah kilo almasi böyle iyi devam eder, boyuda normal uzar. Ben kendim umarim 12 kg ile bitirebilirim hamileligimi. Demek müjde -5 kg aldi, o nasil yapti bunu yaffff.
Herhalde bisekildede vericez aldigimiz kilolarimizi... oglusum gelsinde, yavas yavasta olsa veririm insallah kilolari. Bu arada Aysebaharim ya, senin catlak olustumu göbüsünde falan?? Benim su an sadece bacaklarimda var ve hafifte göbüsümün alt kisminda gördüm hafif catlak, krem sürüyorum halen...herhalde daha fazla catlamaz degil mi
bugun ilk defa dr gıdıcem çarşambadan beri kahverengı akıntım var bakalım dr ne dıyecek kalbım yerınden çıkacak sankı bu stres benı mahvedıyor bu akanamalar neyın nesı rabım hayırlar çıkarsın karşıma
Allah yardımcın olsun sofftym...
Haber ver bize..
bense....
az önce doktordan geldim...
Pamuk helvacım...
Sağol güzel dileklerin için arkadaşım...
bebeğimin sağ böbreğinde sorun varmış kızlar...
bu duruma çok üzüldüm..
doğumdan sonra nefrolojiye gidecekmişiz..
şimdiye kadar görülmemişti.
şimdi böyle bir sorunumuz var
Rabbim beterinden korusun
Yavrumun şifasını daha doğmadan anne karnında versin inşallah...
14 şubat kesinleşti..
sabah sezeryanla alacaklar...
Bana dua edin kızlar...
bebeğime de....
Ayşebaharım cnm erkek bebekte tek böbrekte büyüme sorunu saptandığını duymuştum..ancak doğum sonrası bi sıkıntı olmuyormuş çogunlukla...senin bebeğinin böbreğindeki sorun da aynı mı?anne karnında şifasını versin Rabbim, üzme sen canını ...dualarımız seninle ve miniğinle
Haber ver bize..
bense....
Pamuk helvacım...
bu duruma çok üzüldüm..
14 şubat kesinleşti..
Bana dua edin kızlar...
bebeğime de....
Teşekkür ederim kızlar...bugün doktorumla konuşup dogum tarihimi degistiricem,bebeğim saglikla doğsun haber veririz...
bugun ilk defa dr gıdıcem çarşambadan beri kahverengı akıntım var bakalım dr ne dıyecek kalbım yerınden çıkacak sankı bu stres benı mahvedıyor bu akanamalar neyın nesı rabım hayırlar çıkarsın karşıma
merhabalar kızlar. Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum.Rastgele geznirken buldum burayı.Benim 3 yaşında üçüz bebişlerim var.2.5 aylıkta 4 bebeğime hamileyim.tüp bebek di bebişleri.4. doğal:) Şoktan yeni yeni çıkıyorum.Hediye diye düşünüyorum.Hamileiğim çok zor geçiyor.Bulantılar mahvediyor beni.
Az sonra çıkıyorum Haticem....
Kırmızı değilse çatlakların ; iyi:))
beyazsa yani...
kırmızılar fena oluyormuş canım
hafta sonu aldım çocukları gezdik dışarda..:)
ii geldi onlara da
kıyafet ayakkabı bot falan aldım onlara..
eşim illa sende al dedi..
ama ne bileyim ayaklarım şiş diye
almak istemedim..
doğum sonrası alacağım herşey daha sağlıklı olur gibi geldi..
grip demişsin ya
geçmiş olsun canım..
bende gribim sanki
sürekli öksürük var
sanki ciğerleerim çıkacak
ameliyatim var 8 günüm kaldı
erndişem var yüzden
hastayken aneste3zi zor verirler bana..
Hoşgeldin Ayşebaharcıımm özledik seni..
doğumuna çok çok az kaldı, ben bile heyecan yapıyorum adına..
Rabbim sağlıkla mutlulukla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin minik paşayı..
bebek şekerinizi güzel mutlu günlerde dağıtmak nasip olsun, yetişir doğuma kadar inşaAllah cnm..
minik kuzunun doğum günü yaklaşıyor demek ki, ne güzel, hazırlıklar tamam mı?...sağlıklı,mutlu, güzel ömür versin Allah yavruna cnm..
======================
canim sana katiliyorum Aysebahara yazdiklarina yani
sağolasın Haticecimm iyiyiz hamdolsun, bebeğimi görmeye gideceğim bu akşam, çok mutlu ve heyecanlıyım ..
