Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

günaydınnn aysebaharcım nasılsın son 5 günün canım şehzadeni almana sayılı günler kaldı allahım hayırlısıyla almayı nasip etsin kucağına [bende daha yokcanım ya 9 ay oldu ama olmuyo}

Canım görmedim mesajını
Evet son 5 gün
ama ben doğacağı günü saymıyorum
4 gün kaldı yaniii

Dua edin bana canım..

Canımm evet sırayı savarım inşallah
darısı size derim kızlar
secdenurum kaç haftalık oldu senin kuzun?

canm bende 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim bizde cinsiyeti ögrencektik kalbinin atmadığını ögrendik.üzucu günler geçirdim.ama sonra 6 ay geçti kızıma hamile kaldım çok şükür...

interval cim kaybettiğin bebeğin için üzüldüm.
Ama şükür yeniden hamile imişsin.
Allahım karnındakini korusun.Sen bebeğini neden kaybetmiştin.Kaçıncı bebeğindi.
kaç yaşındasın.Benim 4. bebeğimdi.
Şimdi tekrar çalışmalara devam, ancak korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.
Hayırlısı bakalım ne olacak.........
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

intervalcim geçmiş sayfaları pek hatırlamadğım için bebeğini doğmamış zannettim
Sanırım kızın 1 yaşındaymış.Allah analı babalı büyütsün arkadaşım..........

edbem nasılsın..
kızlar inanın çok ii değilim..
annem aradı
uzun zamandır sesini duymamıuşım zaten bir hoş oldum
ama bana hala neden 4. bebek
neden sezryan zaten 3 e kadar izin vardı
ölüm riskin var...

o kadar moralim bozuldu ki..
süper moral veriyorsun dedim..
sonra tutamadım kendimi
ağladım ağladım ağladım...

4 günüm kaldı ve hala bunları konuşuyoruz..
oysa çocuklarıma ben bakıyorum
eşim bakıyor...

aysebaharcım merhabalar canım iyiyim sen nasılsın.
Moraller biraz bozuk galiba.
Boşver arkadaşım çocuklarına sen bakıyorsun.onlara herhangi bir yükün yok.
Bence annen senin sağlığını düşündüğü için biraz duygusak konuşuyordur.
Tabi doğuma 4 gün kala bunları konuşmaya gerek yok herhalde.
Ama sonuçta o da bir anne kızını düşünüyor.
Arkadaşım bence kendini bu kadar üzme.Şurada kalmış 4 gün bebişini rabbimin izniyle kucağına sağlıcakla alınca
bence herşey geride kalacak.Herşeyi unutacaksın.
Allahım seni tez zamanda sağlıcakla bebişine kavuştursun arkadaşım.moralini bozma son 4 günü keyifle çıkarmaya bak.
onu kucağına alacağın anı düşün.Seni çok öpüyorum.Dualarını esirgeme benden hamilelerin duaları,doğum sırasında yapılan dualar
kabul olurmuş Allah ın izniyle.........unutma......................

pamuk helvacim merhaba canim,
sorma iyi olurken, benim grip daha artti gibi, burun tikanikligi ile karsi karsiyayim, geceleri uyutmuyor.. kulak burun bogaz´a gittim, ilacta veremiyor - antibiyotik olarak penisilin falan yazdi ama korkuyorum kullanmaya..

Sen nasilsin canim iyimisin?

Evet ya ilk dogum olmasina ragmen sezeryan istiyorum, korkumdan... ha sezeryandan da korkuyorum ama ne bilim, bir sekilde dogmasi gerek bu bebisin. Normal dogum icin sorun görünmüyor su an.. 26 mart´a randevu verdiler sezeryan icin - bakalim insallah yanlis karar degildir... dualarini eksik etme canim...

Ayse baharim merhaba,

simdi nasilsin canim??? Insallah daha iyisindir... Annen seni düsündügü icin belki öyle söylemistir, ama iste doguma günler kala söylemesi iyi olmamis, senin moralini bozmus bosu bosuna.. Kizim hayirlisiyla kurtulacaksin dese, daha makbule gecerdi...iste bakma anneler bazen insanin kalbini böyle kirabiliyorlar...

Lütfen üzme kendini, Rabbim saglicakla kurtaracak seni ve bebisi...

Bu arada bende dün hastaneye gittim esimle, sezeryan istedigimi söylemek icin, ebeler mahvetti beni - niye normal denemiyorsun, sezeryan sonrasi cok pisman olursun, bebisine bakamazsin, emziremezsin falan... 6 hafta agri cekersin vs vs... iyice moralimi bozdular benim...zaten korkuyorum, dahada korkuttular beni, kendimi iyice kötü hissettirdiler...

