Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

selam kac tane cocugunuz var acaba

kızlar yumurtlama gunu hamıle kalan varmı.yumurtlama testı ıle hamıle kalan varmı aranızda.erkek bebek doguranlar yada erkek bebege hamıle olanlar adetlerınızın kacıncı gunu ılıskıye gırdınız.yumurtlama gunumu ılıskınız oldu.

Kızlar ben bu sabah dogum yaptimm bebikimin fotosuda burdaa Emel Eryaman Usta: Hoşgeldin Emre Bebek..Doğum Fotoğrafları

:2:ayyy bebişşkooo maaşallahhh sana gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun annesi çook geçmiş olsun iyisin umarım canım yaa çoook sevindim valla allah kolaylık versin darısıda ayşebaharımızın ve sırası gelen arkadaşlarımızın başına inşallah güle güle büyüt oğlunu annesii ayyy bizim içinde koklaya koklaya öp annesi nasıl mistir o şimdi yeni doğan bebek kousu muhteşemdirr valla allah analı babalı büyütsün canım kendine iyi bak

canım aysebaharım okudum yazdıklarını ne diycemi bilemedim yani o kadar annene kızdımki canım nolur kusuruma bakma aklım almadı yazdıklarını çünkü yanıbaşında olcak ve senin halini hatrını sormuycak torunlarıyla ilgilenmiycek hadi geçtim öpüp koklamayada gelmiycek çok enterasanmış valla ayy canım sıkıldı valla doğuma gidicen ve jhiç soru yok napacan ne edecen bebek nasıl çocuklar napacak valla ne denir böle bi duruma bilemedim eşin sana baya yardımcı anladığım kadarıyla neyseki bu yönden şanslısın canım ya allah size kolaylık versin sen bebikini alda kucağına allah kerim gerisi bi şeklde hallolur canım sen keyfine bak tadını çıkar canım her anının allah yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı doğum diliyorum canım

selam kac tane cocugunuz var acaba

dorti siz 2011 mayıs annesimiydiniz karıştırdıysam kusura bakmayın ayşebaharın dördüncü bebeği doğacak erkek iki kızı bir oğlu vardı şimdi iki kızı iki oğlu olcak senin bebeğin kızmıydı erkek için sormuşsun yumurrtlama günü falan süper annelerde erkek isteyip bazı şeyleri yapanlar var yumurtlama vesaire tutanlar var ama muullberry yanlış yazmadıysam oda yumurtlama falan denk getirip hamile kalmıştı erkek olsun diye değişmezse cinsiyeti sonra dr kız demiş onlarıda takip ediyoerum sende topiği takip edebilirsin orda bu konuda çok daha bilgi var ama gerçekten herşey kader kısmet birazda bence bende yumurtlama gününe inananlardanım ama bu arkadaşımızın durumuda beni çok düşündürdü demekki gerçekten kısmette olmayınca olmuyo herkez için hayırlısı olsun

aysebaharcım seni artık sayfalarda pek göremiyoruz.İsmini görünce sevindim.
Kendini hiç üzme arkadaşım.Bebişini sağ salim kucağına al da gerisi önemli değil.
zaman o kadar çabuk geçiyor ki adeta su gibi.Bir bakmışsın yeni doğan bebişin de kocaman olmuş.
Annenin başka sorunları var herhalde arkadaşım.yoksa hiç bir anne evladına karşı bu kadar soğuk olamaz.
Hele hele birkaç gün sonra doğum yapacağını düşünürsek....
Neyse sen yaşanılanları boşver ,bebişlerinle yaşayacağın güzel günlere bak.Moralini bozma arkadaşım.
Buradaki bütün herkesin duaları seninle.
Bizim de çalışmalar devam ediyor.24 şubatı bekliyorum.
Bakalım rabbim bize neyi hayırlı görecek arkadaşım.
Sabırsızlıkla bekleyeceğiz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Doğumdan sonra güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
Allah ım yardımcın olsun dualarım seninle.çok öpüyorum seni ve bebişlerini..

Aysebaharim canim benim,

senin korkularini üzüntünü anlayabiliyorum. Annen gercekten saygisizlik etmis sana karsi ve bebege karsi. Hem su ana kadar gelip gitmemis yanina, bebegi sormamis, peki simdi ne demeye geldin degil mi?? Madem istemiyorsun en azindan gelip senin canini SIKMAMASI gerekirdi. Ama iste bazen büyükler böyle sacma sapan seyler yapabiliyor, hic karsimdakinin kalbi kirilirmi kirilmaz mi düsünmeden.
Canim senin su an önemli olan sag salim bebisine kavusman, gerisini bosver... Dualarim seninle, hep aklimdasin canim. Güzel haberlerini bekliyoruz canim, bizleri habersiz birakma olurmu??

