Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Pamukhelva Hatice can ve interval hepinize güzel dilekleriniz için çok tşekkür ederim.Anne olmak gerçekten bi kadının yaşayabileceği en yüce duygu bence.Allah bize veriyosa seviyo ki veriyo dimi:) Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.İyi akşmlar...

Ay canım ya.. Allah analı babalı büyütsün kuzularını.. Cinsiyetleri ne üçüzlerein?
Bunun belli mi cinsiyeti?
Allah bağışlasın... Çalışıyor musun? Yardımcın var mı?
Bende şok oldum bak:))

Sağol sofftym.. kalp atışı var diyorsun Rabbim korur inşallah onu..
Anasına sıkı sıkı tutunur kuzum da inşallah...
Şifa için olanı yapayım sağol canım

Sağol canım benim..
Çalışmalara devam kesinlikle edbm..
Rabbim sana da nasip edecek.. Öyle hissediyorum
Rabbimden ümidini hiç kesme...
Pozitif düşün canım Sende bişey çıkmasın Rabbim korusun seni..

İyiymiş o zaman canım..
Bazılarının kırmızı oluyor o zaman geçmiyormuş..
Sezxeryan ama epidural olacak..
Bu yüzden grip önemli değil dedi doktorum en son...
bende seni öptüm canım

O saatte uyanık olan olmayan herkesten dua bekliyorum kızlar..
Haticem unutma emiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım ismi hala belli değil..
Kerem kesin koyacağım
ama yanına isim bulamadık
Sizler buraya ne olur yazın önerileriniz..
Muhakkak okurum doğum sonrası
Ay daha 5 günüm var ama:))
girer girer okurum işte

herkese merabalar arkadaşlar arada girip okudum sizleri merak ettiğim için uzun zamandır baya meşguldüm yatılı hastalar pastalar tatil falan filan neyse sıkmayım sizleri canlar iyi haberlerinizi okudukça güzel oluyo sevgili topiğimizin sevgili bitanesi aysebaharıı :)salıgünü mis kokulu minnoşunu alacaksın hııı artık kucağına ayyy ne hoş heyecan valla sağlıkla sorunsuz sıkıntısız rabbim senin ve müjdenin yardımcısı olsun kızlar allah ikinizede kolaylık versin valla hem yeni bebikolar hem evdeki minnaklar umarım bebikolarınız akıllı uslu olurda çok zorlamazlar sizi

yeni katılan arkadaşlar var sanırım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla bagışlasın bebiklerini sofftyy tekrar hamilemiş ne güzeeeelll hadi hayırlısı olsun hakkında canım ya sevindim kucagına almayı nasip etsin allahım mehlika sanırım üçüzü olandı vay maşallah dörtte geliyomuş inşallah sevgili haticecan ve pamukhelvanında bebişleri iyimiş herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim

aysebaharcım ben oğlumun adını kerem koycaktım aliyide rüyamda görmüştüm ali kerem düşündüm dayısı olmaaazz dedi mert olcak ilk erkek yeğendi kıramadım ALİ MERT oldu adı ALİ KEREM KEREMBERK KEREMEFE yada EFE KEREM güzel isimler belki bi fikir verir sana:))) siz ne düşündünüz yanına ikinci olarak müjdecim ne koyucak adını bebişinin neyse herkes bi fikir versin bajkalım belki hoşuna gien bişi olur

segili edb merabalar senin üç yanılmıyosam benimde öyle iki kız bi erkek valla bende senin gibi kafayı bi takmışım sorma arkadasım napsam bilmiyorum kalpp yapmalısın kesinlikle diyoo vazgeçemiyo bi türlü bu histen düşününce beynim çok yıprandın oda olursa artık bikaç yıl onları tam büuyütene kadar herşeyi unut diyince napcamı bilemiyorum acıkcası oğlum dokuz aylık hadi önce küçüktü büyüdükçe düzelicek diye kendimi hep avutuyorum ama bebişkomun pek düzeleceği yok gibi gece çok uyandıro canı sağolsun sırf uyanıp memeyi ağzına alıp yatacak bazen deiliriyorum resmen meme nerdese sabaha kadar ağızda ruhen ve beden yorulunca işte gündüz doğuruyorum gece vazgeçiyorum hep dediğim gibişaka bi yana valla bu sene kararımı verip 2013 te engeç sonlarında nasip olursa tabii yeniden yapmayı ddüşünüyorum bakalım yaaamann tabi kısmet bu işler allah sanada tekrar nasip etsin canım yaa sen kesin istiyosun belli en kısa zamanda haberini alırız umarım canım

