- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.341
günaydınnn aysebaharcım nasılsın son 5 günün canım şehzadeni almana sayılı günler kaldı allahım hayırlısıyla almayı nasip etsin kucağına[bende daha yok canım ya 9 ay oldu ama olmuyo }
selam hanimlar ayse baharcim vakit geldi demek allah kolayliklar versin sira bize geliyor benim korkularim had saffada :18:dokunsalar agliyacagim yani.gece uykularim yok artik insallah hayirli haberlerini bekliyorum bende buraya dogum yaptim bebem ve ben saglikliyiz diye yazmayi dort gozle bekliyorum
canm bende 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim bizde cinsiyeti ögrencektik kalbinin atmadığını ögrendik.üzucu günler geçirdim.ama sonra 6 ay geçti kızıma hamile kaldım çok şükür...
interval cim kaybettiğin bebeğin için üzüldüm.
Ama şükür yeniden hamile imişsin.
Allahım karnındakini korusun.Sen bebeğini neden kaybetmiştin.Kaçıncı bebeğindi.
kaç yaşındasın.Benim 4. bebeğimdi.
Şimdi tekrar çalışmalara devam, ancak korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.
Hayırlısı bakalım ne olacak.........
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Şimdi tekrar çalışmalara devam, ancak korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.
edbem nasılsın..
kızlar inanın çok ii değilim..
annem aradı
uzun zamandır sesini duymamıuşım zaten bir hoş oldum
ama bana hala neden 4. bebek
neden sezryan zaten 3 e kadar izin vardı
ölüm riskin var...
o kadar moralim bozuldu ki..
süper moral veriyorsun dedim..
sonra tutamadım kendimi
ağladım ağladım ağladım...
4 günüm kaldı ve hala bunları konuşuyoruz..
oysa çocuklarıma ben bakıyorum
eşim bakıyor...
Merhaba cnmdaha iyi olmuşsun çok şükür, tamamen atlatırsın yakında inşaAllah..
teşekkür ederim inşaAllah güzel haberler alırım, tüm yavrulara meleklere sağlık versin Allah..benim ikinci bebeğim, üç buçuk yaşında bir de kızım var cnm
haticecim ilk doğum olmasına rağmen sezeryan istiyorsun di mi? normal doğum için bir sorun mu var?
haklısın hamilelikte hastalık zor,inşaAllah grip yakalamaz.. kızıma da bulaşıyor direkt çünkü..sen de hemencik atlat inş..ben de sizi öpüyorum cnm
edbem nasılsın..
annem aradı
ölüm riskin var...
sonra tutamadım kendimi
eşim bakıyor...
annem aradı
uzun zamandır sesini duymamışım zaten bir hoş oldum
ölüm riskin var...
sonra tutamadım kendimi
eşim bakıyor...
pamuk helvacim merhaba canim,
sorma iyi olurken, benim grip daha artti gibi, burun tikanikligi ile karsi karsiyayim, geceleri uyutmuyor.. kulak burun bogaz´a gittim, ilacta veremiyor - antibiyotik olarak penisilin falan yazdi ama korkuyorum kullanmaya..
Sen nasilsin canim iyimisin?
Evet ya ilk dogum olmasina ragmen sezeryan istiyorum, korkumdan... ha sezeryandan da korkuyorum ama ne bilim, bir sekilde dogmasi gerek bu bebisin. Normal dogum icin sorun görünmüyor su an.. 26 mart´a randevu verdiler sezeryan icin - bakalim insallah yanlis karar degildir... dualarini eksik etme canim...
Ayse baharim merhaba,
simdi nasilsin canim??? Insallah daha iyisindir... Annen seni düsündügü icin belki öyle söylemistir, ama iste doguma günler kala söylemesi iyi olmamis, senin moralini bozmus bosu bosuna.. Kizim hayirlisiyla kurtulacaksin dese, daha makbule gecerdi...iste bakma anneler bazen insanin kalbini böyle kirabiliyorlar...