Birde gribim zaten, burnum iyice tikandi nefes alamiyorum.... Bu arada dogum icin 26 Mart´a randevu verdiler... iste böyle canim ya... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah... dualarini eksik etme...

sağol canım.
kaybettiğim bebek 3.hamileliğimdi.
4.bebeğim güzel kızım doğalı 12 ay oluyo hamile değilim canım:))
3.bebeği neden kaybettik hiç belli değil canım...kısmet işte.
ben 32 yaşındayım 11 yaşında bir oğlum var...

2tane yeter Allah isteyenlere versin inşallah.ben 4kez hamilelik yaşadım beni yıprattı aradaki kaybettiğim bebekler

canım benim ya, üzülme ağlama bebeğini gülen gözlerle karşıla inşaAllah..
anneciğin de senin için endişe etmiş belli ki, söyleyiş şekli seni üzmüş olsa da sen olumsuz şeyleri duymamış ol..
Allah sağlıkla sıhhatle kavuşturacak sizi inşaAllah....

Yeniden acil şifalar diyeyim o zaman cnm, ilacı kullanmamakla iyi etmişsin...inşaAllah ilaca gerek kalmadan atlatırsın..
ben de hamdolsun iyiyim, soğuk havalar mideme hiç yaramıyor, azıcık üşütsem hemen mide yanması yaşıyorum fena halde..
bugünümüze çok şükür tabii ki..
Sen hangi şekilde istiyorsan öyle olsun doğumun cnm..
Sezeryan sonrası kişiden kişiye değişiyordur belki ama ben hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim..normali denedik ama olmadı nasip doğum işi de..
Normal de olsa sezeryan da korkma hiç cnm, en önemlisi o bence..olumlu şeyler düşünelim herşey çok güzel olsun..inşaAllah

canım üzülme boşver..geçicek bunlar bebişin büyücek unutcaksın bu sıkıntıları.
ben daha dün doğum yaptım sanki nede çabuk geçti baksana 1 yaşımıza geldik Allahın izninle.
bu son saatlerinin tadını çıkar hamiş hamiş

sagolasin canim, amin Rabbim acil sifamizi verecek insallah.

Sezeryan yasayan kimlerle konustuysam cogu sonrasinda hic bir sorun yasamadiklarini söylüyorlar... yakin arkadaslarimdan biride sezeryanla dogum yapti, o da hic korkma diyo, senin dedigin gibi yani...

sende dikkat et canim kendine...üsütmemeye calis.... Rabbim bu günümüzü aratmasin diyelim...beterin beteri var derler... öpüyorum seni ve bebisi canim...

34+6 oldum canim daha benim tarihim belli degil ben hamile kaldigimdan beri normal dogumu arastiriyorum okudugum yazilarin cogu olabilecegini soyluyor bende inaniyorum ama bunu bana yaptiracak doktor bulamadim kimse risk almiyor ben aliyorum onlar almiyor :44:en son gittigim doktor 37 haftada hastaneye yatis yapman lazim dedi gozetim altinda olcakmisim offf ben 3 cocugu nere birakayimda yatayim hastaneye bir suru karmasik durum hayirlisiyla atlatalim insallah annenin soylediklerine uzulme canim onlarda korkuyorlar benim annemde dokunsan aglayacak 1 ay sonra yanima gelecek insallah

Canım sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen doktorlar grubu var... ARastir derim.. Ayrıca Prof sina tukel bir numaradir bu konuda yaptırır merak etme ve Dr harika hnm Acıbadem kadikoy de çalışıyor... Bu doktorları araştır umarım saglikla dogum yaparsin

Son düzenleme:
aysebaharcım canım ya üzüldüm ağladığından bahsetmişsin canım ya dediğin gibi zaten kalmış şurda üç dört günün niye moralini bozuyosun canım valla kim ne derse desin fazla takılma belki annende korkuyodur senin için sonuçta sende onun yavrususun endişeleniyodur muhakkak sen moralini yükset tut valla dediğin gibi herkes kendi bebelerini büyütüyo :)))sen durumundan mutluysan gerisi boş allah yardımcın olsun tekrar canım kolaylıklar diliyorum sana ve tüm arkadaşlara

allah bağışlasın yavrularını anlıyorum canım seni benimde iki düşük birini kürtajla aldırdım gizli düşükten dedi dr gelişimi olmuyodu kalp atışlarını duyamamıştık hemen alalım dedi bende biraz beklemek istiyorum falan diyip zor ikna ettmiştim dru neyse kanamamm olunca tabi iki haftanın sonunda hemen almalıyız sana zarar veriyoo dedi nasıl kilo verdiğimi anlatamam kısacık bi zaman içinde o kadar etkilendim kime baksam kimle konuşsam aklımda hep o an vardı ve hepp aglayasım geliyodu neyse bi süre sonra saçmaladığımı farkettim o zaman kızım tekti aman dedim olursa olur olmassa allah kızıma uzun sağlıklı ömür versin yeter napıyım bak allahım büyük şükür şimdi üç çocuğum var benimde yaş çok genç değil 31 bende o yüzden zaten 2013 olsun diyorum açıkcası yoksa çocuklar küçük daha aslında bilmiyorum ya hayırlısı artık nasip neyse oo olanada olmayanada şükür rabbime hayırlı olan olsun diyorum canım umaruım en kısa zamanda seninde güzel haberini alırız o zaman diyorum hatta ben doğurdum haberlerinide almak nasip olsun inşallah hakkında hayırlısı canım ya:)

merhaba hanimlar,

nasilsiniz iyimisiniz??? Biz grip grip devam ediyoruz ama hamd olsun bundan beteri olmasin...

