Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

merhabalar cnm, nasılsın? Berat bey bir an evvel yanında olmak istiyor demek ki annesi son günler öyle oluyor yerleri iyice daralıyor tabii..benim kızım karnımda sırtını havaya dikerdi, canımı yakardı yaramaz
ismi ile uzun, güzel ömürler yaşasın Berat, çok güzel manalı bir isim..
biz de bugün ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırabildik çok şükür, bir problem görülmedi hamdolsun, inşaAllah öyledir, hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza..
hafta sonu babamızı iş seyahatine yolculadık, kızımla başbaşa takıldık cnm ..
artık tüm hazırlıkları bitirdin mi, hastane çantan vs... ayy yerine ben bile heyecanlanıyorum buradan..son günleri beklemek çoook heyecanlı mutlu sona tüm bebiş bekleyen anneler sağlıkla ulaşsın inşaAllah
ben de öptüüüm cnm...Allaha emanet olun...

Müjde ve aysebahar sebepsiz ne oldu anlamadim??? Hic hos degil

merhaba intervalim,
nasilsin iyimisin?? Ne oldu ben bisey mi kacirdim... hos olmayan ne??? Umarim kötü bisey yoktur???
öpüyorum canim..

merhaba canim,
hamd olsun iyiyim. Allah kavustursun sizide... Isim konusunda yine fikir degistirdik gibi pamuk helvam ya... sanirim Mikail olacak , esim o daha kibar söyleniyor diyor... bakalim ne yapacaz -en son ne olacak.. mikail berat bey diyom ben ).

Ayrintili ultrasondan güzel sonuclar ciktigina sevindim canim... sonuna kadarda böyle devam eder insallah... Sükür hazirliklarim bitti canim, geri sayiyoruz iste. 21 gün kaldi... heyecan dorukta canim ya... hele 24 mart ve 25 martta ki heyecani düsün sen bende ki ).

Insallah canim, güzel dualarin icin amin diyorum... sen nasilsin, nasil gidiyor?? Senin dogum sekli nasil olacak bu sefer??

Allah iyilik versin daima cnm...amin, biz alıştık ayrı kalmalara, çok sık gönderiyoruz babamızı..

zaten Mikail ve Berat arasında kalmıştınız değil mi, ikisini de koyacaksınız sonunda herhalde..

doğum zamanın çok güzel zaman cnm, yaza kadar biraz büyümüş olacak yavrun rahat rahat gezmelere çıkaracaksın inşaAllah..

evet, o son günler hiç uyku tutmaz insanı herhalde..benim ilk doğumumda ani bi kararla muayene sonrası ertesi güne artık doğması gerektiğini söylemişti dr.umuz o yüzden fazla heyecan yapacak vaktim kalmamıştı..

ama bu defa günümüz çok öncede belli olacağı için heyecandan ne yaparım bilemem :18:

ilk doğumum sezeryandı bu da öyle olacak inşaAllah cnm, bir kere sezeryan olmuşken ve kolay geçmişken normali düşünemiyorum..çünkü ilkinde uzun saatler bekledik ama olmadı, kısmet...hayırlısı ile,sağlıkla gelsinler de... inşaAllah rahat
geçer doğumlarımız..

amin canim cümlemize insallah.
Dedigin gibi bu ikisimide koyacagiz galiba ). haklisin teyzesi yaza kadar toparlanmis olacak oglusum insallah. Sen sezeryan konusunda tecrübelisin en azindan , ben ne olup bitecegini bilemedigimden korkumda var yani... beni korkutan sey belimden yapacaklari igne ve ameliyat sonrasi ilk saatlerin ve günlerin nasil olacagi.

Senin ilk dogumunda iyi olmus bak yine, ani karar verilince dedigin gibi cok heyecan yapacak zaman kalmamis... ama günü önceden belli oldumu insan ister istemez heyecan yapiyor. Ilki kolay gecti demissin, insallah bu seferde kolay gecer, benim kide kolay gecer... amin canim Rabbim rahat bir dogum nasip etsin cümlemize...

