- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.441
merhaba haticecim çok şükür biz de iyiyiz bebeğimle, çarşamba günü ayrıntılı ultrason randevumuz var, heyecanla bekliyorum inşaAllah sağlık haberlerini alırım yavrumun..
hamilelik de iyi gidiyor çok şükür fakat ilk hamileliğime göre bayağı farklı geçiyor, mide yanması şikayetim geçmedi bi türlü :26: bi de azıcık ev süpürsem bile belim feci ağrıyor..ilkinde ne güzeldi, son aya kadar aktiftim...yaşlandım galiba
gribin için meyva ye bol bol cnm, bebeğine etki etmez inşaAllah..
spinali tavsiye etmişti benim dr.um da ama öncesinde suni sancı aldığım için bana olmadı, bu doğumumda ben de spinal olacağım inşaAllah..ağrısız sızısız atlatırız umarımbiz de öptük bebeğimle ve kızımla
merhaba Aysebaharim,
nasilsin iyimisin canim? Zaman ne cabuk geciyor degil mi? Göbeginizde düsmüs, masallah pasaya... Canim ben seni facebook´ta bulamadim, beni eklemedin mi sen? Oglusunu merak ediyorum, resmini göremedim. Benim mail adresim (sultani_yegah@gmx.net).
Kilolarinida yavas yavas verirsin insallah. Sen sirani savdin, sira bana geliyo yavas yavas.. Bu sefer dogum sonrasi nasildi, sorun yasamadin insallah.
Bende sükür gribi baya atlattim, ama simdide geceleri saga sola dönerken agrilarim artti, oturup kalkerken bile zorlaniyorum. Hic bisey yapasim gelmiyor.. neyse simdilik haberler bu kadar benden
Kocaman öpüyorum seni ve oglusunu...
canım ekledim seniiiiiiiiiiiiiii
görmedin mi beni?
canım ekledim seniiiiiiiiiiiiiii
görmedin mi beni?
benim gogum tarihim belli oldu arkadaslar 12 mart 10 marttada annem gelecekaz kaldi heyecan korku hepsi var karma karisik duygular
Aysebaharim,
ekledim canim seni. Ama ben oglusunun resimlerini göremedim neden acaba??? Nerde bulurum onlari... bu arada nasilsin iyimisin, nasil gidiyor oglusla hayat??? Bu arada sezeryan sonrasi nasildi bu sefer, ilk dogumlarina göre, agri falan cok oldumu.
Ya benimde günüm yaklasiyor yavas yavas, heyecanim artiyor... lütfen beni motive et). Öpüyorum seni ve oglusunu...
benim gogum tarihim belli oldu arkadaslar 12 mart 10 marttada annem gelecekaz kaldi heyecan korku hepsi var karma karisik duygular
canım profil resminde ne var?aysebaharcim benide ekle demistimya ben kelebeklerim nickim degisti,facede bahar bingul
Aysebaharim,
ekledim canim seni. Ama ben oglusunun resimlerini göremedim neden acaba??? Nerde bulurum onlari... bu arada nasilsin iyimisin, nasil gidiyor oglusla hayat??? Bu arada sezeryan sonrasi nasildi bu sefer, ilk dogumlarina göre, agri falan cok oldumu.
Ya benimde günüm yaklasiyor yavas yavas, heyecanim artiyor... lütfen beni motive et). Öpüyorum seni ve oglusunu...
ay sen daha mı önce doğuracaksın vanımbenim gogum tarihim belli oldu arkadaslar 12 mart 10 marttada annem gelecekaz kaldi heyecan korku hepsi var karma karisik duygular
selmm kızlar
kızımın doğum günüde bittiartık 1yaşındayız
darısı sizlerin başına inşallah
Bugün bebeğim doğalı 11 gün geçti..
Dün saat 02.45 de bebeğimin göbek kordonu düştü
Şükür Rabbime
Ben bugün yıkayacağım bebeği az kaldı...
Başım fena dumanlı
çocuklar şap şup öpüyor benim şehzadeyi sormayın
minnacık bişey bu
doğum sonrası az kilo kaybettik ama olsun
Ben korseyi 3 gün taktım sonra attım
Ama az sonra yeniden takacağım
Göbeğim bayağı indi
ama azimle 90-60-90 olacağım inşallah
doğum sonrası 76 kg ya düştüm
10 kg verdim
1 haftadır da bayağı zayıfladım ama 40 ım çıkana dek tartılmayacağım
Bayağı gazlı benim oğlan
tamamen doğal bitkisel bir gaz ilacıyla rahatladı şükür
altı pişti biraz
ama zeytinm
yağlı krem sürüyorum
iyileşiyor şükür
umarım sizler ve bebeklerde iyidir..
hepinizi öpüyorum
pamuk helvam merhaba canim,
nasilsin iyimisin, bebis nasil??
