- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.381
ayşebahar...canım
bazı sorunlardan dolayı uzun süredir yazamasam da hep duamdasınız unutma canım..doğumuna saatler kala yani sabah namazında yine sana dua ettim..rabbim yar ve yardımcın olsun..darda zorda bırakmasın inşallah..Allaha tevekkül et ve ona sığın,en güzel en emin vekil odur..tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
müjdescim senide unuttum sanma inan sana da hep dua ettim.çok şükür sen bebeğini sağlıkla kucağına almışsın.hayırlı olsun rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömür versin inşallah..bende dahil bütün hamile bayanların rabbim yardımcısı olsun..inşallah sırayla hepimizin güzel haberleri gelir de burada okuruz..
müjdecim canım allah analı babalı buyutsun sabah sabah beni ağlattın migin fotosunu gorunce tutamadım kendımı inş bende o zamanları gorurum
ayseharım inan canını sıkma yavrun dogacak yarın kucagında başka bı sey dusunme eşin yanında bu sana en buyuk destek yakınnında olsam inan sana ve çocuklarına yardımcı olurdum okurken hep bunu geçirdim içimden allah annede vicdan versin akıl versin başaka çok söylecek söz varda neyse.....benim düşük tehlıkem devam ediyor haftasonu ufak bı kanama daha geçirdim bugun dr kontrolum var bakalım ne dıyecek dr
mujdecim gecmis olsun kurtuldun cok sukur darisi bizim basimiza yavrun uzun omurlu saglikli sihaatli olsun insallahCanimm teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarına saglık versin.. Ben küçük adamla evdeyim nihayet :) darısı aysebaharin basına
Canimm teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarına saglık versin.. Ben küçük adamla evdeyim nihayet :) darısı aysebaharin basına
ayşebahar...canım
bazı sorunlardan dolayı uzun süredir yazamasam da hep duamdasınız unutma canım..doğumuna saatler kala yani sabah namazında yine sana dua ettim..rabbim yar ve yardımcın olsun..darda zorda bırakmasın inşallah..Allaha tevekkül et ve ona sığın,en güzel en emin vekil odur..tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
müjdescim senide unuttum sanma inan sana da hep dua ettim.çok şükür sen bebeğini sağlıkla kucağına almışsın.hayırlı olsun rabbim hayırlı uzun sağlıklı ömür versin inşallah..bende dahil bütün hamile bayanların rabbim yardımcısı olsun..inşallah sırayla hepimizin güzel haberleri gelir de burada okuruz..
Canimm teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarına saglık versin.. Ben küçük adamla evdeyim nihayet :) darısı aysebaharin basına
merhaba canim,
bu güzel dileklerin ve dualarin icin sagol. Yürekten aminnnn diyorum!!!!
Mujdecim tekrar merhaba,
eve cikmana sevindim, nasilsin bugün umarim daha iyisindir??? Vallah sana imrendim inan ki - ne güzel oglusunu kucagina aldin sag salim, darisi ben ve benim gibi hamis olan kardeslerimizin basina insallah.
En kisa sürede bana yaz lütfen neler yasadigini sezeryan öncesi ve sonrasinda.. yoksa catlicam meraktan).
Öpüyorum ikinizide kocaman...
=========================
Bu arada Aysebahar´imizdan haber alan oldumu ??? Insallah sag salim oda almistir bebisini kucagina...
Kizlar aysebaharla konuştum hastanede henüz , bebisi ve diğer kuzuları yanında :) kendide toparlanicak inşallah..
Kizlar aysebaharla konuştum hastanede henüz , bebisi ve diğer kuzuları yanında :) kendide toparlanicak inşallah..
Günaydın haticecimm
Sende mı sezeryan olucaksin? Bence imkanın varsa mutlaka normal dogum yap.. Ben sevmiyorum aslında ama 4 senede 3 sezeryan oldum
Bu seferki tabiki zor oldu çünkü benimkisi ustuste...
Ama doguma kocamla ve dogum fotografcimla birlikte girmek... Operasyon boyunca kocamın elimi tutması, bebeğimin sesini duymak muazzamdi..
Sonraki gün tabiki ağrılarım ve aynı oranda sinirim oldu gerçi halada asabiyet var ama evimdeyim koccamla cocuklarimla :)
Allahım saglikla kucağına Almayi nasip oglusunu canım
Günaydın herkese
umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir..
Ayşebaharımm'dan da haber varmış, en kısa sürede toparlanır inşaAllah...
Haticecanım ayşeden sonra sırada sen varsın değil mi? senin için geri sayım başladı:119:
Hayırlı akşamlar kızlar..
Az önce hastaneden gelidk..
Biraz yorulduk ama değdi..
14 şubat sabahı 08:30 da doğdu son şehzademiz...
Şu an sarılık biraz...
Sizlere uzun uzun yazacağım..
Çocuklar uyutup yazacağım
beni merak edip soran arkadaşlarımagu
çok teşekkür ederim..
inanın çok duygulandım...
hepinizi çok seviyorum...
Şu an sarılık biraz...
çok teşekkür ederim..
Şu an sarılık biraz...
çok teşekkür ederim..
ben varim sirami vermem kimseye17 mart normal dogum tarihim ama sezeryan oldugu icin ameliyat tarihim daha belli degil :18::18:
Şu an sarılık biraz...
çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?