merzeh arkadaşım 4.bebişi Allahım nasip edecek mi bilmiyorum ama ben çoooook istiyorum.Bazen başkalarının gözü ile kendime baktığımda deli misin nesin var işte 3 sağlıklı çocuğun.Onları büyüt keyfine bak artık .....................
Ama kalbim ruhum öyle demiyor işte.Hele Bir de hamile kalıp da kaybedince.... Hayırlısı bakalım arkadaşım.Dualarınızı esirgemeyin ne olur.çok ihtiyacım var.

inşallah canım rabbim gönlüne göre tez zamanda nasip etsin haberini almak isteriz valla ama sana tavsiyen lütfen kendini kasma stres yapma çok etkili oluyo inan rahat davran canım zaten şükür üç evladın var evet istiyorum nasip olursa olur olmassa canımız saolsun diye düşün inann acaba hamile kaldımmı olcakmı olmıycakmı derken vücüt öle bi etkileniyokii baya zaman alabilo kalmak rahat davranmakta fayda var ben ikimci kızıma amnnn olursa olur dediğim zamanlarda kaldım inan öncesinde byya bekledim düşük falan kızım oldu şükür oğlumda kızım birbuçuk yaşındayken ben geliyorum annecim dedii şaşırdımm iyki geldi kuzularım iyiki rabbim nasip etti seninde var ne güzel omayan heeeerrrkezee rabbimm nasip et lütfenn herkeze gönlünde yatanı nasipett senin çocuklar kaçı kız yada erkek ne istiyosun nasipse canım hadi bakalım napıyoruzzzz ya kısmet olana kadar kafaya hiiiç takmıyoruzz :))))))))) hakkında hayırlısını dilerim canım yaa gönlüne göre versin rabbim:))

Canım ben oğlanın ilk ismini Muhammed koyucam , Emre nin yanına... fakat kimlignde Emre yazicak çünkü soyadımızda uzun bizim :)
Ben kerem,rahim lâtif samed gibi esmaul hüsna da olan isimlein tek basına değilde basında abdul,abdur yada abdus gibi eklerle koyulması gerektiğini biliyorum anlam acısından.. Abdurrahim yada abdulkerim gibi ,diğer türlü ağır gelirmiş isim...
Sami de guzel isim bence ama bizim soyadımız yabancı ve samiyide kısa telafuz edince yabancı isim gibi oluyor diye bize en güzeli Emre geldi

emree çok güzelmiş annesi adıyla sağlıkla yaşasın küçük emren annesi olsun yazmasada kimlikte kalben takıp söylemenizde ayrı bi güzellik maşşallah muhammed emre çoook yakışmışş gerçekten evet canım bazı isimlerin başına takılması geriyooo doğruu ama keremii tek kullanmakk oluyo sanırım bilmiyorumki valla bak şimdi merak ettim keremedemi takmak lazımmış evet baya agır isimler bunlarr neyse herkezz sağlıkla bebişlerinizi bi alındaa kucagınıza gerisi kolay tekrar allah kolaylık versin sen pazar günü bebişi alıyosun değilmi canım bi değişiklik yok allah yardımcınız olsun

amin cnm hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah..sağol..

