Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

HOŞGELDİN TATLIM

sefalar getirdin taze annemiz

hoşgelmişş güzel taze annemizz ve yakışıklı bebişimiz valla sırf senden haber almak için girdim bu satte ohhh sevindimmm yazmana hadi allah kolaylık versin belki ilerde fırsat bulursan bebikoyla nasıl gidiyo diğer minnoşlarla nasıl gidiyo sonra keremciğimizin diğer bi isim koydunuzmu valla bak merak ediyoz arkedeşimm yazarsın inşallah kendine çook iyi bak canım kız aysebaharcım ne diyon tavsiye ediyonmu bana dördüncüyü yapammı kii 24::44::44::

ayşebaahrım hoş geldın canım allah analı babalı buyutsun inş nasılsın bı sıkıntı yok inş bebiş nasıl benim için öp kokla o gül kokuluyu rabbim bundan sonra yar ve yardımcın olsun inş sakin uslu bı bebek olur annesını hiç üzmez hastede neler yaşadın marak edıyorum hepsını musaıt oldugun bı zaman anlat tamammı?????

merhaba pamuk helvam,
geri sayim basladi evet canim, ama bak benden önce Secdenur varmis , insallah o da sag salim kucagina alir bebisini, ondan sonrada ben alirim...

nasilsin iyimisin, nasil gidiyor?? Kendine ve bebisine dikkat et canim...öpüyorum kocaman...

ben varim sirami vermem kimseye17 mart normal dogum tarihim ama sezeryan oldugu icin ameliyat tarihim daha belli degil :18::18:

secdenurum merhaba canim,
verme sirani simdi bana, heyecandan düser bayilirim bak . Nasilsin iyimisin? Bu arada senin ne zaman belli olacak dogum tarihin? Sende sag salim al bebisini insallah kucaginada, bak seninde hikayeni bekliyoruz tamam mi??

Aysebaharim canim,
hosgeldin, inan mesajini görünce cok sevindim... Rabbim sonunda kucagina almayi nasip etti sehzadeni, nasilsin iyimisin??? Nasil gecti hersey, hastanede neler yasadin, merakla bekliyoruz biliyorsun...kendini toparladiginda paylasirsin bizimle insallah... Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin oglusunu, isim ne koydunuz??

Bugün bende anestezici bölümüne gittim hastanenin, spinal anestezi olacak Allah nasip ederse...

Senin yoklugunu fark ettik inan burada...Tekrar hosgeldin aramiza canim... öpüyorum sizi!!

Gozun aydin cnm darisi ins bnm bsima olur hayitla saglicakla buyut evlatlaroni

selam haticecim benim tarih daha netlesmedi cok korkuyorum daha oncede yazmistim normal dogum istedigimi ama doktoruma kabul ettiremiyorum cok uzgunum sen sezeryan istiyorsun heralde arkadasim iyi dusun isine karismak gibi olmasin ama sezeryan berbat birsey benim icin. birde bugun bu yaziyi okudum offf offf ne yapacagim bilmiyorum dua ediyorum suan icin elimden baska birsey gelmiyor

SUNI SANCİ VD SEZARYEN
suni sancı dogum sırasında Serum la sentetik oksitosin hormonu verilerek rahim kasılmalarini hızlandıran bir işlemdir.suni sanci ile doğan bebeğin beyni farkı derecelerde hasara uğrar.bu hasar bebekte huzursuzluga ateşlenmeye havaleye ve hiperaktiveye sebeb olur.En büyük hasarı ise önce suni sancı verilip sonra sezaryene alınan kadınların ve bebeklerin beyni görür.çünkü sentetik oksitosin ile anestezi maddesi birbirinin zararını artırır.Bunların etkisiyle oluşan beyin hasarı bebekte hiperaktivenin destekleyicisi,otizm,epilepsi gibi nörolojik veya şizofreni gibi ruhsal hastalıkların sebebi olur.Anneler ise zamanla hafıza kaybına ve ruh hastalıklarına maruz kalır.Bu sebebten psikolog vd psikiyatristlerın muayenehanelerinde büyük çoğunlukla sezaryenli kadınlara ve çocuklara rastlanır.Çünkü resmi açıklamalara göre Turkiye de her 2 doğumdan biri sezaryenla gerçekleşmektedir.Ancak gerçekte bu oranın dahada yüksek olduğunu herkes bilmektedir.Hemen hemen her doğumda da suni sancı kullanılmaktadır. Son araştırmalara göre ilk doğumda sezaryenla doğan hemen hemen her bebeğin hiperaktivıteye her 2 bebekten birinin ise 40 yaşında sonra şizofreniye yakalandığı tespit edilmiştir.sevaryen ile dünyaya gelen 2. Ve 3. Çocuğun durumu daha da vahimdir.Avrupa ve ABD gibi gelişmiş ülkelerde sezaryen asla bir tercih değildir.bu ülkelerin doktorları sancı başladıktan sonra 3-4 gün normal doğumu beklerler.dogum doktorlar değil ebeler tarafından yaptırılır.sezaryen ise cok özel ve nadir durumlarda son çare olarak başvurulan bir yoldur.ayrıca gebe doğal Sanci başladıktan sonra sezaryene alınır.sezaryenlerin %90 ninda genel anestezi değil epidural anestezi uygulanır.epidural anestezi anne ve bebeğin beynini genel anesteziye nazaran daha az etkiler...(HER ANNEYE LAZİM) KITABİNDAN alıntı:)

