Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

özlemcim benim de 13 haziran gibi doğumum.üç aşağı beş yukarı aynıyız..herkes beklenen doğum tarihini bizlere hatırlatsa da sıra kimde bilsek değil mi

cogumuzun tickeri var,ordan belli oluyor zaten hatirlatmaya gerek yok,hem zamanininda pek onemi yok yeterki saglikla dunyaya gelsinler

benim bebek makat gelisi oldugu icin sezeryan oldu canim bende okudugumda cok kotu oldum neye kime inanacagimi sasirmis durumdayim

secdenurcum, doğumuna çok az kalmış,sen şimdi olumlu olumsuz tüm yorumlara kulak tıka bence..yeniden sezeryan olmak durumunda kalırsan daha çok etkilenirsin psikolojik olarak..
Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
inşaAllah ilkinde yaşadığın gibi olmaz, çok rahat olur doğumun..

Merhaba cnm...hoşgeldiin..
doğuma girerken kesin ben de çok ağlarıımm..ardında seni bekleyen yavru bırakıyor olmak en zoru galiba..ama sağlıkla aldın kucağına bak çok şükür..darısı başımızaa...Ahmet Kerem çok güzel, hem peygamberimizin ismi Ahmed, ben o yüzden çok severim Ahmed ismini..ismiyle büyüsün yavrun..sağlıkla,mutlukla, analı babalı inşaAllah..

senin ne zaman canım benimki haziran başı gibi...:44:

özlemcim benim de 13 haziran gibi doğumum.üç aşağı beş yukarı aynıyız..herkes beklenen doğum tarihini bizlere hatırlatsa da sıra kimde bilsek değil mi

kızlar benimki de haziranın ikinci haftası olur büyük ihtimalle..hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaAllah meleklere..

Son düzenleme:

pamuk helvam,
merhaba canim. Evet ya önce Secdenur ondan sonrada sira bende ... heyecan yavas yavas artiyor bendede.. Sagolasin canim, insallah spinal anestezide bisey hissetmem , igne falan yapilirken.. Amin canim, Rabbim hepimize hayirli ve kolay dogum versin...

Sen nasilsin iyimisin, nasil gidiyor hamislik?? Benim gribi atlatamadik daha, halen burnum tikaniyor ya, ne yapicami sasirdim iyice... Allahim bir an önce gecsin diye dua ediyorum, bebise zarari olur falan diye korkuyorum...

iste bizde son durum böyle... öpüyorum canim..

Aysebaharim,
Tekrar hosgeldin canim. Bana Facebook´ta adini versene, ben göremedim bebisiiii ve seni... Istersen sen beni ekle Mail adresimden kolay eklersin: sultani_yegah@gmx.net

Rabbim sag salim kurtardi seni ve bebisi. Nasilsin iyimisin, evede gelmissin artik. Doguma neden aglayarak girdin canim ya, lütfen üzülmeee...

Dogum nasil gecti, sonrasi nasildi, tüpligasyonda yaptirmissin..hadi hayirlisi artik... Amcamin kizida yaptirmisti bu son dogumunda... Bu arada Ahmet Kerem ismi güzel bence... Oglusun adiyla büyüsün insallah...

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin... öpüyorum seni ve oglusunu canim...

masalah kizlar,aysebahar ve mujde harikasiniz,allah saglikli uzun omurler versin bebislere ,sira bizlere geliyor artikin,sirada secdenur ve hatice var sanirim sonrada beeenn

kelebeklerim merhaba canim,

evet ya sira bize geliyor :18::18:

nasilsin iyimisin???

sagol canim,iyyim daha dogrusu iyi olmaya calisyorum ,gobus byudu,nefes almak guclesti,kaburga agrilari basladi ama azalttik insallah ,allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin canim,sen nasilsin cocuklar nasil

sagol canim,iyyim daha dogrusu iyi olmaya calisyorum ,gobus byudu,nefes almak guclesti,kaburga agrilari basladi ama azalttik insallah ,allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin canim,sen nasilsin cocuklar nasil

ilerleyen haftalardan hareket etmemiz bile güclesiyor, benim 34cü hafta bu hafta - baya zorlamaya basladi. Kaburga agrilari falan, insan rahat oturamiyor, gece saga sola dönemiyor... lavaboya gitmeye bile üsenir hale geliyor . Ama sükür az kaldi doguma... 1 ay sonra Allahin izniyle kucagimizda olacak insallah...