Canım ismi hala belli değil..
Kerem kesin koyacağım
ama yanına isim bulamadık
Sizler buraya ne olur yazın önerileriniz..
Muhakkak okurum doğum sonrası
Ay daha 5 günüm var ama:))
girer girer okurum işte

Yekta'dan vaz mı geçtiniz cnm?

doğumdan sonra da sık sık gel özletme kendini

sağolasın merzeh inşaAllah sağlıkla kucaklarız yavruları..dualarınızı eksik etmeyin

sevgili merzeh;Benimkiler 2 kız , 1 oğlan.Allahım herkesin yavrularını bağışlasın.
Arkadaşım ben 8 ekimde 12 haftalık bebeğimi kaybettim.cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kalbinin atmadığını öğrendik.
trizomi 18 den kaybettik onu.Genetik bir rahatsızlık değil,döllenme sırasında kromozomlarda meydana gelen bir rahatsızlık.
Annenin yaşı ile alakalı olduğu söyleniyor.Ama internetten araştırdığıma göre genç yaştaki annelerde de olabiliyor.
Yani anlayacağın acelem bundan . bu ay olmazsa öbür ay, o da olmazsa diğer ay deme lüksümyok çok fazla.Yaş olmuş 39 daha nekadar bekleyebilirim ki.İşte böyle arkadaşım.................................
Ama karar büyük yerden Rabbim ol derse olur.elden gelen bir şey yok.
hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.

slm kızlar bende uzun zamandır bu sıtenın takıpcısıyım ama pek yazmıyordum 3 kızım var 4 uncu bebegıme 23 haftalık hamıleyım nasıpse oglum olacak ınsallah bu arada adın hatice

canm bende 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim bizde cinsiyeti ögrencektik kalbinin atmadığını ögrendik.üzucu günler geçirdim.ama sonra 6 ay geçti kızıma hamile kaldım çok şükür...

günaydınnn aysebaharcım nasılsın son 5 günün canım şehzadeni almana sayılı günler kaldı allahım hayırlısıyla almayı nasip etsin kucağına [bende daha yokcanım ya 9 ay oldu ama olmuyo}

Amin merzeh..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Kızkardeşim geliyor salıya inşallah yetişir..
dedim doğum sabah 8 de ona göre gel:))

Sen nasılsın hastalarına geçmiş olsun..
Fazla uğramıyorsun uğra bak..

Canım Kerem Ali güzel değil mi?
berk sopa mı ne demekmiş
efeler yaramaz olurmuş
of herkes bişey diyooooooooooooooo
Kerem Mert te güzel
Hala kararsızım yaaaa
Uf.....

Canım vaz mı geçtik
bilmiyorum
ama daha konuşmadık üzerinde..
Yekta güzel isim aslında ama
Bir türlü içime sindiremedim şu isimleri..

slm kızlar bende uzun zamandır bu sıtenın takıpcısıyım ama pek yazmıyordum 3 kızım var 4 uncu bebegıme 23 haftalık hamıleyım nasıpse oglum olacak ınsallah bu arada adın hatice

Hoşgeldin sueda_ebrar....
Hoşgeldin Hatice...
Çocukların kaç yaşında?
Kızların yani;?
Büyüdüler mi?

Bilgilerini yazarsan ilk sayfaya ekleyeyim canım seni de....
Allah sağlıkla kucağına aldırsın oğlunu
isim düşündünüz mü?

Birden fazla spermin hücümü...
Evet bayağı araştırdım bende..
Çok üzüldüm edbem...
Ama genetik olmaması iyi..
Bir arkadaşımda aynı hastalıktan 4 kasım da kaybetti bebeğini
Şimdi doktor kontrolunde hamile kalmaya çalışıyor
İnşallah Rabbim ikinize de anneliği tattırır..
Sana da 4. kez..:)))

canm bende 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim bizde cinsiyeti ögrencektik kalbinin atmadığını ögrendik.üzucu günler geçirdim.ama sonra 6 ay geçti kızıma hamile kaldım çok şükür...

Senin de mi aynı hastalık intervalim?
İnşallah sende 2. doğurup bize süpriz yaparsın...

selam hanimlar ayse baharcim vakit geldi demek allah kolayliklar versin sira bize geliyor benim korkularim had saffada :18:dokunsalar agliyacagim yani .gece uykularim yok artik insallah hayirli haberlerini bekliyorum bende buraya dogum yaptim bebem ve ben saglikliyiz diye yazmayi dort gozle bekliyorum

aynen hepimize mutlu haberler yazmayı nasip etsin yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…