Senin ilk dogumda genel anesteziydi sanirim degil mi?

evet ilk doğumumda genel anestezi vermişlerdi, öncesinde suni sancı aldığım için zaten leyla gibiydim, ameliyathaneye gidişim o arada neler olup bitti vs.. hayal meyal aklımda..inşaAllah ikincisi de aynı derecede kolay ve problemsiz olur...

seninki de çok rahat geçecek inşaAllah cnm, öncesinde çok düşünüp olumsuz yorum okumamaya çalış..

epidural nasıl olacak ben de çok merak ediyorum, sanırım öncesinde o bölgeyi minik bi iğne ile uyuşturuyorlarmış ki epidural takılırken acı hissedilmiyormuş....

ameliyat sonrası hızlı iyileşmek için tek metod yatmamak cnm, bana dr.um öyle söylemişti; ne kadar çok yatarsan o kadar geç iyileşirsin demişti...sağolsun:) ben de hiç yatmadım, bol bol yürüdüm ve çabuk toparladım çok şükür...

normalde canın tatlı değilse dirayetlii isen, üstesinden gelirsin alimAllah cnm...

sen şimdiden düşünme bunları, akışına bırak, yavrunun nur yüzünü göreceğini, miss kokusunu çekeceğini düşün, onlara odaklan canım

ah ne imreniyorum ..... insanlar 3. 4 bebekleri beklerken... ben bu yaş oldu hala evlenmeyi bekliyorum:) hayat ne garip..... hayırlı sağlıklı evlatlar dileklerimle......

ah ne imreniyorum ..... insanlar 3. 4 bebekleri beklerken... ben bu yaş oldu hala evlenmeyi bekliyorum:) hayat ne garip..... hayırlı sağlıklı evlatlar dileklerimle......

Allah'tan hayırlısı canım,
mutluluk ve huzurla yaşlanacağın hayat arkadaşını kısa zamanda bulman dileğimle

ilk dogumun gercekten cok ani olmus ), ama sükür her seyi atlatmissin. Haklisin canim olumsuz yorumlara falan kulak kapatmak gerekiyor. Bol yürümek konusundada haklisin canim. Canim tatlidirda ama is basa düsünce bi sekilde dayanirim sanirim. Allah yardimcimiz olur insallah. Artik esimde cok sabirsizlaniyor, oglus gelsede sevsek, onunla oynasak diyor... artik bizi gece uyutmaz da diyo , gece bazen yatmadan onun yataginda takili olan müzikli seyi calistiriyor... )...

Karnima yaklasip konusuyor oglusumuzla, ama beyefendiden tik cikmiyo, hic kipirdamiyo - ne zaman ki babasi elini cekiyor karnimdan o zaman basliyo harekete.. diyom bu cok numaraci, bize oyun yapiyo )

Yakinda disarida hareket edecek insallah deyip seviniyoruz... canim öpüyorum seni ve bebisini...

kaktus hanim,
hosgeldin canim. Güzel dileklerin icin tesekkürler... Rabbim karsina hayirli birini cikarir ve sende anne olursun insallah... Rabbime güven, o herseyin hayirlisini biliyor hakkimizda... evlenmek icinde acele etme, bazen cok istedigimiz seyler vakti gelmeden olmuyor...sen moralini bozma...

kızlar merhaba çok güzel bir topc ara ara okudum çok güzel 3.4. bebekler ....bende çok çocuğum olsun isterdim ama ilk iki bebeğim karnımda iken öldü kan pıhtılaşması çıktı sonra bende ama 3.gebeliğimde iğne kullandım ve allahın izniyle bir kızım oldu ve ben 4. gebeliği düşünüyorum fakat kızımdan sonra bel fıtığı oldum bacaklarıma vuruyor ağrılar ama genelde iyiyim ameliyatlık durumdayım ama ameliyat olacak kadar şiddetli ağrım yok idare ediyorum neyse sizlere sorum belfıtığı olan varmı aranızda ve bundan ameliyat olduktan sonra bebek doğuran varmı paylaşırsanız sevinirim hamilelere hayırlı doğumlar doğum yapanlara allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebelerini

sağolasın cnm inşaAllah benim ilk doğum gibi kolay olur senin de doğumun ve benim de ikinci tabii

