Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

pamuk helvam merhaba canim,
nasilsin iyimisin, bebis nasil??

Bizde iyiyiz sükür oglusumla, gribi atlattik sayilir baya.. ama benide baya zorladi yani. Simdiyse iyice agirlastim galiba, oturup kalkmak zor geliyor, hele geceleri lavaboya kalkarken bile zorlaniyorum.

Hele bir dogum yapayimda, o zaman yazarim canim. Insallah kolay olur.. oglusumla bizde seni ve prensesi öptük canim..

canım ekledim seniiiiiiiiiiiiiii
görmedin mi beni?

canım ekledim seniiiiiiiiiiiiiii
görmedin mi beni?

Aysebaharim,

ekledim canim seni. Ama ben oglusunun resimlerini göremedim neden acaba??? Nerde bulurum onlari... bu arada nasilsin iyimisin, nasil gidiyor oglusla hayat??? Bu arada sezeryan sonrasi nasildi bu sefer, ilk dogumlarina göre, agri falan cok oldumu.

Ya benimde günüm yaklasiyor yavas yavas, heyecanim artiyor... lütfen beni motive et ). Öpüyorum seni ve oglusunu...

benim gogum tarihim belli oldu arkadaslar 12 mart 10 marttada annem gelecekaz kaldi heyecan korku hepsi var karma karisik duygular

Secdenurum,
hadi hayirli olsun canim. Sag salim kucagina alirsin yavrunu insallah.. bizede güzel hikayeni yazarsin olur mu?? Heyecan olmasi cok normal canim ya.. bende heyecan yaparim artik seninle.. benim dogum tarihide 26 mart.

Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah cümlemize...

benim gogum tarihim belli oldu arkadaslar 12 mart 10 marttada annem gelecekaz kaldi heyecan korku hepsi var karma karisik duygular

hayirli dogumlar kizlar sizin pek bisey kalmadi allahin izniyle,allah yardimciniz olsun,secdenur sen normal istiyodun son kararin nedir :26:

selmm kızlar

kızımın doğum günüde bitti artık 1yaşındayız

darısı sizlerin başına inşallah

aysebaharcim benide ekle demistimya ben kelebeklerim nickim degisti,facede bahar bingul
canım profil resminde ne var?
bulamadım seni

canımmmmmmmmmmmmmm
gördün mü kuzularımı:II)
sana az kaldıııııııııııı

ay sen daha mı önce doğuracaksın vanım
allah kurtarsın kızlar

selmm kızlar

iyi ki doğmuş kızın canımmmmm

iyi akşamlar arkadaşlar...

hoşgeldin tatlım, Allah kolaylık versin ben ikinci doğunca ikisine birden nasıl bakarım diye düşünüyorum kara kara, senin dört taneyle işin çok daha zor, Allah yardımcın olsun cnm
vaktin olduğunda yazar mısın iki üç tane çocuk olunca çok zor oluyor mu hayat:)

adıyla yaşasın minik paşa....büyür annesi.... abisi, ablaları gibi kocaman olur Kerem de inşaAllah.... sağlıkla...
oyy ablaları abisi nasıl da seviyorlardır minik minik bebiş diye..bizimki de şimdiden söylüyor öpücem, kucağıma alıcam diye:) yandık galiba:)
kiloların da çoğunu vermişsin maşaAllah gerisi de gider yavaş yavaş sıkma sen kendini...

geçmiş olsun yavrunun hem gazına hem pişiğine...
gaz ilacının adını bize de verirsin ileride lazım olur belki

biz de seni öpüyoruz cnm, Allaha emanet olun..

merhaba cnm, hamdolsun iyiyiz bizler de...bağlantımda problem vardı giremedim ve merak ettim sizleri kaç gündür...
iyileşmişsin çok şükür, doğuma kadar atlatamazsın diye korkuyordum ben de...

doğum tarihin de belli olmuş, hayırlısıyla,sağlıkla o gün; miniğine kavuşursun inşaAllah tatlım..

son haftaların artık ağırlaşman normal tabii cnm, çok az kaldı;hem kavuşmanıza,hem eski haline dönmene inşaAllah..sen bu anlarının da tadını çıkarmaya bak..

hayırlı olsun cnm, çok çok az zamanın kaldı..
sizinkiler de yaklaştıkça beni de heyecan sarıyor zaman geçiyor diye
sağlıkla kucakla inşaAllah secdenurcum...

selmm kızlar

maşaAllah prensese....
çooook uzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar nasib etsin Allah anneli babalı abili inşaAllah...
yerimize öp annesi kuzunu..