Benim henüz cocugum yok canim, bu ilk bebisim olacak nasipse... ondan heyecanimiz büyük anlayacagin ).

Sen nasilsin, senin varmi cocugun, yoksa bu ilk mi???

kızlar 24 .haftadayım,tetanoz aşısı olmalımı acaba doktoruma bu hafta sorucam demedi bişey ama saglık ocagından arayıp,söylediler oldunuzmu siz..

var canim var benim iki oglusum var ,buda evimizin prensesi olacak olacak insallah cinsiyeti degisik olunca cok farkli geliyor bize
kızlar 24 .haftadayım,tetanoz aşısı olmalımı acaba doktoruma bu hafta sorucam demedi bişey ama saglık ocagından arayıp,söylediler oldunuzmu siz..

ben olmadim ama bizim diger topicte herkes oldu galiba olmalisin canim:)

ben tetanoz aşısının ilk dozunu 20. haftamda oldum bu ayın sonunda yani 25. haftamda 2. dozu olacağım.zannedersen etkisi 5 yıl gibi.ben ilk aşımı ilk kızımda oldum ve diğer hamileliklerde olmadım..yani 15 yıl önceydi.en küçüğüm 9 yaşında..

merhaba haticecim çok şükür biz de iyiyiz bebeğimle, çarşamba günü ayrıntılı ultrason randevumuz var, heyecanla bekliyorum inşaAllah sağlık haberlerini alırım yavrumun..
hamilelik de iyi gidiyor çok şükür fakat ilk hamileliğime göre bayağı farklı geçiyor, mide yanması şikayetim geçmedi bi türlü :26: bi de azıcık ev süpürsem bile belim feci ağrıyor..ilkinde ne güzeldi, son aya kadar aktiftim...yaşlandım galiba
gribin için meyva ye bol bol cnm, bebeğine etki etmez inşaAllah..
spinali tavsiye etmişti benim dr.um da ama öncesinde suni sancı aldığım için bana olmadı, bu doğumumda ben de spinal olacağım inşaAllah..ağrısız sızısız atlatırız umarım biz de öptük bebeğimle ve kızımla

benim dr.um ilk hamileliğimde,aşıya gerek görmediğini söylemişti..bunda da o yüzden hiç sormadım bile, olmayı da yine düşünmüyorum cnm..

kızlar bişey soracağım..ikili testin sonuçları normaldi.özeldeki doktorum ikili normalse üçlüye gerek yok dedi.üçlüyü yapmadım.yine aynı doktoruma detaylı ultrasonu sordum,eğer ailede ciddi genetik hastalık yoksa yapmana gerek yok dedi.şimdi detaylı ultrasonu yapıp yapmama konuunda kararsızım.tamda haftasına geldim,yani yapma zamanı.yapmayan arkadaşlar var mı...

pamukhelva canım,seninle aynı haftadayız.benimde diğer hamileliklerimde aşırı mide yanmalarım oldu.bu henüzbaşlamadı ama sonlara doğru eminim başlıycak.maalesef mide yanman geçmez hatta bebek büyüdükçe artar.doğurana kadar katlanıcaz artık..

merhaba canim,
iyi olmaniza sevindim. Umarim halende iyisinizdir. Carsamba günü eminim güzel haberlerle geleceksin insallah. Her hamilelik farkli oluyor derler demek ki dogru canim, sen birebir yasiyorsun baksana.