Mikail ilk bebeğiniz heyecanla bekliyorsunuz di mi, çok güzel bir heyecan..sağlıkla kucağınızda odasında da kıpır kıpır olacak inşaAllah...uykusuz geceler de olacak tabii zahmet olmadan rahmet olmazmış, minikler için herşeye katlanılıyor tabii

şimdiden oyunlara başladı demek ki minik paşa, maşaAllah

biz de öptük cnm, eksik olma

Allah kızını bağışlasın cnm, hoşgeldin...
inşaAllah sağlıkla bir kardeşi daha gelir meleğinin...
fıtık ameliyatı sonrası doğuma dr.lar ne diyorlar, benim tecrübem yok cnm, Allah yardımcın olsun fıtık zorluyordur seni..

merhaba pamuk helvam,
nasilsin iyimisin canim?? Hayirli cumalar öncelikle. Dün falan giremedim foruma, o yüzden cevabimi bugün yazabiliyorum. Yarim saat sonra kadin doktoruna gidicem randevum var... oglusumu görücem bakalim. Insallah güzel güzel büyümüstür teyzesi.

Amin canim insallah dedigin gibi benim ilk seninde ikinci kolay dogumun olur. Benim bu 3cü hamileligim ama iste ilk bebisimiz, Mikail beye heyecanla bekliyoruz . Sorma dün aksam lavaboya gidip geldikten sonra sol kasigima ve belime bir agri girdi ki, inan gözümden yas geldi. Ne oturabildim ne uzanabildim... esim diyor dur kesin orada bacagi kolu biseyi vardir ondan acitiyordur diyo... biraz masaj yapti ama iste... sonra yavas yavas gecti. Gecede 4-5 defa lavaboya kalktim.

Bugün doktora sorucam bakalim ne olabilir diye, ama sanirim yine normal diyecek . Simdilik haberler bu kadar canim, doktordan gelince acabilirsem bilgisayari hemen, yazarim gelismeleri... Kendine ve bebise dikkat et...

Bende sizi öpüyorum canim...sevgiler

merhaba tatlım iyiyim hamdolsun...sana da hayırlı cumalar...
Allah mikail'e sağlıklı uzun ömürler bahsetsin inşaAllah cnm, meleklerin cennette seni bekliyorlar inşaAllah..
magnezyum-kalsiyum alıyor musun cnm, benim dr.kramplar için veriyordu..bunda henüz vermedi..
hadi güzel yavrunu gör ve güzel haberleriyle gel inşaAllah...sen de iyi bak kendine ve yavruna..öptüüüm siizii

Son düzenleme:
selam kizlarrrr

bisey sorucammm sik sik iliski sperm sayisini kalitesini bozarmi
24 saat araylaa iliskiye giren varmi aranizda

iyi olmana sevindim canim. Sagolasin, amin amin amin. Magnezyum aliyorum canim, kalsiyum vermedi bana. O yüzden bol bol süt ve süt ürünü tüketmeye calisiyorum. Doktora gittik geldik, ona göbegimin cok kasindigini falan söyledim, gece falan baya rahatsiz ediyor beni dedim, anladim dedi. Beni kan aldirmaya gönderdi labaratuvara, doktordan ciktik labaratuvara gittik, pazartesi sonucla doktorda olacak, telefon acacagim bakalim sonuc ne cikacak.. ha dedigi karaciger degerlerine bir bakalim dedi.. Insallah sorun yoktur.. kasintinin sebebi seyde olabilir dedi, vücut artik hamileligi bitirmek istediginden...