Lütfen üzme kendini, Rabbim saglicakla kurtaracak seni ve bebisi...
Bu arada bende dün hastaneye gittim esimle, sezeryan istedigimi söylemek icin, ebeler mahvetti beni - niye normal denemiyorsun, sezeryan sonrasi cok pisman olursun, bebisine bakamazsin, emziremezsin falan... 6 hafta agri cekersin vs vs... iyice moralimi bozdular benim...zaten korkuyorum, dahada korkuttular beni, kendimi iyice kötü hissettirdiler...
Birde gribim zaten, burnum iyice tikandi nefes alamiyorum.... Bu arada dogum icin 26 Mart´a randevu verdiler... iste böyle canim ya... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah... dualarini eksik etme...
edbem nasılsın..
annem aradı
ölüm riskin var...
sonra tutamadım kendimi
eşim bakıyor...
Yeniden acil şifalar diyeyim o zaman cnm, ilacı kullanmamakla iyi etmişsin...inşaAllah ilaca gerek kalmadan atlatırsın..
ben de hamdolsun iyiyim, soğuk havalar mideme hiç yaramıyor, azıcık üşütsem hemen mide yanması yaşıyorum fena halde..
bugünümüze çok şükür tabii ki..
Sen hangi şekilde istiyorsan öyle olsun doğumun cnm..
Sezeryan sonrası kişiden kişiye değişiyordur belki ama ben hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim..normali denedik ama olmadı nasip doğum işi de..
Normal de olsa sezeryan da korkma hiç cnm, en önemlisi o bence..olumlu şeyler düşünelim herşey çok güzel olsun..inşaAllah
Canım görmedim mesajını
Evet son 5 gün
ama ben doğacağı günü saymıyorum
4 gün kaldı yaniii
Dua edin bana canım..
Canımm evet sırayı savarım inşallah
darısı size derim kızlar
secdenurum kaç haftalık oldu senin kuzun?
34+6 oldum canim daha benim tarihim belli degil ben hamile kaldigimdan beri normal dogumu arastiriyorum okudugum yazilarin cogu olabilecegini soyluyor bende inaniyorum ama bunu bana yaptiracak doktor bulamadim kimse risk almiyor ben aliyorum onlar almiyor :44:en son gittigim doktor 37 haftada hastaneye yatis yapman lazim dedi gozetim altinda olcakmisim offf ben 3 cocugu nere birakayimda yatayim hastaneyebir suru karmasik durum hayirlisiyla atlatalim insallah annenin soylediklerine uzulme canim onlarda korkuyorlar benim annemde dokunsan aglayacak 1 ay sonra yanima gelecek insallah
sevgili merzeh;Benimkiler 2 kız , 1 oğlan.Allahım herkesin yavrularını bağışlasın.
Arkadaşım ben 8 ekimde 12 haftalık bebeğimi kaybettim.cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kalbinin atmadığını öğrendik.
trizomi 18 den kaybettik onu.Genetik bir rahatsızlık değil,döllenme sırasında kromozomlarda meydana gelen bir rahatsızlık.
Annenin yaşı ile alakalı olduğu söyleniyor.Ama internetten araştırdığıma göre genç yaştaki annelerde de olabiliyor.
Yani anlayacağın acelem bundan . bu ay olmazsa öbür ay, o da olmazsa diğer ay deme lüksümyok çok fazla.Yaş olmuş 39 daha nekadar bekleyebilirim ki.İşte böyle arkadaşım.................................
Ama karar büyük yerden Rabbim ol derse olur.elden gelen bir şey yok.
hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.
Canım sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen doktorlar grubu var... ARastir derim.. Ayrıca Prof sina tukel bir numaradir bu konuda yaptırır merak etme ve Dr harika hnm Acıbadem kadikoy de çalışıyor... Bu doktorları araştır umarım saglikla dogum yaparsin
Kızlar ben bu sabah dogum yaptimm bebikimin fotosuda burdaa Emel Eryaman Usta: Hoşgeldin Emre Bebek..Doğum Fotoğrafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?