merhaba cnm, hamdolsun iyiyim sağolasın...
evet önce secdenuru sonra seni heyecanla bekleyeceğiz inşaAllah, daha sonra da sıra yavaş yavaaş bana gelsin
spinal anesteziye karar vermişsiniz, hayırlısı olsun senin için ve bebeğin için cnm..inşaAllah kolay bir doğumla minik pamuğuna kavuşursun...
sen de kendine ve bebeğine çok iyi bak, biz de öptüük

secedenur; kitaptan alıntı bölüm çok fecii....:2: ilk doğumunda suni sancı alıp akabinde sezeryan olan birisi olarak çok korktum :18:
Allah'a şükür bebeğimde de bende de şimdiye kadar bir problem çıkmadı, inşaAllah ömür boyu da olmaz..
suni sancının ve anestezinin dozunu ona göre ayarlıyorlardır herhalde cnm, yoksa neticesi fena olur.. dr anne ve bebeğin sağlığıyla bu denli oynamayı göze alır mı? sonuçları çok ağırmış baksana
Sen inşaAllah dilediğin gibi normal doğum yapabilirsin bu defa cnm...hayırlısı olsun bebeğin ve senin hakkında..
peki ilk bebeğinde sezeryan yapılmasının nedeni neydi ?

benim bebek makat gelisi oldugu icin sezeryan oldu canim bende okudugumda cok kotu oldum neye kime inanacagimi sasirmis durumdayim

Kızlar ben bu sabah dogum yaptimm bebikimin fotosuda burdaa Emel Eryaman Usta: Hoşgeldin Emre Bebek..Doğum Fotoğrafları
hayırlı uğurlu olsun canım...çokkk yakışıklı bir oğlan buuu...çok tatlı...benimde 2 kızım var hiç yazmasamda sizleri sürekli okuyorum çünkü ben de 3. isteyenlerdenim...Tabii ilk önce eşimi ikna edersem ki hiç istemiyor ..3 lafı açılınca bırak konuşmayı çekip gidiyor o derece yani ....burda hepimiz birbirimizin duacısıyız ..umarım ben de birgün gönlümdekine sen gibi kavuşurum canım....tekrar maşallah Allah analı babalı büyütsün....bir ömür mutlu olsun.... ben gibi isteyen herkese tattırsın bu duyguyu Rabbim işallah....​

Tesekkur ederim canım..gerçi benim gönlümde yoktu,spiralle hamile kaldım supriz bebikime :) Allah sana inşallah sağlıklı bir bebek verir hayırlı bir zamanda,tabii esinede istek verir inşallah :)

Merhaba kızlar...
İyi dilekleriniz için binlerce teşekkür size..
Bebeğin ve benim fotoğraflarımızı ekledim facebooka...

O gün 14 şubat sabah 08:30 da doğdu kuzum.
Ağlayarak girdim ameliyata...
Nedense çok duygusallaşıyorum..
TAnsiyonum 2 kez düştü...
nefes alamadım...
Tüpligasyon oldum...
Yine hamile kalırsam yine doğuracağım ama:))
Kardeşim geldi ve yanımda refakatçi kardeşim kaldı 3 gün..
Eşim evde çocuklara baktı.
Onları her sabah okula bırakıp küçük kızımla yanıma geldiler..

Annemle ilgili artık bişey yazmayacağım
Zira çok üzülüyorum kızlar...

Oğlumun adını Ahmet Kerem koymayı düşünüyorum..
Ne dersiniz?

Günaydın kizlarrr
Aysebahar takma canım anneni
Allah vicdan versin ona ne diyim
Bız babamla çok eğlendik doğumda :) bence babalar çok daha yumuşak kalpli oluyor :)
Oglusuma ve bana bir dolu jestler yaptı, bakiciyida alıp kizlarimla gezdi ben hastanedeyken.. Babalar farklı dediğim gibi..keske annemde olsaydı ama iste hayat..
Şimdi ona buna üzülmek yerine bebiklerimize bakicaz :) mutlu olucaz.. Ha bide kilo vericez.. Bak Buda bizim fotomuz..çok var gerçi ama bir tane
Koyayım dedim :)

Eklentiler

• $image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 51

mujdecim cok tatli cikmissiniz ben diger resimlerini gorememistim acilmadi site neyse gormus oldumsana birsey sormak istiyorum sen tupleri baglattinmi ben baska bebe istememe ragmen baglatmak gelmiyor icimden neyapacagimi bilemiyorum kafam cok karisik neguzel kurtuldunuz bende bir kurtulsaydim az kaldi sabir sabir ya sabir

masalah kizlar,aysebahar ve mujde harikasiniz,allah saglikli uzun omurler versin bebislere ,sira bizlere geliyor artikin,sirada secdenur ve hatice var sanirim sonrada beeenn

özlemcim benim de 13 haziran gibi doğumum.üç aşağı beş yukarı aynıyız..herkes beklenen doğum tarihini bizlere hatırlatsa da sıra kimde bilsek değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…