Bu arada hastanede ki yasadigimida söyledim sezeryan istedigimde ebelerin baya beni korkuttuklarini falan, doktor bana sezeryan icin gün vermediklerini zannetti önce, hemen degistir hastaneyi - suraya git dedi. Bende yok dedim gün verdiler dedim, o zaman tamam dedi. Hic korkmana gerek yok, 2 gün icinde toparlanan hastalarim var dedi.. esinde girer seninle dedi, hic korkma dedi...

Oglusumun kilosu 2.700 - 2800 gr olmus, boyuda 45 cm su an, annesi babasi diyo 2 metre degil ki bebis cok uzun olsun diyor.. yani su son 2 haftada boyu bir kac santim daha uzarsa uzar.. Aman tek istedigim eli ayagi düzgün saglikli olsunda, gerisi bos...

iste canim, gelismeler böyle benden )). Sen neler yaptin???

selam kizlarrrr

bisey sorucammm sik sik iliski sperm sayisini kalitesini bozarmi
24 saat araylaa iliskiye giren varmi aranizda

merhaba,
bilgim yok hic o konuda.. insallah bilen biri varsa cevaplayabilir.

maşaAllah Mikalimize cnm, güzel haberler almışsın çok şükür..
son günlerde kaşıntılar deri iyice gerildiğinden çok oluyordu bende de, karaciğerden bi problem çıkmaz inşaAllah cnm..
dr.un ne güzel moral veren bir dr.muş, aynen onun dediği gibi iki günün sonunda bebeğin kucağında yürüyerek çıkacaksın hastaneden inşaAllah...ben çıkarken hasta bakıcı benim hastanedeki gezer halimi görmediği için ; tekerlekli sandalyeye oturacak mısınız dedi, yoo ne sandalyesi yürüyebiliyorum ben demiştim
eşin doğuma girerse süper olur bence, baygın olmayacağın için destek verir sana ne güzel..
bebeğinin kilosu boyu gayet iyi cnm, hem ultrasonda artı ya da eksi yanılma payı da oluyor..beklenenden daha iri de doğabilir, sağlıklı sıhhatli mutlu bebekler olsunlar dediğin gibi,en mühimi o.. doğduktan sonra anne sütüyle hemencik toparlıyorlar minikler zaten...inşaAllah bol bol sütümüz olur...

Son düzenleme:

evet canim ya sükür iyi haberler aldim. Insallah dedigin bisey cikmaz karacigerder, yüzdük yüzdük kuyruguna geldik . Bugün nasilsin sen ve bebis??

Yemek isini nasil yapiyorsun canim ya, son zamanlarda baya zorlaniyor insan. Bende az önce yemek yaptim, simdi oturup dinleneyim dedim. Doktorum iyi sükür, bundan önce ki doktorlarim böyle degildi, hatta biri özel doktordu, ama sanirim adam yabanci düsmaniydi o yüzden ilk hamileligimde yeteri kadar ilgilenmedi.

Senin ilk bebis kizmi oglanmiydi? Adi ne? O kac kilo dogmustu??

Bu arada AyseBahar falan girmiyor artik ya, sanirim bebekten fazla vakit bulamiyor. Forumda ikimiz mi kaldik ne demi ).

Günaydın cnm, gününüz güzel geçsin bebeğinle inşaAllah
Sağolasın iyiyiz hamdolsun... evet cnm burada ikimiz kaldık yalnızca, senin ilk , benim ikinci bebiş, biz üç-dört çocuk anneleri başlığında
Ayşeciim fırsat bulamıyordur, dört minik ve ev işleri...günü anlamadan bitiyordur zaten...Allah yardımcısı olsun...

sen de Mikail geldikten sonra giremezsin pek, yapayalnız beklerim ben de hazirana kadar :2:

içine sinen dr.u bulman çok iyi cnm, önce Allaha sonra onlara emanet ediyoruz kendimizi neticede...
benim ilk bebeğim kız cnm, üç buçuk yaşında...39.haftada 4100 gr doğmuştu tombikim..

son günler iyice ağırlaşınca tüm işler zor geliyor insana cnm, kaç kilo aldın sen? ben 8 kilo almışım şimdiden...kızımda da 20 ye yaklaşmıştım en son:) 17-18 di galiba...ama hepsi doğum sonrası bir aya kalmadan gitmişti, o yüzden içim rahat kilo konusunda...

benim eşim yemek seçmez Allah'tan... o yüzden iki üç gün de aynı şeyi yese sorun olmuyor, ben de bir pişirmede bol bol
pişiriyorum rahat oluyor, annem de yakınımda oturuyor, yardımcı oluyor o da zor yemekler konusunda sağolsun ...