Meyveyi ihmal etmiyorum canim, Allahin izniyle bu hafta iyi olacam insallah...öyle telkin veriyorum kendime...beyine sürekli söylersen oluyormus sanirim..saglikliyim saglikliyim falan diye.. , deneyecegim bakalim..
Burada spinal yapiyorlar genelde, insallah agrisiz sizisiz atlatiriz canim.. hakkimizda hayirlisi olsun...

bizim dr.umuz da ikili testten sonra üçlüye lüzum görmedi, ancak detaylıyı yaptırmamızı tavsiye etti..
ama senin dr.un gerek görmedi ise dinle dr.unu cnm..

haklısın cnm ne yapalım sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz seve seve :2: gavisconu üretenlere hayır dua ediyorum bol bol

sağol haticecanım hamdolsun iyiyiz, sen ve bebişin nasılsınız?
bizim randevumuz haftaya ertelendi, hafta olarak geç kalmış olmayız umarım..
evet aynı bünyede bile iki ayrı hamilelik farklı oluyormuş..
iyi ediyorsun cnm ilaç da alamadığımız için, en güzeli doğal yollarla tedavi bizim için... :) evet cnm sen iyiyim mesajını beynine ilet,
iyilikler sizinle olsun meleğinle..
amin hepimiz için hayırlısı olsun, spinal deneyimini yazarsın bize de doğum sonrası...sen nerelerdeydin cnm başka ülkede miydin?

Son düzenleme:
zate ya bu testler çok kafa bulandırıyor,keşke hiç yaptırmasaydım ikilim de yaş riski dedi 79 da 1 çıktı, ama tarama negatif yazıyor, dörtlü testte de yaişş riski çıktı 84 de 1 yazıyor,alttada down sen.screen pozitif yazıyodu yani tarama pozitif a.s de olmadım istemiyosan imza atıyosun zaten obsestrik renkli dopplere girdim doktor ayrıntılı diye gönderdi sonuc hersey normalmiş ama genede pek rahat olamıyorum şeker de normal çıktı inşallahhayırlısıyla saglıkla alırım kucağıma bebişimi
istersen detaylıya gir canım

Hoşbuldum canım
inanın kızlar vakit bulamıyorum
girip yazmaya
adını evet koyacağım sanırım
ısındım bu isme ben

CAnım faceden istek attım sana
canım bilmiyorum tüm doğumlarıma
ağlayarak girdim
belkji geri çıkamam diye belkide

iki kez tansiyonum düştü ameliyatta
sonrasında epidurali yukardan yaptuklarından
iç organlarım uyuştu
idrara sıkıştığımı bile anlayamadım

tüpligasyon tamam
ama yine hamile kalır mıyım
nasip:)))

kızlar sizler nasılsınız
aklım hep sizde
ne yapıyorsunuz
ne ediyorsunuz diye
siz yazın ara ara girer yazarım

Bugün bebeğim doğalı 11 gün geçti..
Dün saat 02.45 de bebeğimin göbek kordonu düştü
Şükür Rabbime
Ben bugün yıkayacağım bebeği az kaldı...

Başım fena dumanlı
çocuklar şap şup öpüyor benim şehzadeyi sormayın
minnacık bişey bu
doğum sonrası az kilo kaybettik ama olsun

Ben korseyi 3 gün taktım sonra attım
Ama az sonra yeniden takacağım
Göbeğim bayağı indi
ama azimle 90-60-90 olacağım inşallah
doğum sonrası 76 kg ya düştüm
10 kg verdim
1 haftadır da bayağı zayıfladım ama 40 ım çıkana dek tartılmayacağım

Bayağı gazlı benim oğlan
tamamen doğal bitkisel bir gaz ilacıyla rahatladı şükür

altı pişti biraz
ama zeytinm
yağlı krem sürüyorum
iyileşiyor şükür
umarım sizler ve bebeklerde iyidir..
hepinizi öpüyorum

merhaba Aysebaharim,
nasilsin iyimisin canim? Zaman ne cabuk geciyor degil mi? Göbeginizde düsmüs, masallah pasaya... Canim ben seni facebook´ta bulamadim, beni eklemedin mi sen? Oglusunu merak ediyorum, resmini göremedim. Benim mail adresim (sultani_yegah@gmx.net).

Kilolarinida yavas yavas verirsin insallah. Sen sirani savdin, sira bana geliyo yavas yavas.. Bu sefer dogum sonrasi nasildi, sorun yasamadin insallah.

Bende sükür gribi baya atlattim, ama simdide geceleri saga sola dönerken agrilarim artti, oturup kalkerken bile zorlaniyorum. Hic bisey yapasim gelmiyor.. neyse simdilik haberler bu kadar benden

Kocaman öpüyorum seni ve oglusunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…