Benimde 1 ay kaldi doguma, umarim Rabbim hepimize kolay dogum nasip eder, dogum sonrasida problem yasamayiz... Seni kocamannn öpüyorum canim.

==========================

Pamukhelvam,
sagolasin canim, hamd olsun daha iyiyim...yavas yavas iyi oluyorum sanirim.. carsamba bir daha gidecegim Kulak burun bogaza... yine ilac falan koyacak burnuma... onun disinda hersey yolunda sükür.

Sen nasilsin iyimisin, nasil gidiyor???

mujde gozun aydin gecmis olsun,bebisten firsat bulunca anlat neler yasadigini olur mu,aysebaharcim yarin mi sali gunumu doguruyosn kismetse ,allah yardimcin olsun insallah dualarim seninle

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum başta. Allah analı babalı büyütsün hayırlı birer evlat olsun hepsi.
Bende çok çocuklu ailelere özeniyorum hep. 1 tane kızım var. 15 aylık daha. Ama gözüm kesmiyor 2.-3.-4.yü şu anda.
Ama hepinize özendim.

müjdecim canım allah analı babalı buyutsun sabah sabah beni ağlattın migin fotosunu gorunce tutamadım kendımı inş bende o zamanları gorurum
ayseharım inan canını sıkma yavrun dogacak yarın kucagında başka bı sey dusunme eşin yanında bu sana en buyuk destek yakınnında olsam inan sana ve çocuklarına yardımcı olurdum okurken hep bunu geçirdim içimden allah annede vicdan versin akıl versin başaka çok söylecek söz varda neyse.....benim düşük tehlıkem devam ediyor haftasonu ufak bı kanama daha geçirdim bugun dr kontrolum var bakalım ne dıyecek dr

aysebahar;
canımıniçiii seni görebilmek için buraya geldim...çok özledim ve çok merak ediyorum seni...yarın hayırlısıyla doqumdan bir çık sonrasında telde konuşucaz seninlee...kalbimde öyle bir heyecan oluştuki gözlerim doldu şuan...annen gelmiş bikaç sayfa önce yazmışsın okudum cnm...hiç düzelmicek bnm artık ümidim kalmadı annenden..neyse bebişimiz geliyor çok mutluyum çok heyecanlıyım...sana hayırlı doqumlar diliyorum canım..seni çok seviyorumm

Aysebaharim canim,

nasilsin iyimisin?? Canim senin icin yasin okuyacagim, dua edicem --- yarin güzel haberlerini bekliyoruz insallah.. Kocaman öpüyorum seni ve bebisi!!!!!

Allaha emanet olun hepiniz...

eveeeetttt aysebaharımız yarınn kerem bebeğee allahın izniyle kavuşacak dualarımız sizinle allah yardımcın olsun canım hayırlı doğum diliyorum allahtan rabbim seni korusun arkadaşım inşallah tez zamanda iyi haberlerinizi alırız bebeişinle beraber

amın amın amın amınnnnnnnn......

tatlım yaa sen ve bebeğin Allaha emanet olun
Rabbim kurtarsın ikinizide dualarım seninle olcak bu gece
güzel haberlerini ve oğluşunun resimlerini bekliyoruz tatlım
çooook öptüm

Allah ım aysebaharı ve masum bebeğini bağışlasın.hayırlısı ile bebeğini kucağına alsın.
Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşaallah.dualarımız seninle aysebaharcım.
Allah a emanet ol arkadaşım.............

çoook duygulandım yaa

ayşebaharım

geçen sene buzamanlar doğumuma 2haftam kalmıştı bu heycan bambaşka çok özel Allahım her kadına nasip etsin

iyi akşamlar arkadaşlar, hepinizin duasına teker teker AMİN diyorum...
Ayşemm doğum sonrası güzel haberlerini ver bize inşaAllah..hayırlı,sağlıklı bir doğumla; mutlulukla yavruna kavuşmanı diliyorum..

ayşebahar...canım
bazı sorunlardan dolayı uzun süredir yazamasam da hep duamdasınız unutma canım..doğumuna saatler kala yani sabah namazında yine sana dua ettim..rabbim yar ve yardımcın olsun..darda zorda bırakmasın inşallah..Allaha tevekkül et ve ona sığın,en güzel en emin vekil odur..tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
müjdescim senide unuttum sanma inan sana da hep dua ettim.çok şükür sen bebeğini sağlıkla kucağına almışsın.hayırlı olsun rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömür versin inşallah..bende dahil bütün hamile bayanların rabbim yardımcısı olsun..inşallah sırayla hepimizin güzel haberleri gelir de burada okuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…