Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Canım benim gercek sat 18 mayisti geç döllenme diyince 25 Mayıs'a çektik ama bebik kendini toparlad şükür ben doktorumla görüştükten sonra seni arar söylerim dogum tarihini

canm yaa...boşver sen kocana bak o yanında olsun yeter.kimseden fayda yok insana...allah yeter canm tek yardımcimiz.

anliyorum canim, fakat üst üste olduysa onlar mi gelip bakiyor... Allaha sükür bak bir bakicin var, esin yaninda önemli olan da bu. Ailenin maddi durumunun iyi olmasinin size faydasi ne ki degil mi, sonucta esininde durumu iyiymis Allaha sükür...

sen bosver takma kafana, kulagini tika gec...esinle ve cocuklarinla mutlu ol...

Teşekkür ederim kızlar...bugün doktorumla konuşup dogum tarihimi degistiricem,bebeğim saglikla doğsun haber veririz...

Az sonra çıkıyorum Haticem....
Kırmızı değilse çatlakların ; iyi:))
beyazsa yani...
kırmızılar fena oluyormuş canım

hafta sonu aldım çocukları gezdik dışarda..:)
ii geldi onlara da
kıyafet ayakkabı bot falan aldım onlara..
eşim illa sende al dedi..
ama ne bileyim ayaklarım şiş diye
almak istemedim..
doğum sonrası alacağım herşey daha sağlıklı olur gibi geldi..

grip demişsin ya
geçmiş olsun canım..
bende gribim sanki
sürekli öksürük var
sanki ciğerleerim çıkacak
ameliyatim var 8 günüm kaldı
erndişem var yüzden
hastayken aneste3zi zor verirler bana..

Teşekkür ederim kızlar...bugün doktorumla konuşup dogum tarihimi degistiricem,bebeğim saglikla doğsun haber veririz...

canım haber bekliyorum
boğaz havası ii geldi mi canım?

bugun ilk defa dr gıdıcem çarşambadan beri kahverengı akıntım var bakalım dr ne dıyecek kalbım yerınden çıkacak sankı bu stres benı mahvedıyor bu akanamalar neyın nesı rabım hayırlar çıkarsın karşıma

Hoşgeldin Ayşebaharcıımm özledik seni..
doğumuna çok çok az kaldı, ben bile heyecan yapıyorum adına..
Rabbim sağlıkla mutlulukla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin minik paşayı..
bebek şekerinizi güzel mutlu günlerde dağıtmak nasip olsun, yetişir doğuma kadar inşaAllah cnm..

amiiiin canım.

iyiyim tatlım ne olsun kızımın doğum gününü bekliyoruz 26 şubat.

minik kuzunun doğum günü yaklaşıyor demek ki, ne güzel, hazırlıklar tamam mı?...sağlıklı,mutlu, güzel ömür versin Allah yavruna cnm..

sağolasın Haticecimm iyiyiz hamdolsun, bebeğimi görmeye gideceğim bu akşam, çok mutlu ve heyecanlıyım ..
Geçmiş olsun cnm, bir an evvel atlatırsın inşaAllah...
yavrun ismiyle yaşasın inşaAllah Mikail Berat mı olacak şimdi son karar mı
kiloları dert etme cnm, emzirme+ bebek bakımı+ uykusuzluk kızımda 16-17 kg. almama rağmen,kırk gün sonunda doğum öncesinden daha da zayıf olmuştum ben...
çatlak mıı kızımda çok çatlamıştım, şimdi de kaşınmaya başladım..ne yapalım onlar da yavrulardan gelen hediye canları sağ olsun..

Allah yardımcın olsun sofftym...
Haber ver bize..

bense....
az önce doktordan geldim...

Pamuk helvacım...
Sağol güzel dileklerin için arkadaşım...

bebeğimin sağ böbreğinde sorun varmış kızlar...
bu duruma çok üzüldüm..
doğumdan sonra nefrolojiye gidecekmişiz..

şimdiye kadar görülmemişti.
şimdi böyle bir sorunumuz var
Rabbim beterinden korusun
Yavrumun şifasını daha doğmadan anne karnında versin inşallah...

14 şubat kesinleşti..
sabah sezeryanla alacaklar...
Bana dua edin kızlar...

bebeğime de....

Son düzenleme:

Ayşebaharım cnm erkek bebekte tek böbrekte büyüme sorunu saptandığını duymuştum..ancak doğum sonrası bi sıkıntı olmuyormuş çogunlukla...senin bebeğinin böbreğindeki sorun da aynı mı?anne karnında şifasını versin Rabbim, üzme sen canını ...dualarımız seninle ve miniğinle

Canım böbreklerin ikisini de gösterdi..
Biri dar biri genişti..
Bu şekilde siyah olmaması lazım dedi..
Siyah olan genişti...
Doğumdan sonra bir nefroloji uzmanıyla görüşmenizde fayda var dedi..
İnşallah Rabbim şifasını verir..
Doğumum 14 şubatta sabah saat 8:00 da..
Dua edin kızlar...

merhabalar kızlar. Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum.Rastgele geznirken buldum burayı.Benim 3 yaşında üçüz bebişlerim var.2.5 aylıkta 4 bebeğime hamileyim.tüp bebek di bebişleri.4. doğal:) Şoktan yeni yeni çıkıyorum.Hediye diye düşünüyorum.Hamileiğim çok zor geçiyor.Bulantılar mahvediyor beni.