Ayse Baharim, sen nasilsin canim, umarim moralin daha iyidir.. Canim dualarim seninle, hep aklimdasin.Rabbim güzel haberlerini almayi nasip etsin hepimize insallah.

tesekkurler mujdecim ben o guruplarin coguna uyeyim zatende ben turkiyede yasamiyorum kazakistandayim cocuklarin okulundan dolayi turkiyeye gelmek gibi bir durumumda yok.burdada kabul ettiremedim doktoruma 2.olsa yaptiriyoruz diyor ama benim 4 sezeryan gecmisim oldugu icin cesaret edemiyorla ama ben 5.6. sezeryandan sonra normal dogum yapanlarin dogum hikayelerini okudum heveslendim umitlendim ama hakkimizda hayirlisi yapacak bisey yok

Merhab kızlar..
kızlar...
Hepinizi o kadar çok özledim ki...

Yüreğim kocaman kocaman çarpıyor..
Heyecan korku...
Anlatılmaz..

Bugün eşimle temizlik yaptık
Sonra eşim bana çiğ börek yaptı:)))
Şimdi biraz ellerim ağrıyor
Eşim kızdı yapma dedi..
.Ama ben rahat durmadım..

YArın da muhtemelen çocukları yıkarım..
.Çarrşafları değiştiririm
Bir oda kladı orayı temizlerim..

Sizden de dua istiyorum..
Hani belki daha giremem...

edbem...

Canım annem bana çok yakın oturuyor,
Ve daha dün geldi evime
Hamile olduğumu öğrendiğinden beri gelmemişti
O gün arayıp bu şekilde konuşması bu yüzden koydu,
Geldi dedim ya..
Havadan sudan bahsetti
Kendinden..
Hiç bebeğe dair bir soru sormadı
o güNe diğer kuzularıma..
YArından sonra doğumum..
Canım dualarım seninle..
Rabbim senin de güzel yüreğine göre verecek
İnan..

HaticeCanım

CAnım yazdım ... Annem hiç gelmedi ki yanıma
5 dakika uzağımda oysa
o anda da neden aradı neden geldi
anlamış değilim
zira tek kelam etmedi biliyor musun bebeğe dair
Sadece neden bu 4.bebek
sen kafayı mı yedin dedi..
ben 6 tane doğurdum bir faydasını görmedim dedi...
Sezeryandan sonra 7. gün daha bir iyi hissedersin kendini
6 hafta değil canım
Seninde 1 ayın kalmış canım..

PAmuk helvam..

Artık üzülmeyeceğim pamuk helvam
Söyleyiş şeklinden çok beni bunca zaman ihmal etmesi
Üzdü beni..
Ne olur dua edin bana..

İntervalim..

Zaman çabuk geçecek evet
Bir bakacağım hepsi boy boy olmuş..
Hepsi benim diyeceğim:))))

Secdenurum

işte bende bunları düşünüyorum
3 çocuk..
bırakacak kimsem yok
sabah 8 de bu yüzden giriyorum amleiyata
oğlanı ve kızları sabah öpüp koklayıp
hastaneye gideceğim
eşim kızı kreşe oğlanı okula bırakır..
küçük kızı alır gelir yanıma
o arada inşallah sağlıkla kuzum da doğar..
Annem dün geldi
ama bir soru bile sormadı
bana bırak bile demedi..

Haticem...

Canım çok sağol haticem..
Az kaldıkça daha da heyecan yapıyorum
ilk gibi...

Müjdecim....

İnan muhteşem görünüyosunuz..Canım gördüm yorum da yaptım
Allah analı bablı büyütsün
Darısı bizim başlara:)))
Maşallah sübhanallah müjdem..
Ağrıların nasıl oldu meleğim?

Günaydınlar...
Sayfayı açınca Emre bebeğin yumuk gözlerini görmek çok mutlu etti beni..
Annesi; analı-babalı, sağlıklı, huzurlu ve hep çok şanslı bir ömrü yaşasın inşaAllah ailesi ile birlikte, minik erkek..

Ayşecim; kalbini rahat tut, salı sabahı minicik bir kuzu daha katılacak aranıza ve sen çok sağlıkla mutlulukla evine yavrularına döneceksin inşaAllah...salı sabahı dua edeceğim senin için..

Haticecim bugün nasılsın?
inşaAllah gribi artık atlatmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…