Bizde iyiyiz sükür oglusumla, gribi atlattik sayilir baya.. ama benide baya zorladi yani. Simdiyse iyice agirlastim galiba, oturup kalkmak zor geliyor, hele geceleri lavaboya kalkarken bile zorlaniyorum.
Hele bir dogum yapayimda, o zaman yazarim canim. Insallah kolay olur.. oglusumla bizde seni ve prensesi öptük canim..
selmm kızlar
slm kızlar pazartesi bebegımın kalbının durdugunu ogrendık ultrasona gore 9+6 gunluktu dun kurtaj oldum bu seferde olmadı uzun bi müddet bebek dusunmuyorum allah gerıde kalan evlatlarıma ömur versin
slm kızlar pazartesi bebegımın kalbının durdugunu ogrendık ultrasona gore 9+6 gunluktu dun kurtaj oldum bu seferde olmadı uzun bi müddet bebek dusunmuyorum allah gerıde kalan evlatlarıma ömur versin
canım profil resminde ne var?
bulamadım seni
canımmmmmmmmmmmmmm
gördün mü kuzularımı:II)
sana az kaldıııııııııııı
ay sen daha mı önce doğuracaksın vanım
allah kurtarsın kızlar
iyi ki doğmuş kızın canımmmmm
hayirli dogumlar kizlar sizin pek bisey kalmadi allahin izniyle,allah yardimciniz olsun,secdenur sen normal istiyodun son kararin nedir :26:
selmm kızlar
iyi akşamlar arkadaşlar...
merhaba cnm, hamdolsun iyiyiz bizler de...bağlantımda problem vardı giremedim ve merak ettim sizleri kaç gündür...
iyileşmişsin çok şükür, doğuma kadar atlatamazsın diye korkuyordum ben de...
doğum tarihin de belli olmuş, hayırlısıyla,sağlıkla o gün; miniğine kavuşursun inşaAllah tatlım..
son haftaların artık ağırlaşman normal tabii cnm, çok az kaldı;hem kavuşmanıza,hem eski haline dönmene inşaAllah..sen bu anlarının da tadını çıkarmaya bak..
hayırlı olsun cnm, çok çok az zamanın kaldı..
sizinkiler de yaklaştıkça beni de heyecan sarıyor zaman geçiyor diye
sağlıkla kucakla inşaAllah secdenurcum...
merhaba pamuk helvam,
nasilsin canim. Iki gündür giremedim foruma... umarim iyisindir hem sen hem bebis.. Allaha sükür biz iyiyiz, Rabbim korusun. Inan bir ara bende korktum iyilesemeyecegim diye, ama Allah sifa verdi...
Evet dogum tarihimiz belli, belli olali baya oluyor... gün yaklastikca heyecanim artiyor... lütfen dualarini falan eksik etme canim ya... önce biz kavusalim sag salim yavrumuza, ondan sonrada darisi sirada ki arkadaslarimiza insallah...
canim sari sapkali kiz bebek var ,yada ben seni ekleyim nasil kayitlisin:44:
merhaba haticecanım çok şükür iyiyiz biz de..
mart ayı geldi artık sayılı günlerin çok çabuk geçer...sağlık olsun yeter ki..
iki melek kaybetmişsin cnm;Allah kaybettiğin yavruların ömürlerini de kardeşlerine versin inşaAllah...
yavrunun ismini kesinleştirdin mi cnm?
amin cnm tüm bebek bekleyenler sağ salim kavuşsun yavrularına inşaAllah..duamdasın cnm
CAnım Allah sabırlar vesin...
Biraz dinlen sofftym...
Rabbim muhakkak hayırlısını nasip ede...
bakayım canım....
siz nasılsınız kızlar
hadi ben vakit bula:))))mıyorum sizde mı bulamaıyorsunuz?
özledim sizler..
benim klavye r özürlü kızlar
arada yazmazsa ne olur rrrrr leri tamamlayın
benim çocuklar hasta valla
büyük oğlan kapmış şifayı
sanırım salgın var
diğerleri de nasiplendi bu hastalıktan
ev revire döndü
sormayın
ben de korseyi çıkardım dün
offf çok sıkıldım içinde
izim için contratubx e sürmeye başladım
inşallah geçer o da
hayatı güzlleştiren çocuklarmış bunu yaşadıkça daha iii anlıyorum
sizleri de kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?