Son düzenleme:
slm kızlar pazartesi bebegımın kalbının durdugunu ogrendık ultrasona gore 9+6 gunluktu dun kurtaj oldum bu seferde olmadı uzun bi müddet bebek dusunmuyorum allah gerıde kalan evlatlarıma ömur versin

slm kızlar pazartesi bebegımın kalbının durdugunu ogrendık ultrasona gore 9+6 gunluktu dun kurtaj oldum bu seferde olmadı uzun bi müddet bebek dusunmuyorum allah gerıde kalan evlatlarıma ömur versin

geçmiş olsun cnm, Allah yavrularına sağlıklı,uzun ömürler versin...
meleğin cennette sana şefaatçi olacak inşaAllah..
istediğin zamanda sağlıklı bir hamilelikle güzel bir yavru daha getirirsin dünyaya inşaAllah...

canım geçmişler olsun kısmet canım.

pamuk helvam çok sağol canım....

canim sari sapkali kiz bebek var ,yada ben seni ekleyim nasil kayitlisin:44:

hayirli dogumlar kizlar sizin pek bisey kalmadi allahin izniyle,allah yardimciniz olsun,secdenur sen normal istiyodun son kararin nedir :26:

sagolasin canim...

selmm kızlar

amin amin... insallah canim - o günleri görmek bizede nasip olur.

merhaba pamuk helvam,
nasilsin canim. Iki gündür giremedim foruma... umarim iyisindir hem sen hem bebis.. Allaha sükür biz iyiyiz, Rabbim korusun. Inan bir ara bende korktum iyilesemeyecegim diye, ama Allah sifa verdi...
Evet dogum tarihimiz belli, belli olali baya oluyor... gün yaklastikca heyecanim artiyor... lütfen dualarini falan eksik etme canim ya... önce biz kavusalim sag salim yavrumuza, ondan sonrada darisi sirada ki arkadaslarimiza insallah..

soffty, canimmmm Rabbim sabirlar versin, her serde bir hayir vardir. Lütfen bebegine isim ver, o sana cennette sefaatci olacak Rabbimin izniyle.. Kendini toparlayinca tekrar olur, Allah büyük. Bende 2 kere kaybettim bebeklerimi.. simdi sükür bu haftalara kadar geldik... moralini yüksek tut canim... öpüyorum...

merhaba haticecanım çok şükür iyiyiz biz de..
mart ayı geldi artık sayılı günlerin çok çabuk geçer...sağlık olsun yeter ki..
iki melek kaybetmişsin cnm;Allah kaybettiğin yavruların ömürlerini de kardeşlerine versin inşaAllah...
yavrunun ismini kesinleştirdin mi cnm?
amin cnm tüm bebek bekleyenler sağ salim kavuşsun yavrularına inşaAllah..duamdasın cnm

CAnım Allah sabırlar vesin...
Biraz dinlen sofftym...
Rabbim muhakkak hayırlısını nasip ede...
canim sari sapkali kiz bebek var ,yada ben seni ekleyim nasil kayitlisin:44:

bakayım canım....

siz nasılsınız kızlar
hadi ben vakit bula:))))mıyorum sizde mı bulamaıyorsunuz?

özledim sizler..
benim klavye r özürlü kızlar
arada yazmazsa ne olur rrrrr leri tamamlayın

benim çocuklar hasta valla
büyük oğlan kapmış şifayı
sanırım salgın var

diğerleri de nasiplendi bu hastalıktan
ev revire döndü
sormayın

ben de korseyi çıkardım dün
offf çok sıkıldım içinde
izim için contratubx e sürmeye başladım
inşallah geçer o da

hayatı güzlleştiren çocuklarmış bunu yaşadıkça daha iii anlıyorum
sizleri de kocaman öpüyorum

merhaba canim,
evet ya sayili günler kaldi, ufaklikta cikmak istiyor zaten, baya ittirmeye basladi . Bebisimin ismi sanirim Berat olacak, baska isim bulamiyoruz...onada alistik gibi...

hafta sonun nasil gecti canim??? kendine dikkat et, bebisede...öpüyorum kocaman..

aysebaharim merhaba canim,
cocuklarina cok gecmis olsun, bir an önce iyilesirler insallah.. sende onlarla yeni bebisin tadini cikarirsin... Sen nasilsin bu arada?? Korseyi hemen öneriyor mu doktorlar, sezeryandan sonra.. bir yerde okumustum, korse giyersen ic organlar yapisabiliyormus birbirine, dogrumu acaba??

Saka maka bizim dogum tarihimizde yaklasiyor... heyecanim artiyor... sen sakinlesmek icin neler yaptin canim ya??? Hafta sonun nasil gecti???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…