Geçmiş olsun cnm, bir an evvel atlatırsın inşaAllah...
yavrun ismiyle yaşasın inşaAllah Mikail Berat mı olacak şimdi son karar mı
kiloları dert etme cnm, emzirme+ bebek bakımı+ uykusuzlukkızımda 16-17 kg. almama rağmen,kırk gün sonunda doğum öncesinden daha da zayıf olmuştum ben...
çatlak mııkızımda çok çatlamıştım, şimdi de kaşınmaya başladım..ne yapalım onlar da yavrulardan gelen hediye canları sağ olsun..
Haber ver bize..
bense....
Pamuk helvacım...
bu duruma çok üzüldüm..
14 şubat kesinleşti..
Bana dua edin kızlar...
bebeğime de....
merhabalar kızlar. Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum.Rastgele geznirken buldum burayı.Benim 3 yaşında üçüz bebişlerim var.2.5 aylıkta 4 bebeğime hamileyim.tüp bebek di bebişleri.4. doğal:) Şoktan yeni yeni çıkıyorum.Hediye diye düşünüyorum.Hamileiğim çok zor geçiyor.Bulantılar mahvediyor beni.
ne güzel bir sürpriz olmuş size cnm, Allah'ın hikmeti işte..sağlıkla doğsun dördüncü yavrun inşaAllah..merhabalar kızlar. Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum.Rastgele geznirken buldum burayı.Benim 3 yaşında üçüz bebişlerim var.2.5 aylıkta 4 bebeğime hamileyim.tüp bebek di bebişleri.4. doğal:) Şoktan yeni yeni çıkıyorum.Hediye diye düşünüyorum.Hamileiğim çok zor geçiyor.Bulantılar mahvediyor beni.
bebeğin sana sımsıkı tutunacak sağlıkla kucağına alacaksın inşaAllah annesi, içini ferah tut..ayşe bahrım sen kalbını ferah tut hiç bişey olmayacak sağsalım dogacak inş hergun bı tesbıh fatıha suresını suya oku iç sifa rabbımden
bız dr geldık kalp atışalrını gordum minigimin ama düşük riski devam edıyo yatıp dınlenmem gerek ama nasıl olacak bılmıyorum haftaya tekrar çagırdı dr tevkkeltu alallah ne verırsen rabbım hayırlısını ver
Haber ver bize..
bense....
Pamuk helvacım...
bu duruma çok üzüldüm..
14 şubat kesinleşti..
Bana dua edin kızlar...
bebeğime de....
ben esmer tenliyim ya canim, catlaklarimin rengide ona göre), insallah daha fazla artmazlar... evet ya gribim, artik burnumu temizlemekten inan cenem cok agriyor, kafami asagi bile egince agri yapiyor..nasil gececek bilmiyorum...
Canim benim insallah sen grip olmazsinda ameliyatin normal gecer sorun olmadan... dikkat et kendine, bol bol c vitamini al ve bol su icmeye bak. Ben suyu artirinca baya iyi oluyor, bogaz yanmam geciyor en azindan...
öpüyorum canim seni..
soffty,
insallah güzel haberlerle gelirsin canim, lütfen kalbini ferat tut.
Canim benim, insallah güzel haberlerle gelirsin.. boyunu kilosunu falan ögren yazarsin bize ok...ya kasinti dedinde, benimde gögüs uclarimda yani koyu renkli olan yerde kasinti var, acaba neden??? Eczaneye bir soracagim bakalim ne diyecek..
Dikkat et kendine canim... öpüyorum seni ve bebisini...
sağolasın cnm bebek henüz küçük olduğundan kilo söylemiyor boyu da fl'den hesaplıyorum benama gelişimi güzel dedi çok şükür..22 şubatta da detaylı ultrasonumuz var..inşaAllah güzel görürüm orada da bebeğimi..
Sen nasıl oldun, gribin hafifledi mi birazcık?
merhaba pamuk helvacim,
sagolasin canim, önce ki günlere nazaran daha iyi sükür. Bebisinin gelisiminin güzel olmasina sevindim canim. Bu arada seninde mi ilk bebis bu yoksa 2ci m?? Insallah kontrolden güzel haberlerle gelirsin...
Dikkat et kendine, grip falan olayim deme zor oluyor cünkü... öpüyorum seni ve bebisini canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?