şimdi tam olarak onbeş gününüz mü kaldı kavuşmanıza haticecim

merhaba canim,
insallah seninde günün güzel gecer. Demek ilk bebisin kiz, masallah o findiga ne tatli olmustur simdi demi . Allah bagislasin kizini canim. Ona cok iyi bakmissin baksana, 39. haftada 4.100 gr cok iyi.

Aysebahar konusunda haklisin, herhalde firsat bulamiyor, insallah en kisa zamanda yine girerde bizi gelismelerden haberdar eder . Ben su ana kadar 13 kg almisim eger doktorda ki tarti dogru tartiyorsa . 56 kg ile hamile kaldim, cuma günü doktorda tartildigimda 69 kg ciktim. insallah dedigin gibi kilolarim hemen gider .

Benim esimde sükür yemek secmiyor, öyle insani SIK bogaz da etmez, niye yemek yok yada niye yine bu var diye... bazen kafamiza esiyor disarida yiyoruz. Tam olarak canim 14 günümüz kaldi yani dogacagi günüde sayarsak. 25 mart hastaneye yaticam, 26 mart´tada dogum olacak.

Ya pamuk helvam, gün yaklastikca beni korku sardi, insallah sezeryan secmekle hata yapmamisimdir canim ya. Dün aksam internette sezeryan sonrasi agrilarin cok oldugunu falan yazmislar onu okudum huzurum kacti ya.aslinda okumamam lazimdi ama iste, merak.. Oglumla konusuyorum bugün, oglum annen cok korkak diye.... yavrum hareket ediyo karnimda.. seviniyorum... iste böyle dogum yaklastikca bende ki karisik duygularda artti canim ya...

Selam cnm, nasılsınız bugün fındığınla
evet cnm, kızlar çok şeker oluyorlar.. bııcır bıcır, konuşkan, şeker, biraz da cadı oluyorlar:)..
inşaAllah Mikail'i biraz büyüt de sana da sağlıklı, tatlı bir prenses nasip etsin Rabbim :)
bebeğin doğum kilosu anne-baba etkenli sanırım cnm, gerçi ben ufak tefeğim ama babamız bayağı iri doğmuş...ben de bol protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyordum...bakalım bu bebiş nasıl gelişecek? şimdilik ölçümlerde sata göre iki hafta ileri görünüyor..kızım da hep öyleydi..
ben de 53 kilo ile başladım, 70'e yaklaşacağım yine doğuma kadar...sen az almışsın ne güzel, maşaAllah...ideal kilon..
bu alınan kilolar Allahın bir lütfu bence cnm, çünkü doğum sonrası; bebek bakımı, annenin iyileşme süreci, uykusuzluk, emzirme derken bayağı enerji sarfediyor vücut ve kiloların heppsi gidiveriyor...hiç kilo almadan doğuma girmiş olsak 40lı kilolara düşeriz, vücudumuz güçsüz kalır Allah korusun
doğum konusunu düşünmemeye çalış cnm, sonuçta normal ya da sezeryan bu doğumu yapacak olan sensin ve kendin için en doğru kararı vermişsindir, sezeryan kararından ötürü hiç pişman olmazsın inşaAllah...
zaten doğum sonrası sana muhtaç minik bi bebek ve onun bakımı derken kendini dinlemeye pek fırsatı kalmıyor insanın..bir an önce ayaklanıp anneliğe tam gaz başlayacaksın inşaAllah ağrısız sızısız cnm...dua et bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…