ayşe bahrım sen kalbını ferah tut hiç bişey olmayacak sağsalım dogacak inş hergun bı tesbıh fatıha suresını suya oku iç sifa rabbımden
bız dr geldık kalp atışalrını gordum minigimin ama düşük riski devam edıyo yatıp dınlenmem gerek ama nasıl olacak bılmıyorum haftaya tekrar çagırdı dr tevkkeltu alallah ne verırsen rabbım hayırlısını ver

aysebahar cım bebeğine Allah tan acil şifalar diliyorum.
İnşaallah sorunsuz sağ salim alırsın bebişini kucağına.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Doğumuna az kaldı.Çok heyecanlı olmalısın.
Benim de 41 yaşında bir görümcem var.
Pazar günü normal doğumla bir kız bebek dünyaya getirdi.
Bebeği ilk ben kucağıma aldım.
çoooooook heyecanlandım.Bol bol dua ettim Allahım bize de yeniden bir bebek nasip et diye
Çalışmalara devam bakalım bu ay ne olacak.
Olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorm.
Kasıklarımda bir ağrı var.
Kürtajdan sonra doktora gitmedim.Korkuyorum bir şey çıkarsa diye
İster misin ben bebek için uğraşırken ben de de bir rahatsızlık olsun.
Allah hayırlısını nasip etsin.
Seni çok öpüyorum arkadaşım.Dualarım seninle.
sen de dualarını esirgeme.
Herkese selam kızlar.

güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

canım benimde bundan önceki hamileliğimde 3ay boyunca kahve rengi akıntı geldi durdu senin inşallah geçicidir hiç bişey olmaz.
insan korkmadan edemiyor seni çok iyi anlıyorum inan...benimki üzücü olmuştu

hayırlı olsun canım kısmet işte Allah istedimmi olur

ben esmer tenliyim ya canim, catlaklarimin rengide ona göre ), insallah daha fazla artmazlar... evet ya gribim, artik burnumu temizlemekten inan cenem cok agriyor, kafami asagi bile egince agri yapiyor..nasil gececek bilmiyorum...

Canim benim insallah sen grip olmazsinda ameliyatin normal gecer sorun olmadan... dikkat et kendine, bol bol c vitamini al ve bol su icmeye bak. Ben suyu artirinca baya iyi oluyor, bogaz yanmam geciyor en azindan...

öpüyorum canim seni..

soffty,
insallah güzel haberlerle gelirsin canim, lütfen kalbini ferat tut.

Canim benim, insallah güzel haberlerle gelirsin.. boyunu kilosunu falan ögren yazarsin bize ok...ya kasinti dedinde, benimde gögüs uclarimda yani koyu renkli olan yerde kasinti var, acaba neden??? Eczaneye bir soracagim bakalim ne diyecek..

Dikkat et kendine canim... öpüyorum seni ve bebisini...

Aysebaharim,

kalbini ferat tut canim, Rabbim bebisine anne karninda sifasini versin.. bak göreceksin hic bir sorun olmayacak... Allaha emanetiz hepimiz... Dua edicem canim senin ve bebisin icin. Simdi bende heyecan yapmaya basladim, demek 14 Subat sabah saat 8... Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin minik böcügü

Mehlikacim,
sagolasin canim... Senin hamisliginde hayirli olsun.. ne güzel ücüz bebislerin var, ve simdi 4cü geliyor.. Allah sana ve esine mutluluklar versin... insallah sag salim kucagina almakta nasip olur..

Allah kolay bir hamilelik yasatsin insallah...

ne güzel bir sürpriz olmuş size cnm, Allah'ın hikmeti işte..sağlıkla doğsun dördüncü yavrun inşaAllah..
güzel dualarına amin diyorum, sana da sağlıklı hamilelik ve kolay doğum diliyorum ..
bebeğin sana sımsıkı tutunacak sağlıkla kucağına alacaksın inşaAllah annesi, içini ferah tut..

Ayşebaharım doğumdan sonra bir problem görünmeyecek inşaAllah...çok az gün kaldı kavuşmanıza ismini kesinleştirdiniz mi artık..

sağolasın cnm bebek henüz küçük olduğundan kilo söylemiyor boyu da fl'den hesaplıyorum ben ama gelişimi güzel dedi çok şükür..22 şubatta da detaylı ultrasonumuz var..inşaAllah güzel görürüm orada da bebeğimi..
Sen nasıl oldun, gribin hafifledi mi birazcık?

merhaba pamuk helvacim,

sagolasin canim, önce ki günlere nazaran daha iyi sükür. Bebisinin gelisiminin güzel olmasina sevindim canim. Bu arada seninde mi ilk bebis bu yoksa 2ci m?? Insallah kontrolden güzel haberlerle gelirsin...

Dikkat et kendine, grip falan olayim deme zor oluyor cünkü... öpüyorum seni ve bebisini canim...

Merhaba cnm daha iyi olmuşsun çok şükür, tamamen atlatırsın yakında inşaAllah..
teşekkür ederim inşaAllah güzel haberler alırım, tüm yavrulara meleklere sağlık versin Allah..benim ikinci bebeğim, üç buçuk yaşında bir de kızım var cnm
haticecim ilk doğum olmasına rağmen sezeryan istiyorsun di mi? normal doğum için bir sorun mu var?
haklısın hamilelikte hastalık zor,inşaAllah grip yakalamaz.. kızıma da bulaşıyor direkt çünkü..sen de hemencik atlat inş..ben de sizi öpüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…