Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Canimm teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarına saglık versin.. Ben küçük adamla evdeyim nihayet :) darısı aysebaharin basına

Teşekkür ederim canım Allah sanada saglikla kucağına almayı nasip etsin

Canimm teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarına saglık versin.. Ben küçük adamla evdeyim nihayet :) darısı aysebaharin basına

oh ohh maşaşşaalllahhh diyelim sizee kolay gelsin bebişle ve minik kuzularınla keyifli zmanlar inşallah sen,i çok yormazlar amin diyelim zaten inşallah son şehzadesinide almıştır kucağına allahın izniyle iyi haberlerini tez zamanda duyarız umarım

merhaba canim,

bu güzel dileklerin ve dualarin icin sagol. Yürekten aminnnn diyorum!!!!

Mujdecim tekrar merhaba,

eve cikmana sevindim, nasilsin bugün umarim daha iyisindir??? Vallah sana imrendim inan ki - ne güzel oglusunu kucagina aldin sag salim, darisi ben ve benim gibi hamis olan kardeslerimizin basina insallah.

En kisa sürede bana yaz lütfen neler yasadigini sezeryan öncesi ve sonrasinda.. yoksa catlicam meraktan ).

Öpüyorum ikinizide kocaman...

=========================

Bu arada Aysebahar´imizdan haber alan oldumu ??? Insallah sag salim oda almistir bebisini kucagina...

iyi akşamlar arkadaşlar..
Ayşabahar'dan haber var mı diye merakla baktım ama yokmuş..
Bebeği ile iyilerdir inşaAllah, en kısa sürede yazar bizlere...

Günaydın haticecimm
Sende mı sezeryan olucaksin? Bence imkanın varsa mutlaka normal dogum yap.. Ben sevmiyorum aslında ama 4 senede 3 sezeryan oldum
Bu seferki tabiki zor oldu çünkü benimkisi ustuste...
Ama doguma kocamla ve dogum fotografcimla birlikte girmek... Operasyon boyunca kocamın elimi tutması, bebeğimin sesini duymak muazzamdi..
Sonraki gün tabiki ağrılarım ve aynı oranda sinirim oldu gerçi halada asabiyet var ama evimdeyim koccamla cocuklarimla :)
Allahım saglikla kucağına Almayi nasip oglusunu canım

Kizlar aysebaharla konuştum hastanede henüz , bebisi ve diğer kuzuları yanında :) kendide toparlanicak inşallah..

Kizlar aysebaharla konuştum hastanede henüz , bebisi ve diğer kuzuları yanında :) kendide toparlanicak inşallah..

merhaba canim,
Aysebahar´in iyi olmasina sevindim, nasil gecmis peki bisey söyledi mi?? Insallah bir an önce evine döner bebisi ve kuzulariyla... Tekrar ararsan selam söyle...

öpüyorum canim...

bak kurtuldun canim ne guzel darisi bize insallah ,benimde bebisim bugun pek oynamadi huzursuz oldum:18:

Günaydın herkese
umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir..
Ayşebaharımm'dan da haber varmış, en kısa sürede toparlanır inşaAllah...

Haticecanım ayşeden sonra sırada sen varsın değil mi? senin için geri sayım başladı :119:

ben varim sirami vermem kimseye17 mart normal dogum tarihim ama sezeryan oldugu icin ameliyat tarihim daha belli degil :18::18:

Hayırlı akşamlar kızlar..
Az önce hastaneden gelidk..
Biraz yorulduk ama değdi..
14 şubat sabahı 08:30 da doğdu son şehzademiz...
Şu an sarılık biraz...
Sizlere uzun uzun yazacağım..
Çocuklar uyutup yazacağım
beni merak edip soran arkadaşlarımagu
çok teşekkür ederim..
inanın çok duygulandım...
hepinizi çok seviyorum...

hoş geldın aysebahar.. Allahım cok sevındım.. senı cok sevıyoruz..

aysebaharcım sağ salim bebeğini kucağına aldığın için şükürler olsun.
Nasılsın iyisin inşaallah.bebiş nasıl.sarılık çok önemli değildir sanırım.Çabuk geçer.
Sütün nasıl arkadaşım gelmeye başlamıştır umarım.
Gerçekten seni aramızda tekrar görünce çoooooooook sevindim.
Yeni bir bebek yeni bir can yeni bir heyecan.........
aaaaaaay ne güzel arkadaşım..Senin adına ne güzel duygular.
Beni soracak olursan,çalışmaları tamamladık ama sanırım bu ayda birşey yok.
Çünkü şimdiden kasık ve bel ağrılarım başladı.24 şubatın gelmesini bekliyorum.
ümitsizliğe kapılmak istemiyorum aslında ama her geçen ay kendimi geç kalmış sayıyorum.
Neyse kafanı şişirdim,hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim neylerse güzel eyler.Kendine dikkat et arkadaşım.
Gerçi sen tecrübeli bir annesin.Tavsiyelere ihtiyacın olmaz.
seni ve bebişini çok öpüyorum....

hoşgeldiniz şehzadenle Ayşebaharım..
Rabbim analı-babalı, sağlıklı, mutlu upuzun bir ömür versin yavruna inşaAllah...
o mis kokusunu bizim için de içine çek olur mu?
sağlık haberinizi aldık çok şükür...çok tebrik ederim... darısı sağsalim tüm bekleyen annelere inşaAllah..

ben varim sirami vermem kimseye17 mart normal dogum tarihim ama sezeryan oldugu icin ameliyat tarihim daha belli degil :18::18:

ayyy evet cnm senin de çok çok az kalmış...
sezeryan olacağın için üç dört hafta sonra kucağında olur yavrun inşaAllah...sağlıkla kolayca inşaAllah...

tebrik ederim aysebaharcim hayirli uzun omurlu saglikli olsun insallah bebisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…